Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Νέο Opel Corsa

    Διαβάστηκε από 7492 αναγνώστες - 11/11/2019

    To Opel Corsa μας συστήνει για πρώτη φορά τη νέα του 6η γενιά στην έκθεση της Αυτοκίνησης, μετατρέποντας το περίπτερο της εταιρίας, σε ένα από τα highlights του χώρου. Πιο ποιοτικό και τεχνολογικά άρτιο από ποτέ, βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMP του ομίλου PSA (Peugeot-Citroen) και έχει μήκος 4,06 μέτρα, προβάλλοντας το νέο προφίλ της Opel με δυναμικό και επιβλητικό χαρακτήρα. 

    Όπως και το Peugeot 208, έτσι και το νέο Opel Corsa επιθυμεί να γίνει ένας ηλεκτρικός πρωταγωνιστής στην κατηγορία με τη νέα του Corsa-e έκδοση, βασισμένη στον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων και 350χλμ. αυτονομίας. Το νέο Opel Corsa θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της PSA στη Zaragoza της Ισπανίας, όπως άλλωστε συμβαίνει ήδη με τα Crossland X και Citroen C3 Aircross, ενώ στους συμβατικούς κινητήρες θα χρησιμοποιήσει τον τρικύλινδρο 1,2 λτ. υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με απόδοση μέχρι και 130 ίππους, αλλά και τον 1,5 λτ. πετρελαιοκινητήρα με απόδοση 110 ίππους.

    Πατήστε εδώ και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες αλλά και την οδηγική μας εμπειρία με το ολοκαίνουργιο Opel Corsa.

    Μάλιστα, εκτός από το συγκεκριμένο μοντέλο, στην έκθεση θα έχετε την τύχη να επεξεργαστείτε τόσο το ανανεωμένο Astra με τα νέα του μοτέρ, όσο και όλα τα SUV μοντέλα της οικογένειας, αλλά και τις επιβατικές εκδόσεις των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της.
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει