Φανοποιεία - Κάνε το…του κουτιού

Διαβάστηκε από 5425 αναγνώστες

Μη τρομάζεις στην ιδέα του φανοποιείου. Κράτα το αμάξι σου σα καινούργιο, κράτησε την αξία του στα ύψη και ενημερώσου για όλες τις νέες τεχνολογίες.

Μικρές γρατζουνιές από τα στενά δρομάκια της πόλης, βαθουλωματάκια από βιαστικά παρκαρίσματα, θαμπώματα από τους καθημερινούς ρύπους, μέχρι και «στάμπες» από κοτσουλιές, αποτελούν σχεδόν αναπόφευκτες ζημιές για κάθε αυτοκίνητο.
 Κι ακριβώς επειδή όλα αυτά δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή, ώστε να μας ανησυχήσουν, οι περισσότεροι παραμελούμε να τις διορθώσουμε και όταν μαζεύονται, φυσικά το κόστος επισκευής αυξάνεται.
 
Συντήρησε το σωστά και θα στο ξεπληρώσει σίγουρα
Οι γρατζουνιές, οι στάμπες και τα βαθουλώματα είναι τα πρώτα πράγματα που θα κοιτάξει κανείς όταν θα θελήσουμε να μεταπωλήσουμε το αυτοκίνητό μας. Συχνά μάλιστα, η αξία που θα «πιάσει» σε μία τέτοια περίπτωση, εξαρτάται εξίσου από την εμφάνιση, όσο και από τα χλμ που έχει διανύσει ή την κατάσταση των μηχανικών του μερών. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι είναι προς δικό μας όφελος να διατηρούμε το αυτοκίνητο μας σε καλή κατάσταση ώστε να ανεβάσουμε την μεταπωλητική του αξία όταν φτάσει αυτή η ώρα.
Η επαναφορά του αμαξώματος στην εργοστασιακή του κατάσταση διατηρεί και την παθητική του ασφάλεια. Επίσης, ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλει στην υγεία όλων όσων επιβαίνουν στο αυτοκίνητο, καθώς απομακρύνει δυσωδίες και σκόνες που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία. Κάτι πολύ σημαντικό για οδηγούς με μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχετικες Ειδησεις