Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Νέο VW Golf 8

    Διαβάστηκε από 7497 αναγνώστες - 11/11/2019

    Ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης ανήκει στην VW, η οποία πραγματοποιεί στην Αυτοκίνηση την πανελλαδική πρεμιέρα του νέου της Golf. Ο βασιλιάς των μικρομεσαίων έρχεται πλήρως ανανεωμένος με, φουλ ψηφιακό προφίλ, τεχνητή νοημοσύνη και ολοκαίνουργη γκάμα κινητήρων, να διεκδικήσει την δική του θέση στο βάθρο των πωλήσεων. Ο νέος εσωτερικός διάκοσμος ξεχωρίζει με τις δύο μεγάλες οθόνες, μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία για το infotainment, τα πλήκτρα αφής που αντικαθιστούν τους κλασικούς διακόπτες, Head Up-Display κ.ά. , ενώ η πλούσια γκάμα των 8 κινητήρων, πλέονν απαρτίζεται από 5 υβριδικά σύνολα.

    Επιπλέον, το γερμανικό μικρομεσαίο εφοδιάζεται για πρώτη φορά με σύστημα 48 Volt: ο eTSI κινητήρας έχει 3 επίπεδα ισχύος (110, 130 και 150 άλογα), ενώ οι εκδόσεις eHybrid (plug-in) θα αποδίδουν 204 ή 245 άλογα από το υβριδικό σύστημα με τον 1,4 TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα.

    Για να γνωρίσετε καλύτερα κάθε πλευρά του νέου Golf πατήστε εδώ και διαβάστε την παγκόσμια πρώτη δοκιμή του μοντέλου.

    Στο ίδιο εκθεσιακό περίπτερο, εκτός από το νέο Golf, η VW παρουσιάζει το άκρως επιβλητικό και ανανεωμένο Passat, τη νέα Cabriolet έκδοση του T-Roc  αλλά και την πιο γρήγορη πλευρά του, T-Roc R.
    Το περίπτερο της εταιρίας αποτελεί ένα από τα highlights της φετινής έκθεσης και δείχνει πως η συγκεκριμένη χρονιά για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι γεμάτη προσδοκίες.
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει