Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nissan Juke

Διαβάστηκε από 81163 αναγνώστες - 12/4/2020

Ο ιδρυτής ουσιαστικά της κατηγορίας των B-SUV μας σύστησε τη νέα του γενιά και έρχεται να υπερδιπλασιάσει το 1 εκ. πωλήσεων της πρώτης. Με άκρως ενδιαφέρουσα, ξανά, εμφάνιση συνεργάζεται με νέους κινητήρες και κάνει up to date στις τεχνολογίες του σήμερα. Εξετάζουμε τις τρεις πρώτες εκδόσεις του Energy – Acenta και N-Connecta.

Και στις τρεις αυτές εκδόσεις, το Juke εφοδιάζεται με τον καινούργιο 1.000άρη κινητήρα των 117 ίππων, με την βασική επιλογή Energy να ξεκινάει από τα 17.900 ευρώ. Σε αυτή την τιμή το μοντέλο αποκτά ένα πλήρες πακέτο, από το οποίο ξεχωρίζουν εμπρός πίσω φώτα LED, a/c, cruise control, εμπρός-πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ραδιόφωνο με 4 ηχεία, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, και σπορ καθίσματα. Μάλιστα θα λέγαμε πως παίρνει άριστα στον τομέα της ασφάλειας καθώς διαθέτει Emergency call, Intelligent Emergency Braking με αναγνώριση πεζών , σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης σημάτων Κ.Ο.Κ., υποβοήθηση υψηλής δέσμης προβολέων και σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα. 



Η επόμενη έκδοση Acenta έρχεται με τιμή στα 18.900 ευρώ να προσθέσει μία 8άρα οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό για τον χειρισμό του infotainment το οποίο διαθέτει Apple Car Play & Google Android Auto, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας αλλά και αυτόματο κλιματισμό. Μία εντυπωσιακή λίστα που συμπληρώνει τα όποια ψυχαγωγικά κενά αφήνει η βασική.

Η τρίτη κατά σειρά έκδοση κοστίζει 20.900 ευρώ και ονομάζεται N-Connecta. Σε αυτή τη τιμή, ο εξοπλισμός γίνεται ακόμη πιο πλούσιος με LED προβολείς ομίχλης, πίσω φιμέ κρύσταλλα, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων, ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και διχρωμία στο αμάξωμα. Επιπρόσθετα, στηρίζει την λειτουργία χωρίς κλειδί, διαθέτει ηλεκτρικό χειρόφρενο με Auto Hold, προγράμματα παραμετροποίησης οδήγησης (Eco-Standard-Sport), αλλά και navi.


 
Το νέο Nissan Juke διαθέτει ακόμα 3 εκδόσεις εξοπλισμού που ανεβάσουν την λίστα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και τη τιμή αρκετά. Στις πρώτες τρεις όμως εκδοχές του την παράσταση κερδίζει με διαφορά η Acenta η οποία παρά την χαμηλή τιμή των 18.900 ευρώ, δείχνει να μην υστερεί πουθενά.