Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τι καταγγέλλουν οι αναγνώστες για Volvo και Skoda (live σχόλια)

Τι καταγγέλλουν οι αναγνώστες για Volvo και Skoda (live σχόλια)

Διαβάστηκε από 26877 αναγνώστες - 21/3/2023

Αφόπλισαν οι ιδιοκτήτες Skoda και Volvo και καταγγέλλουν απίστευτα πράγματα. «Δεν μας βρίσκουν τις βλάβες και παρατάμε τα αυτοκίνητα» για την Skoda. «Φοβόμαστε την ώρα του Service» και ανεπάρκεια ανταλλακτικών λένε για τη Volvo.

Αιχμηροί οι αναγνώστες για τα service σε Skoda και Volvo

Το θέμα «Απίστευτο! Και όμως δεν βρήκαν ούτε τις μισές βλάβες Skoda και Volvo», χτύπησε κόκκινο. Μέσα σε μία εβδομάδα, με σχεδόν 2.000 κοινοποιήσεις, ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα του test πάνω από 300.000 άνθρωποι. Ήταν τόσο πολλά τα σχόλια που κατέθεσαν ιδιοκτήτες Skoda και Volvo, που ξεπέρασαν τα 600, πράγμα το οποίο μας οδήγησε σε ένα δεύτερο άρθρο, με κάποια από τα πιο σημαντικά που μας έγραψαν.
 
Την Volvo κατηγορούν για πολύ υψηλές τιμές service, οι οποίες δεν συνάδουν με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Αρκετοί δήλωσαν ανεπάρκεια ανταλλακτικών και πολύ κακή εικόνα για τα συνεργεία της.
 
Στην Skoda δήλωσαν πως οι μηχανικοί τους δεν μπορούσαν να λύσουν βλάβες, κάποιοι μάλιστα παράτησαν τα αυτοκίνητα τους επειδή δεν μπορούσαν να τις λύσουν. Μέχρι και χρέωση 4 μπουζί σε 3κύλινδρο κινητήρα καταγγείλανε. Αλλοι πιαστήκανε στα χέρια όπως ήδη αναφέραμε.
 
Διαβάστε εδώ ΟΛΑ τα σχόλια των αναγνωστών μας
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις