Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ECOCHECK προσφέρει καλοκαιρινό έλεγχο μόλις με 45 ευρώ.

Καλοκαιρινός έλεγχος 45 ευρώ

13/7/2016

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ECOCHECK οι οποίες βρίσκονται επί της Λεωφόρου Πειραιώς 38 στο Μοσχάτο, μπορείτε να περάσετε το όχημά σας από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, μόνο με 45 ευρώ.

Οι τελευταίας γενιάς αυτόματες γραμμές ελέγχου αυτοκινήτων, οι πιστοποιημένοι τεχνικοί και η συμμόρφωση της εταιρείας με τα αυστηρά διεθνή κριτήρια ISO 9001:2008 και IQNet διασφαλίζουν την τήρηση των προτύπων ασφάλειας, οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος.,

Μάλιστα στο φιλόξενο περιβάλλον της ECOCHECK θα σας προσφέρουν δωρεάν ροφήματα, φρεσκοαλεσμένο καφέ και δωρεάν internet μέσω WiFi.

Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία τεχνικού ελέγχου του αγαπημένου σας αυτοκινήτου από τον χώρο αναμονής.

Για να επικοινωνήσετε με την ECOCHECK καλέστε στα τηλέφωνα 111 80 και 210 4834333 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] ώστε να ενημερωθείτε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία αφορά τον έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος σας ή να κλείσετε ραντεβού.

Εναλλακτικά μπορείτε να προγραμματίσετε τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί online στο www.ecocheck.gr. Οι ώρες λειτουργίας του Ι.ΚΤΕΟ ECOCHECK είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 – 19:30 και Σάββατο 07:00 – 15:00.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις