Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service και αναβαθμίσεις αυτοκίνητων στον Πειραιά - Alex Specialist

Service και αναβαθμίσεις αυτοκίνητων στον Πειραιά - Alex Specialist

Διαβάστηκε από 34138 αναγνώστες - 2/9/2023

Αυτή είναι η καταλληλότερη επιλογή. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, η Alex Specialist επισκευάζει και βελτιώνει το αυτοκίνητο σας, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία Alex Specialist φροντίζει για την καλύτερη λειτουργία του αυτοκίνητου σας, και για αυτό το λόγο έχει εξοπλίσει το συνεργείο της με τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς. Αναλαμβάνει με υπευθυνότητα το γενικό σέρβις του οχήματος σας, καθώς και ειδικές επισκευές σε αυτόματο σασμάν, ακόμα και επισκευή του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.
Στο χώρο του συνεργείου λειτουργεί και τμήμα ηλεκτρολογείου αυτοκίνητων, οπού η Alex Specialist αναλαμβάνει από αλλαγή της μπαταρίας σας μέχρι και επισκευή, επιδιόρθωση, ή και αλλαγή σε μίζες, δυναμό, A/C, injection, προγραμματισμός εγκέφαλου, SAM κλπ.
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Alex Specialist αναλαμβάνει και εργασίες φανοποιείας. Από μια απλή γρατζουνιά μέχρι την πιο περίπλοκη επισκευή, έχει την τεχνογνωσία και συνεργάζεται με έμπειρους φανοποιούς, ώστε να φέρει εις πέρας την κάθε σας απαίτηση. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με τις καλύτερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, για να σας απαλλάξει από το περιττό άγχος του τρεξίματος.

Παράλληλα, η εταιρεία Alex Specialist διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε αναβαθμίσεις αυτοκινήτων και σε συνδυασμό σε τον τελευταίας γενιάς εξοπλισμό και τις κατάλληλες γνώσεις, θα δώσει λύση σε κάθε σας απαίτηση. Αναλαμβάνει τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας στο κινητήρα, καθώς και προγραμματισμό εγκέφαλων, βελτίωση turbo, φρένων και αναρτήσεων.

Για service και βελτιώσεις, το συνεργείο Alex Specialist είναι η καταλληλότερη επιλογή.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Θηβών 20 Πειραιάς ΤΚ 18 543
Τηλέφωνο: 210 4207315
email: [email protected]
Website: www.alexspecialist.com
Facebook
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις