Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Νέο Hyundai i10 και Kona Hybrid

    Διαβάστηκε από 7473 αναγνώστες - 11/11/2019

    Η στιγμή της επίσημης παρουσίασης του νέου Hyundai i10 για την χώρα μας έφτασε, και η Κορεατική βιομηχανία παρουσίασε με «καμάρι» το λιλιπούτειο μοντέλο της γκάμας της. Το νέο i10 είναι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με νέα σχεδίαση και μοντέρνο εξοπλισμό που έρχεται να δώσει το κάτι παραπάνω σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία.

    Έχοντας στην φαρέτρα του ολόφρεσκη εμφάνιση, αποκτά καλύτερες αναλογίες ενώ χαμηλώνει κατά 20χλστ. δίνοντας άλλη οδηγική νότα σε ένα από τα ήδη πιο εντυπωσιακά μικρά μοντέλα της κατηγορίας. Η σωστή αρχιτεκτονική στο εσωτερικό παρέχει την δυνατότητα για την φιλοξενία έως και 5 ενήλικων, ενώ τα τεχνολογικά highlights αλλάζουν και εκμοντερνίζουν εντελώς την εικόνα στο εσωτερικό. Εντυπωσιακή είναι η λίστα με τα συστήματα ασφαλείας, η οποία με το πακέτο SmartSense ξεχωρίζει για τα Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), High Beam Assist, Lane Keep Assist System (LKAS), Driver Attention Warning (DAW) και Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

    Από την άλλη, παρουσιάζεται και η υβριδική έκδοση του Kona το οποίο αποκαλύπτει τον τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό GDI βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λτ., που αποδίδει 105 ίππους στις 5.700 σ.α.λ. και 147 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ., καθώς επίσης και το ηλεκτρικό μοτέρ μέγιστης ισχύος 43,5 ίππων με 170 Nm ροπής.

    Διαβάστε εδώ και δείτε πλούσιο υλικό για το ανανεωμένο Hyundai i10 με ένα κλικ.
     
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει