Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρωτοποριακή μέθοδος μικροεπισκευών φανοποιείας

Διαβάστηκε από 8104 αναγνώστες - 8/7/2021

Χαρίστε στο αυτοκίνητο σας τη ζωντάνια που του έλειπε. Στην AUTO MOTO REPAIR χρησιμοποιούν ασφαλή τεχνολογία, βασισμένη σε πρωτοποριακές μεθόδους , με σύγχρονα μηχανήματα που θα σας γλιτώσουν από χρόνο και χρήμα και ταλαιπωρία.

Η εταιρεία Auto Moto Repair βρίσκεται στο χώρο των μικροεπισκευών αυτοκινήτου από τα τέλη του 2005. Αναλαμβάνει να διορθώσει διάφορα μικροχτυπήματα και γρατσουνιές στο αυτοκίνητό σας, δίνοντας εγγύηση 3 χρόνων, ενώ το κόστος είναι έως και 50% μικρότερο από μία κλασική επισκευή. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών που προσφέρει, είναι η αυθημερόν παράδοση του επισκευασμένου αυτοκινήτου σας στις περισσότερες επισκευές.

Kοινοποίησε το »


H AUTO MOTO REPAIR εδώ και χρόνια προσφέρει σε εσάς με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο τις υπηρεσίες της με πρωτοποριακές μεθόδους. Χρησιμοποιεί ασφαλή τεχνολογία, με σύγχρονα μηχανήματα, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εργάζεται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
 
Η 10ετής τεχνική κατάρτιση στη μικροεπισκευή και στη βαφή του αυτοκινήτου σε μεγάλη γερμανική εταιρεία που ασχολείται από το 1882 με το χρώμα του αυτοκινήτου και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το 1970 και η 26ετής εμπειρία στη φανοποιία και τη βαφή του αυτοκινήτου εγγυάται την ολική ικανοποίηση του πελάτη.
 
Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει είναι:
  • Μικροχτυπήματα: H επιδιόρθωση γίνεται τοπικά χωρίς να μείνει κάποιο σημάδι και η κατάσταση της επιφάνειας επανέρχεται στις εργοστασιακές προδιαγραφές. Τα μικροχτυπήματα στη λαμαρίνα επαναφέρονται εξωτερικά χωρίς να ξεμονταριστεί κανένα κομμάτι του αυτοκινήτου.
  • Γρατσουνιές
  • Βαθουλώματα: Όπου και αν υπάρχει η ζημία οι εργασίες γίνονται με ειδικά μηχανήματα χωρίς ξεμοντάρισμα και μόνο με τοπική παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο.
  • Φθορές σε πλαστικά: Τα πλαστικά σημεία του αυτοκινήτου επισκευάζονται άμεσα με την τεχνολογία που διαθέτει η Auto Moto Repair
  • Επισκευή φθορών στις ζάντες: Είναι η συνηθισμένη μορφή φθοράς αλλά καθόλου ανησυχητικό καθώς Auto Moto Repair μπορεί να την επιδιορθώσει και να κάνει τις ζάντες σας να φαίνονται καινούργιες σαν να μην είχαν ποτέ υποστεί κάποια φθορά ή γρατσουνιά.
  • Προστασία & περιποίηση χρώματος: Η καλύτερη προστασία και η ποιοτικότερη περιποίηση γίνεται με τη διαδικασία του κερώματος, του γυαλίσματος, αλλά και σε διάφορες ατέλειες με τοπική βαφή της περιοχής του προβλήματος.
 Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς, απαλλάσσοντας τον πελάτη από το άγχος του πέρα-δώθε.

Επισκεφθείτε την Auto Moto Repair και χαρίστε στο αυτοκίνητο σας τη ζωντάνια που του έλειπε.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 56 Κερατσίνι ΤΚ 18756
Τηλ. 2104015773
Email: [email protected]
FB page: Auto Moto Repair
 
 
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις