Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ετοιμοπαράδοτα Opel από την Gallo S.A.

Ετοιμοπαράδοτα Opel από την Gallo S.A.

Διαβάστηκε από 47280 αναγνώστες - 20/3/2023

Αποκτήστε το νέο σας Opel με άμεση παράδοση και την εγγύηση του κορυφαίου ομίλου της GALLOS.A.

Η Opel Gallo, το νεότερο μέλος του ομίλου Gallo, μόλις έκανε την δυναμική είσοδό της στο δίκτυο της Opel στην Ελλάδα με νέα κάθετη μονάδα (showroom–service– ανταλλακτικά) στα δυτικά προάστια, στις πρώην εγκαταστάσεις της Opel Δρόμων, επί της Λεωφόρου Κηφισού. Επισκεφτείτε τη και ζήστε μία κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης, έχοντας την δυνατότητα να οδηγήσετε και να αποκτήσετε το καινούργιο Opel που σας ενδιαφέρει. Μάλιστα, στην Opel Gallo θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα και τα best-seller μοντέλα της:

  • Ετοιμοπαράδοτο Opel Corsa

Δεν είναι τυχαία το 1ο σε πωλήσεις μοντέλο της Opel. Σύμβολο ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζει σπορ σχεδίαση και τεχνολογίες από την premium κατηγορία. Το στοιχείο ωστόσο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η οδηγική του συμπεριφορά. Ανακαλύψτε εδώ το ετοιμοπαράδοτο Corsa και κλείστε ραντεβού με την Opel Gallo για ένα απολαυστικό Test Drive.
  • Ετοιμοπαράδοτο Opel Astra

Το νέο Opel Astra ήρθε στην Opel Gallo και σας περιμένει να το ανακαλύψετε. Η έκτη γενιά του αποτυπώνει τη νέα  Bold &Pure σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, μαζί με όλα τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την οδηγική σας απόλαυση. Το μοντέλο διατίθεται με νέο κινητήρα plug-in hybrid. Φυσικά, η δυναμική γκάμα κινητήρων Turbo του περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης και diesel. Ανακαλύψτε το εδώ.
  • Ετοιμοπαράδοτο Opel Mokka

Το ολοκαίνουργιο επίσης Bold&Pure Opel Mokka έρχεται ακόμα κομψότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Εξακολουθεί ωστόσο να προσφέρει μεγάλους χώρους, κατάλληλους για urban lifestyle και άνετες διαδρομές εκτός πόλης. Το εσωτερικό του είναι πλήρως ψηφιοποιημένο, περιλαμβάνοντας μία ευκρινή οθόνη οργάνων 12 ιντσών και μία πολυλειτουργική κεντρική οθόνη 10 ιντσών. Ανακαλύψτε το εδώ.
  • Ετοιμοπαράδοτο Opel Crossland

Πρακτικότητα, ποιότητα και άνετοι χώροι είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το Crossland να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Τώρα, το SUV μοντέλο σας περιμένει άκρως ανανεωμένο στην Opel Gallo, με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία και στην ενσωμάτωση συστημάτων ασφαλείας όπως το Intell iGrip, η λειτουργία διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, το Head-Up display και η κάμερα οπισθοπορείας 180°. Ανακαλύψτε το εδώ.

Αποκτήστε το δικό σας ετοιμοπαράδοτο Opel στην Opel Gallo
Βρίσκεστε σε αναζήτηση του νέου σας αυτοκινήτου; Όλα τα μοντέλα της Opel κάνουν την διαφορά στην κατηγορία τους και αυτό αποτυπώνεται στις πωλήσεις τους. Ελάτε σήμερα στην Opel Gallo στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, για να σας προτείνουμε το ετοιμοπαράδοτο Opel που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, με τον τρόπο πληρωμής που σας συμφέρει. Κλείστε σήμερα το δικό σας test-drive με το Opel της επιλογής σας στο www.o-gallo.gr.
 
Opel Gallo
Λ. Κηφισού 172, Αιγάλεω
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105313213
Facebook: Opel Gallo
Instagram: Opel Gallo

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις