Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τεχνογνωσία Εφαρμογών Επισκευής

18/8/2019

H εταιρία Auto Marmarinos δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκίνητου με βασικό αντικείμενο της την πρόσφορα ολοκληρωμένων υπηρεσιών φανοποιείας και βαφής, αλλά και των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η πολυετής εμπειρία της αλλά και οι υπερ-σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, είναι σε θέση να προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Η φιλοσοφία της εταιρίας, είναι η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, την οποία επιτυγχάνουν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δίνει λύσεις σε κάθε απαίτηση που αφορά ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό σας, ενώ η αποκατάσταση της ζημιάς γίνεται σε ένα πλαίσιο άριστης ποιότητας υλικών βαφής και ανταλλακτικών. Η διαρκής επιμόρφωση και εκπαίδευση των τεχνικών, είναι η μεγάλη εγγύηση για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σου παρέχουν υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης και σε απαλλάσσουν από τις χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης αναλαμβάνοντας όλο το βάρος της διεκπεραίωσης. Στην Auto Marmarinos εκτός από την επισκευή του τρακαρισμένου οχήματος σου, μπορείς παράλληλα να απολαύσεις υπηρεσίες detailing για να έχεις πάντα ένα εντυπωσιακό χρώμα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σου. Στις 2 εξειδικευμένες μονάδες της εταιρίας, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί, μέσα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και άρτια επανδρωμένο περιβάλλον.
 

Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Auto Marmarinos
Διεύθυνση: Β/Λ Παπάγου 96 & Β/Λ Παπάγου 108, Ζωγράφου, Αθήνα
Τηλ: 210 7483449
Fax: 210 7483449
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 17:00, Σάββατο 09:00 – 14:00
Site: www.automarmarinos.gr
Email: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις