Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Βρες με ένα κλικ λάστιχα και ζάντες

Διαβάστηκε από 5512 αναγνώστες - 9/10/2020

Στην FixTyres βρείτε με ένα κλικ, σχέδια και διαστάσεις από ζάντες και ελαστικά, είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα.

Σε έναν κόσμο χαοτικό και με χιλιάδες επιλογές, είναι σπουδαίο να έχεις τον καλύτερο σύμμαχο. Η FixTyres δημιούργησε μία ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα για να βρεις αυτό που πάντα έψαχνες, από την άνεση του καναπέ σου. Είτε αυτό που ψάχνεις είναι ελαστικά, είτες ζάντες (κατάσταση καινούργιου και μεταχειρισμένου) πατώντας εδώ, μπορείς να το βρεις σε όποιο σχέδιο και διαστάσεις εσύ θες.

Στόχος: η καλύτερη δυνατή επίτευξη τιμής και απόδοσης !

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Στόχος: Η διασφάλιση της αξίας του αυτοκινήτου και της ασφάλειας των επιβατών !

Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ! Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες όπως Michelin,Bridgestone,Toyo,Continental,Yokohama,Goodyear,Dunlop,Avon,Pirelli,Uniroyal,Kenda,Cooper,Matador ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς της FixTyres, ζητήστε τι θέλετε από το επόμενο σετ ελαστικών σας, και σε λίγα λεπτά θα το έχετε. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.
   
Επικοινωνία
Επωνυμία: Fix Tyres – Πετρόπουλος
Διεύθυνση: Καλλιρόης 50 Φιξ
Τηλ: 210 5985224   - 210 5985239
Site: http://www.fixtyres.gr/
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 09:00 με 19:00 και Σάββατα 09:00 με 15:00
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις