Φανοποιεία αυτοκινήτου στη Νέα Μάκρη - ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

Φανοποιεία αυτοκινήτου στη Νέα Μάκρη - ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

Διαβάστηκε από 5601 αναγνώστες - 24/11/2021

Αν ψάχνεις για εγγυημένα αποτελέσματα σε αποκατάσταση ζημιών και βαφής, το φανοποιείο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ θα δώσει λύση σε κάθε σου πρόβλημα, επαναφέροντας το αυτοκίνητο σου σε κατάσταση καινούργιου.

Η εταιρεία ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι η δεύτερη γενιά μιας πολύχρονης οικογενειακής επιχείρησης με μεγάλη γνώση και εμπειρία 40 ετών στο χώρο του αυτοκινήτου. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιίας, βαφής και αποκατάστασης ζημιών με στόχο την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του.

Κοινοποίησέ το »


Τα νέα μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την επίλυση κάθε είδους επισκευής του αμαξώματος, είτε πρόκειται για μικρές ζημιές είτε για μεγαλύτερης έκτασης επισκευές.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Η άριστη ποιότητα των υλικών βαφής και η προσεκτική επιλογή των κατάλληλων ανταλλακτικών, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για αντοχή της βαφής στο πέρασμα του χρόνου.
 
Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:
• Αποκατάσταση - πλήρης ανανέωση χρώματος -τοπική βαφή - ολική βαφή
• Επισκευές – επιδιορθώσεις αυτοκινήτων (προφυλακτήρων - ζάντες κ.α.)
• Επαναφορά ζημιών – λακκούβων – γρατζουνιών – άβαφων πλαστικών τμημάτων αμαξώματος 
• Ξεθόλωμα φαναριών 
• Επαγγελματικό γυάλισμα τριών σταδίων 
• Διεκπεραίωση ζημιών μέσω ασφαλιστικών εταιριών
 
Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης μέχρι σήμερα πορείας της εταιρείας είναι η συνέπεια, η φιλική εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές που περιλαμβάνουν συχνές προσφορές.
 
Η ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ αναλαμβάνει επίσης την διεκπεραίωση ζημιών. Εάν είχατε την ατυχία να εμπλακείτε σε ατύχημα, το έμπειρο προσωπικό σας κατευθύνει και σας ενημερώνει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν. Διαχειρίζεται ζημιές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη και παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Κοροβέσης Παναγιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε.
Διεύθυνση: Λεωφ. Διονύσου 22 Νέα Μάκρη ΤΚ 19005
Τηλ: 2294095175
Fax: 2294094963
Κιν.: 6973054612
Email: [email protected]
 
 

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις