Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πρωταγωνιστές της πιο πλήρης κατηγορίας

Διαβάστηκε από 81059 αναγνώστες - 12/4/2020

Citroen C3 Aircross: Ένα από τα πιο trendy και όμορφα μοντέλα της κατηγορίας που στηρίζει τις καμπύλες του και προσφέρει τρομερά επίπεδα άνεσης σε όλους τους επιβάτες. Η γαλλική σχολή στα καλύτερα της και με νέες τεχνολογίες.

Fiat 500X: Ιταλική φινέτσα και φιλοσοφία σε ένα B-SUV που δείχνει πως το στυλ είναι σημαντικό συστατικό μίας επιτυχημένης συνταγής. Με 1.000άρη turbo κινητήρα, και all around χαρακτήρα απαιτεί μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους.

Ford Puma: Ήρθε να τα σαρώσει όλα. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, τρομερό τιμόνι αλλά και έναν υβριδικό 1.000άρη που πάει και δεν καίει, απλά ιδρώνει τον αντίπαλο, πριν ακόμα βάλει μπρος.

Hyundai Kona: Ο βασιλιάς της εγγύησης. Μία εταιρία που συνοδεύεται πάντα με την λέξη αξιοπιστία, παραθέτει τον δικό της εντυπωσιακό παίχτη στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μοντέρνα και αιχμηρή σχεδίαση για ένα SUV που αποτελεί μία από τις πιο value for money επιλογές της αγοράς.

Nissan Juke: Ο ιδρυτής της κατηγορίας των B-SUV επέστρεψε στη δεύτερη γενιά του με εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνιση, δεκάδες τεχνολογίες και μεγαλύτερη ευρυχωρία. Το νέο Juke ήρθε και κοιτάει μόνο τη πρωτιά.

Opel Crossland X: Εξοπλισμένο με όλα τα τεχνολογικά καλούδια, θα προφέρει ανέσεις και ευκολίες σε όλους τους επιβάτες, την ώρα που διαθέτει το δικό του μοναδικό στυλ. Αστικό crossover που προτάσσει ευελιξία και εύκολη οδήγηση, ακόμα και στα πιο δύσκολα στενά της πόλης.

Peugeot 2008: Το νέο 2008 από την πρόσφατη μέρα που γέμισε τις ελληνικές αντιπροσωπείες, δεν σταματά να μαγεύει το κοινό του. Με μοναδική εμφάνιση, ατελείωτη τεχνολογία και σωστή αρχιτεκτονική χώρων, έχει μάτια μόνο για το χρυσό..

SEAT Arona: Ένα οδηγοκεντρικό B-SUV που καταφέρνει να διατηρεί χαμηλά την τιμή του και να προσφέρει εξαιρετικές αντιδράσεις σε όλες τις προκλήσεις. Κυρίως αστικού χαρακτήρα, θα κινηθεί το ίδιο άνετα τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.

Skoda Kamiq: Οι Τσέχοι φέτος δίνουν ρέστα και εργάζονται πυρετωδώς πάνω από τα SUV projects τους. Το Kamiq ήρθε πριν λίγο καιρό και σε προκαλεί να του βρεις ατέλεια. Για αυτό φυσικά και είναι σε όλες τις λίστες με τα καλύτερα.

VW T-Cross: Ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικά μοντέλο για τα λημέρια της VW, που το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, καθώς προσφέρει μεγάλους χώρους, μοντέρνα εικόνα στο εσωτερικό αλλά και πολλές τεχνολογίες που ξεκουράζουν τον οδηγό.