Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φανοποιείο αυτοκινήτων στο Γέρακα - A&B for Cars

Φανοποιείο αυτοκινήτων στο Γέρακα - A&B for Cars

Διαβάστηκε από 18962 αναγνώστες - 2/4/2023

Ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να το κάνεις καινούργιο. Η εταιρεία A&B for Cars παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής για όλα τα αυτοκίνητα και είναι σε θέση να καλύψει κάθε απαίτηση του πελάτη.

Η A&B for Cars έχει δημιουργήσει μια νέα σύγχρονη κάθετη μονάδα 2000 τ.μ. παροχής υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου. Με πολυετή πείρα, άρτιο εξοπλισμό και με προσωπικό υψηλής κατάρτισης, είναι σε θέση να παρέχουν πλήρη κάλυψη στις εργασίες ενός σύγχρονου οχήματος.

Κοινοποίησέ το »


Σκοπός της A&B for Cars, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, είναι να επισκευάζει και να συντηρεί το αυτοκίνητό σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το περιβάλλον. Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

To φανοποιείο A&B for Cars εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας  και οτιδήποτε απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο A&B for Cars ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Φιλαρέτου & Αριστοτέλους 89 Γέρακας ΤΚ 153 44
Τηλ.: 210 6611976 – 210 6617220
email: [email protected]
Website: www.abforcars.gr
Facebook
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις