Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτοκίνηση 2019: Με 32 πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα

Διαβάστηκε από 7498 αναγνώστες - 11/11/2019

Τις πύλες της άνοιξε η φετινή υπερπλούσια έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας με περισσότερες από 32 πρεμιέρες και πάνω από 150 νέα μοντέλα. Ανάμεσα στον κυκεώνα αυτοκινήτων, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που δεν πρέπει να χάσετε, μαζί με όλες τις επιπλέον πληροφορίες από δικές μας δοκιμές.

Από τις 9 έως και τις 17 Νοεμβρίου έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε στο επίκεντρο του αυτοκινητιστικού κόσμου και να πιάσετε τον παλμό 150 νέων μοντέλων.

Για άλλη μία χρονιά η έκθεση Αυτοκίνηση λαμβάνει χώρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, δίνοντας στο ελληνικό κοινό την δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να επεξεργαστεί τα ολοκαίνουργια μοντέλα των εταιριών.

Απολαύστε για πρώτη φορά από κοντά τα ολοκαίνουργια Renault Clio, Peugeot 208 και Opel Corsa, εξοικειωθείτε σταδιακά με τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και λύστε οποιαδήποτε απορία έχετε για τα νέα plug-in μοντέλα. Απολαύστε μέχρι και 150 νέα μοντέλα σε μία από τις πιο πλήρεις εκθέσεις που έγιναν ποτέ, με περισσότερες από 32 πρεμιέρες.

Δείτε στις επόμενες σελίδες τα μοντέλα που δεν πρέπει να χάσετε κατά την επίσκεψη σας, αλλά και όλες τις νέες τεχνολογίες που θα εξοπλίζουν, τα όχι και τόσο μελλοντικά αυτοκίνητα μας. 
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις