Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    DS3 Crossback E-Tence

    Διαβάστηκε από 7445 αναγνώστες - 11/11/2019

    Η κομψή και πολυτελής φίρμα του ομίλου PSA δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή Αυτοκίνηση και μάλιστα να πρωταγωνιστήσει σε αυτή με το κεντρικό της έκθεμα DS 3 Crossback E-Tense. Το πρώτο premium B-SUV το οποίο ανοίγει την αγκαλιά της στα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, καθώς εφοδιάζεται για πρώτη φορά με κινητήρα απόδοσης 100 kW (136 ίπποι), μπαταρία με ενέργεια 50 κιλοβατώρες (kWh) και αυτονομία στα 340 χλμ. μετρημένη με το ρεαλιστικό πρότυπο WLTP.

    Πολυτέλεια, τεχνολογίες και φυσικά αψεγάδιαστη εμφάνιση είναι τα συνώνυμα της DS και μπορείτε να τα απολαύσετε όλα από κοντά στην Αυτοκίνηση.

    Εάν θέλετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι, πατήστε εδώ και διαβάστε την πλήρη δοκιμή μας με το συγκεκριμένο εντυπωσιακό μοντέλο.

    Εκτός όμως από το συγκεκριμένο μοντέλο, το παρών δίνει και το νέο DS 7 Crossback E-Tense 4x4 με τον κινητήρα των 200 ίππων και τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ 109 ίππων έκαστο. Ένα αρμονικό σύνολο που φέρνει ένα εντυπωσιακό «0-100» στα 5,8 δλ. Αλλά και  μέση κατανάλωση κατά WLTP στο 1,4 λίτρα/100 χλμ. ή αλλιώς εκπομπές ρύπων 31 γρ. CO2/χλμ.. 
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει