Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο μεγάλος μας νικητής Θέμης Κοτίδης, κέρδισε ανάμεσα από 5.126 συμμετέχοντες και θα κάνει το αυτοκίνητό του καινούργιο, χάρη στην ευγενική χορηγία της Easy BodyWorks.

Έχουμε νικητή

Διαβάστηκε από 5541 αναγνώστες - 6/12/2016

Ο διαγωνισμός που διοργάνωσε το περιοδικό Αγορά Αυτοκινήτου και το φανοποιείο Easy BodyWorks, ολοκληρώθηκε και πλέον έχουμε νικητή. Δείτε ποιος είναι ο τυχερός που θα κάνει το αυτοκίνητό του καινούργιο.

Αν κάποιος κερδίζει ανάμεσα από 5126 συμμετοχές, τότε θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό. Πόσο μάλλον όταν το δώρο είναι μία εκ βαθέων ανανέωση του εξωτερικού του αυτοκινήτου, από το εξειδικευμένο και με τεράστια τεχνογνωσία φανοποιείο Easy BodyWorks, με την πολύτιμη χορηγία του οποίου το περιοδικό Αγορά Αυτοκινήτου διοργάνωσε το διαγωνισμό.
 
Ο νικητής λοιπόν που κέρδισε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού, για τον οποίο ενημερώθηκαν 30.000 άνθρωποι και είχε 5.126 συμμετοχές είναι ο Θέμης Κοτίδης από την Κηφισιά, κάτοχος ενός Hyundai Accent, το οποίο σύντομα θα έχει την ευκαιρία να το ξαναδεί όπως όταν το αγόρασε.
 
Εμείς να ευχαριστήσουμε το φανοποιείο Easy Bodyworks, το οποίο εδρεύει στη Λ.  Αργυρουπόλεως 44 στην Αργυρούπολη.
 
Αν θέλετε και εσείς να κάνετε το αυτοκίνητό σας καινούργιο, αλλά δεν σταθήκατε και τόσο τυχεροί στον διαγωνισμό μας, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο κατάστημα, στο τηλέφωνο 211 8501126 και να κλείσετε ένα ραντεβού για να πάρετε μία προσφορά για το αυτοκίνητό σας.
 
Κλείνοντας να ευχηθούμε στον τυχερό του διαγωνισμού να είναι πάντα τόσο τυχερός και να απολαύσει το… νέο του Hyundai Accent!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις