Αυτό είναι το SUV με την χαμηλότερη κατανάλωση

Διαβάστηκε από 69363 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/10/2019

SUV δεν σημαίνει αποκλειστικά diesel. Στο νέο συγκριτικό της Αγοράς Αυτοκινήτου, σας αποκαλύπτουμε τα 10 μικρά SUV βενζίνης που πετυχαίνουν τις χαμηλότερες πραγματικές καταναλώσεις. Πώς σας φαίνονται τα 6.2 λτ./100χλμ. την ώρα που έχετε χώρους για 5 και αρκετές off road δυνατότητες;

 
   
Η SUV φρενίτιδα δεν έχει σταματημό και οι εταιρίες έχουν κάθε λόγο να επενδύουν όλο και περισσότερο σε αυτή. Μάλιστα η κατηγορία των μικρών SUV βρίσκεται σε μόνιμα ανοδική πορεία καθώς στα μοντέλα της, κάθε αγοραστής συναντάει μεγάλους χώρους, οδηγικές συμπεριφορές μικρομεσαίων αλλά και κινητήρες για όλα τα γούστα και ανάγκες.

Στο μικροσκόπιο της Αγοράς Αυτοκινήτου, αυτή τη φορά μπαίνουν τα καλύτερα μικρά SUV βενζίνης με την χαμηλότερη πραγματική κατανάλωση και σας τα παρουσιάζουμε σε ένα καυτό TOP 10!

Η τεχνολογία έχει εξελίξει σε τέτοιο επίπεδο τους κινητήρες βενζίνης που αφενός με μόλις 1.000κ.εκ. μπορούν να κινούν με περίσσια άνεση ολόκληρους τόνους και αφετέρου να διατηρούν την κατανάλωση σε επίπεδα ιδιαίτερα χαμηλά.


Την πιο οικονομική 10άδα SUV λοιπόν αποτελούν τα εξής μοντέλα: Η ύπαρξη τους στην παραπάνω λίστα αποδεικνύει πως οι μηχανικοί τους έχουν κάνει θαύματα, όμως σε τι θέση βρίσκεται το κάθε ένα και ποιος είναι ο βασιλιάς της οικονομίας;
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων