Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Mercedes EQC και GLB

    Διαβάστηκε από 7493 αναγνώστες - 11/11/2019

    Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes δίνει για ακόμη μία χρονιά βροντερό παρών στην έκθεση και μαζί της φέρνει το μέλλον. Δικαιωματικά τα φλας πέφτουν πάνω στο νέο της και πρώτο ηλεκτρικό SUV EQC, το οποίο αγγίζει τα 4.76 μ. και με απίστευτο τεχνολογικό υπόβαθρο, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το που έχουν φτάσει τα αυτοκίνητα, εν έτει 2019.  

    Το κινητήριο σύνολο της νέας EQC αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, με συνδυαστική απόδοση 408 ίππους και ροπή 765 Nm. Πηγή ισχύος για τα ηλεκτρικά μοτέρ αποτελεί ένα πακέτο μπαταριών χωρητικότητας 80 kWh, με τη μάρκα να υπόσχεται αυτονομία της τάξεως των 450 χλμ. και επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,1 δλ. με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα. Σημαντικό στοιχείο επίσης αποτελεί ο χρόνος φόρτισης των μπαταριών, καθώς μέσα σε 40 μόνο λεπτά φτάνουν στο 80% της πληρότητας, εφόσον το αυτοκίνητο έχει συνδεθεί σε ταχυφορτιστή. 

    Απολαύστε κάθε λεπτομέρεια γύρω από τη νέα EQC κάνοντας ένα κλικ εδώ.

    Δείτε ακόμη και τη νέα GLB, το μεσαίο SUV της γερμανικής φίρμας (4,63 μ.), με τη δυνατότητα προσθήκης τρίτης σειράς καθισμάτων για τη φιλοξενία μέχρι και επτά επιβατών.
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει