Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Μάθε τώρα τι είναι το P.D.R το Car Wrapping και το Detailing. Ποιο σου ταιριάζει!

    Διαβάστηκε από 8990 αναγνώστες - 22/6/2017

    Τι είναι το P.D.R.;
    -Σημαίνει: Μικροεπισκευές χωρίς βαφή
    -Δηλαδή: Mέθοδος επαναφοράς βαθουλωμάτων στην χτυπημένη επιφάνεια του οχήματός χωρίς χρήση παραδοσιακών μεθόδων επισκευής (π.χ. στοκάρισμα, τρίψιμο, βάψιμο, γυάλισμα). Είναι κατάλληλο κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από παρκάρισμα. Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι εξαφανίζουν τη λακκούβα μέσα σε λίγο χρόνο. Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα. Η όλη διαδικασία διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες.
     
    Τι είναι το Car Wrapping;
    -Σημαίνει: Αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου
    -Δηλαδή: Πρόκειται για αλλαγή χρώματος αυτοκίνητου με τοποθέτηση ειδικών αυτοκόλλητων μεμβρανών από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αποτελεί μία τεχνική που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος παγκοσμίως καθώς δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα του αυτοκινήτου μας  ή της μοτοσυκλέτας μας μέσα σε λίγες ώρες. Είναι ενδεικτικό, ότι πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, παράγουν ματ εκδόσεις των μοντέλων τους χρησιμοποιώντας την τεχνική του Car Wrapping.
     
    Τι είναι το Detailing;
    -Σημαίνει: Περιποίηση αυτοκινήτου
    -Δηλαδή: Καλλωπισμός του οχήματός μας εσωτερικά και εξωτερικά με χρήση αξεσουάρ και χημικά προϊόντα. Υπάρχουν δύο ειδών περιποιήσεις αυτοκινήτου: η εσωτερική και η εξωτερική (κινητήρα, αμάξωμα) και πραγματοποιούνται με ειδικά εργαλεία, αξεσουάρ και χημικά προϊόντα. Στην χώρα μας ωστόσο το Detailing έχει αναπτυχθεί μόνο τα τελευταία χρόνια αλλά ομολογουμένως ο κόσμος εμφανίζει μια ραγδαία αύξηση ενδιαφέροντος τόσο για προϊόντα και τεχνικές όσον αφορά και την εξειδικευμένη περιποίηση αυτοκινήτου.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις