Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποια εξοπλιστική έκδοση SUV να διαλέξω?

Διαβάστηκε από 81026 αναγνώστες - 12/4/2020

Τα B-SUV είναι μία μόδα που τελικά ήρθε για να μείνει. Με μία νέα προσθήκη σχεδόν κάθε μήνα, σίγουρα οι επιλογές είναι δεκάδες και για όλα τα γούστα. Στη νέα έρευνα της Αγοράς Αυτοκινήτου αναλύουμε τον εξοπλισμό στις εκδόσεις των πιο hot μικρών SUV της αγοράς για να ξέρετε πως θα κάνετε την πιο έξυπνη αγορά.

Τα αυτοκίνητα που απαρτίζουν την κατηγορία των μικρών SUV έχουν αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια. Υιοθετούν όλες τις τεχνολογίες αμέσως μόλις πρωτοεμφανιστούν, προτάσσουν τον οικονομικό τους  χαρακτήρα με turbάτους κινητήρες λίγων κυβικών, ενώ καταφέρνουν να διατηρήσουν τις τιμές τους σε επίπεδα, μικρομεσαίου.

Κάθε μοντέλο έχει πολλές εκδόσεις με εξοπλισμό που πραγματικά το μεταμορφώνει.

Εκτός από τα υποχρεωτικά συστήματα όπως ABS, ESP, αερόσακους κ.α., γνωρίζετε τι ανέσεις και συστήματα διασκέδασης και ασφάλειας φέρνει η κάθε έκδοση; Πόσο τα κοστολογεί η κάθε εταιρία; Αξίζει η διαφορά στην τιμή από έκδοση σε έκδοση ή όχι;

Για να υπάρχει ένα αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης, αξίζει να δούμε πόσο κοστολογούνται μερικές must λειτουργίες στο αυτοκίνητο που όλοι θέλουν να απολαμβάνουν. Στην τελευταία σελίδα του αφιερώματος θα δείτε το πραγματικό μέσο κόστος των ηλεκτρικών παραθύρων, του cruise control, των αισθητήρων παρκαρίσματος ή κάμερας οπισθοπορείας και πολλών ακόμα, για να ξέρετε τι θα πληρώσετε στο ταμείο, και εάν αξίζει η διαφορά.
 
Επιλέξαμε να συγκρίνουμε τιμές και εξοπλισμό για τα 10 πιο hot μικρά της αγοράς, τα οποία δεν είναι άλλα από: Citroen C3 Aircross, Ford Puma, Fiat 500X, Hyundai Kona, Nissan Juke, Opel Crossland X, Peugeot 2008,  SEAT Arona, Skoda Kamiq, VW T-Cross.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις