Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Τα μικρά με μεγάλες δυνατότητες

    Διαβάστηκε από 90328 αναγνώστες - 14/9/2019

    Η κατηγορία των μικρών ζει την καλύτερη εποχή της. Διαθέτει τεράστιο στόλο ενώ κάθε μονάδα αυτού έχει να δώσει κάτι το διαφορετικό. Τι εννοούμε; Δείτε αμέσως.

    Citroen C3: Το γαλλικό μοντέλο εξυψώνει από την μία το απαράμιλλο στιλ με τις καμπύλες του, από την άλλη είναι το απόλυτο εργαλείο πρακτικότητας. Διαθέτει χώρους μικρομεσαίου την ώρα που κινείται ευέλικτα στη πόλη και οικονομικά.

    Ford Fiesta: Διαθέτοντας τον τίτλο του πιο fun to drive μικρού έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό. Κομψό, με compact διαστάσεις και αρχοντικό πάτημα φλερτάρει σε όλες τις κατηγορίες με την κορυφή.

    Honda Jazz: Ο βασιλιάς της ευρυχωρίας στην κατηγορία του. Με ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση και τα magic seats να το εξοπλίζουν, θα μεταφέρει τα πάντα παντού, με την αξιοπιστία της Honda.

    Hyundai i20: Ένας πραγματικός value for money player ο οποίος τα κάνει όλα καλά, και οικονομικά. Το i20 παρά τις μικρές του διαστάσεις εκτελεί και χρέη οικογενειακού, την ώρα που έχει εγγύηση 5 ετών να το συνοδεύει.

    Kia Rio: Εκτός από τα 7 έτη εγγύησης που το συνοδεύουν, αποτελεί το καλύτερο μικρό τόσο στο φρενάρισμα, όσο και σε προσπέρασμα. Πραγματική επένδυση η αγορά του, την ώρα που στο δρόμο έχει αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

    Mitsubishi Space Star: Η ήρεμη και καθημερινή δύναμη της Mitsubishi. Το συγκεκριμένο μοντέλο ελίσσεται στα μικρά στενά της πόλης με μοναδική ευκολία, την ώρα που ρίχνει τα πάγια έξοδα του στα τάρταρα.

    Nissan Micra: Η εντυπωσιακή του νέα εμφάνιση, σε συνδυασμό με την προσθήκη του ολοκαίνουργιου κινητήρα 1.000 κ.εκ. το διατηρεί στο προσκήνιο. Από τα πιο όμορφα και πλήρη εξοπλιστικά μικρά της αγοράς.

    Opel Corsa: Ίσως μέσα στα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της κατηγορίας με τεράστιο νούμερο πωλήσεων. Ευέλικτο εντός πόλης με χαμηλά πάγια έξοδα, την ώρα που θα ταξιδέψει με χαρακτηριστική άνεση.

    Peugeot 208: Μοντέρνο και τρομερά αγαπητό από τους Έλληνες αγοραστές. Το 208 ξεχωρίζει εκτός από την εμφάνιση του και για την ποικιλία κινητήρων, την τεράστια ευελιξία του εντός πόλης αλλά και την λογική i-cockpit που βάζει τον οδηγό σε θέση... μαχητικού.

    Renault Clio: Λίγο πριν περάσει στην επόμενη γενιά του, παραμένει ακόμα ένα από τα πιο πλήρη μικρά της αγοράς. Μοντέρνο σχεδιαστικά, χαρακτηριστικά ευκολοδήγητο και με πολύ καλή τιμή απόκτησης για την πιο πλήρη έκδοση.

    SEAT Ibiza: Η νέα του γενιά έφερε τεράστιους χώρους, μοναδικά αιχμηρή εμφάνιση και το κυριότερο, πολύ προσιτές τιμές. Πώς να μην ανήκει στις πρώτες επιλογές του κοινού;

    Skoda Fabia: Η νέα Fabia κράτησε όλα τα καλά που την έκαναν διάσημη και βελτιώθηκε εκεί που έπασχε. Γεμάτη νέες τεχνολογίες και οικονομικότατους κινητήρες έχει κάθε λόγο να πλημμυρίζει τους ελληνικούς δρόμους.

    Suzuki Baleno: Παρέχοντας χώρους που σπάνια συναντάς σε αυτή τη κατηγορία, αλλά και διατηρώντας την μοντέρνα σχεδιαστική γραμμή της Suzuki, αποτελεί μία άκρως value for money επιλογή για όσους θέλουν ένα πολυεργαλείο.

    Suzuki Swift: Η καλύτερη διαφήμιση για το τι μπορούν να πετύχουν οι υπεύθυνοι με καλή αρχιτεκτονική σε ένα compact διαστάσεων όχημα. Δεν υστερεί πουθενά, έρχεται ακόμα και σε υβριδική μορφή, για να καλύψει κάθε γούστο, κάθε απαίτηση.

    Toyota Yaris Hybrid: Η Toyota έδωσε τα ρέστα της στο Yaris και ο κόσμος απλά χειροκρότησε. Το best seller Yaris που τα κάνει όλα καλά και φέρνει την αξιοπιστία της ιαπωνικής εταιρίας, παίζει και την πιο σπουδαία μπάλα στο υβριδικό τερέν.

    VW Polo: Ποιότητα κύλισης, οδηγοκεντρική φιλοσοφία και γερμανική πολυτέλεια σε προσιτή τιμή. Το Polo είναι και θα είναι αμάξι ορόσημο της κατηγορίας.
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ