Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Citroen C3 Aircross

Διαβάστηκε από 81193 αναγνώστες - 12/4/2020

Ταγμένο στην άνεση και στην ευρυχωρία, το γαλλικό B-SUV C3 Aircross έρχεται να σας πάει παντού ατσαλάκωτους. Συνεργάζεται με δεκάδες χρώματα και προτρέπει τον εκάστοτε αγοραστή να βάλει την προσωπική του πινελιά, ενώ έρχεται συνολικά σε 4 εκδόσεις: Feel, Feel i-touch, Shine και την επετειακή Origins.

Η βασική έκδοση Feel κοστίζει 17.460 ευρώ και συνεργάζεται με τον 1.200άρη PureTech κινητήρα των 110 ίππων, δίνοντας σπιρτάδα και άνεση στο σύνολο να κινηθεί τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης. Στην τιμή αυτή τα highlights της λίστας εξοπλισμού αποτελούν το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, το a/c, τα LED φώτα ημέρας, οι αυτόματοι προβολείς με λειτουργία cornering, τα πλήρως ηλεκτρικά παράθυρα αλλά και οι ηλεκτρικοί καθρέφτες. Ακόμη, το αυτοκίνητο διαθέτει πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αλλά και μία οθόνη αφής 7 ιντσών με λειτουργία Mirror screen και 6 ηχεία για την ψυχαγωγία των επιβατών.
Αμέσως μετά ακολουθεί με μόλις 340 επιπλέον ευρώ (17.800 ευρώ), η Feel i-touch έκδοση, η οποία σε συνεργασία με τον ίδιο πάντα κινητήρα, έρχεται να προσθέσει στο σύνολο κάμερα οπισθοπορείας αλλά και τρισδιάστατο σύστημα Navi.



Η επετειακή έκδοση Origins κοστίζει 18.850 ευρώ και αποτελεί έναν φόρο τιμής την τόλμη και την καινοτομία των εκατό χρόνων της μάρκας, δίνοντας στο σύνολο μικρές αλλά γιορτινές λεπτομέρειες όπως: γκρίζες υφασμάτινες ταπετσαρίες με χρυσή απόχρωση στις εμφανείς ραφές, επιγραφή “Origins”, διακοσμητική λωρίδα στο ταμπλό με χρυσό περίγραμμα και επένδυση Mistral TEP  καθώς και ειδικά προστατευτικά πατάκια στο πάτωμα εμπρός και πίσω.

Η πιο πλούσια όλων έκδοση ακούει στο όνομα Shine και ανεβάζει την τιμή, στα 20.220 ευρώ, ανεβάζει όμως και τον εξοπλισμό αρκετά επίπεδα. Σε αυτό το πακέτο λοιπόν προστίθενται 17άρες ζάντες, αυτόματος κλιματισμός, πίσω φιμέ κρύσταλλα, διχρωμία οροφής, πίσω συρόμενα καθίσματα 2/3 και 1/3 αλλά και το εξαιρετικά χρήσιμο για όλα τα τερέν, Grip Control με Hill Descent Assist. Ένα σύστημα που θα σας επιτρέψει να πατήσετε αρκετές μη χαρτογραφημένες χωμάτινες διαδρομές.
 


Στην περίπτωση του Citroen C3 Aircross εάν κινείστε κυρίως σε ασφάλτινες διαδρομές και εντός πόλης, η έκδοση Feel i-touch στα 17.800 ευρώ είναι πραγματικά πλήρης και θα σας καλύψει σε κάθε περίπτωση. Εάν όμως έχετε off road ανησυχίες και τολμάτε να τις καλύψετε, τότε η Shine έκδοση με το Grip Control είναι η ιδανική.