Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Νέο Renault Clio

    Διαβάστηκε από 7495 αναγνώστες - 11/11/2019

    Φέτος είναι η χρονιά των μικρών καθώς και το Renault Clio έρχεται γεμάτο ορμή και ενέργεια στη νέα του 5η γενιά. Κάνοντας στοχευμένες σχεδιαστικές αλλαγές και πραγματικά τεχνολογικό άλμα, είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες και όχι μόνο πωλήσεις. Αποκτά συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης, ξεκινά να συνεργάζεται με πρίζες, ενώ φέρνει και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του.

    Το νέο Renault Clio έρχεται με διευρυμένη γκάμα κινητήρων καθώς στα σύνολα βενζίνης συναντάμε τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό των 75 ίππων, τον ακόμα πιο εμπορικό 1.0 turbo TCe των 100 ίππων, αλλά και τον νέο 1.300άρη της γαλλικής εταιρίας, αποτέλεσμα της συνεργασίας Renault-Nissan-Daimler, με απόδοση 130 ίππους και 240 Nm ροπής. Στο πετρελαιοκίνητο στρατόπεδο, το παρών δηλώνει ξανά ο 1.5 Blue dCi κινητήρας 85 ή 115 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ τη μεγάλη προσθήκη αποτελεί το νέο υβριδικό σύνολο που απαρτίζεται από 1.600άρη κινητήρα και 2 ηλεκτρικά μοτέρ. Με συνδυαστική ισχύ 130 ίππων, το συγκεκριμένο σύνολο μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι και 3χλμ., ενώ υπόσχεται έως και 40%χαμηλότερη κατανάλωση. Στο εσωτερικό το αυτοκίνητο αλλάζει ριζικά και προτάσσει το νέο του άκρως hi-tech προφίλ με μεγαλύτερες κάθετες οθόνες, ψηφιακό καντράν και πολύ ποιοτικότερα υλικά.

    Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και δείτε περισσότερο υλικό γύρω από το νέο Renault Clio στην δοκιμή μας επί ελληνικού εδάφους, κάνοντας κλικ εδώ.
     
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει