Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δεν σκέφτεσαι αγορά, ασφάλιση και service

Δεν σκέφτεσαι αγορά, ασφάλιση και service

7/3/2023

Μάρκες που σου εξασφαλίζουν τα πάντα πριν την αγορά και εσύ απλά ξενοιάζεις μετά και ξεχνάς υποχρεώσεις, όπως την ασφάλεια, το service ή την οδική βοήθεια.

Τέλος η έγνοια για αγορά, ασφάλιση και service

Η καθημερινότητα έχει τρέξιμο και ρυθμούς που δεν αφήνουν περιθώρια να σπαταλάς χρόνο σε πράματα που μπορείς να γλιτώσεις. Όλοι ψάχνουμε τρόπους να γίνονται όλα στο τσακ-μπαμ. Όμως υποχρεώσεις έχουμε και απέναντι στο αυτοκίνητό μας, όπως τη συντήρησή του, την ασφάλειά του και ό,τι άλλη παροχή θέλουμε να έχουμε.
 
Πότε λήγει η ασφάλεια και η οδική βοήθεια; Πότε πρέπει να πάει για service; Πότε περνάς ΚΤΕΟ; Γιατί να πρέπει όλη την ώρα να έχεις το νου σου σε κάτι; Η σύγχρονη τάση που εφαρμόζουν οι πρωτοπόρες (σε διάφορους κλάδους υπηρεσιών) εταιρείες είναι ο σχεδιασμός και η προσφορά λύσεων 360ο για τους πελάτες τους.  

Αγορά αυτοκινήτου όπως  πακέτο διακοπών

Οι ολοκληρωμένες λύσεις 360ο σημαίνει λύσεις για όλα όσα αφορούν την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου και την κατοχή του για τα επόμενα χρόνια.

Αυτές χωρίζονται σε πριν και μετά την αγορά. Πριν την αγορά έχουμε τις χρηματοδοτικές επιλογές, σε καθοδήγηση και συμβουλές προς τον υποψήφιο αγοραστή, με βάση τις δικές του εξατομικευμένες ανάγκες, όπως και υπηρεσίες «πακέτο» που περιλαμβάνουν στην χρηματοδότηση ασφάλιση, οδική βοήθεια, επέκταση εγγύησης ακόμα και τα service. 
 
Σαν να πηγαίνεις δηλαδή διακοπές και να τα έχεις όλα, αεροπορικά, ξενοδοχείο, ασφάλιση και γεύματα. Πληρώνεις μία φορά στην αρχή και τα έχεις όλα μέσα δηλαδή.

Για να έχεις το αυτοκίνητό σου στην «πένα»

Φυσικά στα όλα-σε-ένα πακέτο περιλαμβάνονται και οι υπηρεσίες διευκόλυνσης κατόχου. Πακέτα service ανάλογα την ηλικία του αυτοκινήτου με λύσεις αναλώσιμων και ανταλλακτικών σε διάφορες κατηγορίες τιμής και φυσικά με εργοστασιακή εγγύηση για βρίσκεται το όχημά σας στη βέλτιστη κατάσταση.
 
Δε τελειώνουμε εδώ όμως, καθώς οι πρωτοπόρες εταιρείες με εγνωσμένο brandname διαθέτουν και μια σειρά από high-end ψηφιακές εφαρμογές, για να έχεις απομακρυσμένη διάδραση με το αυτοκίνητό σου και την ίδια τη φίρμα. Συνεπώς δε χρειάζεται να σημειώνετε σε post-it πότε είναι το επόμενο service, αφού θα λάβετε αυτόματα ειδοποίηση στο κινητό σας και εσείς απλά θα κάνετε δύο κλικ και θα κανονίσετε το πότε και που.

Γλιτώνεις χρόνο και εξοικονομείς χρήμα

Συνοψίζοντας, το όφελος είναι ότι κερδίζετε χρόνο και χρήμα. Χρόνο γιατί δε χρειάζεται να είστε στο τρέξιμο και να αγχώνεστε συνεχώς να ανταποκριθείτε  στις υποχρεώσεις σας και χρήμα γιατί βρίσκετε το καταλληλότερο χρηματοδοτικό. Έτσι ενσωματώνετε από την αρχή υπηρεσίες, οι οποίες θα σας κοστίσουν λιγότερο από το να τις αγοράζατε μία-μία και γιατί πάντα θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ειδικά πακέτα προσφορών που αφορούν το αυτοκίνητό σσας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις