Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πολλές υπηρεσίες after sales παρέχουν δωρεάν ελέγχους ή service.

Πριν επιλέξω υπηρεσίες after sales

Διαβάστηκε από 6483 αναγνώστες - 16/9/2020

Ποιες υπηρεσίες after sales είναι οι καλύτερες για σένα; Μάθε ποιες παροχές πρέπει να σε ενδιαφέρουν και γιατί;

Πώς να επιλέξω σωστά
Πριν επιλέξουμε υπηρεσίες after sales, πρέπει να σκεφτούμε τις ανάγκες του αυτοκινήτου μας. Θέλουμε να αγοράσουμε υπηρεσίες που θα χρησιμοποιήσουμε και θα συμβάλουν στην οικονομία και στην καλύτερη ασφάλεια. Είναι το αυτοκίνητό μας καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Κάνουμε πολλά χιλιόμετρα κάθε χρόνο ή λίγα; Πόσο ακριβά είναι τα ανταλλακτικά του κατασκευαστή του αυτοκινήτου μας; Όλα αυτά θα πρέπει να τα υπολογίσουμε πριν επιλέξουμε πακέτο υπηρεσιών after sales. Για παράδειγμα, αν κάνουμε πολλές αποστάσεις και χιλιόμετρα κάθε χρόνο, μας ενδιαφέρει μια υπηρεσία που παρέχει δωρεάν εποχικούς ελέγχους ή ελέγχους ΚΤΕΟ, καθώς και η υπηρεσία οδικής βοήθειας ή και αυτοκινήτου αντικατάστασης.

Υπηρεσίες value for money
Συνήθως οι υπηρεσίες after sales που είναι value for money για σχεδόν όλους τους οδηγούς είναι οι εξής:
  • Έλεγχοι 4 εποχών. Πλέον στα περισσότερα δίκτυα εξουσιοδοτημένων συνεργείων προσφέρονται δωρεάν εποχικοί έλεγχοι ή έλεγχοι ΚΤΕΟ ώστε οι αγοραστές να είναι ασφαλείς στο δρόμο ανεξάρτητα, αν είναι χειμώνας καλοκαίρι, άνοιξη ή φθινόπωρο. Μάλιστα, οι έλεγχοι αυτοί συνοδεύονται και από γενναίες εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και στην εργασία.
  • Δωρεάν service και ειδικά πακέτα. Εκτός από τους δωρεάν εποχικούς ελέγχους, κάποιες αντιπροσωπείες προσφέρουν ακόμη και δωρεάν service στα καινούρια τους μοντέλα τα πρώτα χρόνια (έως 2 συνήθως). Υπηρεσία που αναμφίβολα περιορίζει σημαντικά το κόστος, αφήνοντας το πορτοφόλι σας ανεπηρέαστο. Παραπονεμένους όμως δεν αφήνουν και τους κατόχους με αυτοκίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, μιας και σε αυτές τις περιπτώσεις προσφέρουν μεγάλα εκπτωτικά πακέτα.
  • Οδική βοήθεια & αυτοκίνητα αντικατάστασης. Στην προσπάθειά τους να προσφέρουν after sales υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι αντιπροσωπείες διαθέτουν στους πελάτες τους αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο διάστημα θα χρειαστεί, υπό λογικές προϋποθέσεις βέβαια. Επίσης, ανάμεσα στις προσφορές που κάνουν για να κρατήσουν τον πελάτη, είναι και η παροχή οδικής βοήθειας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις