Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συνεργείο Φανοποιείο αυτοκινήτων στο Κερατσίνι - Galanis Auto Styling

Συνεργείο Φανοποιείο αυτοκινήτων στο Κερατσίνι - Galanis Auto Styling

Διαβάστηκε από 85292 αναγνώστες - 9/9/2023

Με εμπειρία 40 ετών στο χώρο του αυτοκινήτου, η εταιρεία Galanis Auto Styling στο Κερατσίνι, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το φανοποιείο Galanis Auto Styling, από το έτος 1979,  διατηρεί μία μεγάλη και οργανωμένη μονάδα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων. Η πολυετής εμπειρία της αλλά και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας σε έναν άρτιο ιδιόκτητο χώρο 430 τ.μ, είναι σε θέση να προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.
Η φιλοσοφία της Galanis Auto Styling, είναι η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, την οποία επιτυγχάνουν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.
 
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι:

  • Φανοποιεία – Βαφές
  • Τοπικές βαφές – Γυάλισμα
  • Service
  • Κρυσταλλοποίηση φαναριών
  • Ανταλλακτικά
Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δίνει λύσεις σε κάθε απαίτηση που αφορά ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό σας, ενώ η αποκατάσταση της ζημιάς γίνεται σε ένα πλαίσιο άριστης ποιότητας υλικών βαφής και ανταλλακτικών.

Σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες σου παρέχουν υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης και σε απαλλάσσουν από τις χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης αναλαμβάνοντας όλο το βάρος της διεκπεραίωσης.

Στην Galanis Auto Styling εκτός από την επισκευή του τρακαρισμένου οχήματος σου, μπορείς παράλληλα να απολαύσεις υπηρεσίες detailing για να έχεις πάντα ένα εντυπωσιακό χρώμα στο αυτοκίνητο σου.  
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 570 Κερατσίνι ΤΚ 18757
Τηλ.: 210 4313013
Fax: 210 4313308
email: [email protected]
Facebook
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις