Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW T-cross

Διαβάστηκε από 81076 αναγνώστες - 12/4/2020

Η πρόταση των Γερμανών αποτέλεσε και μία σχεδιαστική έκπληξη για τον κόσμο, που είδε το μοντέλο να σπάει τα στιλιτιστικά μοτίβα που επί χρόνια ακολουθεί η εταιρία. Έτσι το εντυπωσιακό T-Cross κάνει πάταγο λόγω εμφάνισης, αλλά και χώρων. Σημαντικός επίσης παράγοντας είναι και η οι δύο πολύ πλούσιες εκδόσεις του Life και Style.

Η κύρια έκδοση του T-Cross Life συνεργάζεται τόσο με τον 1.0 TSI των 95 ίππων στα 17.440 ευρώ, όσο και με τον 1.0 TSI των 115 ίππων στα 19.150 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις ο εξοπλισμός θεωρείται άκρως πλούσιος καθώς εκτός από τα δεδομένα και βασικά συστήματα άνεσης και ασφάλειας περιέχει και 16άρες ζάντες αλουμινίου, σύστημα e-call, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, κλιματισμό, σύστημα Front Assist με φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και σύστημα προειδοποίησης αντικειμένου σε νεκρή γωνία. Στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και τεχνολογίας, συναντάμε μία 8άρα οθόνη αφής, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού, 6 ηχεία αλλά και την εφαρμογή App-connect. 




Πραγματικά είναι σχεδόν αστείο να χρησιμοποιούμε τη λέξη βασική για την παραπάνω έκδοση, καθώς είναι εντυπωσιακά, πλούσια. Ακόμα πιο «γεμάτη» καλούδια όμως είναι και η Style έκδοση με τον 1.0 TSI των 115 ίππων στα 20.550 ευρώ. Σε αυτή τη περίπτωση το T-Cross αποκτά adaptive cruise control, σπορτ καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, LED προβολείς, ambient εσωτερικό φωτισμό αλλά και 17άρες ζάντες αλουμινίου.
 


Αποτελεί ίσως το μοναδικό μοντέλο της λίστας μας που προσφέρεται σε μόλις δύο εκδόσεις, και αυτό γιατί η «βασική» Life δίνει ήδη μία πληρέστατη λίστα εξοπλισμού όπως είδαμε παραπάνω. Θεωρούμε λοιπόν πως ο συνδυασμός του 1.000άρη με τους 115 ίππους στην συγκεκριμένη έκδοση με τιμή στα 19.150 ευρώ, είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.