Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι άσσοι στα μανίκια των πρωταγωνιστών

Διαβάστηκε από 125617 αναγνώστες - 28/4/2020

Citroen C3: Η γαλλική φιλοσοφία για άνεση και πρακτικότητα, στα… καλύτερα της. Το Citroen C3 διαθέτει το μοναδικό του trendy και γεμάτο καμπύλες στυλ, παρέχει χώρους μικρομεσαίου, ενώ διατηρεί πολύ προσιτή τιμή.

Ford Fiesta: Ένα μοντέλο συνώνυμο της λέξης fun to drive. Με εκλεπτυσμένο στυλ και την δική του άποψη για την οδηγική απόλαυση, διαθέτει την μεγαλύτερη εγγύηση στην αγορά και ξεχωρίζει.

Hyundai i20: Ένας μοντέρνος αλλά και value for money player ο οποίος τα κάνει όλα καλά, και οικονομικά. Το i20 παρά τις μικρές του διαστάσεις εκτελεί και χρέη οικογενειακού, την ώρα που έχει εγγύηση 5 ετών να το συνοδεύει.

Nissan Micra: Πιο αιχμηρό από ποτέ, εντυπωσιάζει τόσο με τη νέα του εμφάνιση, όσο και με τον ολοκαίνουργιο κινητήρα 1.000κ.εκ. Ένα μοντέλο που δεν του λείπει τίποτα και δεν ξεχνά στιγμή την οικονομική του φύση.

Opel Corsa: Έφτασε και αστραπιαία τάραξε τα νερά της κατηγορίας. Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του, οι νέοι κινητήρες και το ξεκάθαρο γερμανικό του DNA, συνδέονται αριστοτεχνικά και μας φέρνουν το καλύτερο Corsa που είδαμε ποτέ.

Peugeot 208: Ίσως ό,τι πιο εντυπωσιακό έχει να μας παρουσιάσει η κατηγορία των μικρών πλέον. Το ολοκαίνουργιο 208 διαθέτει μοναδική σχεδίαση, άλλαξε πλήρως τον εσωτερικό του διάκοσμο και συν τοις άλλοι, φέρνει και κορυφαίες ρεπρίζ. Σίγουρα παίζει μόνο για την πρωτιά.

Renault Clio: Η τρίτη μεταγραφή που έγινε σχεδόν την ίδια περίοδο, αφορά το νέο Renault Clio. Αισθητικά φρεσκαρισμένο, δεν μένει μόνο εκεί, καθώς φέρνει μεγαλύτερο μεταξόνιο, τη μικρότερη κατανάλωση και ένα εντυπωσιακό πορτ-παγκάζ στα 391 λτ.

SEAT Ibiza: Η νέα του γενιά έφερε τεράστιους χώρους, μοναδικά αιχμηρή εμφάνιση και το κυριότερο, πολύ προσιτές τιμές. Πώς να μην ανήκει στις πρώτες επιλογές του κοινού;

Toyota Yaris Hybrid: Το απόλυτο best seller είναι και το μοναδικό μοντέλο της λίστας μας που δεν υποκύπτει στην turbo μόδα. Τα κάνει όλα καλά, φέρνει την αξιοπιστία της ιαπωνικής εταιρίας ενώ παίζει και την πιο σπουδαία μπάλα στο υβριδικό τερέν.

VW Polo:  Ο εκπρόσωπος της γερμανικής φιλοσοφίας, ξέρει να κερδίζει το κοινό. Με την καλύτερη ποιότητα κύλισης, τους μεγάλους χώρους και την οδηγοκεντρική του φιλοσοφία.