Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μπορείς να συνδυάσεις ποιότητα service και ανταλλακτικών & οικονομία.

Τι πρέπει να ξέρω για τις υπηρεσίες after sales;

28/2/2017

Τι σημαίνει ο όρος «after sales»; Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται; Γιατί σου εξασφαλίζουν ποιοτικότερο service και πώς αυξάνεται η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου;

Τι είναι το after sales;
Ο όρος «after sales» έχει να κάνει με οτιδήποτε χρειάζεται το αυτοκίνητό μας, αφού το αγοράσουμε και περιλαμβάνει παροχές όπως service, ανταλλακτικά και άλλες extra παροχές που παρέχονται κυρίως από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και τις αντιπροσωπείες.

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται (συνήθως)
  • Δωρεάν service για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (υπό προϋποθέσεις)
  • Εκπτώσεις στα προγραμματισμένα service
  • Μειωμένες τιμές σε ανταλλακτικά & αναλώσιμα υλικά
  • Δυνατότητα επέκτασης εγγυήσεων
  • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος
  • Επιστροφή χρημάτων
  • Δωρεάν οδική βοήθεια
Ποια τα οφέλη
Ασφάλεια. Οι έμπειροι και απόλυτα εξειδικευμένοι μηχανικοί, οι οποίοι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν μία μεγάλη γκάμα προβλημάτων των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, είναι ένας από τους λόγους υπεροχής των εξουσιοδοτημένων συνεργείων και η ποιότητα εργασίας του συμβάλει στην δική μας ασφάλεια.
Εγγύηση. Οι εγγυήσεις αποτελούν βασικό παράγοντα των υπηρεσιών after sales, αφού διασφαλίζουν στον αγοραστή την υπεύθυνη και κυρίως ανέξοδη λύση, σε όποια βλάβη παρουσιαστεί κατά το διάστημα ισχύος τους. Για να διατηρηθούν σε πλήρη ισχύ όμως, θα πρέπει στο αυτοκίνητό μας, να έχουν παρέμβει μόνο οι ειδικοί μηχανικοί του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών.
Ποιοτικά ανταλλακτικά. Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία χρησιμοποιούν πάντα γνήσια ή εφάμιλλης ποιότητας ανταλλακτικά, τα οποία είναι εγγυημένα πιο ποιοτικά και ασφαλή, αφού έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και έχουν εξελιχθεί από κοινού με το αυτοκίνητο, όντας ειδικά για το μοντέλο που προορίζονται.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις