Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας

    Διαβάστηκε από 32134 αναγνώστες - 14/9/2019

    Audi A1 Sportback 30 TFSI  S-tronic 116 PS: Το πιο premium μικρό έχει φέρει μία εντυπωσιακή αίγλη στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εκτός από την ομολογουμένως αιχμηρή εμφάνιση τους, φέρνει μοναδικές τεχνολογίες που συναντάμε σε μεγαλύτερα μοντέλα, ενώ το ξυραφένιο τιμόνι του, μαζί με τις εντυπωσιακές ρεπρίζ, κάνουν τα 116 άλογα του να δείχνουν 200.

    Citroen C3 1,2 PureTech 110 PS: Ο γάλλος ήταν άνετος, τώρα έγινε και γρήγορος. Στηρίζει τις καμπύλες τους, εντείνει τον trendy χαρακτήρα του, την ώρα που μπορεί και βρίσκει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε κατανάλωση, επιδόσεις και ρεπρίζ.

    Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125 PS: Δεν θα μπορούσε το πιο fun to drive μικρό της ελληνικής αγοράς να λείπει από μία τέτοια λίστα. Με 125 ίππους να έρχονται από τον βραβευμένο EcoBoost κινητήρα, έχει να μοιράσει αρκετή σκόνη σε πολλά φανάρια.

    Honda Jazz 1.5 FL 130 PS: Αυτό το «μαγικό» αυτοκίνητο με τους τεράστιους χώρους τα βάζει σκούρα σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Έχει πάτημα, έχει νεύρο και φυσικά έχει άριστη επιτάχυνση.

    Kia Rio 1.0T 120 PS: Ένα αυτοκίνητο που είναι σχεδόν σε όλες τις λίστες που έχουν μπροστά τη φράση «τα καλύτερα». Είτε μιλάμε για προσπέρασμα, είτε για χώρους, είτε για φρένα, είτε και για επιτάχυνση, το Rio έχει την λύση.

    Nissan Micra 1.0 117 PS: Κράτησε την ποιότητα και την τεχνολογία από τα μεγαλύτερα αδέρφια του και μας σύστησε νέους ισχυρότερους κινητήρες. Το αποτέλεσμα; Γρηγορότερο, οικονομικότερο και πάντα Micra.

    Peugeot 208 1.2 PureTech 110 Manual: Μόνιμος κάτοικος σε στήλες τόσο επιδόσεων όσο και οικονομίας. Οι Γάλλοι έχουν βρει την χρυσή τομή σχεδόν σε όλους τους τομείς και το 208 είναι σε θέση να πετάξει πολλά πετραδάκια σε κάθε του εκκίνηση.

    SEAT Ibiza 1.0 TSI 115 PS: Το ισπανικό μοντέλο που δεν έχει όρια στο τι μπορεί να κάνει. Να μεταφέρει και 5 ενήλικες, να προσπεράσει στην εθνική ή να κάνει ένα πολύ καλό 0-100; Γιατί όχι;

    Skoda Fabia 1.0 TSI 110 PS: Η νέα Fabia είναι μοντέρνα, τεχνολογικά άρτια, ενώ καταφέρνει να παρέχει πολύ καλές επιδόσεις, διατηρώντας πάντα σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση. Εδώ, ο οδηγός είναι ο υπεύθυνος για τα νούμερα.

    Suzuki Swift 1.0 BoosterJet 112 PS: Είναι το απόλυτο εργαλείο πόλης και όχι μόνο. Διατηρεί τις compact διαστάσεις του, είναι μανιτζέβελο ενώ όπου χρειάζεται, έχει αρκετό γκάζι τόσο για επιτάχυνση από στάση όσο και για άνετη προσπέραση ακόμα και φορτωμένο.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ