Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
ECOCAR Victory: Η λύση για κάθε επαγγελματία με έως και 50% Επιδότηση!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

ECOCAR Victory: Η λύση για κάθε επαγγελματία με έως και 50% Επιδότηση!

17/1/2024

- 100% Ηλεκτρικά επαγγελματικά
- 300 χιλιόμετρα αυτονομία
- 100 χλμ/ωρα Τελική Ταχύτητα
- Εως 1190 κιλά ωφέλιμο φορτίο
- Δυνατότητα Ταχυφόρτισης
- 50% επιδότηση από το πρόγραμμα «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

Εάν ψάχνετε το επόμενο σας επαγγελματικό, τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε τα 100% Ηλεκτρικά επαγγελματικά Eco Car Victory Van και Pick-Up, καθώς επιδοτούνται έως και 50% από το πρόγραμμα «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
 
Αποτελούν την εύκολη, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λύση για κάθε επαγγελματία που θέλει να μεταφέρει καθημερινά φορτία.
 
Φυσικά μιλάμε για 100% ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα και διαθέτουν αυτονομία έως 300 χλμ. Μπορούν να μεταφέρουν έως και 1190 κιλά ωφέλιμο φορτίο. Διαθέτουν συστήματα ασφαλείας όπως ABS και EBD, καθώς και αερόσακους οδηγού και συνοδηγού. Στις παροχές ανέσεις, μεταξύ άλλων διαθέτουν κλιματισμό, κεντρική οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών και δυνατότητα ταχυφόρτισης. Τέλος, παρέχονται και φορολογικά κίνητρα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.
 
Ποια είναι η Eco Car;
Η ΕCOCAR  με  μεγάλη πλέον τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρικών τετράτροχων οχημάτων, διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα ηλεκτρικων οχηματων, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη ιδιωτών και επαγγελματιών. Κύριο γνώρισμα τους είναι ο 100% ηλεκτρικός «χαρακτήρας» τους, η σύγχρονη σχεδίαση και ο πλουσιος εξοπλισμος τους.
 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ολόκληρη την γκάμα της Eco Car στην ιστοσελίδα ecocar.city.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις