Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Auto Expert. Ο ειδικός στο χρώμα και στη φανοποιΐα

28/7/2017

Η Auto Expert είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στο χώρο της η οποία εδώ και 18 χρόνια έχει φασματογράφο και  φτιάχνει κάθε είδους χρώματα, για τέλειο πάτημα και χωρίς διχρωμίες.

Η Auto Expert είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στο χώρο της η οποία εδώ και 18 χρόνια έχει φασματογράφο και  φτιάχνει κάθε είδους χρώματα, για τέλειο πάτημα και χωρίς διχρωμίες.

Η Auto Expert προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς του αυτοκίνητου σας. Με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό παρέχει με συνέπεια εγγυημένες και υψηλού επιπέδου εργασίες φανοποιίας - βαφής σε προσιτές τιμές.

Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης είναι κάτι που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Η Auto Expert είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που 30 χρόνια συνεχώς εξελίσσεται, αναβαθμίζει τον εξοπλισμό της ( φούρνος βαφής - καλύμπρα - ηλεκτρόποντα τελευταίου τύπου κ.λ.π.) και αποκτά μεγαλύτερη τεχνογνωσία.
Στο πλαίσιο της απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη προσφέρει λύσεις για κάθε είδους ζημιά ( φανοποιίας - βαφής, μηχανικής, ηλεκτρικής ) και επίσης αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των διαδικασιών των ασφαλιστικών εταιριών απλά με μια εξουσιοδότηση του ενδιαφερόμενου.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:
  • Φανοποιία - βαφή
  • Γυάλισμα - κέρωμα αμαξώματος
  • Τοπικές βαφές
  • Ολοκληρωμένες λύσεις αποκατάστασης κάθε ζημιάς με 35ετη εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό.
  • Υψηλή ποιότητα εργασιών
  • 3ετη εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • Διεκπεραίωση διαδικασιών ασφαλιστικών εταιρειών
  • Δεκτές πιστωτικές κάρτες (για ποσά άνω των 300 ευρώ - 6 άτοκες δόσεις)
  • Για μεγάλες ζημιές δυνατότητα αυτοκινήτου αντικατάστασης
  • Τα ανταλλακτικά για την αποκατάσταση των ζημιών είναι γνήσια έχοντας την εγγύηση των εργοστασίων τους. ¶λλες επιλογές ανταλλακτικών χρησιμοποιούνται μόνο κατά προτίμηση και υπόδειξη του πελάτη.
Απολαύστε εγγύηση  για 3 έτη και ασφαλιστική φροντίδα χωρίς ούτε ένα ευρώ, καθώς  η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες με τις ασφαλιστικές εταιρίες και την κάλυψη της ζημιάς όταν είναι υπαίτιος ο άλλος. Ακόμη, για όσο χρειαστεί να μείνει το όχημα σας στην  Auto Expert, παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Τι περιμένετε;
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Πυτιούσης 55 Νέα Λάμψακος Εύβοια
Τηλ: +30 22210 84932  +30 6932222934
Email: [email protected]
Website: https://www.autoexpert.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις