Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συνέντευξη Παπαδάκη: 33 χρόνια στην κορυφή των service σε Hyundai & Kia
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνέντευξη Παπαδάκη: 33 χρόνια στην κορυφή των service σε Hyundai & Kia

17/7/2023

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 33 χρόνων, βρεθήκαμε στο εξειδικευμένο συνεργείο Hyundai & Kia experts Παπαδάκης και σας μεταφέρουμε το μυστικό της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στην πάροδο των ετών.

Φέτος η Hyundai & Kia experts Παπαδάκης κλείνει τα 33 χρόνια παρουσίας στο χώρο των αυτοκινήτων. Μπορείτε να μας κάνετε μια σύντομη αναδρομή αυτής της  πορείας;
Η πορεία της εταιρείας στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκινάει από το 1950 με τον παππού Παπαδάκη Μιχάλη και την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκίνητων. Έπειτα, το 1991, οι υιοί Παπαδάκη αποφασίζουν να συνεργαστούν με τη Hyundai και τη KIA και να αποτελέσουν μια από τις πρώτες εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες Hyundai & KIA στην Ελλάδα. Τα τελευταία 10 χρόνια μάλιστα, εκτός από εξειδικευμένη κάθετη μονάδα, η εταιρεία Παπαδάκης συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες που εισάγουν ανταλλακτικά εργοστασιακής τοποθέτησης για όλα τα μοντέλα Hyundai και Kia. Σήμερα η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ και συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, με την τρίτη γενιά της οικογένειας να έχει πάρει τη σκυτάλη.
 
Γιατί να επιλέξει κάποιος την Hyundai Παπαδάκης;
Η Ηyundai &Kia Experts Παπαδάκης διαθέτει συνεργείο, φανοποιείο για όλες τις μάρκες, εξειδικευμένο τμήμα ανταλλακτικών, ηλεκτρολογείο και τμήμα πωλήσεων, επομένως καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη. Η εταιρεία μας είναι οι άνθρωποί της. Διατηρούμε άκρως εξειδικευμένο και πεπειραμένο προσωπικό, το όποιο επιμορφώνεται συνεχώς και φροντίζουμε ο πελάτης να έχει οπτική επαφή με το όχημα του, αλλά και να ενημερώνεται κατά τη διάρκεια των εργασιών, ώστε κατά τη παράδοση του οχήματος του να έχει ολοκληρωμένη εικόνα. To motto μας είναι ότι είμαστε διπλά στον πελάτη με στόχο την απολυτή ικανοποίηση του και παρέχοντας σιγουριά και προσωπική φροντίδα για το όχημα του.  
 
Έχετε τεχνογνωσία πάνω σε Hyundai και Kia και μια πλήρη γκάμα aftermarket ανταλλακτικών πρώτης εργοστασιακής τοποθέτησης. Πόσο σημαντική είναι η επιλογή των κατάλληλων ανταλλακτικών για το αυτοκίνητο μας;
Η πολυετής εμπειρία μας στα ανταλλακτικά μας οδήγησε εδώ και 10 χρόνια να εκπροσωπούμε το εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης για τα Hyundai και τα KIA, τα MANDO, καθώς επίσης και οι άλλες συνεργασίες μας με προμηθευτές ανταλλακτικών, που τυγχάνουν του ελέγχου ποιότητάς  σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών. Συνεπώς είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών , ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του αυτοκινήτου και η αντοχή του στην πάροδο των χρόνων. Η επιλογή των κατάλληλων ανταλλακτικών είναι ύψιστης σημασίας, καθώς o κάτοχος διασφαλίζει την μακροζωία του οχήματος του, ενώ μέσω της σωστής συντήρησης καθορίζεται και η αξία μεταπώλησης.
 
 Πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με χώρο αναμονής και ωραίο περιβάλλον.  Τι είναι αυτό που σας ξεχώρισε στην πάροδο των χρόνων σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας;
Το επίπεδο των υπηρεσιών μας είναι πολύ υψηλό λόγω του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτουμε, των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εγγύηση σε κάθε εργασία. Σίγουρα το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά πρώτης εργοστασιακής τοποθέτησης, συντελεί στην αίσθηση ασφάλειας που νοιώθει ο πελάτης. Επιπροσθέτως όποια επισκευή γίνεται στα αυτοκίνητα γίνεται παρουσία του με πλήρη επεξήγηση των λόγων αντικατάστασης , συμβουλές συντήρησης και παράδοσης των παλιών ανταλλακτικών.
 
Γνωρίζουμε ότι η αγάπη σας για το αυτοκίνητο σας ώθησε στην ενασχόληση σας με τους αγώνες. Μιλήστε μας για αυτή σας την εμπειρία.
Εδώ και αρκετά χρόνια συμμετέχουμε σε αγώνες regularityμε ιστορικά αυτοκίνητα. Είναι κάτι που μοιραζόμαστε μπαμπάς και κόρη. Επίσης φέτος κάναμε με την Μαριαλένα Παυλή μια νέα αρχή και ακολουθούμε τους αγώνες του κυπέλλου χώματος, ως το πρώτο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα στη κατηγορία sporting. 
 
Ποιοι σας στηρίζουν στη προσπάθεια σας αυτή και ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
H Nissan Χαλκιάς μας παρέχει το αυτοκίνητο Nissan Micra , ενώ η rally art technology μας παρέχει την απαραίτητη μηχανική υποστήριξη. Επίσης την προσπάθεια αυτή στηρίζουν η εταιρεία Δωδώνη, το Bio Med & Beauty Lab, τα κοσμήματα Δήμου και τα ανταλλακτικά Mando. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καταφέρουμε να δέσουμε σαν πλήρωμα και του χρόνου να συμμετέχουμε στους αγώνες του κυπέλλου χώματος, αλλά και στο πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία, κάτι που φάνηκε ήδη από τα πρώτα τεστ και τους αγώνες που πραγματοποιήσαμε. Σε κάθε αγώνα ευελπιστούμε να τερματίζουμε, γιατί οι περισσότεροι είναι αρκετά απαιτητικοί και φυσικά να εξελισσόμαστε μαζί.
 
Ποια είναι τα επόμενα βήματα της Hyundai & Experts Παπαδάκης;
Ως τρίτη γενιά είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε όλα αυτά τα στοιχεία που μας έχουν εδραιώσει στην αγορά των Hyundai και Kia. Εδώ και 35 χρόνια έχουμε αναπτύξει μια καθαρά πελατοκεντρική προσέγγιση και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να επενδύουμε στη συνεχή βελτίωση της εκπαίδευσης του προσωπικού, ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ακόμα πιο αξιόπιστες υπηρεσίες. Γιατί για εμάς το προσωπικό, είναι ένας από τους κυριότερους λόγους καταξίωσης της επιχείρησης μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Πεταλά 24 Νέα Χαλκηδόνα ΤΚ 143 43
Τηλέφωνο: 210 2585555
email: [email protected]
Website 
Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις