Επισκευές βαθουλωμάτων χωρίς βαφή με τη μέθοδο PDR

Διαβάστηκε από 2407 αναγνώστες

Η επιχείρηση The Dent Genie group ειδικεύεται στις επισκευές χωρίς βάψιμο μέσω του αυθεντικού PDR System και παρέχει εγγυημένο αποτέλεσμα, ακόμα και κοστολόγηση μέσω φωτογραφίας.

Για την επισκευή των μικροχτυπημάτων και των βαθουλωμάτων η The Dent Genie group χρησιμοποιεί μια επαναστατική μέθοδο που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή είναι παγκοσμίως γνωστή με την ονομασία PDR SYSTEM. Είναι μια μέθοδος η οποία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα. Αναπτύχθηκε μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμών στα αμαξώματα των αυτοκινήτων.

Kοινοποίησε το »


Με το PDR, η The Dent Genie group επισκευάζει, χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση, τα βαθουλώματα που προκαλούνται στα αμαξώματα των αυτοκινήτων από χαλάζι και από χτυπήματα. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την επισκευή χωρίς βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Είναι μια μοντέρνα τεχνική που στοχεύει στην ταχύτητα, την υψηλή ποιότητα και το τέλειο αποτέλεσμα.

Η Dent Genie group ειδικεύεται στην επισκευή των ζημιών που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση. Οι έμπειροι τεχνικοί έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή των χτυπημένων από χαλάζι αυτοκινήτων. Με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση τους, ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί βαφή.
 
ΓΙΑΤΙ PDR SYSTEM ΛΟΙΠΟΝ;
  • το αυτοκίνητο δεν χάνει την αξία του
  • η διαδικασία είναι γρηγορότερη
  • κοστίζει λιγότερο
  • τις περισσότερες φορές το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση
Μάλιστα μόνο εδώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής κοστολόγησης με τρία απλά βήματα. Συμπληρώστε την φόρμα και στείλτε έως και 3 φωτογραφίες του οχήματός σας, συμπληρώστε τα στοιχεία και μάθετε πόσο χρόνο και χρήμα θα κοστίσει η επισκευή του.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: The Dent Genie group
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 364 Νίκαια
Τηλέφωνο: +30 210 4924410
Κινητό: +30 694 2477810
FAX: +30 210 4924418
E-mail[email protected]
Sitehttps://dentgenie.gr/
 
 
 
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Σχετικες Ειδησεις