Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Νέο Peugeot 208

    Διαβάστηκε από 7476 αναγνώστες - 11/11/2019

    Το περίπτερο της Peugeot δικαιολογημένα τραβάει τα φετινά φλας πάνω του καθώς παρουσιάζει την ολοκαίνουργη γενιά του best seller μικρού της 208. Με αρκετά πιο αιχμηρή και νέα σχεδίαση, εξαιρετικά περισσότερο εξοπλισμό και νέα κινητήρια σύνολα, είναι έτοιμο να διευρύνει το fan club του.

    Μάλιστα όσοι παρευρεθείτε στον εκθεσιακό χώρο, θα έχετε την τύχη να επεξεργαστείτε και την, για πρώτη φορά, αμιγώς ηλεκτρική μορφή του. Το νέο Peugeot 208 βασίζεται στην πλατφόρμα PF1 CMP, η οποία είναι κατά 30 κιλά πιο ελαφριά και πιο στιβαρή, από την προηγούμενη, ενώ είναι διαθέσιμο με τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. PureTech (σε αποδόσεις 75, 100 και 130 ίππων) και με ένα τετρακύλινδρο ντίζελ μοτέρ 1,5 λτ. απόδοσης 100 ίππων.

    Το νέο μοντέλο αλλάζει ριζικά την εμφάνιση του, ενώ προχωράει και σε τεράστιες αλλαγές και στο εσωτερικό του. Ανάμεσα στις νέες τεχνολογίες και τα βοηθήματα, άλμα για το μοντέλο, αποτελεί η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του με τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων, ο οποίος σε συνεργασία με μία μπαταρία χωρητικότητας 50kWh παρέχουν στο μοντέλο έως και 340 χλμ. αυτονομία

    Εάν θέλετε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο Peugeot 208 πατήστε εδώ και διαβάστε την δοκιμή της Αγορά Αυτοκινήτου, με πλούσιο οδηγικό υλικό και όχι μόνο.
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει