Ευρετήριο Επαγγελματιών

DRAGON CAR STYLING

Dragon Car Styling

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 45 , 14122   ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΑΤΑΚΙΑ

2105141303  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εάν το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι σημαντικό, τότε το εσωτερικό είναι το παν. Η εταιρία Dragon Car Styling με 35 χρόνια εμπειρίας, μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα γύρω από πατάκια και πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο, είναι το δεύτερο σπίτι μας. Πολλές ώρες, πολλές κακουχίες άρα και πολλές φθορές που αφήνουν το αποτύπωμα τους σε κάθε εκατοστό.

Αναβαθμίστε τον εσωτερικό διάκοσμο του αγαπημένου σας οχήματος αλλάζοντας τα πλατοκαθίσματα και τα πατάκια με τις δικές σας προσωπικές επιλογές.

Σύμμαχος σας, οι καλύτεροι του χώρου, Dragon Car Styling οι οποίοι από το 1984 δεν σταματούν να ομορφαίνουν όλα τα αυτοκίνητα. Με εξειδίκευση στην κατασκευή μοκετών και πλατοκαθισμάτων αυτοκινήτου, χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες μεθόδους, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να πληροί όλες όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Το αποτέλεσμα είναι πάντα ανώτερο ακόμα και των προσδοκιών, για 3 βασικούς λόγους. Αρχικάοι πρώτες ύλες εισάγονται από την Ιταλία και αι είναι άριστης ποιότητας, ελεγμένες και πιστοποιημένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την μέγιστη ανθεκτικότητα και άνεση στην καθημερινή χρήση. Έπειτα τα μηχανήματα και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι δοκιμασμένα και δίνουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ενώ τέλος,το προσωπικό διαθέτει τεράστια πείρα και εμπειρία όσο δουλεύει κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά.

Η βιοτεχνία διαθέτει τα είδη της σε υπερχονδρική, χονδρική και λιανική πώληση, ενώ η παραγωγή της διατίθεται σε ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων της ελληνικής αγοράς. Τα προϊόντα της Dragon Car Styling μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market, αντιπροσωπειών και καταστημάτων λιανικής πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Βρείτε πλατοκαθίσματα     
 • Πετσετέ
 • Τρυπητά
 • Smart
Και πατάκια αυτοκινήτου για όλες τις μάρκες! 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Λ.ΦΥΛΗΣ 81, 13451   ΚΑΜΑΤΕΡΟ

10710-2102388333  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με δωρεάν έλεγχο ταξιδιού, δωρεάν παραλαβή - παράδοση από τον χώρο σας και προσφορές για online ραντεβού τεχνικού ελέγχου, ακόμα το σκέφτεστε; ΙΚΤΕΟ Πήγασος και καθαρίσατε.

Καλώς ή κακώς όλοι οφείλουμε να περνάμε ΚΤΕΟ τα οχήματα μας για να είμαστε ασφαλείς και να γνωρίζουμε την πλήρη κατάσταση του οχήματος μας. Γιατί λοιπόν να μην μετατρέψετε την υποχρέωση σε σίγουρο κέρδος και μία ευχάριστη εμπειρία;

Το ΙΚΤΕΟ Πήγασος διαθέτει δύο υπερσύγχρονα ΚΤΕΟ στο Καματερό και το Περιστέρι εξοπλισμένα αφενός με το πιο έμπειρο προσωπικό της αγοράς και αφετέρου με μηχανήματα που εγγυώνται ένα άριστο έλεγχο.
Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πήγασος αποτελεί μία μονάδα που παρέχει όλες τις υπηρεσίες ελέγχου τόσο οχημάτων όσο και μηχανών.

Πιο συγκεκριμένα είναι σε θέση να:
 • Πραγματοποιείσαι τόσο αρχικό όσο και περιοδικό έλεγχο
 • Εκδόσει κάρτα ελέγχου καυσαερίων
 • Πραγματοποιήσει ειδικό και περιοδικό τεχνικό έλεγχο  εκπαιδευτικού οχήματος Β κατηγορίας
 • Ελέγξει διασκευές LPG/CNG
 • Ελέγξει εκπαιδευτικές μοτοσυκλέτες Α,Α1,Α2
Θέλετε να είστε και σίγουροι για το όχημα σας και να βγείτε τριπλά κερδισμένοι; 
Με τη νέα προσφορά του ΙΚΤΕΟ Πήγασος μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν τεχνικό έλεγχο, να κλείσετε ραντεβού μέσω της online πλατφόρμας και να κερδίσετε σημαντική έκπτωση. Ακόμη, εσείς δεν χρειάζεται να οδηγήσετε ούτε ένα μέτρο, καθώς υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του οχήματος στο χώρο σας από το προσωπικό της επιχείρησης.

Θέλετε επαγγελματική δουλειά, έμπειρο προσωπικό και τις καλύτερες τιμές της αγοράς; Δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε, παρά να κλείσετε το ραντεβού σας σε ένα από τα δύο καταστήματα του ΙΚΤΕΟ Πήγασος
.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΙΣΑΪΔΗΣ

AUTO ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΙΣΑΪΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ 26 , 15231   ΑΝΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210 6756212  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Auto Μηχανική-Ισαΐδης , έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πείρα δεκαετιών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Auto Μηχανική-Ισαΐδης, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Auto Μηχανική-Ισαΐδης είναι:
Επισκευές και service αυτοκινήτων
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Καθαρισμός μπεκ
Κάρτα καυσαερίων
Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων  

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα, καθώς όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
 
Στην Auto Μηχανική-Ισαΐδης θα βρείτε τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΠΑΜΠΑΣΑΝΙΔΗΣ Β ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΜΠΑΜΠΑΣΑΝΙΔΗΣ Β ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΠΑΡΟΔΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 26 , 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

2109921076   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Το εξειδικευμένο συνεργείο «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.» αποτελεί μονόδρομο εάν και εσείς απαιτείτε το καλύτερο για την Mercedes ή το Smart σας. Δείτε τις νέες προφορές και βγείτε διπλά κερδισμένοι, πάντα με εγγύηση.

Με την αγορά της Mercedes ή του Smart σας, γίνατε μέλος της πιο premium αυτοκινητιστικής οικογένειας στο κόσμο. Η συντήρηση και η φροντίδα όμως που θα δώσετε στο αγαπημένο σας όχημα είναι ζωτικής σημασίας, εάν θέλετε να το χαίρεστε με ασφάλεια και στο 100% των δυνατοτήτων τους.

Η επιχείρηση «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.» δεσμεύεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας τα καλύτερα όπλα για συμμάχους της. Από την μία η τεράστια εμπειρία του προσωπικού (υπεύθυνος όλων ο Βασίλειος Μπαμπασανίδης με 25ετή πείρα στην μάρκα), από την άλλη η χρήση των καλύτερων μηχανημάτων της αγοράς και τέλος οι μοναδικά καλές τιμές και οι συνεχείςπροσφορές, αποτελούν τους 3 λόγους που η εταιρία είναι η καλύτερη στο χώρο.

Η ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών είναι εγγυημένη και μέσω της εγγύησης εργασίας. Παράλληλα το αμάξι σας εξοπλίζεται με κορυφαία γνήσια ανταλλακτικά που καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους.

Μοναδικές νέες προσφορές της εταιρίας γύρω από πακέτα service (μικρά-μεγάλα) τόσο σε μοντέλα Smart όσο και σε Mercedes όπως μικρό service Smart με 75 ευρώ ή 15% έκπτωση σε όλες τις εργασίες service σε Mercedes Benz.

Όσο για εσάς που οι Mercedes και τα Smart δεν είναι απλά το όχημά σας αλλά τρόπος ζωής δείτε και εξοπλιστείτε και με αξεσουάρ που θα κάνουν ακόμα πιο premium τις στιγμές σας.

 

Έχετε Mercedes ή Smart; Έχετε τον απόλυτο μάστορα, Β. Μπαμπασανίδη!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

G SOUND

G SOUND

ΜΗΔΕΙΑΣ 2, 14232   ΠΕΡΙΣΣΟΣ

2102713598, 6975817946  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο κατάστημά μας υπάρχει έκθεση από όλα τα νέα προϊόντα ήχου - εικόνας, όπως ενισχυτές, Radio - CD, ηχεία, subwoofer, car tv / dvd, συναγερμοί, αντικλεπτικά αυτοκινήτου καθώς και navigation με δυνατότητα δοκιμής μέχρι την τελική επιλογή σας. Επίσης στον χώρο μας επισκευάζονται και συντηρούνται Aircondition, μίζες, δυναμό. Ακόμη γίνονται πιστοποιημένες μετατροπές αυτοκινήτων, τζιπ, φορτηγάκια από βενζίνη σε κιτ υγραερίου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ -ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΤΡΕΙΛΕΡ-ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ-ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
ΦΩΤΑ XENON
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 5Α, 15233   ΧΑΛΑΝΔΡΙ

2106851205  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία μας ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει στο Χαλάνδρι από το 1968 με αντικείμενο την επισκευή αυτοκινήτων. Σκοπός μας είναι να διατηρούμε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση καθόλη τη διάρκεια ζωής του, τηρώντας πάντα τις αρχικές προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Γι αυτόν τον λόγο στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν τα παρακάτω άρτια εξοπλισμένα τμήματα.

 •  Τμήμα Επισκευής και Συντήρησης (Service)
 •  Τμήμα Φανοβαφείου
 •  Τμήμα Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ (Γνήσια και Aftermarket)

Από το 1988 έως τον Ιούλιο 2014 είμασταν επίσημο μέλος του δικτύου Renault Dacia στην Ελλάδα, και στην συνέχεια ανεξάρτητος επισκευαστής Renault Dacia.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 •  Service
 •  Φανοβαφείο
 •  Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ
 •  Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων
 •  Έλεγχος και προληπτική συντήρηση
 •  Ζυγοστάθμιση - Ευθυγράμμηση
 •  Επισκευή A/C
 •  Boutique

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 16:30

Σάββατο και Κυριακή κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΡΑΤΗΣ

ΑΦΡΑΤΗΣ

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15, 34100   ΧΑΛΚΙΔΑ

2221024258  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εμπορία ανταλλακτικών Ford και Opel από το 1972. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε γνήσια και after market ανταλλακτικά. Πλέον στο κατάστημά μας θα βρείτε και ανταλλακτικά Fiat.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου 
Λιανικής πώλησης 
Εμπόριο ανταλλακτικών 
Γνήσια & after market ανταλλακτικά 
Ανταλλακτικά Ford – Opel - Fiat 
Λάδια Ford Castrol 
Opel ανταλλακτικά

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ. - 06:00μ.μ.
Σάββατο 08:00π.μ. - 03:00μ.μ.
Κυριακή κλειστά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαθέτουμε επώνυμα ανταλλακτικά after market (SACHS, SKF, CONTINETAL, DAYCO, OPEN PARTS, LOBRO, LUK, VICTOR REINZ, FILTRON, κ.α.)

 • Σετ Αμπραγιάζ
 • Σετ Χρονισμού
 • Service (Λάδια, Φίλτρα)
 • Λάδια (FORD - OPEL - SELENIA)
 • Αμορτισέρ
 • Εμπρόσθιο Σύστημα (Μπαλάκια, Ακρόμπαρα, Ψαλίδια, κ.α.)
 • Φλάτζες, Τσιμούχες
 • Βάσεις Μηχανής
 • Φανοποιία για όλους τους τύπους των οχημάτων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 28 , 18345   ΜΟΣΧΑΤΟ

2109564714  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 
Η Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε. αποτελεί Εξειδικευμένο Επισκευαστή για οχήματα Mercedes-Benz αλλά και Smart στα επιβατικά αλλά και τα επαγγελματικά οχήματα. Με 40 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στον χώρο των εξειδικευμένων συνεργείων η εταιρεία που ίδρυσαν οι Γιώργος και Σπύρος Παπαϊώαννου διασφαλίζει τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες. 

Οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο Αττικής έκτασης 1500τ.μ. λειτουργούν από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας καθώς επίσης και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό παρέχοντας με αυτό τον τρόπο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Συνοπτικά η Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε. προσφέρει στους πελάτες της  την δυνατότητα του: service,επισκευής φανοποιείου,βαφής,προμήθεια ανταλλακτικών και αξεσουάρ ,πάντα κάτω από τις αυστηρές προδιαγράφες της Daimler AG. Επιπλέον αναλαμβάνει τη διαδικασία διευθέτησης, επισκευής και αποζημίωσης σε τρακαρίσματα από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Στην ιστοσελίδα www.pa-papaioannou.gr θα ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες της αλλά και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία.

Επικοινωνία
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 28 (ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΟΥ 28 ) ΜΟΣΧΑΤΟ
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Service Mercedes-Benz,
επισκευής φανοποιείου,βαφής
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Fix Tyres – Πετρόπουλος

Fix Tyres – Πετρόπουλος

ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 50, 11745   ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟς

2105985224  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Σε έναν κόσμο χαοτικό και με χιλιάδες επιλογές, είναι σπουδαίο να έχεις τον καλύτερο σύμμαχο.Η FixTyres δημιούργησε μία ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα για να βρεις αυτό που πάντα έψαχνες, από την άνεση του καναπέ σου. Είτε αυτό που ψάχνεις είναι ελαστικά, είτες ζάντες (κατάσταση καινούργιου και μεταχειρισμένου) πατώντας εδώ, μπορείς να το βρεις σε όποιο σχέδιο και διαστάσεις εσύ θες.

Στόχος: η καλύτερη δυνατή επίτευξη τιμής και απόδοσης !

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Στόχος: Η διασφάλιση της αξίας του αυτοκινήτου και της ασφάλειας των επιβατών !

Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις !Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες όπως Michelin,Bridgestone,Toyo,Continental,Yokohama,Goodyear,Dunlop,Avon,Pirelli,Uniroyal,Kenda,Cooper,Matador ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς της FixTyres, ζητήστε τι θέλετε από το επόμενο σετ ελαστικών σας, και σε λίγα λεπτά θα το έχετε. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές 09:00 με 19:00 και Σάββατα 09:00 με 15:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

GL Competition

GL Competition

ΘΗΒΩΝ 335 Αιγάλεω , 12244   ΝΤΑΜΑΡΑΚΙΑ

2105909505  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Θέλεις απλά να κάνεις το service σου ή να του δώσεις καμιά 200αριά άλογα παραπάνω; Και τα δύο θα τα βρεις στην GL Competition πάντα με εγγύηση εργασίας.

Ένα αυτοκίνητο όσο το προσέχεις τόσο θα σε προσέχει και θα σε κάνει βόλτες για περισσότερα χρόνια. Έτσι εμπιστεύσου τους καλύτερους που θα σου το εγγυηθούν.

Για οποιαδήποτε βλάβη ή τακτικό service, επισκέψου τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Αιγάλεω και θα βρεις την λύση. Θέλεις να το «πειράξεις»; Οι ειδικοί είναι εδώ και περιμένουν να κάνουν πράξη αυτό που θέλεις. Βελτίωσε το αυτοκίνητο σου όσο εσύ θες και πάντα με εγγυημένα αποτελέσματα. Προσωπικό έμπειρο και πάνω από όλα με όρεξη για μετατροπές, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, να συμβουλέψει, να προτείνει και φυσικά να κάνει πράξη κάθε επιθυμία σου γύρω από τους 4 τροχούς.

Κάθε πελάτης και αυτοκίνητο χαίρει ιδιαίτερης και ξεχωριστείς αντιμετώπισης με αποτέλεσμα η φήμη του μαγαζιού να έχει εξαπλωθεί σε όλη την Αττική. Μεγαλύτερη απόδειξη το τεράστιο πελατολόγιο και φυσικά τα εκατοντάδες «εργαλεία» που κυκλοφορούν με την υπογραφή GL Competition.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MICROCHIPS TUNING - ΚΟΥΤΣΗΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MICROCHIPS TUNING

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ 6, 18346   ΜΟΣΧΑΤΟ

210 4838357  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Είμαστε στον χώρο της βελτίωσης από το 2003. Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσουμε σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα μας και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας που παρέχουμε. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις αναβαθμίσεις που εγγυώνται σταθερότητα και ακριβή αποτελέσματα.

Η Microchips Tuning ιδρύθηκε το 
2009 από τον Γιώργο Κούτση. 

Κύρια δραστηριότητα ο επαναπρογραμματισμός του 
εργοστασιακού εγκεφαλου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ECU Tuning
Remaps
Power Increase
Economy

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00π.μ. - 05:00μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή κλειστά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναβάθμιση μέσω προγραμματισμού του εγκεφάλου

Δυναμομετρήσεις σε 4WD Δυναμόμετρο της Dimsport

Ψάχνουμε για συνεργάτες πανελλαδικά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΠΕΙΡΟΥ 46, 17237   ΔΑΦΝΗ

210 9702010 - 210 9766831  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Οι καλύτερες μάρκες ελαστικών σε μοναδικές τιμές είναι εδώ. Η εταιρία Μαρκόπουλος έχει ότι χρειάζεστε γύρω από τον τομέα των ελαστικών αλλά και ζαντών.

Σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο όπως αυτός των ελαστικών χρειάζεται πολλή δουλειά και ακόμα καλύτερη φήμη για να ξεχωρίσεις. Η εταιρία Μαρκόπουλος κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλοστο λεκανοπέδιο, καθώς το τεράστιο πελατολόγιο της αλλά και τα χρόνια παρουσίας της στο χώρο είναι η καλύτερη της διαφήμιση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά η τεράστια διαθέσιμη γκάμα είναι το τρίπτυχο στο οποίο η εταιρία έχει χτίσει την πορεία της.  Προϊόντα από τις καλύτερες εταιρίες όπως: Goodyear - Michelin - Dunlop - Continental – Uniroya θα τα βρείτε στις καλύτερες τιμές, ενώ το προσωπικό είναι διαθέσιμο για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Μοναδική προσφορά: Αλλάξτε λάστιχα ή ζάντες στο αυτοκίνητο σας και πληρώστε σε 6 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις. Όσο και αν είναι το ποσό, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε καθώς η εταιρία αφουγκράζεται την δυσκολία της εποχής και παρέχει 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές σας από την επιχείρηση.


Θέλετε να επισκευάσετε, να αλλάξετε ή να τοποθετήσετε ζάντες; Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να μην δώσετε μία περιουσία.
Το κατάστημα έχει τη δυνατότητα για ολική ανακατασκευή ζαντών αλουμινίου, στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Εσείς απλά επιλέγετε τι σας αρέσει ή τι έχετε ανάγκη και το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει αυθημερών. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε στιγμή να ρωτήσετε. 

Σε έναν τόσο σημαντικό τομέα όπως είναι τα ελαστικά μην παίζετε! Εμπιστευθείτε τους καλύτερους και δεν θα χάσετε. Επικοινωνήστε τώρα ή επισκεφθείτε το μαγαζί στην Ηπείρου 46- Δάφνη!
 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κατάστημα Α: Ηπείρου 46, Δάφνη τ.κ. 17237 Τηλ: 210 5702010
Διεύθυνση: Κατάστημα Β: Νέας Ελβετίας 37, Βύρωνας Τηλ:210 7651615

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

SERVICE BMW ΚΑΙ MINI ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 5, 20100   ΚΟΡΙΝΘΟΣ

2741022532, 6944298704  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το εξειδικευμένο συνεργείο ΒMW και Mini του Χαράλαμπου Λιβαθυνού αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το service την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Τα γνήσια ανταλλακτικά με εγγύηση δύο χρόνων σας εξασφαλίζουν τη σιγουριά για την ποιότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Παράλληλα μπορείτε να αξιοποιήσετε τα γνήσια διαγνωστικά και τις τρέχουσες ενημερώσεις της BMW που φροντίζουν για την ακριβή διάγνωση αλλά και τον προγραμματισμό των μονάδων ελέγχου του οχήματός σας. Το εξειδικευμένο service ΒMW και Mini του Χαράλαμπου Λιβαθυνού αναλαμβάνει επίσης επισκευές και ανακατασκευές κινητήρων των δύο εταιρειών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συνεργείο αυτοκινήτων, service, επισκευή, συντήρηση.
Γνήσια ανταλλακτικά
Διάγνωση και προγραμματισμός μονάδων ελέγχου με γνήσια διαγνωστικά και τις τρέχουσες ενημερώσεις της BMW.
Επισκευές και ανακατασκευές κινητήρων BMW - MINI

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MY SMART

My Smart

ΤΑΤΟΙΟΥ 108, 14452   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ SMART

2102448866  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τα πάντα γύρω από τα Smart είναι ένα κλικ μακριά. Στο πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών για Smart στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε ακόμα και τα πιο σπάνια κομμάτια με ένα κλικ. Την επόμενη ημέρα είναι σπίτι σας.

Τα Smart έχουν αγαπηθεί όσο λίγα αυτοκίνητα στην Ελλάδα και πραγματικά έχουν φανατικό κοινό. Ο κόσμος γύρω από τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ τους είναι χαοτικός και σίγουρα κρύβει παγίδες.

Για να είστε σίγουροι αλλά πάνω από όλα για να βρείτε εγγυημένα και με κανένα απολύτως κόπο ότι και αν ψάχνετε, επισκεφθείτε και χρησιμοποιήστε το πιο πλήρες e-shop της ελληνικής αγοράς

Βρείτε μεταξύ άλλων:
 • Αναλώσιμα
 • Αξεσουάρ
 • Ηλεκτρικά συστήματα
 • Μηχανικά μέρη
 • Σασμάν – κιβώτια
 • Φρένα
 • Συστήματα ψύξης – κλιματισμού
 • Body kits
Εκτός όμως από την υπηρεσία των ανταλλακτικών και αξεσουάρ, η επιχείρηση μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε γύρω από το Smart. Επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό και αυτό είναι σε θέση να κάνει πράξη οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε επάνω στο Smart σας. Είτε αυτό είναι ένα απλό service είτε μετατροπή και αναβάθμιση.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ. - GAP FILTER

GAP FILTER

ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4, 54630   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310516385  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία μας με έδρα την Θεσσαλονίκη
ασχολείται για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια
με την εμπορία και πώληση φίλτρων, λιπαντικών και μπουζί
για αυτοκίνητα, φορτηγά, τρακτέρ και διάφορα μηχανήματα.
Η εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα
να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΙΛΤΡΑ
Αέρος
Καυσίμου
Λαδιού
Καμπίνας

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
Ορυκτέλαια
Ημισυνθετικά
Συνθετικά

ΜΠΟΥΖΙ
Απλά
Ιριδίου
Πλατίνας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Πώληση χονδρική - λιανική
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Ποιότητα προϊόντων
 • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΘΗΣΕΙΟΥ 6 , 18121   ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

2105448341   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Ισίδωρος Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ με έδρα τον Κορυδαλλό αναλαμβάνει με συνέπεια την επιδιόρθωση των ζημιών του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από την έκταση τους. Μέσα από την πολυετή πείρα, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από έμπειρο προσωπικό.Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρία Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ θα εξυπηρετήσει κάθε απαίτηση των πελατών της. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνει το συνεργείο είναι οι εξής: φανοποιεία, πάσης φύσεως βαφές, μικροεπισκευές ζημιών, , σβήσιμο γρατζουνιών, καλίμπρα καθώς και κρυσταλοποίηση φαναριών.

To φανοποιείο Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας  και οτιδήποτε απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

KOSTISPARTS

KOSTISPARTS

7ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, 14342   ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

210 2387878  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Γνήσια ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων: Citroen Peugeot Renault.

Αν έχετε Γαλλικό αυτοκίνητο εμπιστευτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη τους ειδικούς την KOSTIS PARTS. Ανακαλύψτε μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, το ανταλλακτικό που ψάχνετε.

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης, τώρα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από 10.000 κωδικούς ανταλλακτικών, αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ελέγχει αυστηρώς ένα -ένα, κάθε ανταλλακτικό που εισάγεται από Ευρώπη και με αυτό τον τρόπο γνωρίζει και να σας ενημερώνει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Όλα τα ανταλλακτικά που διαθέτει η KOSTIS PARTS είναι γνήσια και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, καινούρια και μεταχειρισμένα. Η διαφορά τους έγκειται στο κόστος απόκτησης. Ακόμα και αν αναζητάτε κάτι εξειδικευμένο, εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από απλό κιτ εισαγωγής μέχρι και πιο extreme εφαρμογές για κάθε είδους βελτιώσεις. Στην KOSTIS PARTS μέσα από μία μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων από καταξιωμένους στο χώρο κατασκευαστές, θα βρείτε ανταλλακτικά που ταιριάζουν και σε σας αλλά κυρίως στην τσέπη σας.

Τεράστια ποικιλία, εξειδικευμένο προσωπικό που δουλεύει με μεράκι, ακόμα και αυθημερόν ταξίδια στο εξωτερικό για εισαγωγή ανταλλακτικών είναι το τρίτπυχο της επιτυχίας για την KOSTIS PARTS.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 08:00 – 17:00
Σάββατο 08:30 – 13:30

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΑΛΜΑΣ

ΖΑΛΜΑΣ

ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55Α & ΑΓ.ΛΑΥΡΑΣ 8, 14123   ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

210 2855155, 210 2834346  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Έχοντας κλείσει πάνω από 50 χρόνια συνεχής παρουσίας, η εταιρία Ζαλμάς αποτελεί μία από τις παλαιότερες εμπορικές εταιρίες διανομής αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Αγοραπωλησίες, service και after sales υπηρεσίες για το Group Vag σε άριστο επίπεδο.

Μία επιχείρηση, όλες οι υπηρεσίες γύρω από την μεγαλύτερη αυτοκινητιστική οικογένεια στο κόσμο. Skoda, VW, SEAT και Audi κατέχουν ξεχωριστή θέση στην λειτουργία της εταιρίας, αποτελώντας το κύριο τομέα δραστηριότητας της.

Η κάθετη μονάδα Ζαλμάς στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1.000τ.μ. στην Λυκόβρυση, έχει την λύση σε ότι ψάχνετε. Θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο μοντέλο; Στην Ζαλμάς υπάρχει διαθέσιμη όλη η καινούργια γκάμα των εταιριών που ανήκουν στο Group Vag και το εξειδικευμένο και άρτια ενημερωμένο προσωπικό, μπορεί να σας εξηγήσει την παραμικρή λεπτομέρεια και να σας συμβουλέψει για την πιο επικερδής για εσάς αγορά. Από την άλλη, υπάρχει μία τεράστια διαθέσιμη γκάμα από επιλεγμένα μεταχειρισμένα τα οποία έχουν ελεγχθεί εις βάθος και πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Εάν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν την αγορά ενός νέου μοντέλου, τότε ένα επιλεγμένο μεταχειρισμένο είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Η μισού αιώνα ενασχόληση με τα αυτοκίνητα, έχει δώσει στο προσωπικό της Ζαλμάς την ικανότητα και τη δυνατότητα να γνωρίζει όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου σε όλη την πορεία. Έτσι στις εγκαταστάσεις υπάρχει η δυνατότητα και για:
 • Service
 • Φανοποιείο
 • Εύρεση ανταλλακτικών τόσο αυθεντικά όσο και after market
 
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μαζί με την χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίαςσας εγγυώνται πως οποιεσδήποτε εργασίες πραγματοποιηθούν στο αυτοκίνητο σας θα έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Τέλος, εάν θέλετε να αναβαθμίσετε ή να δώσετε στο αμάξι σας το προσωπικό σας τόνο, το τμήμα με τα αξεσουάρ είναι πάντα στην διάθεση σας.
 
Ότι και να χρειαστείτε , στον Ζαλμά θα το βρείτε!
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Έκθεση:
Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-20.30, Σάββατο 09.00-15.00
Service-Ανταλλακτικά-Φανοποιείο: 
Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-16.00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΤΣΙΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΤΣΙΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 58 , 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

2109922679   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 
Η ΚΑΤΣΙΠΗΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων κάθε τύπου ενώ βρίσκεται στο χώρο εδώ και 28 έτη. Στο κατάστημά της, οι πελάτες μπορούν να βρουν πλήρεις σειρές μεταχειρισμένων ανταλλακτικών άριστης ποιότητας, που εισάγει η εταιρεία από επιλεγμένους συνεργάτες στη Γαλλία.

Οι εγκαταστάσεις περιέχουν περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά, μηχανικά μέρη, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά σετ μετατροπών, και πολλά άλλα, για κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. 

Προγραμματίζονται και πραγματοποιούνται καινούριες παραλαβές νέων ανταλλακτικών κάθε μήνα, καθώς και πώληση τόσο χονδρική όσο και λιανική. Μπορεί να απαντηθεί κάθε απαίτηση πελάτη.

Με την οργάνωση και την πείρα του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με εγγυημένο αποτέλεσμα και πάνω απ όλα τις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς!

Οι πολυάριθμοι πιστοί πελάτες της που εξυπηρετούνται μέχρι σήμερα είναι η καλύτερη απόδειξη για όσα υπόσχεται και παρέχει στους ενδιαφερόμενους.

Προϊόντα φανοποιίας, ηλεκτρικά και μηχανικά είναι διαθέσιμα για όλους όσους αναζητούν φτηνά αλλά και ποιοτικά άριστα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Εμπιστευτείτε την εταιρία Κατσίπης και δε θα χρειαστεί να ξανανησυχήσετε για ανταλλακτικά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, μηχανικά μέρη, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά σετ μετατροπών
 χονδρική και λιανική πώληση
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Μ. ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ (TRADE WIND)

TRADE WIND

Πλαταιών 7 , 18540   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210 4111569   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών, χημικών ιδανικών για την προστασία, επισκευή-συντήρηση του κινητήρα σας. Το 1981 ασχοληθήκαμε με το λιανεμπόριο έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή προσφέροντας ασυναγωνιστα χαμηλές τιμές και μοναδική ποικιλία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΣ

ΚΗΦΗΣΟΥ 60Α, 12241   ΑΙΓΑΛΕΩ

2105440055  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού. Ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων. Αποτελούμε επίσης αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορεάτικης μπαταρίας Freemax στην Ελλάδα, η οποία συνδυάζει άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα          9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Τρίτη                   9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Τετάρτη           9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Πέμπτη                            9:00π.μ.–6:00μ.μ
Παρασκευή     9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Σάββατο          9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή           Κλειστά
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

ΔΑΦΝΗΣ 3, 54627   ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310523228  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εμπειρία, τεχνογνωσία και συνεχής ενημέρωση κάνουν την Μασούρας την μόνη εγγυημένη λύση γύρω από τις κυλινδροκεφαλές.

Κοντά σας από το 1964 με ένα ατελείωτο πελατολόγια, η Μασούρας σας προσκαλεί να περιηγηθείτε στο ενημερωμένο και πλήρες e-shop της. Αγοράστε αυτό που ψάχνατε και δεν βρίσκατε, σε ασυναγώνιστη τιμή και με εγγυήσεις λειτουργίας.

Περιηγηθείτε εύκολα, ενώ εκτός από τις αγορές σας απολαύστε μέσα από εικόνες την διαδικασία επισκευής διαφόρων βλαβών όπως:
 • Κορμούς μηχανής
 • Ψυγεία λαδιού
 • Σασμάν
 • Επισκευή κυλινδροκεφαλής
 • Επισκευή κάρτερ
 
Η εταιρεία  ανέπτυξε τη δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων με την αποκλειστική εισαγωγή των κυλίνδρων κεφαλών Μ.Ι.Τ. Επειδή η άμμεση εισαγωγή των κυλινδροκεφαλών Μ.Ι.Τ της δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρει «ακριβά» προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, ειδικά στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, επιλέγει  να ρίξει τις τιμές όχι όμως και την ποιότητα των προϊόντων της!

Οι κυλινδροκεφαλές (ή κεφαλάρια) Μ.Ι.Τ πληρούν υψηλές προδιαγραφές και φέρουν πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως για την ποιότητά και την αξιοπιστία τους. Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά έχει δοκιμαστεί για την αντοχή και τη ποιότητα του και έχει περάσει επιτυχώς την τεχνική αξιολόγηση του κατασκευαστή.
Η επιχείρηση εξυπηρετεί ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο. Βρείτε τα πάντα για κυλινδροκεφαλές, χιτώνια μπεκ, κορμούς μηχανής και block, φλάτζες ακόμη και μεταχειρισμένες μηχανές.
 
Τι περιμένετε για να εμπιστευτείτε τους ειδικούς;
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΙΤΣΟΥΔΗ ΚΑΝΛΗ ΑΝΝΑ (IHOSYNTHESI.GR)

IHOSYNTHESI

ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 4, 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

210-2842481  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

To κατάστημα μας ιδρύθηκε το 1993 με αντικείμενο την πώληση και τοποθέτηση ηχοσυστημάτων καΙ συστημάτων πλοήγησης, συστημάτων φωτισμού xenon και συστημάτων συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό του αυτοκινήτου,  εμπορεύεται στην Ελλάδα τις εταιρίες :

KENWOOD, PIONEER,ALPINE,BLAUPUNKT,JVC,KICKER,DRAGSTER,BEYMA,T3-AUDIO,STINGER,PHONIXGOLD, PEERLESS, CLIFFORD, ELSER, VIPER, AVITAL, TYTAN, SILICON,ELECTRIC LIFE, SPAL, SCORPION, PATROL MOTO ALARM.

Η αξιοπιστία των προϊόντων, η άμεση διάθεση και η μετά την πώληση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν την εμπορική πολιτική μας. Πιστεύουμε ότι με την πραγματοποίηση κάθε αγοράς προϊόντος από το κατάστημα μας, ο καταναλωτής έχει κάθε δικαίωμα της άριστης εξυπηρέτησης.

To κατάστημα μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καναλωτή με αποτέλεσμα τη συνεχή ανοδική πορεία πωλήσεων στον εκπληκτικό κόσμο του car audio.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με πολλές δόσεις με πιστωτικές κάρτες καθώς και με αντικαταβολή η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

09:00-20:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

GRUPPO.GR - ΑΦΟΙ ΔΟΥΣΚΟΥ ΟΕ

GRUPPO ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΘΗΒΩΝ 30, 12131   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105310821   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth. Επίσης προσφέρουμε και αξιόπιστα after market ανταλλακτικά, ενώ διαθέτουμε και μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένα μέρη. Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και σε όλη την Ελλάδα. Σας απαντούμε σε οποιαδήποτε απορία στην άμεση τηλεφωνική και διαδυκτιακή μας υποστήριξη. ( Ο αριθμός πλαισίου οχήματος πάντα βοηθάει ). Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος με εσάς !
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ AFTER MARKET ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ FIAT-ALFA ROMEO- LANCIA-ABARTH
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
όν και σε όλη την Ελλάδα. Σας απαντούμε σε οποιαδήποτε απορία στην άμεση τηλεφωνική και διαδυκτιακή μας υποστήριξη. ( Ο αριθμός πλαισίου οχήματος πάντα βοηθάει ). Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος με εσάς !

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τετάρτη 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Παρασκευή 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ Ε

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ

Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ 176, 15354   ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

2106040002  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μπορεί οι ιαπωνικές μάρκες να είναι οι πιο αξιόπιστες, δεν είναι όμως και αθάνατες. Η επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης παρέχει όλες τις υπηρεσίες από service μέχρι και φανοποιείο.

Η απάντηση σε ότι έχει να κάνει με Honda αλλά και γενικότερα ιαπωνικά αυτοκίνητα, βρίσκεταιστα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στο συνεργείο του Ιωσήφ Ζαχαράκη.

Η πολυετής παρουσία του στο χώρο και οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι οι πιο τρανή απόδειξη πως το αμάξι σου έχει πέσει στα καλύτερα χέρια. Η εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού γύρω από τα αμάξια της άπω ανατολής και πιο πολύ ακόμα, στα Honda είναι τόσο μεγάλη που εγγυάται πως θα βρει λύση, σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.
Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται, το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και φυσικά η αγάπη για τα ιαπωνικά αυτοκίνητα έχουνε καταφέρει την επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης να είναι η πρώτη επιλογή όσων ανήκουν στην πιο μεγάλη αυτοκινητιστική οικογένεια.

Τηλεφωνήστε σήμερα ή επισκεφθείτε το κατάστημα στη Λεωφόρο Λαυρίου 176 και το άγχος σας γύρω από το αυτοκίνητο θα εξαφανιστεί άμεσα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένο συνεργείο Honda
Service - Ανταλλακτικά Ιαπωνικών αυτοκινήτων
Βελτιώσεις - Μετατροπές
Φανοποιία - Βαφές
Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MOREAS - Δ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

MOREAS - Δ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

Λ. ΑΘΗΝΩΝ 265 , 12461   ΧΑΪΔΑΡΙ

2105822840   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 Η MOREAS - Δ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 1984 και ειδικεύτηκε στον εξοπλισμό συνεργείων, έχοντας πλέον ένα μακροσκελές και ζηλευτό πελατολόγιο.

Η εταιρία διαθέτει υπερσύγχορνο και πλήρη εξοπλισμό για επιχειρήσεις όπως:

 • Κ.Τ.Ε.Ο.
 • Φανοποιεία – Βαφεία
 • Ηλεκτρολογεία
 • Συνεργεία παντός είδους
 • Βουλκανιζατέρ
 • Πλυντήρια
 • Εκπαιδευτικά Ιδρυμάτα
 • Υγραεριοκίνησης
Όποια από τις παραπάνω επιχειρήσεις και να σας ανήκει, στην MOREAS - Δ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, θα βρείτε εργαλεία και μηχανήματα που διαθέτουν πιστοποιήσεις από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες και φέρουν εγγύηση λειτουργίας.  Βρείτε εργαλεία χειρός και εργαλειοφορείς με εφ όρου ζωής εγγύηση σε πλήρη γκάμα, εργαλεία αέρος και ηλεκτρικά ακόμα και εγκαταστάσεις συστημάτων παροχής αέρα.

Εκτός από τα εγκεκριμένα προϊόντα το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας θα χαρεί να αναλάβει το πιο δύσκολο αλλά και κρίσιμο κομμάτι κάθε συνεργείου:
 • Τη χωροταξική μελέτη - σχεδίαση του συνεργείου
 • Την εγκατάσταση και λειτουργία των μηχανημάτων
 • Την άριστη εκπαίδευση των χειριστών
 • Το περιοδικό σέρβις και την ταχεία αποκατάσταση βλαβών και με συμβόλαια συντήρησης. 
Οι υπηρεσίες δεν σταματούν εδώ, καθώς πλέον στην MOREAS - Δ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, θα βρείτε και τα εξελιγμένα Κιτ Υγραεριοκίνησης A.E.B.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

   

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

   

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΑΤΘΑΙΟΥ-ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 138, 18756   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

2104010233  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 
Στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan, Toyota, Kia, Hyundai του Αντώνη Ματθαίου, με έδρα του το Κερατσίνι, θα βρείτε απόλυτα καταρτισμένους και έμπειρους ανθρώπους, που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημά σας.
Χάρη στην πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει σε κάθε σχετική εργασία που αναλαμβάνουμε, είμαστε σε θέση να εγγυούμαστε για την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan, Toyota, Kia, Hyundai του Αντώνη Ματθαίου, με έδρα του το Κερατσίνι, πραγματοποιούμε εξονυχιστικό και ακριβέστατο έλεγχο στο όχημά σας, καινούριο ή μεταχειρισμένο, ώστε να εντοπίσουμε άμεσα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε.
Σημειώνεται ότι στο εξειδικευμένο συνεργείο μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, από την οποία είναι σίγουρο ότι με την βοήθεια των πολύπειρων συνεργατών μας θα βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σας όχημα.
Παράλληλα, πραγματοποιούμε εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης ενώ, πάντα εναρμονισμένοι με το πνεύμα των ημερών, προσφέρουμε έκπτωση 20% σε κάθε εργασία και 10% στα ανταλλακτικά.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εξειδικευμένο συνεργείο ιαπωνικών ΙΧ
 • Διαγνώσεις, Επισκευές,Κάρτα καυσαερίων
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος, Καθαρισμός ΜΠΕΚ
 • Service A/C, Κλιματισμού
 • Υγραεριοκίνηση
 • Ανταλλακτικά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ABM SERVICE - ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ABM SERVICE - ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 53 , 17674   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2109426912  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το 2000 δημιουργήθηκε το πρότυπο φανοπoιΐο - βαφείο απο τον Βασίλη Μαθωναίο στην περιοχή της Καλλιθέας
Το μεράκι, ο εππαγγελματισμός, ο σεβασμός στον πελάτη μας εχει δώσει μια μεγάλη γκάμα πελατών απο απλούς ιδιώτες μεχρι πολύ απαιτητικούς επαγγελματίες.
Εχουμε αποκτήσει στα χρόνια αυτά ένα σημαντικό κύκλο πελατών λόγω της ικανότητας μας και της εμπειρίας μας!

Το προσωπικό της ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ κατέχει τεράστια εμπειρία, είναι άριστα εκπαιδευμένο ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις καινοτομίες και τις εξελίξεις στο χώρο της φανοποιείας και των βαφών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν φανοποιία και βαφές, μικροεπισκευές, αντικατάσταση παρμπρίζ, τοπικές επισκευές όπως γρατζουνιές, γδαρσίματα και λακούβες, καθώς επίσης και γύαλισμα – κέρωμα του αυτοκινήτου, το οποίο κοστίζει μόλις 50 ευρώ.

Η εταιρεία προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, εάν το όχημα μείνει στο φανοποιείο διάστημα μεγαλύτερο από 3 ημέρες, καθώς και αυθημερόν επισκευή τοπικών ζημιών.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και προσφέρονται πάντα εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. Παρέχεται επίσης η ευκολία πληρωμής σε άτοκες δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες καθώς και δωρεάν γραπτή τριετής εγγύηση. 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φανοποιία - Βαφές
 • Μικροεπισκευές
 • Αντικατάσταση Παρμπρίζ
 • Τοπικές επισκευές (γρατζουνιές,  γδαρσίματα, λακούβες)
 • Γυάλισμα – Κέρωμα
 • Βιολογικός καθαρισμός
 • Κολλήσεις πλαστικών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λοιπά χαρακτηριστικά:

 • ¶μεση εξυπηρέτηση. 
 • Αυθημερόν επισκευάζουμε τοπικές ζημιές. 
 • Ποιοτική εργασία με εγγυημένα αποτελέσματα. 
 • ¶τοκες Δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες. 
 • ΔΩΡΕΑΝ γραπτή τριετής εγγύηση. 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΙΚΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ

ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 22 , 15344   ΓΕΡΑΚΑΣ

210 6618788-2106138084   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ και 10 χρόνια, η «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» στο Γέρακα Αττικής, αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου, με μηχανήματα και διαγνωστική μονάδα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.Η μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία της «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» στην επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων, συνεχίζεται από το 2006 στην περιοχή του Γέρακα.
 
Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη «ανοίγεται» το προσωπικό βιβλιάριο service αυτοκινήτου και καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια όσα έχουν αναφερθεί κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια διενεργείται τεχνικός έλεγχος για να αξιολογηθούν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν. Αφού πρώτα γίνεται ενημέρωση για το κόστος, μόνο μετά την έγκρισή σας, αρχίζουν οι απαιτούμενες εργασίες.
 
Γνωρίστε την «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» και θα απολαύσετε και εσείς την εμπειρία της ξένοιαστης, ασφαλούς οδήγησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Υγραεριοκίνηση - LPG
 • Service
 • Φανοποιεία
 • Αμορτισέρ
 • Ευθυγράμμιση
 • Φρένα
 • Βελτιώσεις
 • Air Condition
 • Aποζημιώσεις από Ασφαλιστικές

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

QGAS ΕΠΕ

QGAS ΕΠΕ

ΟΡΦΕΩΣ 45 & Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ , 17564   ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

210 9420594  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H QGAS ΕΠΕ αποτελεί εγκεκριμένο συνεργείο εγκαταστάσεων συστημάτων Υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου CNG, ενώ αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα της Ολλανδικής εταιρίας Prins.

Κάντε οικονομία μέχρι 50% και απόσβεση σε λιγότερο από έναν χρόνο. Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ξεκάθαρα το υγραέριο και το φυσικό αέριο, και η QGAS ΕΠΕ ο πιο εγγυημένος τρόπος να βγείτε κερδισμένοι.

Η τεράστια εμπειρία της QGAS ΕΠΕ σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, η εξαιρετική χαρτογράφηση της Prins στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς και η εξειδίκευση στα αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού, είναι μερικοί από τους λόγους για να την εμπιστευτείτε.

Κερδίστε έως και 50% οικονομία και ξαναβάλτε ταξίδια και εκδρομές στο πρόγραμμα, ενώ με αρχική τιμή μετατροπής τα 550 ευρώ, η απόσβεση των χρημάτων σας θα έρθει σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Εξοικονόμιση
Ήδη από την πρώτη μέρα θα υπάρξει δραματική μείωση του κόστους των καυσίμων εν συγκρίσει με τη βενζίνη. Θα πρέπει να υπολογίσετε την αύξηση της αξίας της οχήματος στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν δύο καύσιμα καθώς επίσης και το κέρδος στην αυτονομία.

Ασφάλεια
Σε περίπτωση ατυχήματος, τα συστήματα ασφαλείας όπως η βαλβίδα μονής ροής και η βαλβίδα ασφαλείας αποτρέπουν μέσα σε δευτερόλεπτα την ανεξέλεγκτη διαρροή του αερίου. Ακόμη και στην περίπτωση φωτιάς, οι βαλβίδες απομόνωσης και άλλες λειτουργίες εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια. Η ηλεκτροβαλβίδα είναι ελεγχόμενη από τη μονάδα ελέγχου του υγραερίου, η οποία σε περίπτωση ατυχήματος εξασφαλίζει την άμεση διακοπή της ροής του αερίου.
 
Εάν προτιμήσετε κάτι πιο οικονομικό, η εταρία διαθέτει και συστήματα AEB kit, το οποίο αποτελεί την αμέσως επόμενη καλύτερη και πιο οικονομική εναλλακτική.Χρησιμοποιούνται τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς,  πνεύμονες tomasseto, πολυβαλβίδες tomasetto, όργανο στάθμης καυσίμου AEB, θερμοπλαστικούς σωλήνες FARO και injection Μπεκ της κορεατικής Hana. Μεγάλο πλεονέκτημα τους η προσθήκη ή αλλιώς (petrol adition)  βενζίνης και η μόνιμη αμφίδρομη επικοινωνία της θύρας can bus (OBD) με τον εργοστασιακό εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας και η διόρθωση μειγμάτων εν κινήσει.

Μην το ψάχνετε άλλο! Εάν θέλετε να κερδίζετε ευρώ από σήμερα κιόλας η QGAS είναι μονόδρομος.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

NS RACING ΠΟΠΑΫ

NS RACING ΠΟΠΑΫ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ, 18345   ΜΟΣΧΑΤΟ

2109412900 , 2109415302, 6944358381  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία NS Racing του Στέλιου Παναγιωτάρα αποτελεί συνώνυμο της λέξης εξάτμιση. Με τεράστια εμπειρία και παρουσία στον χώρο, αποτελεί την πρώτη και μοναδική επιλογή όσων χρειάζονται το καλύτερο αποτέλεσμα σε εξατμίσεις – καταλύτες.

Η τεράστια εμπειρία του ιδρυτή της NS Racing Στέλιου Παναγιωτάρα αλλά και ολόκληρου του προσωπικού, έχουν ανεβάσει την επιχείρηση στην κορυφή εδώ και αρκετά χρόνια. Εάν και εσείς θέλετε εξατμίσεις και καταλύτες υψηλής απόδοσης, στον Μοσχάτο βρίσκεται η Μέκκα σας.

Με εμπειρία από τα πιο απλά αυτοκίνητα μέχρι και αγωνιστικά, το προσωπικό της εταιρίας δεσμεύεται για το καλύτερο αποτέλεσμα, στην πιο λογική τιμή και πάντα με εγγύηση λειτουργίας.Μην αναρωτιέστε εάν είναι οι καλύτεροι, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία.

Χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες αλλά και ακόμα περισσότερα αυτοκίνητα αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη πως η NS Racing είναι σε θέση να παρέχει αποτελέσματα υψηλού επιπέδου ανεξαρτήτως μάρκας αυτοκινήτου, μοντέλου και χρονολογίας.

Το κατάστημα διαθέτει τα πάντα γύρω από
 • Απολήξεις
 • Καταλύτες
 • Σιλανσιέ
 • Χταπόδια
 • DownPipe
 • Ενώ φυσικά μπορείτε να μιλήσετε με το προσωπικό για να έχετε το δικό σας custom αποτέλεσμα!Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα εγγυημένα και οικονομικά!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΗΤΣΗΣ

ΜΗΤΣΗΣ

ΣΟΥΛΙΟΥ 42, 17342   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ BMW

210 9933000, 6937114103, 6932738705  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Μήτσης έχει καταφέρει να διακριθεί για την απόλυτη εξειδίκευση και αποτελεσματικότητα του γύρω από BMW και Mini αυτοκίνητα. Όπου οι άλλοι δεν μπορούν, η Μήτσης δεν σταματά αν δεν βρει την λύση.

Αγοράζοντας και εσείς BMW ή Mini δείξατε την πρόθεση να τοποθετήσετε την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την άνεση ως πρώτα κριτήρια επιλογής σας.  Μία τόσο ιδιαίτερη εταιρία δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια και χειρισμό, ακόμα και για την πιο απλή και τυπική συντήρηση.

Για να είστε και εσείς απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς, αλλά και να μπορείτε να χαρείτε το 100% αυτών που έχει να προσφέρει η BMW ή το Mini σας, μην το σκέφτεστε άλλο. Ηπολυετής εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της εταιρίας με τις συγκεκριμένες μάρκες, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Η συνεχής εκπαίδευση για όλα τα νέα μοντέλα και τις νέες τεχνολογίες και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για ένα άριστο service.
Γιατί για όλους όσους εργάζονται στην BMW ΜΗΤΣΗΣ, ο πελάτης δεν είναι για μια στιγμή, αλλά για μια Ζωή…

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ανταλλακτικά: Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει και να τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του ανταλλακτικά που θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την μεγάλη διάρκεια ζωής του. Το προσωπικό φροντίζει ώστε να τοποθετηθούν σωστά, ώστε να απολαμβάνετε όχι μόνο την όμορφη εμφάνιση του αυτοκινήτου σας αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του με την εγγύηση της BMW ΜΗΤΣΗΣ.
 • Φανοποιεία: Επωφεληθείτε της Δωρεάν χρήσης του αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για όσες μέρες το αυτοκίνητό σας θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις. Η BMW ΜΗΤΣΗΣ αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται με την ασφαλιστική σας εταιρία και άλλες υπηρεσίες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια απλή εξουσιοδότηση.
 • Βελτιώσεις: Η συμμετοχή του ιδιοκτήτη κ.Σταύρου Μήτση με την ανάληψη της τεχνικής υποστήριξης σε αγώνες αναβάσεων και οι δεκάδες διακρίσεις στον τομέα αυτό, πιστοποιούν κατά τον καλύτερο τρόπο πως δικαίως βρίσκεται στους πρώτους αν δεν είναι ο πρώτος στον τομέα αυτόν.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΜΑΡΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ

Καμάρης Διογένης

26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 68, 54627   ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310539210  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εάν ψάχνετε και εσείς τα καλύτερα Mercedes ανταλλακτικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα τα βρείτε στην επιχείρηση Καμάρης Διογένης. Ένα κατάστημα, όλα τα ανταλλακτικά.

Το αστέρι που δεσπόζει το καπό κάθε Mercedes φέρνει τεράστια ιστορία και ευθύνη. Όλοι οι κάτοχοι ενός τόσο premium αυτοκινήτου δείχνουν πως δεν το αντιμετωπίζουν ως ένα απλό εργαλείο μετακίνησης, από τον τρόπο που το συντηρούν.

Εάν θέλετε και εσείς τα καλύτερα ανταλλακτικά για τη Mercedes σας η επιχείρηση Καμάρης Διογένης είναι εκεί για να σας τα βρει. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, απόλυτη τήρηση κάθε χρονοδιαγράμματος και δυνατότητα εξυπηρέτησης για κάθε μοντέλο, θα σας βγάλει από οποιοδήποτε κόπο και ψάξιμο.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης η επιχείρηση  Καμάρης Διογένης είναι συνώνυμο των ανταλλακτικών Mercedes.

Το κατάστημα προσφέρει ολοκληρωμένο επίπεδο εξυπηρέτησης και υπηρεσίες:
 • Αριστη ποιότητα
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Παράδοση χωρίς επιβάρυνση (στην έδρα σας ή σε πρακτορείο επιλογής)
 • Δωρεάν παροχή συμβουλών για βέλτιστη και οικονομική συντήρηση του αυτοκινήτου σας.
Επικοινωνήστε μαζί τους για να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν λύσεις ακόμα και ια το πιο σοβαρό πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

BLUEMEC HELLAS

BLUEMEC HELLAS

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 332 (ΠΡΩΗΝ Λ.ΚΑΒΑΛΑΣ) , 121 36   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ

2105696990, 6974602443  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία BLUEMEC HELLAS είναι η λύση στην κρίση των καυσίμων. Με το καλύτερο ιταλικό σύστημα υγραεριοκίνησης, μπορεί και θα σας ρίξει την κατανάλωση στο 50%.

Ως γνωστόν, τα ιταλικά κιτ υγραερίου (LPG) είναι με διαφορά και τα καλύτερα. Η εταιρίαBLUEMEC HELLAS δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την μητρική εταιρία BLUEMEC Ιταλίας με σκοπό την διαχείριση του δικτύου πωλήσεων χονδρικής της BLUEMEC για την Ελληνική αγορά.

Κερδίστε από σήμερα κιόλας, από το πρώτο χιλιόμετρο, με την χρήση των πιο αξιόπιστων κιτ υγραερίο της BLUEMEC. Τι κερδίζετε αυτόματα;

• Ανώτερη ποιότητα εξαρτημάτων με δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση/105.000km.
• Πρόγραμμα πλήρες στα ελληνικά.
• Πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης συνεργαζοµένων συνεργειών.
• Μεγάλη γκάμα κάλυψης σε ανταλλακτικά.
• Εκπαιδευτικά σεμινάρια στους υποψήφιους συνεργάτες για την άρτια εκπαιδευσή τους στα µυστικά της υγραεριοκίνησης µε την υποστήριξη του ιταλικού οίκου BLUEMEC
• Πανελλαδικό δίκτυο
 
Θέλετε και εσείς να μπείτε στην πιο μεγάλη οικογένεια γύρω από το LPG; Πατήστε εδώ και δείτε όλα τα διαθέσιμα κιτ για όλους τους πιθανούς βενζινοκινητήρες.]

Αγχώνεστε ακόμα για την ασφάλεια; Από έρευνες και περιστατικά τα οποία έχουν καταγράψει  από ένα μεγάλο αριθμό συγκρούσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα από ανάφλεξη υγραερίου ή έκρηξη της δεξαμενής.
 
Οφέλη από τη χρήση LPG
 
 • Οικονομία μέχρι και 50% στα έξοδα κίνησης του αυτοκινήτου σας, λόγω της χαμηλής τιμής του υγραερίου (0,79¤/lt) σε σύγκριση με την τιμή της αμόλυβδης(1,65¤/lt).
 • Με την εγκατάσταση συστήματος υγραερίου έχετε διπλάσια αυτονομία στις μετακινήσεις σας, καθώς  το αυτοκίνητο έχει πλέον δύο ξεχωριστά ρεζερβουάρ (βενζίνη & υγραέριο).
 • Η χρήση του υγραερίου είναι ωφέλιμη  ως προς το περιβάλλον επειδή θεωρείται εναλλακτικό καύσιμο φιλικό προς  αυτό επειδή  οι εκπομπές ρύπων (CO2, CO, NOx) ενός κινητήρα με υγραέριο είναι σημαντικά μειωμένες τόσο σε σχέση με τη βενζίνη όσο και σε σχέση με το πετρέλαιο-ντίζελ.
 • Μικρότερη φθορά του κινητήρα, λόγω της καθαρότερης καύσης του LPG, το οποίο αντίθετα με την βενζίνη δεν χρειάζεται να «ψεκάζεται» στις φιάλες,  και έχει  ως αποτέλεσμα πιο αποδοτική καύση  χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο κινητήρα.
 • Καθαρότερα μπουζί και κύλινδροι, τα μέταλλα του κινητήρα δεν διαβρώνονται, τα λιπαντικά ρυπαίνονται λιγότερο, επειδή το υγραέριο δεν διαλύεται σε αυτά, μεγαλύτερος αριθμός οκτανίων σε σχέση με τη βενζίνη και το πετρέλαιο-ντίζελ, που επιτρέπει στον κινητήρα του αυτοκινήτου να αποδίδει καλύτερα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

EXHAUST CUSTOMS ΦΕΡΔΗΣ Μ. ΑΝΔΡΕΑΣ

EXHAUST CUSTOMS

25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 56 , 54248   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 327131  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Exhaust Customs αποτελεί την Μέκκα, τόσο για τις εξατμίσεις αυτοκινήτων όσο και μοτοσυκλετών. Στην Θεσσαλονίκη αποτελεί συνώνυμο της ποιοτικής δουλειάς και με εγγυημένα, την χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Τι περιμένετε;

Θέλετε να επιδιορθώσετε, να αλλάξετε ή να δημιουργήσετε τη δικιά σας εξάτμιση; Το συνεργείοExhaust Customs έρχεται πρώτο στο μυαλό όσων γνωρίζουν από καλά μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη. Από το 1978, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε να ξεχωρίσει καθώςδιαθέτει εγγυημένα τις καλύτερες τιμές σε όλη την πόλη, ενώ η ποιότητα και η ανθεκτικότητα της δουλειάς της είναι ασύγκριτη.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ασχολείται με τηνκατασκευή και πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων εξατμίσεων και παρελκόμενων, για επιβατικά αυτοκίνητα και ειδικές κατασκευές για οποιοδήποτε όχημα. Ακόμη, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό είναι διαθέσιμο και έτοιμο να σας συμβουλέψει για να πάρετε την καλύτερο απόφαση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Συστήματα εξατμίσεων: Διατίθενται έτοιμα συστήματα καθώς και τμήματα αυτών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
 • Καταλύτες: Βρείτε καταλύτες κεραμικούς και μεταλλικούς για όλους τους τύπους.
 • Custom κατασκευές: Η εταιρία αναλαμβάνει γενικές κατασκευές κατά παραγγελία.
 • Φίλτρα DPF: Αναγέννηση, καθαρισμός φίλτρου DPF.
 • Αναλώσιμα εξατμίσεων: Βρείτε τα πάντα από σπιράλ μέχρι και σφικτήρες.
 • Σωληνώσεις INOX: Δυνατότητα για διαμόρφωση σωληνώσεων INOX με στόχο τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00πμ - 18:00μμ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PAPADOPOULOS BRS

Papadopoulos Br`s

ΙΚΑΡΙΑΣ 8 , 12131   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105690730 , 6973018485  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το μακρινό 1985 όταν και τα δύο αδέλφια (Νίκος και Χρήστος) Παπαδόπουλοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη συντήρηση και βελτίωση αυτοκινήτου, όλοι έβλεπαν την πιο λαμπρή πορεία. Μυστικό επιτυχίας, η αγάπη για το αυτοκίνητο και οι εξειδικευμένες γνώσεις!

Εχετε το καλύτερο αυτοκίνητο και θέλετε την καλύτερη εξυπηρέτηση γύρω από αυτό; Η επιχείρηση Papadopoulos Br`s είναι μονόδρομος. Είτε αναζητάτε της καλύτερη συντήρηση, είτε την πιο εγγυημένη και αποδοτική βελτίωση, μην το σκέφτεστε. Η λύση είναι στο περιστέρι!

Όταν το πελατολόγιο της εταιρίας περιέχει τα καλύτερα και μεγαλύτερα ονόματα της αγωνιστικής τάξης, δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε! Όλες οι εργασίες διαθέτουν εγγύηση και φυσικά πραγματοποιούνται αφενός με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αφετέρου υπό τηναυστηρή επίβλεψη των πολύ έμπειρων αδελφών Παπαδόπουλοι.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό και βρείτε το καλύτερο ανταλλακτικό στη καλύτερη τιμή! Θέλετε να ανεβάσετε επίπεδο το αυτοκίνητο σας και έχετε απορίες? Μη διστάσετε στιγμή να τις μεταφέρετε στην εταιρία.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Υπηρεσίες φανοποιείας – βαφής
 • Ηλεκτρολογικές επισκευές και ανταλλακτικά
 • Ανταλλακτικά καινούργια-μεταχειρισμένα
 • Μετατροπές
 • Βελτιώσεις
 • Service
 • Προετοιμασία και υποστήριξη αγωνιστικών αυτοκινήτων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

QUICK FIT - ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

QUICK FIT - ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 8 , 17564   ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

2109422250  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κάτω από την αξιόπιστη ομπρέλα της CarCenter, η επιχείρηση Quick Fit διαθέτει τα πάντα γύρω από ελαστικά και ζάντες. Τεράστια γκάμα και εξαιρετικές τιμές πάντα με εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Αξιόπιστα γρήγορα και οικονομικά, είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο στηρίζεται η επιχείρησηQuick Fit. Με απόλυτη εξειδίκευση και γνώση γύρω από τα ελαστικά και τις ζάντες μπορεί να σας βρει αυτό που ψάχνετε. Ότι όχημα και να διαθέτετε, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου, το προσωπικό μπορεί να σας συμβουλέψει για την καλύτερη επιλογή ελαστικών και ζάντας.

Τα λάστιχα αποτελούν τον μοναδικό σημείο επαφής του αυτοκινήτου με τον δρόμο και γιαυτό πρέπει να ελέγχονται σωστά και μεθοδικά. Ένα σωστό σετ ελαστικών μπορεί να μειώσει τα μέτρα φρεναρίσματος, να ρίξει έως και 1 λίτρο τη κατανάλωση και φυσικά να αυξήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Στην Quick Fit η τεράστια γκάμα ελαστικών και ζαντών σίγουρα διαθέτει αυτό που εσείς ψάχνετε από το επόμενο σας ελαστικό.

Η επιχείρηση εκτός από ελαστικά, διαθέτει και ζάντες για όλα τα μοντέλα και διαστάσεις.Διάφορα σχέδια και κράματα σε τιμές για όλα τα πορτοφόλια σας περιμένουν για να διαλέξετε. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να δείτε το αυτοκίνητο σας να μεταμορφώνεται τόσο οδηγικά όσο και εμφανισιακά. Πραγματοποιήστε ευθυγράμμιση ή ζυγοστάθμιση, ελέγξτε τα ελαστικά σας και οδηγείστε από σήμερα κιόλας ένα νέο αυτοκίνητο.

Τέλος, θα βρείτε και  πολλά αξεσουάρ aftermarket για να αναβαθμίσετε η να επιδιορθώσετε το αυτοκίνητο σας , στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Η επιχείρηση QuickFit υπό την στέγη της αντοπροσωπείας CarCenter παρέχει όλες τις υπηρεσίες γύρω από ελαστικά και ζάντες. Εγγυημένο αποτέλεσμα και επαγγελματική δουλειά που μπορούν να σας παρέχουν μόνο οι καλύτεροι.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

BILLY SAFE - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Billy Safe - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 1, 104 32   ΑΘΗΝΑ

2105233558  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εάν το κλειδί του αυτοκινήτου σας, έχει αρχίσει να σας «αφήνει» ή πολύ απλά θέλετε να το αλλάξετε με κάτι πιο μοντέρνο ή ασφαλές, η επιχείρηση Billy Safe έχει τη λύση. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε ολοκαίνουργιο κλειδί.

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας περνάνε σχεδόν όσες κακουχίες περνάει και το αυτοκίνητο μας, ενώ αν το καλοσκεφτείτε, διανύουν πολλά περισσότερα χιλιόμετρα από το ίδιο το αυτοκίνητο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό είτε λόγω χρήσης είτε λόγω ατυχήματος να προκληθούν φθορές οι οποίες δεν αποκλείεται να το θέσουν και μη λειτουργικό.

µΌλα τα κλειδιά είναι διαφορετικά, μα όλα μπορούν να επισκευαστούν και να αλλάξουν. Ότι μάρκα αυτοκινήτου και να οδηγείτε, όποιο μοντέλο  και αν είναι αυτό, το κλειδί του στα χέρια των ειδικών της Billy Safe θα αλλάξει ριζικά.
Με εμπειρία και τεχνογνωσία χρόνων αλλά και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η επιχείρηση από το 1976 πρωταγωνιστεί στον χώρο των κλειδιών και όχι μόνο. Όντας μία οικογενειακή επιχείρηση, στηρίζεται στην άμεση και στενή σχέση με κάθε πελάτη, ακούγοντας και λύνοντας κάθε πρόβλημα με την ίδια βαρύτητα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ Γ. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΦΟΙ Γ. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

ΚΑΣΤΡΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ 3 , 13122   ΙΛΙΟΝ

21 0263 1741  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εάν είστε και εσείς κάτοχος Mercedes ή Smart και θέλετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο κόστος, το συνεργείο Αφοί Χατζηανδρέου είναι μονόδρομος. ¶ριστο service, όλα τα ανταλλακτικά και εξαιρετικές τιμές.

Με 30 χρόνια εμπειρίας στις πλάτες της, η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου θα κάνει τα πάντα για τη Mercedesή το Smartσας. Το προσωπικό που διαθέτει είναι άρτια εκπαιδευμένο και σε συνδυασμό με την χρήση των πιο προηγμένων μηχανημάτων της αγοράς, σας εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.  

Εφόσον ανήκετε σε μία τόσο premium εταιρία, απολαύστε και ένα premium service χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις. Πριν γίνει οποιαδήποτε εργασία, προηγείται έλεγχος και επεξήγηση για πιθανές επεμβάσεις. Με την δική σας συγκατάθεση και μόνο τότε εκτελούνται οι εργασίες και τελειώνουν εντός χρονοδιαγράμματος.
Δεν έχετε κάτι να σκεφτείτε. Η αγορά μίας Mercedes η ενός Smart αποδεικνύει πως είστε οπαδός της ποιότητας και της σιγουριάς. Συνεχίστε αυτή την πολύ σωστή συνήθεια και στο service σας. Η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου με 30 χρόνια πείρας μπορούν να δώσουν αυτό που εσείς θέλετε στο αυτοκίνητο σας.
 
Για εγγυημένο service, εύρεση ανταλλακτικών και το χαμηλότερο κόστος επισκευής, Αφοί Χατζηανδρέου.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Πλήρες service σε όλα τα μοντέλα
 • Διάγνωση εγκεφάλου για λύση προβλημάτων ή πιθανή επέμβαση
 • Μπαταρίες για όλα τα μοντέλα
 • Μετατροπές για ότι εσείς θέλετε να αποκτήσετε στο αυτοκίνητο σας
 • Έλεγχος μεταχειρισμένων. Εάν θέλετε να γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση ενός  αυτοκινήτου που επιθυμείτε να αγοράσετε δεν έχετε παρά να επιτρέψετε το  προσωπικό να πραγματοποιήσει έναν πλήρη έλεγχο.
 • Αντικατάσταση κλειδιών
 • Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτου ηλικίας και σπανιότητας. Εσείς ζητάτε αυτό που σας λείπει και το προσωπικό φροντίζει να βρεθεί εντός ολίγων ημερών.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Aλεξανδράκης Ηρακλής

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 21, 17674   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2109426441, 6944644109  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο συνεργείο του Κου Αλεξανδράκη Ηρακλή στην Καλλιθέα, θα βρείτε τις οικονομικότερες λύσεις για το αυτοκίνητό σας, με την εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

Η σωστή συντήρηση στο αυτοκίνητό μας, μπορεί να μας «γλιτώσει» πολλά χρήματα, όταν γίνεται από επαγγελματίες με εξειδίκευση και μεράκι.
Σε έναν πολύ προσεγμένο χώρο, ο κος Αλεξανδράκης  προσφέρει τις υπηρεσίες του με τρόπο που κερδίζει και τον πιο απαιτητικό ιδιοκτήτη, μέσα από το σεβασμό και την ποιότητα των γνώσεών του.


Με εξειδίκευση στα μοντέλα της BMW και της MINI, προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης  που αρμόζει σε σας.
Μη διστάσετε να ρωτήσετε για ότι σας απασχολεί!Επικοινωνήστε σήμερα για να έχετε μια πλήρη ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του συνεργείου του Κου Αλεξανδράκη. Εάν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και το αυτοκίνητό σας ασφαλές, εμπιστευτείτε τους καλύτερους χωρίς να σκεφτείτε δεύτερη φορά.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕCOΚΙΝΗΣΗ ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕCOΚΙΝΗΣΗ

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 14, 16346   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

210 97 34 811  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην ECOΚίνηση θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές για όλες τις εφαρμογές κίνησης αερίων καυσίμων!

Η επιχείρηση ECOKίνηση δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση αερίου κίνησης και υγραερίου από το 2010. Με τον πυρήνα του προσωπικού  του να μετρά πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουν με ευθύνη την  εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων στο αυτοκίνητό σας!

Με άρτια καταρτισμένους στον τομέα τους τεχνικούς,  με συνεχή επιμόρφωση από εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όλοι τους κάτοχοι της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του τεχνικού αερίου καυσίμων μπορούν να σας δώσουν εγγυημένα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
Με την εμπειρία που προσφέρουν τα πάνω από 2500 εγκατεστημένα συστήματα  
και οι συνεργασίες  με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων αερίων καυσίμων όπως  είναι οιLANDIRENZO, LOVATO, EMMEGAS &OMVL με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στα εναλλακτικά καύσιμα και βασικοί προμηθευτές των Fiat Group – Dacia – Opel – Renault – Toyota – Nissan – Daihatsu σε εργοστασιακά συστήματα, σας προτείνουν την πλέον αξιόπιστη λύση!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης LPG με 3 χρόνια εγγύηση κινητήρα
 • Εγκατάσταση Aεριοκίνησης CNG
 • Συντήρηση LPG/CNG
  • Συντήρηση Αυτοκινήτου και A/C
  • Προετοιμασία KTEO
  • Eλαστικά
  • Παραλαβή- Παράδοση του αυτοκινήτου σας

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΛΕΔΑΚΗ Ο.Ε.- SUPER AUTO

ΑΦΟΙ ΛΕΔΑΚΗ Ο.Ε.- SUPER AUTO

ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 3 & Γ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ, 19004   ΣΠΑΤΑ -ΑΡΤΕΜΙΔΑ

2106025055 - 2106634628  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Σε ένα από τα πιο οργανωμένα και εξειδικευμένα συνεργεία στην Αττική, η εταιρεία Αφοί Λέδάκη Ο.Ε.- Super Auto, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του Fiat Group Hellas, σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες με τη σιγουριά των άρτια καταρτισμένων τεχνικών της!

 

Με τον μηχανολογικό και διαγνωστικό εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, καθώς και πλήρωςοργανωμένο φανοποιείο, στην Αφοι Λεδάκη Ο.Ε.- Super Auto, η εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σας ανεβαίνει επίπεδο.

Μια πολύ ιδιαίτερη υπηρεσία είναι το ξεχωριστό τμήμα «Αutorabilia», το οποίο ασχολειται αποκλειστικά και μόνο με τα κλασσικά αυτοκινήτα. Σε συνεργασία με εξειδικευμένες στο αντικείμενο εταιρίες στην Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία και Ιταλία προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις πάνω σε ένα μεγάλο αριθμό κλασσικών αυτοκινήτων!
 
Η εταιρεία φρόντισε να καλύψει και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο κοινο. Ρωτήστε λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες που προσφέρονται για τα Caterham και τις Lotus και δε θα χάσετε.
 
«Εκμεταλλευτείτε» το δωρεάν Wi-Fi όσο περιμένετε να συντηρηθεί το αυτοκίνητό σας με τη σιγουριά της αψεγάδιαστης δουλειάς των τεχνικών της εταιρείας Αφοί Λέδάκη Ο.Ε.- Super Auto.
 
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

•         SERVICE
•         Βαφή – Φανοποιία
•         Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων
•         Προετοιμασία για ΚΤΕΟ & ΔΩΡΕΑΝ διεκπεραίωση για τους πελάτες της
•         ΔΩΡΕΑΝ παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για επισκευές με διάρκεια πάνω από 2 ημέρες
•         Εγγύηση εργασιών & ανταλλακτικών για 2 χρόνια
•         Πραγματοποίηση μικροεπισκευών χωρίς ραντεβού
•         Δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα (και σε άτοκες δόσεις με συνεργαζόμενες.τράπεζες)      

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ALFISSIMO

ALFISSIMO

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 36, 15127   ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

2108035980 , 6945781932  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στον προσεγμένο χώρο του συνεργείου του, ο Κος Βαβανός παρέχει τα απαραίτητα (και όχι μόνο) για το ιταλικό σας αυτοκίνητο!

Εάν είστε ο περήφανος  κάτοχος ενός  FIAT ή μιας ALFA, ενός ABARTH ή μιας LANCIA, οι άψογες υπηρεσίες  και η τεχνογνωσία που έχει να προσφέρει η ALFISSIMO θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με την πολυετή του παρουσία στο χώρο των ιταλικών αυτοκινήτων και τη βοήθεια των συνεργατών του, ο κύριος Βαβανός προσφέρει λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Απολαύστε ένα άψογο service με διαφάνεια και εγγυημένο αποτέλεσμα, σε ένα συνεργείο που θα σας κερδίσει με τον επαγγελματισμό και την  αμεσότητά του.
 
Για να είστε σίγουροι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή έχετε τον άνθρωπό σας, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή  με την Alfissimo.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER

ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER

Μ.ΚΑΡΑΟΛΗ 23, 14343   ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

2102585300-301  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ματζώρος Auto Center: 40 χρόνια στο πλευρό σας

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Ματζώρος Auto Center προσφέρει εδώ και 40 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας.

Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια η Ματζώρος Auto Center βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια στον απαιτητικό χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων αναπτύσσοντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς.
Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί παρακολουθούν πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων κι ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες. Έτσι είναι σε θέση να αναγνωρίσουν και να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικών μηχανημάτων. Στόχος δεν είναι άλλος από την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και την ταχεία εξυπηρέτησή του. Μάλιστα, οι συνεχόμενες διακρίσεις και οι τίτλοι που έχει αποσπάσει η Ματζώρος Auto Center, αποδεικνύουν περίτρανα τη σοβαρότητα της εταιρείας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Φανοβαφείο
 • Ελαστικά
 • Υγραεριοκίνηση
 • Προετοιμασία KTEO

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 16:30
Σάββατο: 08:00 – 12:30

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΙ - EXHAUST RACING

ΑΦΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΙ - EXHAUST RACING

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 52 Γαλάτσι , 11147   ΓΑΛΑΤΣΙ

2102919415  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Πρόβλημα ή αλλαγή εξάτμισης; Εδώ είναι η λύση.

Στην επιχείρηση Exhaust Racing στο Γαλάτσι, η εξάτμιση είναι ένα κεφάλαιο που έχει κατακτηθεί. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, ανταλλακτικό ή αλλαγ, η λύση είναι στην Πρωτοπαπαδάκη 52.

Το σύστημα εξαγωγής είναι η εκπνοή του αυτοκινήτου και ένα από τα βασικότερα συστήματα για την ομαλή λειτουργία του. Εάν το αυτοκίνητο δεν διαχειρίζεται σωστά τα καυσαέρια, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, αυξάνεται η κατανάλωση, ο κινητήρα κινδυνεύει και οι ζημιές είναι προ των πυλών.

Η Exhaust Racing βασιζόμενη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα και την πολυετή πείρα του προσωπικού της, αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία γύρω από τα συστήματα εξαγωγής. (εξατμίσεις-καταλύτες-βελτιώσεις).


Έχετε παρατηρήσει οτήδποτε από τα παρακάτω;

• Το καζανάκι έχει τρυπήσει; Σε μια τέτοια περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητό σας δεν θα πάρει Κάρτα Καυσαερίων.
• Απώλεια καυσαερίων από την πολλαπλή εξαγωγής (μέρος της εξάτμισης), που γίνεται άμεσα αισθητή λόγω του θορύβου (σαν φύσημα) ενώ μειώνεται αισθητά και η απόδοση του κινητήρα.
• Διαρροή βενζίνης (εκτός από απώλεια καυσαερίων). Μειώνεται η απόδοση του κινητήρα αφού αλλάζει η αναλογία του μείγματος αέρα καυσίμου. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ο κινητήρας δεν μπορεί να κρατήσει ρελαντί και εμφανίζει αρρυθμία (ακούσιο ανεβοκατέβασμα ρυθμού περιστροφής). Σε τέτοια περίπτωση υπάρχει και κίνδυνος για φωτιά.
• Μείωση απόδοσης έχουμε και αν έχει τρυπήσει ο σωλήνας της εξάτμισης.


Εάν έχετε παρατηρήσει οτιδήποτε από τα παραπάνω, η εξάτμιση σας χρειάζεται επισκευή ή αλλαγή. Επίσης εάν θέλετε μπορείτε να αναβαθμίσετε την εξάτμιση σας με την αλλαγή της, προσφέροντας καλύτερο ήχο αλλά και επιδόσεις.
 
Τα πάντα γύρω από την εξάτμιση στν Exhaust Racing!


 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

4WD ENGINEERING GIASSIMAKOS

4WD ENGINEERING GIASSIMAKOS

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 102 , 15126   ΜΑΡΟΥΣΙ-JEEP

2106139820  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εξειδίκευση στα 4x4.

Αν είσαι κι εσύ λάτρης της οδήγησης εκτός δρόμου μπορείς να εμπιστευτείς το τετρακίνητό σου στην 4WD Engineering Giassimakos. Δες γιατί.

Τα 4x4 είναι ιδιαίτερα οχήματα με εντυπωσιακές εκτός δρόμου δυνατότητες. Όμως η πολυπλοκότητα των συστημάτων και των περιφερειακών που διαθέτουν απαιτεί έμπειρους μηχανικούς που ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Με πολλά χρόνια εξειδίκευσης στα off road οχήματα, η ομάδα της 4WD Engineering Giassimakos μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία όσο δύσκολη ή πολύπλοκη κι αν είναι.
Μπορείτε να απευθυνθείτε στην 4WD Engineering Giassimakos για οποιαδήποτε μετατροπή ή βελτίωση του αυτοκινήτου σας, ακόμα και για ολική ανακατασκευή ή προετοιμασία για αγώνες. Οποιαδήποτε custom εργασία κι αν θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί θα τη φέρουν εις πέρας. Μπείτε στη σελίδα της εταιρείας στο facebook για να δείτε τομοναδικό Jeep με κινητήρα από Viper και πολλές ακόμα εξωπραγματικές κατασκευές.
Με μια επίσκεψη στο άρτια οργανωμένο συνεργείο της 4WD Engineering Giassimakos στο Μαρούσι, θα ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου σας. Οι μηχανικοί ξέρουν πολύ καλά πώς να αναδείξουν τον καλύτερό του εαυτό. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του συνεργείου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, καθώς διαθέτει τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μηχανήματακαι την εμπειρία να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία. Όσο οι μηχανικοί φροντίζουν το όχημά σας, εσείς μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας στον φιλόξενο χώρο υποδοχής. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μπορεί να γίνει παραλαβή και παράδοση του οχήματός σας στο σημείο που εσείς θέλετε, ενώ πριν την παράδοση γίνεται λεπτομερής έλεγχος όλων των ζωτικών σημείων του αυτοκινήτου.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

JAUTOPARTS KOREAN GROUP

JAUTOPARTS KOREAN GROUP

ΚΟΖΑΝΗΣ 25Α , 11855   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

211-4106196  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κορεάτικα ανταλλακτικά με έκπτωση και αυθημερόν παράδοση

Μπορεί να μην σπάνε, να μην χαλάνε, όμως κάποια στιγμή θα χρειαστούν ανταλλακτικά. Για ότι και αν χρειαστείτε γύρω από κορεάτικα μοντέλα, η λύση λέγετε Jautoparts Korean Group.

Η Jautoparts Korean Group αποτελεί μία επιχείρηση πρότυπο στην αγορά των ανταλλακτικών. Η εξειδίκευση του προσωπικού γύρω από το χώρο, η  μοναδικά τεράστια γκάμα ανταλλακτικώνκαι η πολυετής εμπειρία είναι το τρίπτυχο που την ξεχωρίζει.
 
Έχοντας απόλυτη εξειδίκευση στον χώρο των ανταλλακτικών γύρω από τα κορεατικά μοντέλα,είναι σε θέση να σας βρει ότι και αν ψάχνετε, πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας. Έχοντας στην διάθεση της ένα πλήρως ενημερωμένο site και e-shop μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ένα κλικ και να έχετε ότι χρειάζεστε στο σπίτι σας την επόμενη ημέρα.

Γιατί να αγοράσετε ανταλλακτικά από την Jautoparts;

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 13, 10447   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

2130 458734  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΜΙΧΑΛΗΣ: Τα πάντα για μίζες και δυναμό

Εδώ και πολλά χρόνια ο ΜΙΧΑΛΗΣ αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της μίζας και του δυναμό διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτεί η ενασχόληση με σημαντικά ηλεκτρικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Η μίζα και το δυναμό, αποτελούν δύο από τις πιο συνηθισμένες «πηγές» βλάβης και πολύ συχνά η αντικατάστασή τους είναι κοστοβόρα. Τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζει η μίζα είναι ότι «τρώγονται» τα καρβουνάκια που έχει ή ότι παρουσιάζει έλλειψη λίπανσης. Η επιδιόρθωση της μίζας συνήθως περιλαμβάνει αφαίρεση, πλύσιμο και λάδωμα ή και αλλαγή στα καρβουνάκια της.
Αντίστοιχα, το πιο συχνό πρόβλημα του δυναμό αφορά το σπάσιμο του ιμάντα στον οποίο το δυναμό στηρίζει την βασική του. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει την επιδιόρθωση αυτών των προβλημάτων, όταν είναι τεχνικά δυνατό, ώστε να μη χρειαστεί να αλλάξετε μίζα ή δυναμό και να λύσετε το πρόβλημα με πολύ λιγότερα χρήματα.
Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας διαθέτουν μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτα δυναμό και μίζες, που καλύπτουν όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα και φορτηγά της αγοράς. Επίσης, οΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει επισκευή και ανακατασκευή κομπρέσορα air condition για να λειτουργεί ο κλιματισμός του αυτοκινήτου σας όπως την πρώτη μέρα.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TZEFERAKOS AUTO PARTS

TZEFERAKOS AUTO PARTS

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 59, 14123   ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

2102852337, 6949129740  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην Tzeferakos Auto Parts θα βρεις καινούργια και μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά για τα περισσότερα Ιταλικά της αγοράς και όχι μόνο.

Το άρτια οργανωμένο κατάστημα της Tzeferakos Auto Parts δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών Fiat, Abarth, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Mazerati και Jeep Renegade. Οποιοδήποτε ανταλλακτικό κι αν χρειαστείτε για το αυτοκίνητό σας, θα το βρείτε σε πολύ προσιτές τιμές.
Όλα τα ανταλλακτικά είτε πρόκειται για καινούργια είτε για μεταχειρισμένα, είναι γνήσια και είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την απροβλημάτιστη λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματός σας για πολλά χιλιόμετρα.
Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά το ανταλλακτικό που επιθυμείτε και να έρθει στη πόρτα του σπιτιού σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.
Στην Tzeferakos Auto Parts θα βρείτε:
 • Είδη φανοποιείας
 • Μηχανικά μέρη
 • Κινητήρες
 • Σασμάν
 • Ηλεκτρικά
 • Ζαντολάστιχα
 • Τροπέτα εμπρός
 • Τροπέτα πίσω
Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσει κάθε σας απορία και να σας βοηθήσει να βρείτε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 - 18:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO POWER ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΗΣ

AUTO POWER

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 63 , 15343   ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

2106006271, 6985694780 (whats up)  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία AUTOPOWER με έδρα το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, δραστηριοποιείται στο χώρο του Αξεσουάρ Αυτοκινήτου από το 1999. Με την πολυετή της πείρα έχει καταφέρει να παρέχει άψογη ποιότητα, με τις καλύτερες τιμές στο χώρο των Αξεσουάρ Αυτοκινήτων. Τα προϊόντα από Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτουν όλες τις ανάγκες του οδηγού για μια εύκολη, άνετη ή και σπορ οδήγηση, καθώς και κάθε απαίτηση για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου του.
Στόχος της Autopower είναι η συνεχής ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο του Αυτοκινήτου, εμπλουτίζοντας τη συλλογή της με ό, τι νέο και πρωτοποριακό, ικανό να πραγματοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Συνεργάζεται με επώνυμες εταιρείες όπως SPARCO, MOMO, BMC, ISOTTA κλπ, καθώς επίσης κατασκευάζει μεγάλη ποικιλία σε πατάκια και καλύμματα για το αυτοκίνητο ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών της.
Η Autopower επιλέγει τα προϊόντα της με βάση την ποιότητα και την τιμή τους,
 ώστε να προτείνει τα κατάλληλα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση όπως : Χημικά, Αρωματικά, Καλύμματα, Αλυσίδες, Μπαταρίες αυτοκινήτων, Λαμπάκια, Μπαγκαζιέρες, Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, Φώτα Xenon, Μπάρες, Κουκούλες αυτοκινήτων, Καθίσματα και πολλά άλλα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του Αυτοκίνητου και για τους πιο απαιτητικούς Πελάτες.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ Σ. ΠΑΝΟΥ Ο.Ε

ΑΦΟΙ Σ. ΠΑΝΟΥ Ο.Ε

ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 27 , 10447   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - TOYOTA

2103470120  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Αφοί Σ. Πάνου Ο.Ε. αποτελεί τη νέα πρόταση στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του και έχοντας συνεργαστεί με τα καλύτερα στελέχη της αγοράς, δημιούργησαν για εσάς έναν καινούργιο χώρο όπου σας παρουσιάζουν μια ξεχωριστή πρόταση στην αγορά ανταλλακτικών.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας. Η τεχνογνωσία του προσωπικού σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στο επαγγελματικό αυτοκίνητο, αποτελεί εγγύηση στην εύρεση της κατάλληλης λύσης σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Η εταιρία Αφοί Σ. Πάνου Ο.Ε προσφέρει άριστα ποιοτικά ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα της εταιρίας αποτελούνται από καινούργια, aftermarket αλλά και γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε άριστη κατάσταση. Είδη Φανοποιίας, Μηχανικά και Ηλεκτρολογικά μέρη. Αξεσουάρ καθώς και Αναλώσιμα. Στόχος της  Αφοί Σ. Πάνου Ο.Ε είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO SMART SERVICE

AUTO SMART SERVICE

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 310 , 12462   ΧΑΪΔΑΡΙ

2105320940  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Οι ιδιαίτερες ανάγκες συντήρησης του Smart απαιτούν και εξειδικευμένους μηχανικούς. Αυτό ακριβώς προσφέρει η Auto Smart.

Η Auto Smart Service είναι ο απόλυτος προορισμός για οτιδήποτε αφορά το Smart σας. Πωλήσεις μεταχειρισμένων μοντέλων, γνήσια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και φυσικά συντήρηση και επισκευή βάσει των αυστηρών προδιαγραφών του κατασκευαστή.
Επίσης, κάθε νέος πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από τον εντελώς δωρεάν έλεγχο 12 σημείωνγια να έχει ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του αυτοκινήτου του.

 
 •  
Μια ακόμα υπηρεσία που μόνο η Auto Smart προσφέρει είναι το δωρεάν πλύσιμο του οχήματος μέσα και έξω μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης. Επίσης, η εταιρεία παρέχει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και μπορεί να σας συμβουλεύσει ή να λύσει ανά πάσα στιγμή ότι πρόβλημα προκύψει.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει και στο τμήμα φανοποιίας με τους εξειδικευμένους τεχνικούς να χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τα κατάλληλα μηχανήματα. Λειτουργούν πάντα σύμφωνα με τα αυστηρά στάνταρ του κατασκευαστή, για να εξασφαλίσουν το τέλειο αποτέλεσμα. Τέλος, με ένα κλικ στο www.auto-smart.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και χρήσιμες συμβουλές που αφορούν το Smart σου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πιο συγκεκριμένα γίνεται:

 • Έλεγχος στάθμης λαδιών
 • Έλεγχος στάθμης αντιψυκτικού
 • Έλεγχος εμπρός φρένων
 • Έλεγχος ρουλεμάν τροχών
 • Έλεγχος μπροστινού συστήματος
 • Έλεγχος πίσω συστήματος
 • Έλεγχος κινητήρα
 • Έλεγχος βάσεις μηχανής
 • Έλεγχος στάθμης νερού υαλοκαθαριστήρων
 • Έλεγχος διαρροής λαδιών
 • Έλεγχος φώτα
 • Έλεγχος απόδοσης α/c

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

OPEL KANNAS

OPEL KANNAS

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 187, 14231   ΠΕΥΚΑΚΙΑ

2102791927  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ψάχνεις ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σου; Στην Opel Kannas θα βρεις τα πάντα.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Opel Kannas θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια και after market ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα της Opel, ακόμα και τα πιο παλιά. Το προσωπικό έχει περισσότερα από 10 χρόνια προϋπηρεσία στον χώρο του αυτοκινήτου και αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς που είναι έτοιμοι να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τις αγοράς με γνώση και συνέπεια. Θα λύσουν κάθε σας απορία και θα σας κατευθύνουν ώστε να κάνετε τις πιο συμφέρουσες επιλογές για εσάς και το αυτοκίνητό σας.
Όλα τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση και μπορούν να σταλούν Πανελλαδικά σε όποιο σημείο θέλετε με πολύ χαμηλό κόστος χάρη στη συνεργασία της Opel Kannas με κτελ, courier και πρακτορεία μεταφορών. Η χρέωση εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος του δέματος, ενώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά για αποστολές εντός Αττικής. Προμηθευτείτε άμεσα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για να είναι το αυτοκίνητό σας στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

JP AUTOMOTO

JP AUTOMOTO

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 65, 136 72   ΑΧΑΡΝΑΙ

2102406500, 6934018732  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν ψάχνετε μια άριστα καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στη JPAutomoto.

Με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της JPAutomoto μπορεί να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Service- Επισκευή
Ανεξάρτητα από τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας μπορείτε να επιλέξετε τη PAutomoto για διαγνωστικό έλεγχο, μικρό ή μεγάλο service αυτοκινήτου, αλλαγή λαδιών ή έλεγχο καυσαερίων. Οι έμπειροι μηχανικοί μπορούν αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής σε μηχανικά ή ηλεκτρικά συστήματα, ενώ θα κάνουν και έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση που πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ.  

Απόσυρση – Οριστική Διαγραφή
Η JPAutomoto προσφέρει απόσυρση - οριστική διαγραφή του οχήματος εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να χάσετε χρόνο με γραφειοκρατικές διαδικασίες. Το όχημα διαγράφεται οριστικά από το όνομα του ιδιοκτήτη, την εφορία και τα μητρώα του Υπουργείου Μεταφορών χωρίς καμιά επιβάρυνση για εσάς.

Έλεγχο Μεταχειρισμένου Οχήματος
Για να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης του οχήματος που σας ενδιαφέρει, η JPAutomoto πραγματοποιεί έλεγχο 6 σημείων (Εξωτερικό – δομικό, μηχανικό, διαγνωστικό, ηλεκτρικό, εσωτερικό και εγγράφων). Επίσης υπάρχει δυνατότητα ο έλεγχος να γίνει οπουδήποτε εντός Αττικής στον χρόνο και τον τόπο που εσείς θέλετε. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου λαμβάνεται πλήρη τεχνική ανάλυση.
Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
Στην JPAutomoto μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα για το όχημα σας. Όλα είναι άριστης ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ζάντες, ελαστικά, είδη φανοποιείας, κινητήρες, σασμάν, αξεσουάρ, αμορτισέρ, δίσκους φρένων, αντλίες, φώτα - προβολείς και πολλά ακόμα.

Οδική Βοήθεια
Η JPAutomoto παρέχει οδική βοήθεια χωρίς συνδρομή σε όλη την Αττική. Φτάνει άμεσα στο σημείο που τη χρειάζεστε και μεταφέρει το αυτοκίνητό σας στο σημείο που επιθυμείτε. Εάν χρειάζεστε οδική βοήθεια για οποιοδήποτε είδος μηχανικής βλάβης ή τροχαίου ατυχήματος, στις καλύτερες τιμές, η JPAutomoto είναι στο πλευρό σας.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Επισκευή
 • Απόσυρση – Οριστική Διαγραφή
 • Έλεγχο Μεταχειρισμένου Οχήματος
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
 • Οδική Βοήθεια

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00   

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CITY ROVER

CITY ROVER

ΘHΒΩΝ 322 , 12244   ΑΙΓΑΛΕΩ-ΘΗΒΩΝ

2105620995  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η πολύχρονη εμπειρία συναντά την εξειδίκευση στη City Rover.

Στη City Rover θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια OEM, αλλά και after market ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα των εταιρειών Rover, Land Rover, Jaguar και MG. Η απόλυτη εξειδίκευση στις Βρετανικές μάρκες είναι αυτό ακριβώς που προσφέρει η City Rover και ξεχωρίζει στον απαιτητικό κλάδο των ανταλλακτικών.
Με 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης των οδηγών. Το φιλικό προσωπικό θα απαντήσει πρόθημα σε κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσα το ανταλλακτικό που χρειάζεστε, ενώ χάρη στη συνεργασία με κορυφαία συνεργεία στην Ελλάδα, μπορεί να παρέχει και τεχνικής φύσεως συμβουλές.
Τα premium βρετανικά αυτοκίνητα χρειάζονται και τα σωστά ανταλλακτικά που εγγυώνται τηνάριστη λειτουργία και τη μακροζωία του οχήματος. Αν θέλετε κι εσείς το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη City Rover.

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα  - Παρασκευή: 08:00 – 17:00  

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO ΔΡΑΚΑΚΗΣ

AUTO ΔΡΑΚΑΚΗΣ

ΠΑΠΟΥΛΙΑ 6 & ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ 22, 10445   ΑΘΗΝΑ ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ

210 8318309 - 210 8310605, 6932 491232  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για κάθε μάρκα αυτοκινήτου.

Δεν χρειάζεται να γυρίσετε την μισή Αθήνα και δεκάδες μαγαζιά για να βρείτε το ανταλλακτικό που ψάχνετε. Η επιχείρηση autoΔρακάκης θα σας βρει αυθημερόν αυτό που ψάχνετε με 2 κλικ από τον υπολογιστή σας.

Ο χαοτικός κόσμος των ανταλλακτικών κρύβει παγίδες, μεγάλη αναζήτηση και πολλά παράπλευρα έξοδα. Γλιτώστε τα όλα απευθυνόμενοι εξαρχής σε μία από τις πληρέστερες και πιο παλιές επιχειρήσεις του χώρου.

Η επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών autoΔρακάκης εδώ και 20 χρόνια διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες. Πάνω από 1.000 κωδικοί διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους κατασκευαστές, τόσο καινούργιοι όσο και μεταχειρισμένοι σε άριστη κατάσταση.

Διαθέτοντας μία τόσο μεγάλη γκάμα, είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη για οποιοδήποτε μοντέλο, οποιασδήποτε μάρκας. Πατώντας κλικ εδώ μπορείτε να περιορίσετε στα αριστερά της σελίδας τους παραμέτρους αναζήτησης και να έχετε στην οθόνη σας το ανταλλακτικό που ψάχνατε μέσα σε 10 δευτ. Χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα και τιμή είναι μόλις 2 κλικ μακριά, όσο και η αγορά τους.

Εάν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα τηλεφωνικώς και το προσωπικό είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο ώστε να σας βρει το ανταλλακικό που ψάχνατε, σε άριστη κατάσταση και φυσικά στην πιο συμφέρουσα για εσάς τιμή.

Ακόμη, το κατάστημα, εκτός από τον τομέα των ανταλλακτικών, διαθέτει αρκετά ελεγμένα και προσεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση, όπως και έκθεση με όλα τα τελευταία μοντέλα της αγοράς. Εάν πάλι χρειάζεστε ένα από τα καλύτερα συνεργεία και πιο έμπειρα άτομα γύρω από τα μοντέλα των Skoda-SEAT-Audi-VW και πάλι μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα στην Παπούλια 6 (Τρεις γέφυρες) και να βρείτε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
 
Τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα, έκθεση αυτοκινήτων και  ένα από τα πιο έμπειρα VAG Group συνεργεία, είναι σε θέση να σας βρουν αυτό που θέλετε. Τι περιμένετε;

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO REFINISH - ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι.- ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε.

AUTO REFINISH - ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι.- ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε.

ΤΑΤΟΪΟΥ & ΑΙΓΙΝΗΣ 4 , 14451   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

2102801000  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία AUTO REFINISH - Παπαστάθης Ι.- Στολιδάκης Δ. Ο.Ε. με πολυετή εμπειρία στον χώρο της φανοποιείας και βαφής του αυτοκινήτου έχει τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Τα νέα μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικόαποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την επίλυση κάθε είδους επισκευής του αμαξώματος, είτε πρόκειται για μικρές ζημιές είτε για μεγαλύτερης έκτασης επισκευές
To φανοποιείο AUTO REFINISH ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. - ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας όπως: ηλεκτρόποντα, καλύμπρα ειδικές εργοστασιακές μήτρες, μετρικό σύστημα και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Όσον αφορά τη βαφή, όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι υδατοδιαλυτά (οικολογικά) και δεν επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον.
 
Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο AUTO REFINISH ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. - ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε ως πρώτη και τελευταία επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής. Και μάλιστα με γραπτό πιστοποιητικό εγγύησης 2 ετών.
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε ένα τεράστιο χώρο 500 τ.μ στη Μεταμόρφωση και διαθέτουν εύκολη πρόσβαση και άνετο παρκινγκ. Παράλληλα ο πελάτης απολαμβάνει ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της αναμονής του στο χώρο. Για την δική σας εξυπηρέτηση, η εταιρία παρέχει όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου σας. Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και μπορεί να γίνει πληρωμή με εξουσιοδότηση. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στον χώρο σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Φανοποιεία
Βαφή
Μικροεπισκευές
Βαφές Μεμονωμένων Τμημάτων
Σβήσιμο Γρατζουνιών
Ολική βαφή
Κέρωμα
Γυάλισμα

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

KLADAKIS MOTORSPORT

KLADAKIS MOTORSPORT

ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 12, 19009   ΠΙΚΕΡΜΙ

210 6043743, 695 5544 888  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Kladakis Motorsport: 45 χρόνια εμπειρίας

Επειδή η τεχνογνωσία μετράει στον χώρο του service, αξίζει να εμπιστευτείς την πολύχρονη εμπειρία της Kladakis Motorsport.

Από το 1973 ο Στέλιος Κλαδάκης βρίσκεται στο χώρο του service και σήμερα είναι εξειδικευμένος επισκευαστής Renault, Dacia και Nissan. Η πολύχρονη εμπειρία εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα που μόνο ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να προσφέρει. Αν ήρθε η ώρα του service ή το αυτοκίνητό σας χρειάζεται κάποια επισκευή οι μηχανικοί θα πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε εργασία με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το όχημα και τον ιδιοκτήτη.

Από τον χώρο του συνεργείου μπορείτε να προμηθευτείτε ανταλλακτικά για τα μοντέλα Renault, Dacia και Nissan καθώς και κάρτα ελέγχου καυσαερίων. Επίσης, μπορεί να γίνει ηλεκτρονική ευθυγράμμιση με σύγχρονα συστήματα. Μη χάνεις χρόνο ψάχνοντας δεξιά κι αριστερά, εμπιστεύσου τους ειδικούς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 17:00
Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ENGINE SERVICE - SA GEORGOULIS

Engine Service - SA Georgoulis

ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 100, 11142   ΑΘΗΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

210 5693205  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Engine Service - SA Georgoulis: Οι ειδικοί στις αναρτήσεις.

Για οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή ανακατασκευή ανάρτησης, πας Engine Service - SA Georgoulis.

Οι αναρτήσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα περιφερειακά εξαρτήματα του αυτοκινήτου καθώςόχι μόνο απορροφούν τις ανωμαλίες του δρόμου κρατώντας άνετους και ξεκούραστους τους επιβάτες, αλλά φροντίζουν να κρατούν τους τροχούς συνεχώς σε επαφή με το οδόστρωμα. Τα αμορτισέρ είναι υπεύθυνα για την καλύτερη πρόσφυση των τροχών στο δρόμο με αποτέλεσμα τηνκαλύτερη λειτουργία των φρένων και τα λιγότερα μέτρα που απαιτούνται για φρενάρισμα. Επίσης, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον τρόπο που συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο στις στροφές και το πώς αντιδρά στις αλλαγές κατεύθυνσης. 
Ένα τόσο σημαντικό εξάρτημα χρειάζεται και την ανάλογη φροντίδα από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών με βαθιά γνώση του αντικειμένου που κατανοούν τις ανάγκες κάθε οχήματος. Για οποιαδήποτε εργασία αφορά τις αναρτήσεις του αυτοκινήτου σας μπορείτε να εμπιστευτείτε τηνEngine Service – S.A. Georgoulis.
Η εταιρία Engine Service – S.A. Georgoulis εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην επισκευή και ανακατασκευή αναρτήσεων και αεραναρτήσεων επιβατικών αυτοκινήτων. Από το 1994 η εταιρία ασχολείται με αυτό το αντικείμενο και πλέον στελεχώνεται από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κύριος στόχος είναι η κάλυψη των προσωπικών οδηγικών αναγκών του εκάστωτε οδηγού.
Η Engine Service – S.A. Georgoulis αναλαμβάνει:
 • Επισκευή όλων των εργοστασιακών, after market και όλων των ειδών coil over αναρτήσεων.
 • Ανακατασκευή σε αερόφουσκες και αεραναρτήσεις.

Τι σημαίνει όμως ανακατασκευή;

Στην ανακατασκευή γίνεται επανάχρηση του μεγαλύτερου ποσοστού της αερανάρτησης αφού αντικαθίστανται μόνο τα φθαρμένα εξαρτήματα με καινούρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τηναπόλυτη εφαρμογή της αερανάρτησης στο αυτοκίνητο και την άψογη λειτουργία της. Έτσι η ανακατασκευασμένη αερανάρτηση καθίσταται εφάμιλλη της εργοστασιακής και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή!
 


 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Επισκευή και ανακατασκευή αναρτήσεων και αεραναρτήσεων επιβατικών αυτοκινήτων.
 • Αμεση τεχνική πληροφόρηση και επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με τον τεχνικό υπεύθυνο της επιχείρησης για την επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων.
 • Πραγματοποίηση ελέγχου πριν και μετά την τοποθέτηση των αναρτήσεων και των αεραναρτήσεων για την επαλήθευση της βλάβης και της επιτυχούς αποκατάστασης της.
 • Αμορτισερομέτρηση
 • Ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις οδηγικές ανάγκες του οδηγού (αγωνιστική, σπορ, νορμάλ χρήση).
 • Ενισχυμένες αναρτήσεις και αεραναρτήσεις για αντοχή σε μεγαλύτερα φορτία.
 • Ρύθμιση ύψους αυτοκινήτου
 • Γραπτή εγγύηση ενός έτους

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 18:00
Σάββατο: 08:30 – 14:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CHIPTRONIC TUNING

CHIPTRONIC TUNING

ΜΕΝΕΚΡΑΤΟΥΣ 26 & ΥΒΡΙΟΥ 12, 11636   Ν.ΚΟΣΜΟΣ

210-9237920,210-9237008   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Chiptronic Tuning ιδρύθηκε το 1999 και ήταν  η πρώτη εταιρία βελτιώσεων Ελλάδα με 4κίνητο δυναμόμετρο στην κατοχή της. Αρχικά ειδικευόταν σε μηχανικές μετατροπές και εμπορία βελτιωτικών ανταλλακτικών. Το 2001 επεκτάθηκε και στην ηλεκτρονική βελτίωση κυρίως για ατμοσφαιρικούς κινητήρες ,ενώ από το 2003 άρχισε  να βελτιώνει turbo κινητήρες με ταυτόχρονη συνεργασία με οίκους του εξωτερικού. Το 2008 ανανεώθηκε ο χώρος της Δυναμομέτρησης με νέα μηχανήματα και αντικαταστάθηκε το υπάρχον δυναμόμετρο μας με το 4WD Δυναμόμετρο της ΤΑΤ Dyno Systems. Σήμερα η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει δυο πολύ μεγάλα ονόματα στην ηλεκτρονική βελτίωση , την AllCarTuning από την Αυστρία και τηνSeletron απο την Ιταλια, ενώ διατίθενται και συστήματα εξατμίσεων της Ragazzon.
 
Η Chiptronic Tuning αναλαμβάνει την ηλεκτρονική βελτίωση αυτοκινήτων με turbo και ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Το λογισμικό είναι τελειοποιημένο και δοκιμασμένο στο δυναμόμετρο αλλά και στο δρόμο και πάντα σε συνεργασία με την AllCarTuning.  
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Chiptronic Tuning είναι:

ECUTuning remap
Το "Remapping" ή αλλιώ ς χαρτογράφηση του κινητήρα είναι μια αλλαγή λογισμικού στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECU) ενός οχήματος. Τροποποιούνται οι παραμέτροι λειτουργίας μέσα στον κώδικα (ή τον «χάρτη») με στόχο την αύξηση της απόδοσης και της οικονομίας του καυσίμου. Παράλληλα υπάρχει διαθέσιμος προγραμματισμός για αφαίρεση φίλτρων μικροσωματιδίων (DPF) σε κινητήρες ντίζελ
 
Δυναμόμετρο
Η Chiptronic Tuning πραγματοποιεί όλες τις μετρήσεις στο  δυναμόμετρο της  TAT Dyno Systems με το  νέο υψηλής ταχύτητας Dynamic Data Acquisition Mess System. Το TAT δυναμόμετρο είναι ένα σύστημα  rolling road  με  ηλεκτροδυναμική  ρύθμιση φορτίων ,ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης (Εγκέφαλος-ECU)  του αυτοκίνητου να λειτουργεί σε πραγματικές συνθήκες. Οι καμπύλες ισχύος και ροπής εξάγονται με ακρίβεια και συνέπεια. Ο χώρος του δυναμόμετρου (dyno room) είναι πλήρως εξοπλισμένος με συστήματα αερισμού ,εξαερισμού ,και σύστημα σταθερής θερμοκρασίας (Air contition). Στις δυναμομετρήσεις περιλαμβάνεται και μέτρηση βασικών αισθητήρων της μηχανής ,όπως : μέτρηση αναλόγια /καύσιμου (λ-AFR δίνεται και σε διάγραμμα) , με μετρητή INNOVATE Morotsport LM2  wideband,μέτρηση πίεση turbo (σε διάγραμμα σε σχέση με τις στροφές και την δύναμη ,ροπή του κινητήρα) .

Διάγνωση
Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην νέα τεχνολογία και τις ανάγκες των αυτοκινήτων η  Chiptronic Tuning μπορεί να καλύψει όλες τις υπηρεσίες διάγνωσης βλαβών. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα  βρείτε μια σειρά από ειδικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας τα οποία κάνουν την διάγνωση του αυτοκινήτου σας εύκολη υπόθεση. Για τους πελάτες της, η  Chiptronic Tuning προσφέρει διαγνωστικό έλεγχο χωρίς επιβάρυνση .
Για ένα ολοκληρωμένο πακέτο βελτίωσης, η Chiptronic Tuning σας προσφέρει  φίλτρα αέρα της Pipercross με 30% καλύτερη ροή του αέρα από την εργοστασιακή, και εφ όρου ζωής εγγύηση αφού πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται, καθώς και  ολοκληρωμένα συστήματα εξατμίσεων με downpipes ,ελεύθερους καταλύτες και sport τελικά  (groupN ) της Ragazzon
 
Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 7 ημέρες !

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα Ως Παρασκευή
09:00 - 18:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ILIAS SPORT TYRES

Ilias Sport Tyres

ΛΙΟΣΙΩΝ 317, 10445   ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

210 8317757 – 210 8319628, 6941685241  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η πολυετής παρουσία της Ilias Sport Tyres στο χώρο των ελαστικών και το μεγάλο πελατολόγιο της, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Σε έναν κόσμο με χιλιάδες επιλογές ελαστικών, είναι σπουδαίο να έχεις τον καλύτερο σύμμαχο, την Ilias Sport Tyres. Είτε αυτό που ψάχνεις είναι ελαστικά, είτε ζάντες, μπορείς να το βρεις σε όποιο σχέδιο και διαστάσεις εσύ θες.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ! Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία Ilias Sport Tyres έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς της Ilias Sport Tyres, ζητήστε τι θέλετε από το επόμενο σετ ελαστικών σας, και σε λίγα λεπτά θα το έχετε. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.
  
Εμπιστευτείτε για τα ελαστικά σας τους καλύτερους, εμπιστευτείτε την Ilias Sport Tyres!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εμπόριο ελαστικών
Βουλκανιζατέρ
Ζυγοσταθμίσεις
Ευθυγραμμίσεις
Ζάντες - Επισκευή ζαντών
Βάψιμο ζαντών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOPOLIS ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ

AUTOPOLIS Νικόλαος Μπουγιούρης

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 108 , 18345   ΜΟΣΧΑΤΟ

210 9410823   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ασφάλεια, οδική συμπεριφορά και άνεση εξαρτώνται από την κατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου. Για να είστε απόλυτα σίγουροι, εμπιστευτείτε την Autopolis.

Η Autopolis είναι η Μέκκα των ελαστικών και των ζαντών εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Αθήνα. Η τεράστια γκάμα και οι πολύ καλές τιμές έχουν εκτοξεύσει την φήμη και το πελατολόγιο του μαγαζιού τα τελευταία χρόνια στα ύψη.

Στο μεγάλης έκτασης κατάστημα στο Μοσχάτο θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για όλους τους τύπους οχημάτων.
Η εταιρία, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους  της Ευρωπαικής αγοράς, εισάγει στην χώρα μας, με διάθεση χονδρική και λιανική, όλες τις μάρκες, όλους τους τύπους ελαστικών και ζαντών. Πρόκεται ουσιαστικά για όλες τις μεγάλες εταιρίες ελαστικών όπως Michelin , Continental , Bridgestone , Goodyear , Dunlop , Pirelli και όλες τις θυγατρικές τους.
 
Το κατάστημά της Autopolis είναι πιστοποιημένο από όλες τις εταιρίες για την ποιότητα των υπηρεσιών του και καταξιωμένο ως κατάστημα Label από την Michelin Hellas , αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και του τεχνολογικού εξοπλισμού.
Ότι και να ψάχνετε μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ, Δείτε τιμή, χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα για όλα τα προϊόντα από την άνεση του υπολογιστή σας. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς. 

Από την μία το προσωπικό που είναι πλήρως καταρτισμένο και εναρμονισμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες και από την άλλη τα ολοκαίνουργια μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης για συμβατικά , runflat και van, μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα του οχήματος και θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε, στο συντομότερο χρονικό διάστημα και πάντα στην καλύτερη τιμή.
Εάν έχετε απορίες γύρω από την κατάσταση των ελαστικών σας, ή θέλετε να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητο σας με νέες ζάντες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της εταιρίας και να γλυτώσετε από μεγάλο κόπο, χρόνο και πεταμένα χρήματα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TOTAL PACK ΚΟΥΚΑΣ Π & ΣΙΑ ΕΕ

TOTAL PACK

ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ 5, 10445   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2109761550  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η TOTAL PACK δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και διανομής γνήσιων μεταχειρισμένων και after market ανταλλακτικών, καλύπτοντας όλα τα μέρη του αυτοκινήτου για όλες τις μάρκες της αγοράς. 

Η TOTAL PACK εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων και είναι καταξιωμένη στον χώρο της κτίζοντας σημαντικό όνομα στην αγορά, αφού δίνει  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω!

Αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο αριθμό επωνύμων προϊόντων που εμπιστεύεται το Eλληνικό  και το Eυρωπαϊκό κοινό. Τα άκρως επιτυχημένα κριτήρια επιλογής προϊόντων βασίζονται στο τρίπτυχο ποιότητα-ασφάλεια-οικονομία, σε συνδυασμό με τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Η TOTAL PACK επίσης, προσφέρει υψηλές παροχές στους πελάτες και συνεργάτες της ανάλογες των απαιτήσεών τους.

ΓΝΗΣΙΑ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ – ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη. Στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, η ταχύτητα και η αποστολή των παραγγελιών μέσα από ένα πολύ καλά οργανωμένο σύστημα διανομής σε όλη την χώρα.

Η TOTAL PACK επίσης εξειδικεύεται σε ανταλλακτικά FORD. Είναι το κατάλληλο μέροτυς για να βρείτε οποιοδήποτε FORD ανταλλακτικό χρειαστείτε.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

HEAVEN CARS

HEAVEN CARS

ΛΕΩΦ. ΦΥΛΗΣ 203, 13451   ΛΕΩΦ.ΦΥΛΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

210 2693812 , 6977664362  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Heaven Cars δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, εμπορίου ανταλλακτικών και τοποθέτησης αυτών από το 1998 με μεγάλη επιτυχία.

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα τις εγκαταστάσεις Heaven Cars, επωφεληθείτε από τις ανά περιόδους προσφορές, και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

GARAGE PAPADIMITRIOU

GARAGE PAPADIMITRIOU

ΠΑΠΑΔΑ 2, 11525   ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

210 6928700, 6976430054  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Garage Papadimitriou ιδρύθηκε από τον Γιάννη Παπαδημητρίου το 1956, με σκοπό την επισκευή επιβατικών αυτοκινήτων, την τοποθέτηση αξεσουάρ, την πώληση ανταλλακτικών και την εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. 

3 γενιές μετά, έχει εξοπλιστεί με ανανεωμένα και σύγχρονα μηχανήματα το συνεργείο αναλαμβάνει όλες τις μάρκες και το καταρτισμένο προσωπικό έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους βλάβη, ζημιά και πρόβλημα.

Η Garage Papadimitriou  μπορεί να κάνει άμεσα και έγκυρα διάγνωση και του δυσκολότερου προβλήματος του οχήματος σας. Αναλαμβάνουν κάθε είδους σέρβις καθώς και όλες τις μηχανολογικές ή ηλεκτρολογικές εργασίες. Επίσης προσφέρουν εργασίες φανοποιίας, βαφής και θραύση κρυστάλλων και διεκπεραιώνουν τη διαδικασία πληρωμής της ζημιάς από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και για το λόγο αυτό προσφέρουν 1 χρόνο εγγύηση για την υπηρεσία και τα ανταλλακτικά.

Παράλληλα η εταιρία λειτουργεί με σεβασμό προς το περιβάλλον, αφού ανακυκλώνει όλα τα υλικά που απομακρύνονται από ένα αυτοκίνητο, όπως λάδια, φίλτρα λαδιού, υγρά φρένων, αντιψυκτικό, μπαταρίες, παλιά ανταλλακτικά, παλιά στουπιά καθώς και τα υλικά συσκευασίας.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 17:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ DAIHATSU

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ DAIHATSU

ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 561 & ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ 5, 16341   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - DAIHATSU

210 9923915, 210 9923964, 6932 72 69 39  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Ιωάννης Σαλιαρίδης  είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο εξυπηρέτησης για μοντέλα Daihatsu και όχι μόνο, που αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες που αφορούν στην επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Η περιοδική συντήρηση εξασφαλίζει μακροχρόνια  σχέση  συμβίωσης με το αυτοκίνητό σας. Η Daihatsu Σαλιαρίδης με πολυετή εμπειρία, θα σας προσφέρει ποιοτικό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
Η εταιρία Σαλιαρίδης προσφέρει εξειδικευμένες εργασίες με γενικό service για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, λύσεις σε ηλεκτρολογικά προβλήματα,  γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά Daihatsu, εμπορία ελαστικών, service για το air condition, φροντίδα του αυτοκινήτου με ξεθάμπωμα ή γυάλισμα των φανών, καθώς και έλεγχο ΚΤΕΟ και κάρτας καυσαερίων. 

Αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργασίες φανοποιείας, με  την εμπειρία του προσωπικού να εγγυάται το σωστό αποτέλεσμα. Ακόμη και αν είστε κάτοικος νησιού, οι άνθρωποι της εταιρίας αναλαμβάνουν να παραλάβουν και να παραδώσουν το αυτοκίνητο σας από και προς το λιμάνι.

Η εταιρία Σαλιαρίδης ασχολείται επίσης με την εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.  Με μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ηλιούπολη μπορείς να επιλέξεις το επόμενο σου αυτοκίνητο, μέσα από μια πλήρη γκάμα μεταχειρισμένων οχημάτων.
Συνεχής εκπαίδευση, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξατομικευμένες λύσεις οδήγησαν στο σημερινό μεγάλο πελατολόγιο της επιχείρησης, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΑΝΔΑΝΗΣ ΑΕΒΕ EUROSPARE

Mandanis AEBE Eurospare

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 55 , 142 34   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

2102711574, 2102773616, 2102711810   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με  παρουσία 40 και πλέον ετών στον χώρο, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης των οδηγών. Το φιλικό προσωπικό θα απαντήσει πρόθημα σε κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσα το ανταλλακτικό που χρειάζεστε. Η επιχείρηση ανταλλακτικών Μανδάνης ΑΕΒΕ Eurospare είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη κατάσταση όποιο ανταλλακτικό και αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, όσο μικρό ή όσο μεγάλο, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρίας η οποία πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Μέσα από τα δύο καταστήματα στην Νέα Ιωνία και στο Μαρκόπουλο, θα βρείτε μία πλήρης γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και για όλα τα μοντέλα. 

Ανταλλακτικά φανοποιίας όπως πόρτες, προφυλακτήρες, καπό, φανάρια, φτερά, καθρέπτες, τραβέρσες, μέρη σασί.
Μηχανικά μέρη όπως μοτέρ, σασμάν, άξονες, ακραξόνια, κρεμαργιέρες, μίζες, δυναμό, αντλίες υδραυλικού τιμονιού, κομπρεσέρ A/C, κεντρικούς.
Ηλεκτρικά όπως γρύλλους παραθύρων, διακόπτες παραθύρων, διακόπτες φώτων, κλειδαριές ηλεκτρομαγνητικές, πλακέτες, εγκεφάλους, μονάδες ABS, καντράν
Εσωτερικά μέρη όπως σετ AIR-BAG, σαλόνια κομπλέ, καθίσματα, ταμπλό, ταπετσαρίες, λεβιέδες.  
Επίσης η εταιρία διαθέτει και μια υπερπλήρης γκάμα ιμιτασιόν ανταλλακτικών που καλύπτει όλο το φάσμα φανοποιίας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Οι λίστες ανανεώνονται καθημερινά!
 
Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα, η εταιρία Μανδάνης ΑΕΒΕ Eurospare με ένα τηλέφωνο στο 2102711574, 2102773616, 2102711810  θα σας γλυτώσει από όλη την ταλαιπωρία. Μέσα από την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΘΗΒΩΝ 429, 13121   ΙΛΙΟΝ

210 5761620  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  διαθέτει πολυετή εμπειρία στην πώληση και την τοποθέτηση ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων αυτοκινήτων. Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς. 
 
Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ! Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Από την άλλη, υπάρχει και ο θαυμαστός κόσμος των ζαντών, όπου ο καθένας μπορεί να δώσει την προσωπική του πινελιά στο όχημα του. Δεκάδες σχέδια και σε όλα τα μεγέθη για να καλύψουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. 

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ευθυγράμμιση
 • Ζάντες Βαφή
 • Ζυγοστάθμιση Τροχών
 • Ελαστικά Επισκευή
 • Ελαστικά Αλλαγή
 • Ζάντες Επισκευή
 • Ζάντες Αλλαγή
 • Αμορτισέρ Επισκευή
 • Αμορτισέρ Αλλαγή
 • Ελατήρια Αλλαγή
 • Αμορτισέρ Τοποθέτηση

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CARBON OFF

CarbonOff

ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 81, 17343   ΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2111843507 , 6936984320  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο προληπτικός CarbonOff καθαρισμός της καρβουνίλας (ξεκαρβούνιασμα) συντελεί στην μακροζωία του κινητήρα, στην αποφυγή δαπανηρών επισκευών, στην αποκατάσταση της απόδοσης, στην οικονομία καυσίμων και στην πιο σωστή και πολιτισμένη λειτουργία του.

Οι επικαθίσεις κάπνας και καρβουνίλας βαραίνουν και μειώνουν την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου, ενώ παράλληλα καταστρέφουν ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα. 

Χάρη στην χρήση ειδικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines) γίνεται γρήγορα ο καθαρισμός των βλαβερών ιζημάτων που συσσωρεύονται στο εσωτερικό των κινητήρων, επιτρέποντάς του να "αναπνέει" πλέον σωστά και να λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, λειτουργώντας όπως όταν ήταν καινούργιος.
 
Η διαδικασία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών γεννητριών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines).

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. Ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα "ρεταρίσματα"  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου έως και 15%
 
Για την δική σας διευκόλυνση η CarbonOff διαθέτει κινητές μονάδες εξυπηρέτησης για κατά οίκον ξεκαπνίσματα κινητήρων αυτοκινήτων ή κινητήρων βαρέων οχημάτων που δεν μπορούν να προσέλθουν στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης, καθώς και για την εξυπηρέτηση συνεργείων και ομαδικών καθαρισμών σε club κτλ.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο site της εταιρίας και δώστε ζωή στον κινητήρα σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ TYRES

Ευσταθίου Tyres

Λ.ΦΛΕΜΙΓΚ & ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 31 , 18233   ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

2104810459  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η πολυετής παρουσία του Ευσταθίου Tyres στο χώρο των ελαστικών και των ζαντών, αποτελεί ζωντανή απόδειξη για την εγγυημένη ποιότητα των υπηρεσιών. Εδώ θα βρεις τις καλύτερες επιλογές για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα σου.

Η εταιρεία και οι ανάγκες των πελατών, βοήθησαν την φιλοσοφία εξέλιξης με σκοπό την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Στο κατάστημα του Ευσταθίου στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη θα βρείτε όλη τη γκάμα των επώνυμων ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 

Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα η εταιρία Ευσταθίου κάνει όλα όσα υπόσχεται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.
 
Από την μία το πλήρως καταρτισμένο και εναρμονισμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες προσωπικό και από την άλλη τα ολοκαίνουργια μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης, θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε, στο συντομότερο χρονικό διάστημα και πάντα στην καλύτερη τιμή.

Η πολυετής παρουσία στο χώρο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως το κατάστημα Ευσταθίου είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση του πελάτη.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Τοποθέτηση ελαστικών – ζαντών
 • Επιδιόρθωση ελαστικών
 • Επιδιόρθωση ζαντών
 • Αλλαγή αναρτήσεων
 • Ευθυγράμμιση
 • Ζυγοστάθμιση

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ

ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΥΛΗΣ & ΖΟΡΜΠΑ 7 , 13451   ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

210 2320823, 693 6171048  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Νιχωρίτης είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Οι τεχνικοί εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Στο συνεργείο Νιχωρίτης θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Το συνεργείο Νιχωρίτης προσφέρει επίσης εξειδικευμένες εργασίες ευθυγράμμισης για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου σας καθώς και τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από την κατανάλωση καυσίμου.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΒΕΕ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΒΕΕ

ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 208 , 12136   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-4Χ4-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

210 5129611, 210 5129405  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1981 η Ήφαιστος ΑΒΒΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και πώληση ανταλλακτικών και υποσυστημάτων επαγγελματικών οχημάτων. Η συνεργασία της με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως Voith, Arnott, EBS, DriveRite και πολλές άλλες εγγυάται ότι το όχημά σας θα εφοδιαστεί με ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που θα του χαρίσουν πολλά αξιόπιστα χιλιόμετρα. Οι διαδικασίες που χρησιμοποιεί η Ήφαιστος είναι πιστοποιημένες με ISO και στόχος της ήταν, είναι και θα είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και υγιούς σχέσης με τους πελάτες.

Στην Ήφαιστος ΑΒΒΕΕ θα βρείτε:

 • Αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων
 • Κομπρεσέρ
 • Λιπαντικά
 • Retarders
 • Διαγνωστικά μηχανήματα
 • Συστήματα αέρος
 • Αεραναρτήσεις – Αερόφουσκες
 • Ανταλλακτικά αξόνων και φρένων
 • Βεντιλατέρ και συστήματα ψύξης

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ

MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ

ΔΑΜΒΕΡΓΗ 13 , 17671   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - VOLVO

210 5767767, 6944747758 – 6975664015  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ φροντίζουν για την σωστή συντήρηση του οχήματος σας και άμεσα λύνουν το κάθε σας πρόβλημα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το εξειδικευμένο συνεργείο MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ εδρεύει στο Περιστέρι και με την τεράστια πείρα του γύρω από τα μοντέλα Volvo, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Το έμπειρο προσωπικό μαζί με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που εξοπλίζουν τις εγκαταστάσεις είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν.

Όποιο μοντέλο και να έχετε, όσο σπάνιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το συνεργείο MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ δεν πρόκειται να φύγετε χωρίς το αυτοκίνητο σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

Πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βελτιώσεις
Επισκευές
Service
Φρένα
Αναρτήσεις
Επισκευές αυτόματων και μηχανικών σασμάν

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 554, 15354   ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

210-6000607, 210-6000703, 6973940915  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Παπαλουκάς, έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και πείρα δεκαετιών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς σε ότι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα Peugeot-Citroen και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα.

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα σε καινούργια, μεταχειρισμένα και ιμιτασιόν εξασφαλίζει ότι θα πετύχεις την απόλυτη συμφωνίας ποιότητας και τιμής. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ενώ ο έλεγχος τους πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Παράλληλά η εταιρία Παπαλουκάς αναλαμβάνει υπηρεσίες φανοποιείας και εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
Η ολοκληρωμένη φροντίδα για Peugeot – Citroen, είναι πλέον γεγονός!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE

Λεωφ. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ 18 , 142 35   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

21 0272 5252  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν είσαι κάτοχος κάποιου μοντέλου Ford, τότε χρειάζεσαι να εμπιστευτείς τους ειδικούς της εταιρίας Ζυγογιάννης Service, οι οποίοι έχουν την εμπειρία, τα κατάλληλα εργαλεία και ανταλλακτικά για να κάνουν το αυτοκίνητο σου σαν καινούργιο.

Η επιχείρηση Ζυγογιάννης από το 1983  με το 1ο κατάστημα στο Αιγάλεω στην οδό Στεφ. Σαράφη 107 και από το 2016 με το 2ο κατάστημα στην οδό Λεωφ. Σπύρου Λούη 18 στη Ν. Ιωνία είναι δίπλα σας σε ότι αφορά την συντήρηση και επισκευή του Ford αυτοκινήτου σας.
 
Η Ζυγογιάννης Service, εδώ και 37 έτη αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων θέλουν αξιόπιστο σέρβις Ford χωρίς ψιλά γράμματα. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το τεράστιο πελατολόγιο με τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ανά τα χρόνια.

Το προσωπικό της εταιρίας δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από όλα τα νέα μοντέλα αλλά και τις τεχνολογίες που αυτά φέρνουν, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται διαθέτουν το πιο ενημερωμένο λογισμικό.

Η εταιρία, έχοντας πλήρη γκάμα γνήσιων Ford αλλά και aftermarket ανταλλακτικών, μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς και το αυτοκίνητο σας.
Αριστα υλικά, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και οικονομικές τιμές είναι το τρίπτυχο στο οποίο έχει στηρίξει την επιτυχία του το συνεργείο Ζυγογιάννης.
 
Εμπιστευθείτε και εσείς τους καλύτερους, για να έχετε και το καλύτερο αποτέλεσμα. Οικονομία στην τιμή και όχι στην ποιότητα!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

A/C Service
Μίζα (επισκευή-συντήρηση)
Συντήρηση-Επισκευή Δυναμό
Κάρτα Καυσαερίων
Διαγνωστικός έλεγχος
Προγραμματισμός Immobilazer
Κινητήρας (επισκευή-αλλαγή)
Σασμάν
Μικρό και μεγάλο Service
 Φρένα (επισκευή-service)
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Διαφορικό (Επισκευή-Service)
Service DIESEL
ABS/ESP (Διάγνωση-Επισκευή)
Επισκευή Ψυγείων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Ι.ΚΤΕΟ AUTOPASS

Ι.ΚΤΕΟ AUTOPASS

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 163, 10447   ΑΙΓΑΛΕΩ

210 3417 777- 210 3476 666  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Όταν ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός συνδυάζεται με τον επαγγελματισμό, το αποτέλεσμα είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και ο αξιόπιστος έλεγχος του οχήματός του.

Με την υπηρεσία υπενθύμισης η Autopass σας ενημερώνει έγκαιρα ώστε να κλείσετε ραντεβού μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και σας γλιτώνει έτσι από το πρόστιμο σε περίπτωση εκπρόθεσμου ελέγχου.
Σε περίπτωση αγοραπωλησίας μεταχειρισμένου οχήματος, η Autopass αναλαμβάνει να ελέγξει και να σας ενημερώσει υπεύθυνα για την κατάστασή του πραγματοποιώντας:
 • Τον βασικό έλεγχο ΚΤΕΟ των 5 σημείων
 • Αναλυτική εξέταση κινητήρα
 • Έλεγχο των ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών συστημάτων
 • Έλεγχο της κατάστασης των ελαστικών και της ρεζέρβας
 • Οδήγηση του οχήματος για έλεγχο οδικής συμπεριφοράς

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Έλεγχο Συστήματος Ανάρτησης
 • Έλεγχο Συστήματος Πέδησης
 • Έλεγχο Φώτων
 • Έλεγχο Καυσαερίων
 • Οπτικούς Ελέγχους

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:00 – 20:30
Σάββατο: 07:00 – 15:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΩΝΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΚΤΙΦΙΕ – ΕΞΕΛΙΞΗ

ΚΩΝΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΚΤΙΦΙΕ – ΕΞΕΛΙΞΗ

ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 14, 19400   ΚΟΡΩΠΙ-ΡΕΚΤΙΦΙΕ

210 6020492  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μόνο οι πιο έμπειροι και με τα καλύτερα μηχανήματα μπορούν να πραγματοποιήσουν το απόλυτο ρεκτιφιέ σε έναν κινητήρα αυτοκινήτου. Το συνεργείο Exelixi μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε γύρω από τη μηχανή του αυτοκινήτου σας με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Τα πολλά χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με κάθε είδους μηχανές εσωτερικής καύσης και η συνεχής ανάπτυξη γνώσεων γύρω από αυτές, κατάφεραν να αναδείξουν το συνεργείο Exelixis σε ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα με τόση εξειδίκευση στο ρεκτιφιέ μηχανών.

Είτε για λόγους επιδιόρθωσης ζημιών, είτε για αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, το συνεργείο του κου. Κώνστα Γιώργου θα σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουν πιστοποιητικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το προσωπικό παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια για όλες τις νέες τεχνολογίες σε κάθε είδος κινητήρα.

Ακόμη υπάρχει δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης στα ανταλλακτικά για όλη την Ελλάδα, με έξοδα της επιχείρησης. Είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα, ότι χρειάζεται για ένα ασφαλές και καλό αποτέλεσμα.

Σε μία τόσο δύσκολη και λεπτεπίλεπτη εργασία όπως είναι το άνοιγμα του κινητήρα μην εμπιστεύεστε όποιον και όποιον. Εμπιστευτείτε τους καλύτερους στην Exelixis

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Αντικατάσταση εμβόλων
 • Αντικατάσταση κουζινέτων στροφάλου
 • Αντικατάσταση κουζινέτων μπιελών
 • Ελάφρωμα και ζυγοστάθμιση στροφάλων
 • Ροϊκή εξέλιξη καπακιού βαλβίδων (πετυχαίνοντας τη ροή μίγματος και αλλάζοντας το στροβιλισμό, αυξάνουμε την κινητήρια δύναμη).
 • Εκεντροφόρος (μεγαλώνουμε τη διάρκεια αλλάζοντας τις μοίρες του εκεντροφόρου, δίνουμε μεγαλύτερη ισχύ στην απόδοση).
 • Σε ένα από εργοστασιακό κινητήρα, δίνουμε μεγαλύτερη αύξηση από 15 έως 30 hp αλλάζοντας τις μοίρες στον εκεντροφόρο και εξελίσσοντας τη ροή του καπακιού.
 • Σε κάθε ανακατασκευή κινητήρα, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το μοντάρισμα της μηχανής ανεξαρτήτως μάρκα κινητήρα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΤΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΤΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΣΜΥΡΝΗΣ 9 , 19013   ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

2291036504, 6979475841  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

¶ριστο αποτέλεσμα, εξαιρετικές τιμές και εξυπηρέτηση σε προσωπικό επίπεδο. Το συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης μπορεί να γίνει η επιχείρηση που θα εμπιστεύεσαι και θα είναι εκεί σε κάθε πρόβλημα.

Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένο προσωπικό και μεράκι για το αυτοκίνητο είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο χτίστηκε το συνεργείο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Εδώ και χρόνια έχει χτίσει ένα ζηλευτό πελατολόγιο το οποίο όλο και μεγαλώνει καθώς ηποιότητα της δουλειάς είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Το συνεργείο αναλαμβάνει γενικές επισκευές αυτοκινήτου ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει πλήρες τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή σε οποιαδήποτε βλάβη. Είτε γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε να αλλάξετε στο αυτοκίνητο σας είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο για να οδηγείτε με ασφάλεια και να προλάβετε ζημιές πολλών ευρώ,η λύση βρίσκεται στην Ανάβυσσο στο συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης.

Ότι και να χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, στο συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης θα το διορθώσετε!Πάντα σε προσιτές τιμές και σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη πριν από οποιαδήποτε εργασία το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Ακόμα το σκέφτεστε;

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Περιοδικό service
 • Τεχνικός έλεγχος
 • Καθαρισμός μπεκ με υπέρηχους
 • Ηλεκτρονικός διαγνωστικός έλεγχος
 • Κάρτα καυσαερίων
 • Επισκευή συστημάτων πέδησης
 • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
 • Καθαρισμός φαναριών
 • Γυάλισμα χρώματος
 • Τοποθετήσει Carbon

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ - CAR REPAIR

ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ - CAR REPAIR

ΦΑΛΗΡΟΥ 23 , 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210 4201955  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το φανοποιείο Car Repair πρωταγωνιστεί σε ολόκληρο τον Πειραιά χάρη στην πολύ ποιοτική δουλειά που προσφέρει παράλληλα με τις εξαιρετικές τιμές. Εδώ οι υπηρεσίες φανοποιείας είναι τέχνη.  Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην χρειαστεί το ειδικό χέρι ενός φανοποιού έστω και μία φορά. Είτε ο χρόνος θα έχει αφήσει το σημάδι του στο χρώμα, είτε μετά απόκάποιο ατύχημα είτε επειδή θέλει να επέμβει ο οδηγός, το φανοποιείο φυγείν αδύνατον.

Εάν και το δικό σας αυτοκίνητο χρειάζεται υπηρεσίες βαφής ή επισκευής, η επιχείρηση των αδελφών Τοπάλογλου Car Repair  έχει τη λύση. Η συνεργασία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και τεχνικές βαφής προερχόμενες από το εξωτερικό, θα επαναφέρουν το αυτοκίνητο σας, στην πρώτη ημέρα ζωής του.

Έχοντας τεράστια εμπειρία στον χώρο αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως καλίμπρα, το προσωπικό μπορεί και θα σας δώσει αυτό που θέλετε. Αλλαγή ή επισκευή χρώματος;Επιδιόρθωση γρατζουνιών και χτυπημάτων; Επισκευές που αλλού θα κόστιζαν μία περιουσία και πολύ χρόνο, εδώ γίνονται εντός  χρονοδιαγράμματος και μετά από προσωπική συμφωνία με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Τέλος, η επιχείρηση εξειδικεύεται στα μοντέλα της Mercedes και της BMW παρέχοντας premium υπηρεσίες που θα κάνουν το ήδη καλό, άριστο πάντα υπό τις εντολές του ιδιοκτήτη.

 
Για τις καλύτερες υπηρεσίες φανοποιείου αλλά και για επιδιορθώσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς, συνεργείο Car Repair στον Πειραιά. Το αμάξι σας θα ξαναβρεί την λάμψη του.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Γ & Χ ΤΑΣΟΒΑΣΙΛΗΣ Ο.Ε.

Γ & Χ ΤΑΣΟΒΑΣΙΛΗΣ Ο.Ε.

ΘΗΣΕΩΣ 4, 18122   ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

2104970382  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Γ & Χ Τασοβασίλης Ο.Ε. έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.

Η εταιρία Γ & Χ Τασοβασίλης Ο.Ε. δημιούργησε ένα σύγχρονο τεχνολογικά χώρο στην περιοχή του Κορυδαλλού, για τον έλεγχο την επισκευή και την συντήρηση του αυτοκινήτου σας. 
Ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας με συνεχόμενες προσθήκες, ενώ το έμπειρο προσωπικό επιμορφώνονται τακτικά μέσω σεμιναρίων, διατηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται εδώ και δεκαετίες.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας στο χώρο του αυτοκινήτου αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για ένα άρτιο αποτέλεσμα σε απόλυτα προσιτές τιμές.


Έχοντας ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την κάλυψη κάθε ανάγκης στον βέλτιστο χρόνο, η Γ & Χ Τασοβασίλης Ο.Ε σας εγγυάται πως θα λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Συντήρηση και επισκευή
 • Φρένα-Αμορτισέρ
 • Σασμάν - καταλύτες
 • Καθαρισμό μπεκ με υπερήχους και ογκομέτρηση
 • Μέτρηση ρύπων και έκδοση κάρτας καυσαερίων
 • Έλεγχο ηλεκτρονικών συστημάτων
 • Διάγνωση εγκεφάλου
 • Πλήρωση ελαστικών με άζωτο
 • ευθυγράμμιση ακριβείας με ηλεκτρονικά μέσα
 • Βουλκανιζατέρ-Ζυγοστάθμιση
 • Συντήρηση και έλεγχο ελαστικών
 • Service και πλήρωση Freon Air Condition

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ 47, 18757   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ TOYOTA-LEXUS

210 4318256  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Κοντραφούρης Service προσφέρει εδώ και 30 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του Toyota - Lexus σας.

Το συνεργείο του Κοντραφούρης Δημήτρης είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.
Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια το συνεργείο Κοντραφούρης Δημήτρης αναπτύσσει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς, κάτι που φαίνεται και από το μεγάλο πελατολόγιο του.

Είναι ανεξάρτητος επισκευαστής Toyota-Lexus και στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του στο Κερατσίνι,  προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πραγματοποιώντας κάθε εργασία με ακρίβεια.
 
Διαγνωστικό έλεγχο, μικρό ή μεγάλο service αυτοκινήτου, αλλαγή λαδιών ή έλεγχο καυσαερίων. Οι έμπειροι μηχανικοί μπορούν αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής σε μηχανικά ή ηλεκτρικά συστήματα, ενώ θα κάνουν και έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση που πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ.  

Όλα τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα είναι κατάλληλα για το όχημα σας, άριστης ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας.

Το συνεργείο Κοντραφούρης Δημήτρης διαθέτει σταθερά χαμηλές τιμές στις εργασίες του, ενώ προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες προσφορές ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

APCAR Ε.Π.Ε

APCAR Ε.Π.Ε

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 58 , 17456   ΑΛΙΜΟΣ

210 9958036 – 210 9958037  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία APCAR Ε.Π.Ε. πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στον χώρο των ανταλλακτικών και στις εγκαταστάσεις της στον ¶λιμο θα βρεις αυτό που ψάχνεις στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία APCAR Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται από το 1997 στο χώρο του αυτοκινήτου σχετικά με χονδρική και λιανική πώληση Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων.

Πρωταρχικός στόχος της APCAR Ε.Π.Ε. είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων  υπηρεσιών στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας από γνωστούς οίκους του εξωτερικού που αποτελούν τους κύριους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μέσα από την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η εταιρία διαθέτει τα εξής ανταλλακτικά και εξαρτήματα:.
 • Μπαταρίες
 • Λιπαντικά-Χημικά
 • Ηλεκτρικά
 • Συστήματα πέδησης
 • Εμπρόσθιο σύστημα
 • Σύστημα μετάδοσης
 • Σύστημα ψύξης
 • Μηχανικά μέρη

Η εταιρεία APCAR Ε.Π.Ε. επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και σε προϊόντα. Επιπρόσθετα έχει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών που εξασφαλίζουν ταχύτερη παροχή υπηρεσιών και αγαθών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διευρύνει συνεχώς τη γκάμα της για να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΠΑΘΩΝΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΠΑΘΩΝΗΣ

ΑΥΛΩΝΟΣ 59 ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ , 104 43   ΣΕΠΟΛΙΑ

2114012544 – 2105121916  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το μεράκι και η αγάπη του προσωπικού της εταιρίας για το αυτοκίνητο, δημιούργησε ένα από τακαλύτερα συνεργεία αυτοκινήτου στην Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν το 2004 όπου κύριως στόχος ήταν τα ανταλλακτικά, ενώ πολύ σύντομα οι επισκευές έγινα καθημερινότητα με τον κόσμο να μένει απόλυτα ευχαριστημένος.
Γνώσεις, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προσιτές τιμές είναι το τρίπτυχο που έχει καθιερώσει το συνεργείο Γεράσιμος Σπαθώνης, πρώτο στις επιλογές του κοινού. Κάθε αυτοκίνητο αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και πάντα μεγαλύτερος στόχος είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στο συντομότερο διάστημα.
Στο συνεργείο Γεράσιμος Σπαθώνης γνωρίζουν πολύ καλά πως τα αυτοκίνητα είναι μέρος της καθημερινότητας και δεν υπάρχει πολυτέλεια για χάσιμο χρόνου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Μικρό Service (λάδι, φίλτρο λαδιού, ροδέλα τάπας,φίλτρο a/c και φίλτρο αέρα)
 • Μεγάλο Service (λάδι, φίλτρο λαδιού, ροδέλα τάπας,φίλτρο a/c, μπουζί και φίλτρο αέρα)
 • Γενίκο Service με ιμάντα εκκεντροφόρου,ιμάντες poly-v,αντλία νερού (λάδι, φίλτρο λαδιού, ροδέλα τάπας,φίλτρο a/c, μπουζί και φίλτρο αέρα)
 • Servive,Επισκευή κλιματιστικού , A/C

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Audio Island

Audio Island

Ελευθερίου Βενιζέλου 171 , 17123   Νέα Σμύρνη

2109330085, 6977203333  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία 10 χρόνια στον χώρο του ήχου και των αντικλεπτικών συστημάτων, η Audio Island μπορεί να σας παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η συνεργασία με τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρίες παγκοσμίως όπως Pioneer, Alpine και Focal ανεβάζει αμέσως το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Θέλετε πεντακάθαρο ήχο που να θυμίζει συναυλία; Σας αρέσει να έχετε ποιότητα στη ζωή σας από το πιο μικρό πράγμα μέχρι το τελευταίο; Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεράστια γκάμα της Audio Island και δεν θα χάσετε.

Δώσατε μία περιουσία για το αγαπημένο σας αυτοκίνητο μα έχετε χάσει τον ύπνο σας στην σκέψη της κλοπής; Διαλέξτε τον συναγερμό που επιθυμείτε ή το αντίστοιχο αντικλεπτικό σύστημακαι κοιμηθείτε πιο ξέγνοιαστοι από ποτέ.

Τελευταίας τεχνολογίας συστήματα που θα βρείτε μόνο στο Audio Island θα θωρακίσουν το αυτοκίνητο σας και θα κρατήσουν κάθε απειλή μακριά. Θέλετε να γνωρίζετε που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή; Να μην παίρνει μπρος εάν δεν είστε ο ίδιος;

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ 
ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

CAR DIAGNOSTIC SERVICES

ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 131, 18755   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

211 0122872  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία CAR DIAGNOSTIC SERVICES πρόσφατα ανέπτυξε ένα καινούριο χώροφανοποιίας που με τα  κατάλληλα μηχανήματα και την εμπειρία των συνεργατών τους, την αναδεικνύουν ως την καταλληλότερη σε περίπτωση που σας παρουσιαστούν προβλήματα τέτοιου είδους.

Ο χώρος του φανοποιείου της επιχείρησης  CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα καλύψει μικροζημιές και μικροεπισκευές με ταχύτητα και προσοχή, ώστε να έχετε γρήγορα και οικονομικά στα χέρια σας το αυτοκίνητο σας.

Στο χώρο της επιχείρησης CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να μειώνεται η προσφερόμενη ποιότητα με ταχύτητα και οικονομία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Service αυτοκινήτων
• Μετατροπές - Βελτιώσεις
• Προετοιμασία ΚΤΕΟ
• Εμπόριο ανταλλακτικών
• Φρένα - Μπουζί - Δισκόπλακες
• Έλεγχος

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει κάθε είδους μηχανική εργασία όπως: service / αντικατάσταση δίσκου - πλατώ / αμορτισέρ / ευθυγράμμιση / ετοιμασία και έλεγχο για ΚΤΕΟ / διαγνωστικός έλεγχος σε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη / επισκευές κινητήρων και σασμάν και σας εξυπηρετεί  με οικονομικά κριτήρια.

Η επιχείρηση CAR DIAGNOSTIC SERVICES προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών με στόχο πάντα την ασφαλή οδήγηση και την άριστη κατάσταση του οχήματος σας. Η εταιρεία διαθέτει ένανσύγχρονο χώρο που της επιτρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

• Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CRS MOTORS

CRS MOTORS

Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 152, 15344   ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

210 6617085  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Σπουδαίο πράγμα να ξέρεις πως μία εταιρία μπορεί να σε βοηθήσει σε ό,τι και αν ψάχνεις γύρω από το αυτοκίνητο. Με τόση παραπληροφόρηση, χαοτικές διαδικασίες και έλλειψη εμπιστοσύνης, η CRS Motors, είναι σε θέση να γίνει συνοδοιπόρος σου.

Με δύο μεγάλες εγκαταστάσεις σε Αγία Παρασκευή και Γέρακα, παρέχει το απόλυτο πακέτο υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, μπορείτε να βρείτε το επόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας. Το ιδιαίτερο στην CRS Motors, είναι πως ακόμα και αν δεν βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε στην τεράστια γκάμα της, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε το μοντέλο(ακόμα και τον ακριβή εξοπλισμό που επιθυμείτε) και σε λίγες μέρες θα το έχετε. Δείτε όλη τη διαθέσιμη γκάμα εδώ, με ένα κλικ.

Μπορείτε να αποσύρετε το παλιό σας αυτοκίνητο, κερδίζοντας μέχρι και 800 ευρώ όφελος από την αγορά του επόμενου ή ακόμα και να ανταλλάξετε τα οχήματα, πάντα με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Οι υπηρεσίες όμως δεν σταματούν εδώ, για την ακρίβεια επεκτείνονται, καθώς με κάθε αγορά αυτοκινήτου παρέχονται δωρεάν:

 • Service- τεχνικός έλεγχος
 • Βιολογικός καθαρισμός
 • ΚΤΕΟ και κάρτα καυσαερίων παρέχονται δωρεάν με κάθε αγορά αυτοκινήτου (2 έτη)
 • Γραπτή εγγύηση
Η εταιρία, είναι σε θέση να παρέχει χρηματοδότηση με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς με έως 72 δόσεις, ενώ γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.
 
Για να μην τρέχεις, απλά πήγαινε στην CRS Motors!
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗ 24, 11743   ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

2109219905 2109221628, 6970693432  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Λόγω οικονομικής κρίσης, οι πιο πολλοί καταναλωτές στρέφονται σε οικονομικές λύσεις στον τομέα των ανταλλακτικών, με αποτέλεσμα η αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών να αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή των καταναλωτών. Στην εταιρία ανταλλακτικών Βλαβιανός Αντώνης, θα βρεις μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών αλλά και ιμιτασιόν.  Η εξειδίκευση τους στον χώρο σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία που διαθέτουν, είναι ουσιαστικά η εγγύηση σου, πως θα βρεις αυτό που ζητάς. Το προσωπικό της εταιρίας είναι έτοιμο να σε εξυπηρετήσει ανάλογα με τις ανάγκες του οχήματος σου, βρίσκοντας την καταλληλότερη αλλά και πιο οικονομική λύση για το αυτοκίνητο σου, πάντα με την δική σου επιμέλεια. Η γκάμα τους διαθέτει ανταλλακτικά μηχανικά και ολόκληρα τροπέτα, μέχρι ηλεκτρολογικά και ανταλλακτικά φανοποιίας.   
Ειδικά στη συγκεκριμένη χρονική και οικονομική συγκυρία, ο περιορισμός του κόστους χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, αποτελεί το ζητούμενο για όλους τους καταναλωτές. Επομένως η επιλογή ενός τόσο εξειδικευμένου εμπόρου ανταλλακτικών όπως η εταιρία «Βλαβιανός Αντώνης» είναι μια σοφή επιλογή!
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-16:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MICHALOPOULOS VAG GROUP

Michalopoulos VAG Group

ΠΛΑΤΑΝΩΝ, 18454   ΝΙΚΑΙΑ VAG GROUP

2104961213, 6932865381  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ το αυτοκίνητο σου θα έχει τον σεβασμό που του αξίζει. Όλα τα αμάξια του VAG Group είναι από τα ομορφότερα και καλύτερα, αρκεί να τα προσέχεις όπως και όσο πρέπει. ΣτηνMichalopoulos VAG Group απολαμβάνετε δωρεάν ελέγχους, εγγυήσεις σε κάθε ανταλλακτικό και φυσικά λύσεις για όλα τα προβλήματα, σε όλα τα μοντέλα.

Πραγματοποιείστε όποτε επιθυμείτε έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο για να γνωρίζετε σε τι κατάσταση και πόσο ασφαλές είναι το όχημα που οδηγάτε. Εάν επιθυμείτε υπάρχει και η δυνατότητα προετοιμασίας ΚΤΕΟ ή λιπαντικός έλεγχος με μηδενικό κόστος. Τι περιμένετε;


Η επιχείρηση αναλαμβάνει επισκευές σασμάν, τόσο χειροκίνητων όσο και αυτόματων,επισκευές μηχανών και οτιδήποτε άλλο μηχανικό προκύψει. Δεν υπάρχει πρόκληση για την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της Michalopoulos VAG Group που να μην είναι ευπρόσδεκτη. Εάν μάλιστα θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στο αυτοκίνητο σας, μπορείτε να προβείτε και  σε Tunning με πρόγραμμα OVERLOAD για να εκτοξεύσετε ιπποοδύναμη και παλμούς.

Το υπερσύγχρονο συνεργείο στον Πειραιά προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, ενώ μέσω των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχονται, καλύπτονται όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος. Τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούναι είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας. Γιαυτό και παρέχονται με 2 χρόνια εγγύηση! Αυτό τα λέει όλα!
 
Είσαι μέλος της VAG οικογένειας, γίνε μέλος και την Michalopoulos VAG Group οικογένειας!
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

«Ferrous by Karvounis»

«Ferrous by Karvounis»

Δ. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 33-35, 18540   ΚAMINIA

2104226600-601-602  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Πολλές φορές αναζητώντας το κατάλληλο φανοποιείο για την αποκατάσταση μιας ζημιάς στο αυτοκίνητο μας, ξεχνάμε ίσως το πιο σημαντικό. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την βαφή του αυτοκινήτου μας, να είναι υψηλής ποιότητας και εφαρμογής.
Η εταιρία «Ferrous by Karvounis» αποτελεί την κορυφαία επιλογή στον χώρο των χρωμάτων αυτοκινήτου εδώ και 44 χρόνια. Η Εταιρεία ιδρύθηκε από τον Χρήστο Καρβούνη το 1965 και λειτουργεί από τότε έως και σήμερα στην περιοχή του Πειραιά, στην οδό Δημήτριου Μουτσοπούλου 33-35 στα Καμίνια. Το 1978 εισήγαγε για πρώτη φορά τα χρώματα αυτοκινήτων της Αμερικάνικης Εταιρείας CORONA (Σημερινή επωνυμία PPG), ενώ μέχρι και σήμερα εξακολουθούν να είναι αντιπρόσωποι των μεγαλυτέρων εταιρειών στο χώρο του χρώματος.
Η τεράστια πείρα που διαθέτουν και η συναίσθηση στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, βοήθησε ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Στην εταιρία «Ferrous by Karvounis» θα βρεις τα πάντα σχετικά με χρώματα Αυτοκινήτου, αλλά και της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας και του Σπιτιού, ενώ πλέον θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σε εργαλεία φανοποιείας και προϊόντα επισκευής!

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 Καθημερινά 08:00 - 16:00, Σαββάτο 08:00 - 14:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

DG Service - Γενναίος Δήμος

DG Service - Γενναίος Δήμος

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΤΟΥ ΜΠΕΚΑ 99, 19004   ΣΠΑΤΑ

2106025366, 6976437775  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην DG Service, η καλή λειτουργία του αυτοκινήτου είναι πάνω από όλα. Ένα καλό αυτοκίνητο σημαίνει ασφάλεια, σημαίνει χρόνια ζωής, σημαίνει μακροπρόθεσμο κέρδος. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και φτιάξτε το αυτοκίνητο σας καλύτερα από ποτέ ώστε να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με σιγουριά.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα.

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Στην DG Service δεν χωράνε εκφράσεις του τύπου «θα το κάνουμε να ταιριάξει», καθώς όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να διατηρηθεί και η εγγύηση. Επισκεφθείτε τώρα τις εγκαταστάσεις DG Service και επωφεληθείτε από τις ανά περιόδους προσφορές, και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Πλέον, στην επιχείρηση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και συντήρηση ή να τοποθετήσετε κιτ υγραερίου, για να ρίξετε τις επισκέψεις στο βενζινάδικο στο…1/3.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

DIMITRATOS BATTERIES

DIMITRATOS BATTERIES

ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ 3, ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 16675   ΓΛΥΦΑΔΑ

2108943061  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Δημητράτος, ή αλλιώς, οι ειδικοί στις μπαταρίες. Η εταιρία εδρεύει στην Γλυφάδα και πάνω από 30 χρόνια, πρωταγωνιστεί στο χώρο καθώς η φήμη της ποιότητας της, προηγείται. Στα τόσα χρόνια λειτουργίας, το πελατολόγιο που διαθέτει, είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη απόδειξη, πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει πράξη.
 
Έχει όλες τις μπαταρίες!
Διαθέτει μπαταρίες για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, φωτοβολταικά, συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας. Πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και φυσικά με εγγύηση λειτουργίας. Ότι μπαταρία και αν ψάχνετε, για όποιο μοντέλο διαθέτετε, εδώ θα την βρείτε σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται.

Εκτός όμως από την αγορά, η εταιρία θέλει και μπορεί να σας ενημερώσει για τους τρόπους της σωστής συντήρησης και λειτουργίας των μπαταριών, ενώ εάν δεν είστε 100% σίγουροι για το είδος της μπαταρίας που χρειάζεστε, μη διστάσετε στιγμή να ρωτήσετε.

Η επιχείρηση εδρεύει στη Γλυφάδα, εξυπηρετεί όμως όλες τις περιοχές και οι τρόποι πληρωμής, περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μετρητά.Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης, είτε θέλετε λιανικής, είτε χονδρικής. Καλέστε τώρα τους ειδικούς της μπαταρίας και βγείτε κερδισμένοι και ικανοποιημένοι.

Στην εταιρία Δημητράτος, η μπαταρία αποκτά νέα διάσταση.
 
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ

ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ

ΡΟΔΙΤΣΑ ΛΑΜΙΑΣ , 35100   ΛΑΜΙΑ

22310 36448  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Αφοί Κατσιαβού κατάφερε από μία μικρή επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων, να εξελιχτεί σε έναν κολοσσό δραστηριοτήτων.  Μπορείτε να την εμπιστευτείτε εάν επιθυμείτε να ανακυκλώσετε το αυτοκίνητο σας, να βρείτε γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ή ακόμα και να εγκαταστήσετε σύστημα υγραεριοκίνησης.

Αμεσα μετρητά μέσα σε 10 λεπτά
Εάν θέλετε άμεσα μετρητά στο χέρι χωρίς ψιλά γράμματα, αφήνετε το αυτοκίνητο σας μαζί με τα δικαιολογητικά και φεύγετε με γεμάτο πορτοφόλι. 

Γνήσιο μεταχειρισμένο ανταλλακτικό με ένα κλικ
Ψάχνετε γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά; Στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση στη ποιότητα, θα βρείτε αυτό που ψάχνατε χωρίς κόπο και άγχος για το αποτέλεσμα.

Πανελλαδική αποστολή και πάντα με εγγύηση
Έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας λύσει κάθε απορία και να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επισκεφθείτε το e-shop και από την άνεση του καναπέ σας, περιηγηθείτε στην συνεχώς αυξανόμενη γκάμα της εταιρίας με αγορές από Ευρώπη και αγοράστε εύκολα και με ασφάλεια. Πανελλαδική αποστολή και πάντα με εγγύηση.

Νέα επέκταση της εταιρίας, το εμπόριο παλαιού σιδήρου και μετάλλου μετά από την ειδική επεξεργασία και εκτίμηση του ειδικά καταρτισμένου προσωπικού της εταιρίας.

Η Αφοί Κατσιαβού είναι η εταιρία που πρέπει να έχετε περασμένη στο κινητό σας. Ό,τι χρειαστείτε, ανά πάσα στιγμή, είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει ΧΩΡΙΣ ψιλά γράμματα. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατάστημα Αθηνών: Γ.Τσάμαλη 16 Αχαρναί: Τηλ: 210 2477779

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAREPAIR

CAREPAIR

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 221, 11525   ΨΥΧΙΚΟ

2106778499, 6973577975  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Carepair προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς του αυτοκίνητου σας. Με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό παρέχει με συνέπεια εγγυημένες και υψηλού επιπέδου εργασίες φανοποιίας - βαφής σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα είναι συνεπέστατοι στους χρόνους παράδοσης. Στην εταιρία Carepair βέβαια, θα βρεις πολύ ελκυστικά τα προνόμια που προσφέρουν στους πελάτες τους. Στις αποζημιώσεις μέσω ασφαλιστικών εταιριών για υλικές ζημιές, επιστρέφουν έως και το 15% των χρημάτων. Σε περίπτωση τρακαρίσματος χωρίς δική σας υπαιτιότητα, αναλαμβάνουν την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς, χωρίς δική σας επιβάρυνση. Εγγύηση για κάθε εργασία επισκευής αλλά και ανταλλακτικών, σου παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, ενώ παράλληλα παραλαμβάνουν και παραδίδουν το αυτοκίνητο στον χώρο σας. Μετά το πέρας της εργασίας σου κάνουν δώρο κιτ χρώματος με το χρώμα του αυτοκινήτου σας, και δωρεάν γυάλισμα – κέρωμα!
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Βαφές - Φανοποιεία
 • Επαναφορά αμαξωμάτων
 • Γυάλισμα – Κέρωμα
 • Ξεθάμπωμα φαναριών
 • Κόλληση πλαστικών εξαρτημάτων
 • Ανακατασκευές
 • Αυτοκίνητο αντικατάστασης
 • Διεκπεραίωση με ασφαλιστικές εταιρίες

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 08:00 - 16:00, Σάββατο 08:00 - 14:00

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καταστήματα:
1ο   Λεωφ. Μεσογείων 221 ΨΥΧΙΚΟ
2ο   Κλεισθένους 234 ΓΕΡΑΚΑΣ
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΒΑΦΕΙΟ ΜΠΕΤΣΗΣ

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΒΑΦΕΙΟ ΜΠΕΤΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 17 , 12132   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105747897  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Μπέτσης εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στη περιοχή του Μουρναζίου, ως ένα από τα καλύτερα και πιο έμπειρα φανοποιεία στην αγορά. Με την εμπειρία να περνά από γενιά σε γενιά, ποτέ μία επίσκεψη για επιδιορθώσεις δεν ήταν τόσο ανώδυνη.

Έχετε κάποιο πρόβλημα με τον προφυλακτήρα;Σε λίγες ώρες θα είναι σαν καινούργιος. Με το πέρασμα των χρόνων έχουν χάσει την λάμψη τους ( έχουν θαμπώσει) τα φανάρια σας; Σε λίγα λεπτά μπορούν να φωτίζουν όπως την ημέρα αγοράς. Διαλέξτε ανάμεσα σε γυάλισμα ή κέρωμα για να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο που θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνάνε από την εντυπωσιακή κατάσταση του εξωτερικού του.  Ακόμα και μικροεπισκευές – επιδιορθώσειςδεν είναι πρόκληση για την εμπειρία της εταιρίας.

Η εταιρία σας βγάζει αλώβητους και από το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της συνεννόησης με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το φανοποιείο Μπέτσης, αναλαμβάνει μέσω εξουσιοδότησης όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOSERVICE ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ

AUTOSERVICE ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ

ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 17, 16675   ΓΛΥΦΑΔΑ

2109633430 - 2109631882, 6942907722  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με φιλοσοφία καθαρά πελατοκεντρική η επιχείρηση λειτουργεί ασταμάτητα από το 1968χτίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Το 2004 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοφώντος 17 όπου πλέον χτυπά η καρδιά του σωστό service.

Έχοντας ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την κάλυψη κάθε ανάγκης στον βέλτιστο χρόνο, η Autoservice Καραντζιας σας εγγυάται πως θα λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αμάξι σας.

Ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας με συνεχόμενες προσθήκες, ενώ το έμπειρο προσωπικό επιμορφώνονται τακτικά μέσω σεμιναρίων, διατηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται εδώ και δεκαετίες.
 
Αν βρίσκεστε ακόμα σε αναζήτηση ενός συνεργείου που θα δώσει αξία στα χρήματα που δίνετε για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, καλέστε ή κλείστε άμεσα ραντεβού μέσω της ειδικής φόρμας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Ηλεκτρολογείο
 • Βουλκανιζατέρ
 • Συντήρηση κλιματισμού
 • Συστήματα φρένων
 • Συντήρηση εμπρόσθιου συστήματος

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές: 08:00 – 19:00 Σάββατο: 08:00 – 14:00 Κυριακή: Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

GPexhaust

GPexhaust

ΘΗΒΩΝ 258, 12133   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105764642  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 2006 η GPexhaust βασιζόμενη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα και την πολυετή πείρα του προσωπικού του, αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία γύρω από τα συστήματα εξαγωγής. (εξατμίσεις-καταλύτες-βελτιώσεις-interccoller)

Θέλεις να διορθώσεις κάποια ζημιά ή να αναβαθμίσεις το σύστημα εξαγωγής; Ότι και να χρειάζεσαι θα το βρεις στην GPexhaust. Η απάντηση βρίσκεται στη Θηβών και στο πιο γνωστό μαγαζί του Περιστερίου γύρω από τις εξατμίσεις.
Με το τρίπτυχο αξιοπιστία – ποιότητα – βελτίωση έχει καταφέρει να χτίσει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ζηλευτά πελατολόγια στην αγορά.
Με βελτιώσεις σε πάνω από 1.000 οχήματα κάθε χρόνο και περισσότερες από 700 καθημερινές επισκέψεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεργείου, μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα και μόνοι σας.
Πάντα με τιμές και καθημερινές προσφορές που μπορούν να σας γλυτώσουν πολλά λεφτά. Εκπτώσεις στις τιμές και όχι στην ποιότητα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Απολήξεις
 • Καταλύτες
 • Σιλανσιέ
 • Χταπόδια
 • DownPipe

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή : 8:00 - 19:00     Σάββατο: 8:00 – 15:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

BEAR LOCK

BEAR LOCK

ΑΥΛΩΝΟΣ 102 , 104 43   ΣΕΠΟΛΙΑ

2114010235, 6989050733, 6934037909  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Bear-Lock εδώ και 35 χρόνια αποτελεί τον φόβο κάθε επίδοξου ληστή αυτοκινήτων. 23 χώρες και 4 ήπειροι την εμπιστεύονται για τα αυτοκίνητα τους, εσύ ακόμα;

Το αυτοκίνητο εκτός από εργαλείο δουλειάς είναι η κινητή περιουσία του καθενός. Για να μην νιώσετε ποτέ το απαράδεκτο συναίσθημα να μην βρείτε το αυτοκίνητο σας εκεί που το παρκάρατε,χρησιμοποιείστε ένα από τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα στον κόσμο.

Η εταιρία Bear-Lock αποτελεί έναν παγκόσμιο κατασκευαστή μηχανισμών μπλοκαρίσματος μηχανικών κιβωτίων ταχυτήτων. Έχοντας γκάμα με περισσότερα από 2000 ρin & bolt μηχανισμών μπλοκαρίσματος εξακολουθεί να διευρύνεται με νέες κατασκευές που προσαρμόζονται σε νεοεμφανιζόμενα μοντέλα, όντας πάντα 2 βήματα μπροστά από κάθε επίδοξο κλέφτη.

Η επίσημη αναγνώριση, η καλύτερη απόδειξη
Ο bear lock μηχανισμός έχει αναγνωριστεί από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Πολωνία όπως: Alfa Romeo, Αudi, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Lancia, Lexus, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota και Volkswagen, ενώ η γκάμα της ήδη είναι στη λίστα των γνήσιων αξεσουάρ της Skoda Auto Polska. Όλα τα συστήματα που παράγονται διαθέτουνπιστοποιητικό ISO εξασφαλίζοντας έτσι εγγυημένο αποτέλεσμα.
 
Εάν και το δικό σας αυτοκίνητο διαθέτει μηχανικό κιβώτιο και πολύ απλά δεν θέλετε ποτέ να σας το κλέψουν, εμπιστευτεί  τον μηχανισμό Bear Lock.  Η εταιρία ροσφέρει δύο ομάδες συστημάτων ασφαλείας.
 • Ένα από αυτά είναι ο παραδοσιακός ρin μηχανισμός μπλοκαρίσματος, πρόδρομος των μηχανισμών μπλοκαρίσματος μηχανικών κιβωτίων ταχυτήτων, που τοποθετούνται εσωτερικά της κονσόλας του αυτοκινήτου.
 • Η επόμενη ομάδα συστημάτων ασφαλείας αποτελείται από μηχανισμούς μπλοκαρίσματος με μοντέρνες και αισθητικές κλειδαριές. Το στοιχείο κλειδώματος έχει εξοπλιστεί με κλειδαριά η οποία έχει γίνει ένα μέλος με τον μηχανισμό μπλοκαρίσματος , μειώνοντας τις κινήσεις για το κλείδωμα του συστήματος . Το κλείδωμα γίνεται με το χέρι γυρίζοντας και σπρώχνοντας ή απλώς γυρίζοντας την κλειδαριά.
Ο Bear-Lock μηχανισμός μπλοκαρίσματος πωλείται σε εμπορικούς αντιπροσώπους σε 23 χώρες σε 4 ηπείρους, έχοντας αποτρέψει εκατομμύρια παραβιάσεις.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ZEZAS ACTION

ZEZAS ACTION

ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ 8, , 11474   ΠΟΛΥΓΩΝΟ

2106462157  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το εξειδικευμένο συνεργείο Zezas Action, με την τεράστια πείρα του γύρω από τα μοντέλα που ανήκουν στο VAG Group, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Το έμπειρο προσωπικό μαζί με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που εξοπλίζουν τις εγκαταστάσεις είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν.

Όποιο μοντέλο και να έχετε, όσο σπάνιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το συνεργείο Zezas Action δεν πρόκειται να φύγετε χωρίς το αυτοκίνητο σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση.

Ακόμη, εκτός από την συντήρηση, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετεανταλλακτικά και αξεσουάρ γύρω από το αυτοκίνητο σας. Αναβαθμίστε το ή διατηρήστε το ασφαλές με τα κατάλληλα γνήσια, μεταχειρισμένα ή ΟΕΜ ανταλλακτικά.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές 8πμ. με 4μμ., Σάββατο 8πμ. με 2μμ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Δ. ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Δ. ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 11 , 16345   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

2109752353 , 6976998582  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην εταιρία Δ. ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επαγγελματίες και ιδιώτες του χώρου, μπορούν να βρουν όλα τα χημικά, γύρω από τον καθαρισμό και την περιποίηση του αυτοκινήτου. Παραγωγή και εμπορία, από τους καλύτερους για τους καλύτερους.

Τι ώθησε μία οικογένεια να ασχοληθεί επαγγελματικά με χημικά γύρω από την περιποίηση και την προστασία οχημάτων; Μα φυσικά η αγάπη της για όλων των ειδών τα αυτοκίνητα. Με μεράκι και ένα συγκεκριμένο πλάνο, το 1997 ξεκίνησε διστακτικά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο, και πλέον ανήκει στις κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, γίνεται η μελέτη, η παραγωγή και η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας που αν μη τι άλλο, εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η λίστα με τα προϊόντα είναι ατελείωτη και χωρίζεται κυριότερα σε κατηγορίες όπως:
 • Αφροί καθαρισμού-σαμπουάν
 • Προϊόντα πρόπλυσης
 • Γυαλιστικά-συντηρητικά
 • Αφαλατικά
 • Κεριά γυαλίσματος
 • Καθαριστικά μηχανών-ζαντών
 • Καθαριστικά ταπετσαρίας
 • Αρωματικά χώρου
 • Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου
 • Προϊόντα πλυντηρίου
 
Για να τα δείτε με την άνεση από το σπίτι σας, πατήστε εδώ και βρείτε –παραγγείλτε αυτό που χρειάζεστε. Φτιάξτε το καλάθι αγορών και θα σας έρθουν σπίτι εντός λίγων ημερών!

Η εταιρία διαθέτει έμπειρο προσωπικό που είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση σας, να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει σε ότι χρειαστείτε γύρω από το αυτοκίνητο. Η εταιρία Δ. ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, απευθύνεται σε πλυντήρια αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης, καταστήματα με αξεσουάρ, σκάφη, βιομηχανίες και αντιπροσωπείες.
 
Γνωρίζοντας την ποιότητα των προϊόντων της, και όντας στελεχωμένη από προσωπικό έμπειρο και με κέφι για το αυτοκίνητο, είναι έτοιμη να δώσει λύση και στο δικό σας πρόβλημα.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές 8πμ. με 4 μμ. και Σάββατα 8πμ. με 2 μμ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE

ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ 9, 11854   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

2103456121  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H επιχείρηση Πετρόπουλος Service αποτελεί την Νο1 επιλογή των ιδιοκτητών Group VAG, διαθέτοντας τεράστια εξειδίκευση στην συντήρηση, τις επισκευές αλλά και τις αναβαθμίσεις αυτοκινήτων.

Όταν μια επιχείρηση, είναι κατεξοχήν βασισμένη στον σεβασμό και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, τότε είναι καταδικασμένη να επιτύχει! Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
 
Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με έδρα τις εγκαταστάσεις στον Κεραμεικό, αναλαμβάνει την συντήρηση, την επισκευή αλλά και τις αναβαθμίσεις αυτοκινήτων, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.
 
Οι τεχνικοί της εταιρίας εξειδικεύονται εδώ και αρκετά χρόνια στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Group VAG, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

-Εξειδικευμένο συνεργείο Group VAG
-Επισκευή κινητήρα αυτοκινήτου
-Βελτιώσεις - μετατροπές αυτοκινήτων
-Ηλεκτρονική διάγνωση
-Φανοποιεία - Βαφές
-Γενικό σέρβις αυτοκίνητων
 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Καθημερινά 08:00 – 18:00, Σάββατο 08:00 – 14:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΑΡΑΝΗΣ SERVICE-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΖΑΡΑΝΗΣ SERVICE-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 39 , 19200   ΕΛΕΥΣΙΝΑ

2105560285 , 6973424343  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν πραγματικά είσαι ένας από τους υπεύθυνους οδηγούς που φροντίζει υπό κάθε συνθήκη το αυτοκίνητο του και την περιοδική του συντήρηση, τότε βρήκες αυτό ακριβώς που ζητάς. Υπευθυνότητα, αξιοπιστία και φιλικές τιμές, όλα μαζί σε ένα πακέτο.Η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου, είναι φιλοσοφία ζωής και όχι ανάγκη. Ο περιοδικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου, αλλά και η τακτική και έγκαιρη συντήρηση του, αυξάνουν την διάρκεια της ποιοτικής ζωής και κυκλοφορίας του. Στην εταιρία Ζαράνης service θα βρεις όλα όσα ζητάς σε ένα συνεργείο. Η άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Με ταχύτητα και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα. Τα 20 χρόνια επιτυχημένης δράσης τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο. Σε έναν χώρο 400 τ.μ. εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, το αυτοκίνητο σου θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και θα συμφωνήσετε μαζί τις ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

-Καθαρισμοί μπέκ
-Κάρτα καυσαερίων
-Έλεγχος για ΚΤΕΟ
-Συντήρηση και Επισκευή
-Αμορτισερόμετρο
-Φρενόμετρο
-Ευθυγράμμιση
-Ζυγοστάθμιση
-Εξατμίσεις
-Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή: 08.30 - 18.30, Σάββατο: 08.30 - 15.00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ENERGIE RACING PARTS

ENERGIE RACING PARTS

ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΕΡΑ 24, 13122   ΙΛΙΟΝ

2117257357-2117257022  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην επιχείρηση Energie Racing Parts θα βρεις κάθε είδους ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο σου, ώστε να το φέρεις στη μορφή που επιθυμείς.

Για πολλούς ένθερμους οπαδούς της αυτοκίνησης, το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς. Είναι ένας καμβάς που μπορείς συνεχώς να ζωγραφίζεις και να φτιάχνεις κάτι όμορφο. Στην επιχείρηση Energie Racing Parts και τις εγκαταστάσεις της στο Ίλιον Στην επιχείρηση Energie Racing Parts θα βρεις κάθε είδους ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο σου (Αυστηρα μονο για αγωνιστικη χρηση).

Βρείτε τα πάντα γύρω από:
Τούρμπο
Συστήματα καυσίμων
Σύστημα εξαγωγής
Ηλεκτρονικά
Ανάρτηση και φρένα
Μετάδοση
Μηχανή και ψύξη
Εξωτερική εμφάνιση και σαλόνι

Περιηγηθείτε στο site και βρείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά την τιμή. Επίσης, θα βρείτε και πολλές προσφορές που θα σας σώσουν πολλά ευρώ από εκεί που δεν το περιμένετε.

Γιατί η Energie Racing Parts έχει ξεχωρίσει σε έναν τόσο δύσκολο χώρο;
Όλα οφείλονται στην μακροχρόνια δράση και εμπειρία , που έχει ως αποτέλεσμα τη συνεργασία της εταιρίας  με πολλά εργοστάσια σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Αμερικη και τις Ανατολικές αγορές. Με τον τρόπο αυτό έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει χαμηλές τιμές, μεγάλη ποικιλία, ποιότητα, αξιοπιστία και ευέλικτη συνεργασία.

Με πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, τεράστια ποικιλία και ένα από τα πιο ανανεωμένα e-shops στην αγορά, τι περιμένετε! Φτιάξτε επιτέλους το αυτοκίνητο που θέλατε.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ρομπότης Παναγιώτης

Μεναίχμου 3 και Θεοφιλοπούλου, 11743   Ν.ΚΟΣΜΟΣ

2109217100  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από την πιο μικρή ζημιά, μέχρι και το πιο σπάνιο ανταλλακτικό, απευθύνσου στο συνεργείο Ρομπότης Παναγιώτης. Ένα κατάστημα, που θα στα φτιάξει, όλα γιατί τα έχει όλα.

Το αυτοκίνητο, θα σε προσέχει όσο το προσέχεις και εσύ. Εάν λοιπόν θέλεις να είσαι σίγουρος για το όχημα σου και να γνωρίζεις σε τι κατάσταση βρίσκεται η κάθε σπιθαμή του, οφείλεις να πας στους καλύτερους.

Το συνεργείο Ρομπότης Παναγιώτης με την πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο, αλλά και τον συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεων του προσωπικού είναι σε θέση να διορθώσει ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στις επισκευές αυτόματων σασμάν και είναι σε θέση να διορθώσει, να αντικαταστήσει ή να τοποθετήσει οποιοδήποτε σύστημα μετάδοσης εκ νέου. Φυσικά οι υπηρεσίες δεν σταματούν εκεί καθώς υπάρχει και η δυνατότητα γενικούς σέρβις, προετοιμασίας ΚΤΕΟ και βελτιώσεων.
Εάν θέλετε να βελτιώσετε μηχανικά το αυτοκίνητο σας, απευθυνθείτε στο συνεργείο και θα σας προτείνουν όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τις επιδόσεις και όχι μόνο του αυτοκινήτου. Ενώ τέλος, μπορείτε να βρείτε και ανταλλακτικά παντός είδους για όλα τα μοντέλα.
 
Ένα συνεργείο που τα κάνει όλα και πραγματικά συμφέρει!
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Επισκευές αυτόματων και όχι μόνο σασμάν
 • Γενικό Service
 • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
 • Βελτιώσεις
 • Ανταλλακτικά
 • Τεχνικός έλεγχος

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΜΟΥΤΣΑΣ Α.

ΚΑΜΟΥΤΣΑΣ Α.

ΛΕΩΦ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 381 , 14122   ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2102830132  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Καμούτσας Αναστάσιος, διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα ιαπωνικών και κορεατικών ανταλλακτικών. Εδώ, βρίσκεις το ανταλλακτικό ή το εξάρτημα που έψαχνες ανεξαρτήτως σπανιότητας.

Όποιον και να ρωτήσεις που έχει προσωπική εμπειρία από το χώρο των ανταλλακτικών, θα σου πει «καλή τύχη». Η αλήθεια είναι πως είναι χαοτικός και γεμάτος τόσο παγίδες, όσο και ψιλά γράμματα. Για αυτό χρειάζεστε έναν αξιόπιστο επιχειρηματία να σας βρει αυτό που ψάχνετε, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς και πάντα με εγγύηση ποιότητας και λειτουργίας.

Μπορεί τα ιαπωνικά – κορεατικά αυτοκίνητα να εμφανίζουν τις λιγότερες ζημιές, όμως κάποια στιγμή, κάποιο ανταλλακτικό θα χρειαστεί. Ή απλά έρθει η στιγμή που θέλεις να ανανεώσεις το όχημα σου με κάποιο ειδικό και σπάνιο αξεσουάρ.

Όποια από τις δύο περιπτώσεις και να έρθει πρώτη, η επιχείρηση ανταλλακτικών Καμούτσας Αναστάσιος είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη κατάσταση όποιο ανταλλακτικό και αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, όσο μικρό ή όσο μεγάλο, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρίας η οποία από το 1984 πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο.

Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα, η Καμούτσας Αναστάσιος, με ένα τηλέφωνο στο 2102830132 μπορεί και θα σας γλυτώσει από όλη την ταλαιπωρία. Εάν θέλετε και εσείς να οδηγείτε ένα ασφαλέστατο αυτοκίνητο και να επιχειρήσετε ακόμα και το πιο μεγάλο ταξίδι με απόλυτη σιγουριά, χρειάζεστε τα καλύτερα γνήσια ανταλλακτικά.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00-13:30

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΧΑΛΑΣ AUTO PARTS

ΧΑΛΑΣ Auto Parts

ΓΟΥΝΑΡΗ 89 , 16562   ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

2109621307  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Χάλας Auto Parts πρωταγωνιστεί εδώ και 60 συναπτά έτη στον ανταγωνιστικό κόσμο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Εσείς ζητάτε και η Χάλας Auto Parts σας το βρίσκει.

Με 60 χρόνια εμπειρίας και μία από τις μεγαλύτερες γκάμες ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα, η Χάλας Auto Parts δεσμεύεται να σας βρει ότι ψάχνετε. Με πρώτο γνώμονα την άμεση και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας, είναι ίσως το μοναδικό κατάστημα στην χώρα στο οποίο μπορείτε μάθετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο εάν υπάρχει και πόσο κοστίζει οτιδήποτε και αν ψάχνετε.

Η εταιρία κατάφερε να ξεχωρίσει απέναντι στον ανταγωνισμό, καθώς δεν σταματά να επεκτείνεται. Η γκάμα συμπληρώνεται συνεχώς, το προσωπικό εμπλουτίζει τις γνώσεις του σύμφωνα με όλα τα νέα μοντέλα και τα αντίστοιχα ανταλλακτικά, ενώ η ευχρηστία του site κάνει όλη την δουλειά παιχνιδάκι.
Το εξειδικευμένο προσωπικό έχει δεσμευτεί να σας παρέχει τις καλύτερες συμβουλές και συστάσεις για το οικονομικό μέλλον σας.

Όταν χρειάζεστε βοήθεια για το ποιο προϊόν ή υπηρεσία δίνει πραγματικά την καλύτερη απόδοση ανάλογα με χρήματά σας, μπορείτε να βασιστείτε στο προσωπικό της ΧΑΛΑΣ Auto Parts για να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ANEVLAVIS EXEXUTIVE SERVICE

Anevlavis Executive Service

16ο ΧΙΛ ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, 15351   ΠΑΛΛΗΝΗ

2106668933, 693 7168525  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιλογή ενός αυτοκινήτου είναι η μισή επιτυχία. Η επιλογή του σωστού μάστορα είναι η άλλη μισή. Για να είστε και εσείς 100% κερδισμένοι εμπιστευτείτε τους καλύτερους στην επιχείρηση Anevlavis Executive Service.

Έχοντας για όπλα την τεράστια πείρα του προσωπικού, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πολλή αγάπη για την συγκεκριμένη δουλειά, το συνεργείο Anevlavis Executive Service μπορεί και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Είναι τεράστιας σημασίας να βρείτε το «συνεργείο σας», αυτό το οποίο θα μιλάτε στον μάστορα στον ενικό, θα γνωρίζει κάθε εκατοστό του αυτοκινήτου σας και θα είναι εκεί για ότι και αν προκύψει ανά πάσα στιγμή. Το συνεργείο Anevlavis Executive Service μπορεί να διαδραματίσει αυτό το ρόλο και να σας απαλλάξει από ένα μεγάλο άγχος.

Οποιαδήποτε εργασία πριν λάβει χώρα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ενημερώνεται για την αναγκαιότητα αυτής, το κόστος και την χρονική διάρκεια. Όλα γίνονται με διαφάνεια και εγγυημένο αποτέλεσμα. Είτε το αυτοκίνητο σας χρειάζεται ένα μικρό service, είτε χρειάζεστε ανταλλακτικά είτε ακόμα και εργασίες φανοποιείου, η απάντηση βρίσκεται στο 16ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Μαραθώνος στη Παλλήνη.

Για να είστε σίγουροι για το αυτοκίνητο που οδηγάτε, για να έχετε ανά πάσα στιγμή τον δικό σας μάστορα αλλά και να μην πληρώνετε κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα, ελάτε σήμερα κιόλας στην Anevlavis Executive Service.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Διαγνωστικό έλεγχο
 • Service
 • Έλεγχο ΚΤΕΟ
 • Μίζες – δυναμό – a/c
 • Συναγερμοί
 • Μπαταρίες
 • Ανταλλακτικά καινούργια – μεταχειρισμένα
 • Φανοποιία

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Παπαδοπούλου & Σία Ε.Ε.

ΚΗΦΙΣΟΥ 72, 10443   ΣΕΠΟΛΙΑ

210513673 - 2105136348  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εάν ψάχνετε οποιοδήποτε αεροελατήριο, ακόμα και για την πιο σπάνια χρήση, θα το βρείτε στην επιχείρηση Κ.Παπαδοπούλου & Σία Ε.Ε.. Την επιχείρηση που έφερε πρώτη τα αεροελατήρια SUSPANDER και liftline της SUSPA.

Η προσωπική επιχείρηση που ξεκίνησε το μακρινό 1972, έλαβε από το 1988 εταιρική μορφή και πλέον αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή αεροελατηρίων στην χώρα μας. Η επιχείρησηΚ.Παπαδοπούλου & Σία Ε.Ε. αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού μεταξύ των οποίων τον Οίκο ISRINGHAUSEN για καθίσματα οδηγών και τον οίκο SUSPA τον οποίο εκπροσωπεί και στην Κύπρο από το 1978.

Η τεράστια τεχνογνωσία και οι υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης που χρησιμοποιούνται παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα ενώ οι τρόποι κατασκευής είναι φιλικοί προς το περιβάλλον.  Αντέχουν σε ψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, καλύπτουν τις προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχουν μεταξύ άλλων πιστοποιητικό ISO 9001.

Πλέον αυτών, ο Οίκος κατασκευάζει επίσης αμορτισέρ, για απορρόφηση κραδασμών καθισμάτων οδηγών, για την ρύθμιση της πλάτης των καθισμάτων επιβατών διαφόρων μεταφορικών μέσων, για απορρόφηση κραδασμών και αποσόβηση βλαβών από μικροσυγκρούσεις αυτοκινήτων αμερικανικών προδιαγραφών.

Η τεράστια χρήση των αεροελατηρίων
Τα αεροελατήρια χρησιμοποιούνται σε απεριόριστες κατασκευές. Μεταξύ αυτών είναι τα καπώ & πόρτ-μπαγάζ των IX αυτοκίνητων, οι μπαγαζιέρες των λεωφορείων, τα τρέιλερ, τα φορτηγά αυτοκίνητα, τα τροχόσπιιτα, τα αναδιπλούμενα κρεβάτια πλοίων & σπιτιών, οι πόρτες γκαράζ, τα διάφορα κλαπέτα, και πολλά άλλα. Αξίζει να αναφέρουμε πως αντέχουν σε ψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, καλύπτουν τις προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχουν μεταξύ άλλων πιστοποιητικό ISO 9001.

Τεράστια ποικιλία προϊόντων με ένα κλικ
Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα μαζί με τα γενικά χαρακτηριστικά τους. Μία τεράστια γκάμα αεροελατηρίων διαθέσιμη με ένα κλικ ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να υπολογίσετε πανεύκολα την δύναμη κάθε αεροελατηρίου.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

"Diamantis Είδη Αυτοκίνητου" - Γιάννης Διαμαντής

"Diamantis Είδη Αυτοκίνητου" - Γιάννης Διαμαντής

ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ 8, 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

210 4223440  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ένα μαγαζί, δεκάδες χιλιάδες προϊόντα, σε μία ατελείωτη γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται. Ηπολυετής εμπειρία, η άριστη κατάρτιση και η συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές, εγγυάται άψογη ποιότητα ΠΑΝΤΑ με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα προϊόντα καλύπτουν όλες τις ανάγκες για τη σωστή συντήρηση του όχημά σας, που θα σας εξασφαλίσουν μια άνετη και ασφαλή οδήγησή.

 • Βρείτε αξεσουάρ για να επισκευάσετε ή να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητο σας, όπως εσείς θέλετε και προτιμάτε. Πατήστε εδώ και βρείτε αυτό που θέλετε με ένα κλικ. Από μπαγκαζιέρες μέχρι και υαλοκαθαριστήρες όλα είναι εδώ με κάθε λεπτομέρεια.
 • Βρείτε ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα, από ιμάντες μέχρι και τακάκια, και ξαναοδηγήστε ένα ασφαλές και σίγουρο αυτοκίνητο.
 • Βρείτε χημικά και λάδια διάφορων ειδών τόσο για βενζινοκινητήρες όσο και για πετρελαιοκινητήρες.
 • Βρείτε ανταλλακτικά φανοποιείου όπως προφυλακτήρες ή φλας και ξαναδώστε στο όχημα σας την αίγλη που του λείπει.
 • Βρείτε οτιδήποτε ανταλλακτικό δουλεύει με ρεύμα, από διακόπτες ηλεκτρικών παραθύρων, μέχρι και μίζα αυτοκίνητου.
Επισκεφθείτε το site της εταιρίας και ανακαλύψτε καθημερινές προσφορές σε διάφορα προϊόντα και βγείτε κερδισμένοι όσο ποτέ.
 
Στην εταιρία Diamantis Είδη Αυτοκίνητου να είστε σίγουροι, πως θα βρείτε αυτό που θέλετε!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

KARABALIS SERVICE

KARABALIS SERVICE

ΒΟΣΠΟΡΟΥ 18 & ΠΛΑΤΩΝΟΣ 82, 17343   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΡΕΜΑ ΠΥΚΡΟΔΑΦΝΗΣ

2109713232  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο «Karabalis Service» βρίσκεται στον Aγιο Δημήτριο από το 1996, και είναι πλήρως εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Η σωστή «πολιτική προσφορών» που ακολουθούν, είναι η ευκαιρία σου να δεχτείς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πολύ χαμηλές τιμές.

Αφήστε το αυτοκίνητο σας στη φροντίδα των ειδικών και εμπιστευθείτε τους ειδικούς του Karabalis Service για οτιδήποτε έχει σχέση με τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας! Το συνεργείο «Karabalis Service» βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου, με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία.  Σε ένα άρτια εξοπλισμένο συνεργείο θα σου προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας σαν όπλο τους, τον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Είτε αναζητάς την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου του, είτε την βελτίωση του, στον πανέμορφο χώρο του «Karabalis Service» θα βρεις όλες τις λύσεις.
Τα χρόνια ενασχόλησης τους με την βελτίωση αυτοκινήτων, τους προσέφεραν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία φτάνοντάς την σε σημείο να ειδικεύεται στην βελτίωση συγκεκριμένων αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων αλλά και στην δημιουργία δικών της προϊόντων. Παράλληλα, κάθε μήνα θα βρείτε ειδικές προσφορές σε service αλλά και διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ, για να γίνει η ζωή σας ακόμα πιο εύκολη. Aλλωστε ο ρόλος του «Karabalis Service» είναι να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα σε ένα άκρως επαγγελματικό και υπεύθυνο περιβάλλον. Αν πραγματικά λοιπόν, αναζητάς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για το αυτοκίνητό σου, τότε το συνεργείο «Karabalis Service» είναι ο προορισμός σου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-45 ευρώ από 169 ευρώ για τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος της Philips με 4 αισθητήρες, 1 βομβητή και εγγύηση 2 χρόνων
-7 ευρώ από 30 ευρώ για ξεθάμπωμα φαναριών και τεχνικό έλεγχο αυτοκινήτου
-65 ευρώ από 130 ευρώ για μεγάλο service αυτοκινήτου, μαζί με πλύσιμο μέσα-έξω και δωρεάν παραλαβή-παράδοση σε όλη την Αττική
-25 ευρώ από 40 ευρώ για αλλαγή λαδιών και ολοκληρωμένο γενικό διαγνωστικό έλεγχο 21 σημείων

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 9:00 – 21:00, Σάββατο 9:00 - 17:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

LIVAS

Livas

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 265, 13671   ΑΧΑΡΝΕΣ

2102383353, 6972001870  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ένα φανοποιείο χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες. Η επιχείρηση Livas μπορεί να επαναφέρει την λάμψη του αυτοκινήτου σας, να αποκαταστήσει φθορές και διαβρώσεις ή να αναλάβει αναπαλαιώσεις.

Έχοντας ασύγκριτο μεράκι και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο, η οικογενειακή επιχείρησηξεκίνησε το 1995 και μέχρι σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Στην πολυετή λειτουργία της επιχείρησης, έχουν πραγματοποιηθεί αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες ενώ πλέον εξειδικεύεται στις ανακατασκευές/αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων, τομέας που πρωτίστως απαιτεί μεράκι και αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητα αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις αποκατάστασης φθορών και διαβρώσεων.
 
Έχει χάσει το αυτοκίνητο σας την πρότερη λάμψη του; Έχει καταστρέψει ο ήλιος την οροφή και όχι μόνο; Καλέστε στο φανοποιείο Livas και πάρτε μία ειδικά για εσάς διαμορφωμένη πρόταση. Θέλετε να επιδιορθώσετε γρατζουνιές, μικροχτυπήματα ή βαθουλώματα; Η λύση βρίσκεται ξανά στην λεωφόρο Δημοκρατίας 265 στις Αχαρνές.

Αναπαλαίωση
Η Livas είναι από τα λίγα μαγαζιά στην Ελλάδα που αναλαμβάνουν ολοκληρωμένη και με εγγυημένο αποτέλεσμα, αναπαλαίωση/ανακατασκευή κλασικών αυτοκινήτων. Οι γνώσεις και η αγάπη του προσωπικού γύρω από την αυτοκίνηση, μαζί με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούν να επαναφέρουν στη ζωή όλα τα μοντέλα.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:

 • Βαφή φούρνου
 • Επαναφορά σασί, καλίμπρα
 • Επισκευές μέσω ασφαλιστικών
 • Βαφή MATTE
 • Γυάλισμα- κέρωμα
 • Προετοιμασία αγωνιστικών
 • Ξεθάμπωμα φαναριών
 • Βιολογικός καθαρισμός

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

KANAKIS

Kanakis

ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 15Α ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΩΝΙΑ, 19400   ΚΟΡΩΠΙ

2167002316, 6944758020   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο Κορωπί, ένας είναι ο πρωταγωνιστής εδώ και χρόνια στο service. Η επιχείρηση Kanakis αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του αυτοκινήτου σας.

Έχοντας χιλιάδες επιλογές από συνεργεία, πως μπορείτε να ξεχωρίσετε αυτό που σας συμφέρει. Το καλύτερο είναι να δείτε δουλειά της επιχείρησης ή ακόμα καλύτερα να ανακαλύψετε οι ίδιοι το τεράστιο πελατολόγιο με τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ανά τα χρόνια. Έτσι και το γενικό συνεργείο Kanakis, εδώ και αρκετές δεκαετίες είναι η πρώτη επιλογή όσων θέλουναξιόπιστο σέρβις χωρίς ψιλά γράμματα.

Το προσωπικό της εταιρίας δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από όλα τα νέα μοντέλα αλλά και τις τεχνολογίες που αυτά φέρνουν, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται διαθέτουν το πιο ενημερωμένο λογισμικό.


Εξουσιοδοτημένο για Audi, Skoda και VW
Η επιχείρηση είναι επίσημος συνεργάτης των Audi, Skoda και VW και μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα διατηρώντας την εργοστασιακή εγγύηση. Ότι μοντέλο και να έχετε, όποιας χρονιάς και να είναι, στην επιχείρηση Kanakis θα έχει το service που του αξίζει.

¶ριστα υλικά, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και οικονομικές τιμές είναι το τρίπτυχο στο οποίο έχει στηρίξει την επιτυχία του το συνεργείο Kanakis. Μεγαλύτερη απόδειξη από τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και την φήμη του δεν υπάρχει.
 
Εμπιστευθείτε και εσείς τους καλύτερους, για να έχετε και το καλύτερο αποτέλεσμα. Οικονομία στην τιμή και όχι στην ποιότητα!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

RT Dynamics

RT Dynamics

ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ 3, 17122   ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

210 9338965 - 210 9428178  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το αυτοκίνητο σου είναι ένας καμβάς και εσύ μπορείς να επέμβεις όσο θέλεις. Όχι εσύ ο ίδιος, αλλά οι καλύτεροι του χώρου, RT Dynamics. Εσύ απλά ζητάς αυτό που θες, και το χεις! Ιπποδύναμη, στήσιμο, φρένα και turbo, όλα είναι εδώ!

Θέλεις να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο σου; Χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω σε ιπποδύναμη ή απλά το βαρέθηκες μαμά; Στην RT Dynamics όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να γίνους όπως εσύ θέλεις.

Με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό της αγοράς και φυσικά με τα καλύτερα μηχανήματα, το αυτοκίνητο σου μπορεί και θα γίνει πύραυλος.

Η επιχείρηση RT Dynamics ειδικεύεται στον χώρο της αναβάθμισης του αυτοκινήτου, πάντα με τον κατάλληλο τρόπο και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Σε ότι επίπεδο και να βρίσκεται το αυτοκίνητο σας, σε οποιαδήποτε κατάσταση, στα χέρια των ειδικών, θα ανέβει πραγματικά επίπεδο.

Με το νέο πρόγραμμα εγκεφάλου RT Plus, όλα είναι εύκολα. Εσείς φέρνετε το αυτοκίνητο σας, και το ειδικό πρόγραμμα διαβάζει τον εγκέφαλο και προτείνει τις καταλληλότερες αλλαγές στην χαρτογράφηση και όχι μόνο, για να αποκτήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μία βόλτα από το επίσημο site της εταιρίας εδώ, θα σας πείσει για τα αποτέλεσματα καθώς θα ανακαλύψετε και οι ίδιοι την τεράστια γκάμα από βελτιωμένα αυτοκίνητα. Εκτός από τηνχαρτογράφηση του εγκεφάλου, μπορείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή εσείς επιθυμείτε στο αυτοκίνητο σας. Από τελικά συστήματα εξαγωγής μέχρι και προσωπικά φτιαγμένα «κομμάτια» θα απογειώσουν και θα κάνουν το αυτοκίνητο σας ξεχωριστό.
πιδόσεις, αντοχή και σίγουρα αποτελέσματα από την RT Dynamics που υπόσχεται να κάνει το αυτοκίνητο σας, το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Επαναπρογραμαμτισμός εγκεφάλου
 • Turbo
 • Αναρτήσεις
 • Φρένα
 • Ειδικές παραγγελίες

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MEGA MOTORS S.A

MEGA MOTORS S.A

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 48, 18547   ΠΕΡΑΜΑ

210 4838590  Website    Email   

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

DR. TIRE A.E.

Dr. Tire Α.Ε.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 118, 12131   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥ

2105760011  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Όποιο όχημα και να έχετε, ότι και να ψάχνετε γύρω από ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις και λιπαντικά, στην εταιρία Dr. Tire Α.Ε. θα το βρείτε! Ελάτε κατευθείαν στους ειδικούς.

Η ασφάλεια σας, το απόλυτο ζητούμενο και μοναδικό στόχος για το προσωπικό της Dr. Tire Α.Ε. Με 25 χρόνια συνεχής παρουσίας στο χώρο και με ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην χώρα μας, η εταιρία Dr Tire Α.Ε. δεσμεύεται για ένα τέλειο και με εγγυήσεις αποτέλεσμα.

Μη περιμένετε ένα απότομα φρενάρισμα για να καταλάβετε την κατάσταση των ελαστικών σας; Μη περιμένετε μία λακκούβα στο δρόμο για να τεστάρετε τα αμορτισέρ σας. Όλα είναι πρώτα θέμα ασφάλειας για αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια ή μισές δουλειές.

Εάν θέλετε να διαλέξετε το καλύτερο ελαστικό από μία τεράστια γκάμα, μνα ομορφύνετε το αυτοκίνητο σας με ζάντες του γούστου σας, ή να κάνετε επιδιορθώσεις στις αναρτήσεις, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα της Dr.Tire Α.Ε. στην Λεωφόρο Κηφισού 118 στο Περιστέρι. Εκεί θα βρείτε τα πάντα γύρω από:
 • Ελαστικά (για όλα τα οχήματα)
 • Ζάντες
 • Αναρτήσεις
 • Λιπαντικά
Και διαθέσιμο ένα πραγματικό έμπειρο προσωπικό, το οποίο με συνεχή παρακολούθηση σε όλες τις εξελίξεις και νέες τεχνολογίες, είναι σε θέση  να λύσει κάθε σας απορία. Ακόμη, μπορείτε μέσα από το πλήρες ενημερωμένο site της εταιρίας, να πραγματοποιήσετε online αγορές με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις, όπως τα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!

Η Dr. Tire AE έχει στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και γι¶ αυτό:
 • Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο των επιδιορθώσεων αυτοκινήτων,
 • Χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες και τις πιο αξιόπιστες μάρκες, για να οδηγείτε ασφαλείς σε κάθε χιλιόμετρο.
 • Εφαρμόζει τα προϊόντα με άριστη τεχνογνωσία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. 
Θέλετε το καλύτερο αποτέλεσμα και να οδηγείτε ξανά ξέγνοιαστοι με απόλυτη ασφάλεια?  Εχετε απορίες όσο ψάχνετε το καλύτερο αποτέλεσμα;  Ελάτε στην Dr. Tire Α.Ε. και η οδήγηση δεν θα είναι ξανά η ίδια.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ MOTOR SERVICE

Σιαφαρίκας Motor Service

ΑΜΑΡΙΟΥ 58 , 12135   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105757433, 6978893980  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ και δύο δεκαετίες η επιχείρηση Σιαφαρίκας Motor Service αποτελεί την πιο εγγυημένη και αξιόπιστη λύση στην εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Σταματήστε να θησαυρίζετε κάθε βενζινάδικο και ρίξτε στο 1/3 τα έξοδα του αυτοκινήτου μέσω LPG. Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το μέλλον ανήκει στην ηλεκτροκίνηση και στουγραέριο, οπότε το μόνο που σας λείπει είναι μία επιχείρηση που να τοποθετήσει με αξιοπιστία ένα σύστημα LPG.

Η εταιρία Σιαφαρίκας Motor Service εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και μέγιστο κέρδος από την μετατροπή του αυτοκινήτου σας. Με 20ετή εμπειρία είναι σε θέση να παρέχει και εγγυήσεις, ενώ στο μενού της περιλαμβάνονται πραγματικά όλα τα μοντέλα. Μην αφήνετε την τιμή της βενζίνης να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στα πάγια έξοδα σας. Χρησιμοποιείστε υγραέριο, γεμίστε παντού και ξοδέψτε το κέρδος σε κάτι πιο χρήσιμο για εσάς.

Η επιχείρηση Σιαφαρίκας Motor Service κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια, εξαιτίας της προσωπικής φροντίδας που δίνει σε κάθε ένα αυτοκίνητο. Το εξειδικευμένο προσωπικό γνωρίζεις τις «ιδιαιτερότητες» κάθε μοντέλου και μπορεί να εγγυηθεί για κάθε ένα από αυτά. Μην πετάτε άλλο τα λεφτά σας, κάντε μία σωστή επένδυση σήμερα για να επωφελείστε μία ζωή!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

BETTER CAR SERVICE

Better Car Service

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 23 , 11147   ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΓΑΛΑΤΣΙ

2102017680  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Συνέπεια, υπευθυνότητα και πιστή τήρηση των κανόνων από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, μετέτρεψαν το συνεργείο Better Car Service σε μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Αθήνα.

Με συνεχή λειτουργία που ξεπερνά τα 29 χρόνια και πολύ μεράκι για το αυτοκίνητο, η επιχείρηση Better Car Service δεσμεύεται να δώσει το καλύτερο για το αυτοκίνητο σας. Για να το πετύχει αυτό, επισκευάζει και συντηρεί κάθε όχημα με συνέπεια και υπευθυνότητα ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Το έμπειρο προσωπικό δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από τα νέα μοντέλα και τις νέες ζημιές που εμφανίζονται γύρω από αυτά, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι τελευταάις τεχνολογίας. Αυτό όμως που θα σας οδηγήσει και θα σας κρατήσει στην συγκεκριμένη επιχείρηση, είναι η μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται με κάθε έναν από εσάς από τη στιγμή που θα εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας στους καλύτερους.
12 μήνες εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά με το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένης φροντίδας» 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, γίνεται λεπτομερής καταγραφή όλων όσων αναφέρει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
 • Στη συνέχεια διενεργείται τεχνικός έλεγχος, αξιολογούνται τα προβλήματα που εντοπίζονται, γίνεται ενημέωση για το κόστος και αφού δοθεί η έγκριση, ξεκινούν οι εργασίες.
 • Τέλος κατά την παράδοση, είναι διαθέσιμα όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήθηκαν, εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε η αντικατάσταση και δίνεται γραπτή αναφορά εργασιών.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (CITROEN CENTER)

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (CITROEN CENTER)

ΦΡΑΤΖΗ 19, 11743   ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

2109223635, 2109227721  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μη χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα ψάχνοντας ανταλλακτικά για Peugeot και Citroen. Η επιχείρηση Κ.Βασιλίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα μεταχειρισμένων και καινούργιων ανταλλακτικών στην αγορά.

Ο κόσμος των ανταλλακτικών κρύβει τεράστιες παγίδες αλλά και ψιλά γράμματα. Για να είστε σίγουροι πως έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή τόσο από πλευρά ποιότητας αλλά και τιμής, απευθυνθείτε στους καλύτερους του χώρου.

Με τεράστια εμπειρία, η επιχείρηση Βασιλίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. δεσμεύεται να σας βρει οποιοδήποτε ανταλλακτικό αναζητείτε για το αγαπημένο σας γαλλικό.

Υπάρχουν ανταλλακτικά για:
 • Μηχανικά μέρη
 • Εμπρόσθιο σύστημα
 • Ηλεκτρικά μέρη
 • Φανοποιία
 • Service
 • Λάδια-βαλβολίνες
 • Αντιψυκτικά-παραφλού
Το πελατολόγιο της εταιρίας αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη πως γίνεται απόλυτα επαγγελματική δουλειά. Το τρίπτυχο της επιτυχίας στηρίζεται στην εξειδίκευση του προσωπικού, στην συνεχώς ανανεώσιμη τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και οι προσιτές τιμές.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

THE DENT GENIE HELLAS

THE DENT GENIE HELLAS

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 364, 18452   ΝΙΚΑΙΑ

210 4924410, 694 2477810  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση The Dent Genie Hellas ειδικεύεται στις επισκευές μέσω του αυθεντικού PDR System και παρέχει εγγυημένο αποτέλεσμα, ακόμα και κοστολόγηση μέσω φωτογραφίας.

Μόνο ο Θεός θα μπορούσε να μην έχει την παραμικρή γρατζουνιά ή βαθούλωμα στο αυτοκίνητο του. Για όλους τους υπόλοιπους όμως θνητούς, είτε ένα πιθανό χαλάζι, είτε μία απροσεξία, ή ακόμα η κακή στιγμή, θα φέρει αργά ή γρήγορα ένα βαθούλωμα που θα αλλάζει άρδην την εικόνα του αυτοκινήτου μας.

Η επιχείρηση The Dent Genie Hellas με τεράστια πείρα στον χώρο των φανοποιείων έρχεται να εγγυηθεί ένα άριστο αποτέλεσμα μέσω μίας καινοτόμας τεχνολογίας που επισκευάζει βαθουλώματα και άλλες μικρές ζημιές, χωρίς να χρειαστεί βάψιμο ή αποσυναρμολόγηση του αυτοκινήτου σας.

ΓΙΑΤΙ PDR SYSTEM ΛΟΙΠΟΝ;
 • το αυτοκίνητο δεν χάνει την αξία του
 • η διαδικασία είναι γρηγορότερη
 • κοστίζει λιγότερο
 • τις περισσότερες φορές το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση
 
Οι έμπειροι τεχνικοί της The Dent Genie Hellas έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή βαθουλωμάτων στην αρχική τους κατάσταση, με την εγγυημένη μέθοδο PDR.

Μάλιστα μόνο εδώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής κοστολόγησης με τρία απλά βήματα.Συμπληρώστε την φόρμα και στείλτε έως και 3 φωτογραφίες του οχήματός σας, συμπληρώστε τα στοιχεία και μάθετε πόσο χρόνο και χρήμα θα κοστίσει η επισκευή του.

Εάν η ζημιά είναι μεγάλη και το αυτοκίνητο πρέπει να μείνει στο συνεργείο τότε παρέχονται: αυτοκίνητο αντικατάστασης - καθαρό περιβάλλον εργασίας & αναμονής και ένα έμπειρο και φιλικό προσωπικό διατεθειμένο να λύσει κάθε σας απορία.


Επαναφέρετε τη λάμψη του αυτοκινήτου σας χωρίς βάψιμο, με εγγύηση αποτελέσματος, μικρότερο κόστος και ελάχιστη χρονική αναμονή, μόνο με αυθεντικό PDR και μόνο στην The Dent Genie Hellas.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

WHEELPOWER ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Wheelpower Hatzigeorgiou

Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 377 , 15231   ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210 6717355  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1977 με άριστες γνώσεις γύρω από τα ελαστικά και τις αναρτήσεις, η επιχείρηση WheelPower ξέρει τι χρειάζεστε. Βρείτε τα πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών.

Μία επιχείρηση που σέβεται τον πελάτη και το κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά. Ξεκινώντας από ένα μικρό μαγαζί, εξελίχθηκε σε μία αυτοκρατορία που διαθέτει την πιο μεγάλη γκάμα. Ο ιδρυτής και επί 17 χρόνια μηχανικός στις εγκαταστάσεις της Ford στη Γερμανία κος. Χατζηγεωργίου δημιούργησε μία άριστα εκπαιδευμένη ομάδα και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μηχανήματα, μπορούν να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Δώστε στο αυτοκίνητο σας τα πάντα γύρω από:
 • Ελαστικά (επισκευή ή αντικατάσταση)
 • Ζάντες (επισκευή και βαφή)
 • Αναρτήσεις (αμορτισέρ και ελατήρια)
 • Φρένα
 • Ευθυγράμμιση
 • Ζυγοστάθμιση
Ζητήστε αυτό που θέλετε και το προσωπικό θα σας το έχει έτοιμο σε λίγα λεπτά και πάντα με το χαμηλότερο κόστος. Πατήστε εδώ και βρείτε εκτός από μοναδικές προσφορές, όλες τιςπαρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας.

Ακόμη, η WheelPower μεταξύ άλλων διαθέτει ευθυγράμμιση Hunter με κάμερες για μετρήσεις ακρίβειας χιλιοστού, μονταριστή ζαντών Corghi Master υπεραυτόματο αλλά και την εγγύηση της Continental για 2 χρόνια με κάθε αλλαγή ελαστικών.

Ένα μαγαζί γεμάτο γνώσεις αλλά και προϊόντα σας περιμένει να του εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας. Η αγάπη του κόσμου και το τεράστιο πελατολόγιο της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έχετε τίποτα να περιμένετε.
 
Το κατάστημα βρίσκεται στην Λ.Μεσογείων 377 στο Χαλάνδρι και το προσωπικό είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε θέμα γύρω από ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MRG ENGINEERING ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε.

Mrg Engineering Μαραγκάκη ΑΦΟΙ Ο.Ε.

Κλεισθένους 239 Β, 15344   ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ

210 6016529  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κάνοντας σωστό service στο αυτοκίνητό σας, του διπλασιάζετε τη ζωή. Αρκεί να απευθυνθείτε στους ειδικούς για να δείτε τη διαφορά στη "διάθεση" του αυτοκινήτου αλλά και στην τσέπη σας!

Το συνεργείο Mrg.Engineering στο Γέρακα μπορεί και θα σας εγγυηθεί το απόλυτο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας με ανταλλακτικά αλλά και υπηρεσίες πρώτης ποιότητος.  Από απλή συντήρηση έως τις πιο απίστευτες βελτιώσεις, αναλαμβάνουν με τον επαγγελματισμό τους να αντιμετωπίσουν ακόμη και το δυσκολότερο εγχείρημα. 
Πραγματοποιείστε ένα μικρό ή πλήρες service, ενημερωθείτε για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και οδηγείστε το καλύτερο δυνατό σύνολο χωρίς να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Είτε διαθέτετε αυτοκίνητο βενζίνης, είτε diesel, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έχει τη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα. Κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό και έτσι αντιμετωπίζετε από τηνMrg.Engineering.  
ίτε θέλετε το καλύτερο service, να βρείτε κάποιο ανταλλακτικό, είτε απλά μια συμβουλή για το αυτοκίνητό σας, το συνεργείο Mrg.Engineering στο Γέρακα σας περιμένει.
 
Εγγυημένο αποτέλεσμα στη καλύτερη τιμή.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

FOTIN BATTERIES

FOTIN BATTERIES

ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ 66, 122 43   ΑΙΓΑΛΕΩ

210 5913811  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην εταιρεία FOTIN ΒΑΤ οι μπαταρίες υψηλής ποιότητας συνδυάζονται με τις καλύτερες τιμές με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με αντικείμενο την εισαγωγή και το εμπόριο μπαταριών αυτοκινήτων, φορτηγών, επαγγελματικών μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης, η FOTIN ΒΑΤ μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος. Στο κατάστημα στο Αιγάλεω θα βρείτε όλους τους τύπους μπαταριών της ΤΑΒ που με έδρα τη Σλοβενία είναι σήμερα ένας από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές της Ευρώπης.

Η TAB μέσα από διαφορετικές σειρές μπαταριών καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και εφαρμογές, ώστε να βρείτε σίγουρα αυτή που σας ταιριάζει. Αν για παράδειγμα θέλετε αυξημένη δύναμη κατά την εκκίνηση, αν το όχημά σας είναι εφοδιασμένο με σύστημα Start – Stop ή αν θέλετε μια μπαταρία που να μπορεί να τα βγάλει πέρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, η TAB έχει τη λύση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι τα προϊόντα της εξάγονται σε όλο τον κόσμο και καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη μπαταρία του οχήματός σας και εκείνοι θα σας καθοδηγήσουν προκειμένου να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία είναι πάντα στη διάθεσή σας.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

KOURTOGIANNIS CARS

KOURTOGIANNIS CARS

ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 114, 12132   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

210 5760748  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν. AUTO PARTS

Παπαδόπουλος Ν. Auto Parts

ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 237 , 122 42   ΚΑΤΩ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ

2105901600, 2105905605, 2105907297  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Παπαδόπουλος Auto Parts δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από το 1983 και πραγματικά έχει ό,τι χρειαστείς.

Ο κόσμος των ανταλλακτικών μπορεί να είναι χρονοβόρος και κοστοβόρος, εάν δεν ξέρεις που ακριβώς πρέπει να ψάξεις. Για να έχετε σίγουρο κέρδος και να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε εμπιστευτείτε την εταιρία Παπαδόπουλος Auto Parts.

Από το 1983 κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο των ανταλλακτικών, είτε μεταχειρισμένων είτε καινούργιων, άριστης κατάστασης. Διαθέτει χιλιάδες κωδικούς , οι οποίοι συνεχώς ανανεώνονται, ενώ διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση στις φίρμες Audi, VW, Seat, Skoda, BMW και MINI.

Με εγκαταστάσεις πάνω από 2.000τ.μ. έχει όλα τα ανταλλακτικά για κάθε όχημα που ανήκει στο VAG Group με έτος κατασκευής από το 1998 και μετά. Με έμπειρο προσωπικό που δεν σταματά να ενημερώνεται γύρω από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και όλα τα νέα προϊόντα, και μπόλικο μεράκι, θα χαρεί να σας βγάλει από τον λαβύρινθο των ανταλλακτικών, αλώβητους.
Η γκάμα περιλαμβάνει ανταλλακτικά για:
 • Μηχανικά μέρη
 • Μούρες και Airbags
 • Είδη φανοποιίας
 • Εσωτερικό αυτοκινήτου
 • Ζάντες
 • Ηλεκτρικά μέρη
 • Τροπέτα
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Οσο σπάνιο κι αν είναι το ανταλλακτικό που ψάχνετε, η εταιρία δεσμεύεται να το βρει. Υπάρχει δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες για ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και αυθημερόν εντός Αττικής. Επίσης γίνεται και αποστολή σε ανταλλακτικά (με χρέωση), σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ
Αγοράζονται τοις μετρητοίς τρακαρισμένα οχήματα. Τελείται επιτόπια εκτίμηση, στον χώρο σας, ενώ η εταιρία αναλαμβάνει την μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις, και φυσικά όλα τα διαδικαστικά, μεταβιβάσεις κλπ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ XAIΡΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ XAIΡΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Λ.ΑΘΗΝΩΝ 322 , 12462   ΧΑΙΔΑΡΙ

210 5816071  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

POLITIS CARS

POLITIS CARS

ΠΕΛΟΠΙΔΑ 44, 12136   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

211 1842728  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO BILIALIS

AUTO BILIALIS

ΜΑΡ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 10, 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

210 9914855  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO PARK

AUTO PARK

Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 2, 16674   ΓΛΥΦΑΔΑ

210 9631889  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOGRECO

AUTOGRECO

ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ 66, 14564   ΚΗΦΙΣΙΑ

210 6205974   Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO MALTA

AUTO MALTA

ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 90, 15125   ΜΑΡΟΥΣΙ

210 6218511   Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

M & K MOTORS

M & K MOTORS

Λ.ΘΗΒΩΝ 425 & ΒΥΡΩΝΟΣ, 13121   ΙΛΙΟΝ

210 5765106   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μία έκθεση, όλα τα μεταχειρισμένα. Στην MK Motors θα βρείτε το επόμενο αυτοκίνητο σας, πάντα με βιβλίο service, εγγυήσεις και φυσικά προνομιακά προγράμματα απόκτησης.

Το αυτοκίνητο, είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο είναι εκτός από εργαλείο, και μια μικρή επένδυση. Επειδή οι παγίδες στην αγορά αλλά και τα ψιλά γράμματα καραδοκούν παντού, απαλλαγείτε από το άγχος και εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Η MK Motors διαθέτει μία τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που καλύπτει όλα τα γούστα αλλά και όλα τα πορτοφόλια!

Είτε έχετε ανάγκη κάτι φθηνό και οικονομικό, είτε κάτι πολυτελές, ο κόσμος των μεταχειρισμένων της MK Motors έχει την λύση. Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι ένα ένα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα, με όλα τα χαρακτηριστικά τους αλλά και τιμές.

Συμπληρώστε εάν θέλετε, στα αριστερά της σελίδας τα κριτήρια που επιθυμείτε να πληροί το επόμενο αυτοκίνητο σας και θα σας εμφανιστούν οι ανάλογες επιλογές.


Η MK Motors αναγνωρίζοντας τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη εποχή, μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για αυτό, αφού βρείτε το αυτοκίνητο που θέλετε και έχετε καταλήξει, συζητήστε με το έμπειρο προσωπικό και θα βρείτε ένα πλάνο αποπληρωμής που θα έχει το μέγιστο κέρδος για εσάς.

 
Μην το αναβάλλετε άλλο, το απόμενο ελεγμένο και αξιόπιστο αυτοκίνητο σας, σας περιμένει στην Λ.Θηβών, στην έκθεση MK Motors.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

LPG HELLAS

LPG Hellas

ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 348, 124 62   ΧΑΙΔΑΡΙ

2112148226, 2105823114, 6945457194, 6908682468  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η LPG Hellas αναλαμβάνει την τοποθέτηση 100% ιταλικών συστημάτων υγραεριοκίνησης. Ρίξτε την κατανάλωση στο μισό, κάντε απόσβεση σε ένα έτος και απολαύστες άριστες επιδόσεις με απόλυτη ασφάλεια.

Κάντε την πιο έξυπνη κίνηση και επενδύστε σε μία σωστή εγκατάσταση υγραερίου. Η εταιρία LPG Hellas, αποτελεί ένα σύγχρονο, νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ αερίων καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Συνεργάζεται μόνο με τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής συστημάτων παγκοσμίως, όπως είναι οι Brc & Lovato και σε συνδυασμό με τις χιλιάδες μετατροπές που έχει πραγματοποιήσει, εγγυάται την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας από όλες τις απόψεις.

Κάντε κλικ εδώ και υπολογίστε μέσα σε 1 λεπτό το τεράστιο κέρδος που θα έχετε, εάν μετατρέψετε το αυτοκίνητο σας. Με 100% ασφάλεια, εγγυημένο κέρδος και ίδιες επιδόσεις, τι ακριβώς περιμένετε;

Περιηγηθείτε εδώ στη σελίδα και ανακαλύψτε προσφορές που θα σας διαλύσουν κάθε αμφιβολία. Με εγκαταστάσεις από 500 ευρώ, θα έχετε κάνει απόσβεση σε ένα χρόνο και από τον δεύτερο θα έχετε καθαρό κέρδος στην τσέπη σας.

Κερδίστε
 • 50% μείωση κατανάλωσης σε συστήματα βενζίνης και 45% σε diesel
 • Απόσβεση κόστους σε ένα έτος
 • 100%ασφάλεια
 • Ακριβώς ίδιες επιδόσεις
 • Τουλάχιστον 10% λιγότερο εκπομπής C02
 
Μην το αναβάλλετε άλλο. Εμπιστευτείτε τώρα την LPG Hellas και δείτε τα πρατήρια με άλλο μάτι.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

GROUP A - MOTORSPORT TUNING

Group A - Motorsport Tuning

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 43, 14671   ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

2106251752, 6944445432  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Group A μας πρωτοσυστήθηκε το 1998 και από τότε έχει φέρει εις πέρας τις πιο δύσκολες, εντυπωσιακές και πετυχημένες βελτιώσεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η τεράστια εμπειρία αλλά και τα 21 έτη συνεχούς παρουσίας στον χώρο έχουν εκτοξεύσει την φήμη της Group A σε όλα τα στέκια των απανταχού petrolheads. Μία επιχείρηση που μπορεί να βελτιώσει με εγγύηση ότι πραγματικά «σηκώνει» βελτίωση!

Το προσωπικό δεν σταματά να εκπαιδεύεται σε νέες τεχνολογίες και σε νέα προϊόντα γύρω από τα αυτοκίνητα, ενώ τα μηχανήματα και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας και φέρουν εγγυήσεις.
 
Η επιχείρηση διαθέτει μία τεράστια γκάμα από προϊόντα προς πώληση, την οποία μπορείτε να δείτε εύκολα κάνοντας κλικ εδώ! Η αποστολή γίνεται εύκολα και γρήγορα σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, ενώ η γκάμα ανανεώνεται καθημερινά.

Από κει και πέρα, μπορείτε με το αυτοκίνητο σας να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και να ζητήσετε ό,τι πραγματικά θέλετε να βελτιώσετε στο αυτοκίνητο σας. Από το μικρότερο, όπως π.χ. μία εξάτμιση, μέχρι και επαναπρογραμαμτισμό εγκεφάλου και τοποθέτηση turbo.

Οι κατηγορίες tuning είναι οι εξής:
 • SUPERSPRINT RACING EXHAUSTS-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ OFFICIAL DEALER
 • ECU TUNING-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (APR & DTE systems)
 • ΦΡΕΝΑ-BRAKES-PADS
 • ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-EXHAUSTS
 • ΕΙΣAΓΩΓΕΣ ΑΕΡΑ-AIR INTAKES
 • ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-SUSPENSIONS
 • ΜΕΤΑΔΟΣΗ-CLUTCH KITS
 • ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
 • TURBO-ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ
 
H GroupA ειδικεύεται στο tuning των AUDI, VW, BMW, PORSCHE, MERCEDES, FERRARI, LAMBORGHINI. Αντιπροσωπεύει τις SUPERSPRINT, APR, KW, BREMBO, SACHS, WOSSNER, FORGE, BBS, EIBACH, BILSTEIN και παρέχει πάντα εγγυημένο αποτέλεσμα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 22, 14231   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

2102756821, 2102793855  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μέσα στην αγορά και εκεί που χτυπάει ο παλμός της πρωτεύουσας, εκεί θα βρείτε και τα καλύτερα ανταλλακτικά. Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κωνσταντίνος διαθέτει ανταλλακτικά για κάθε όχημα.

Η απάντηση στην κρίση και στο άγχος του ψαξίματος ενός καλού ανταλλακτικού, είναι η σωστή επιλογή καταστήματος. Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κωνσταντίνος διαθέτει μία τεράστια γκάμα με εγγυημένα ανταλλακτικά.

Είτε ψάχνετε ανταλλακτικά μηχανικά, είτε ηλεκτρικά, είτε ακόμη και φανοποιίας, εδώ θα κάνετε την καλύτερη αγορά. Στη Νέα Ιωνία, έμπειρο προσωπικό με ειδικές γνώσεις για κάθε είδους ανταλλακτικό αναμένει να σας βοηθήσει, να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας παροτρύνει για την καλύτερη αγορά.

Ζητήστε και προμηθευτείτε όποια ανταλλακτικά εσείς επιθυμείτε και προτιμάτε. Διαλέξτε ανάμεσα σε:
 
 • Ανταλλακτικά OEM: Αισθητά πιο προσιτά από τα ανταλλακτικά των αντιπροσωπειών, φέρουν στη συσκευασία το σήμα του κατασκευαστή. Πέραν αυτής της διαφοράς, είναι ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά με τα γνήσια. Προέρχονται από τους ίδιους κατασκευαστές που προμηθεύουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατά την κατασκευή του αυτοκινήτου, εξου και η ονομασία τους, Original Equipment Manufacturer. 
 • Aftermarket ανταλλακτικά: Κατά περίπτωση γνωστά και ως ιμιτασιόν. Σε αυτή την περίπτωση τα ανταλλακτικά προέρχονται από ανεξάρτητες εταιρείες που δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας με τη συγκεκριμένη εταιρεία για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η ποιότητά τους κυμαίνεται ανάλογα με τη χώρα προέλευσης και τις προδιαγραφές κατασκευής τους, που φυσικά θα πρέπει να είναι εφάμιλες με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να τα προτιμήσουμε. Συνήθως τα μηχανικά μέρη είναι ισάξιας ποιότητας, ενώ κατά περίπτωση σε ανταλλακτικά φανοποιείας μπορεί να έχουν μικρότερο πάχος για να κρατήσουν το κόστος τους χαμηλά. Θα πρέπει βέβαια πάντα να γίνεται έλεγχος πως πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. 
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά: Είναι , φυσιολογικά, η οικονομικότερη λύση. Η επιλογή τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, καθώς διαφορετικά τμήματα του αυτοκινήτου έχουν διαφορετική φθορά και διάρκεια ζωής. Κατά περίπτωση μπορεί να αποβούν εικονική οικονομία λόγω της μικρότερης διάρκειας ζωής που τους απομένει και γιαυτό προτείνεται να αγοράζονται μόνο απόσους γνωρίζουν να τα ξεχωρίζουν. Προτιμώνται ευρέως στην κατηγορία των ανταλλακτικών φανοποιείας.
 
Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κωνσταντίνος στη Νέα Ιωνία, είναι η πρώτη επιλογή όσων θέλουν ανταλλακτικά άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO SERVICE BOUMIS

Auto Service Boumis

ΦΥΛΗΣ 13 και ΓΡΙΒΑ, 14122   ΚΑΜΑΤΕΡΟ

210 2323472  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Auto Service Boumis με τεράστια εμπειρία στο service αυτοκινήτων αλλά και στα ταξί, μπορεί να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές. Βρείτε ακόμη πολλά αξεσουάρ αλλά και μοναδικές προσφορές.

Σωστό service σημαίνει ασφαλές αυτοκίνητο και μακροχρόνιο κέρδος. Όλες οι εταιρίες αλλά και τα μοντέλα που ανήκουν στο GroupVAG προάγουν την ποιότητα και την σιγουριά. Για να τα χαίρεστε πολλά χρόνια, πρέπει να τα προσέχετε με τη βοήθεια των ειδικών. Η επιχείρηση Auto Service Boumis διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση σε Audi, SEAT, VWκαι Skoda, ακόμα και για ταταξί αυτών. Είτε θέλετε ένα απλό service, είτε προετοιμασία ΚΤΕΟ, ακόμα και ανταλλακτικά, εδώ θα τα βρείτε όλα.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας, σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μπορούν να σας προσφέρουν υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος και σε ελάχιστο χρόνο. Η εξειδίκευση είναι αυτή που την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και της έχει χαρίσει ένα τεράστιο πελατολόγιο.
Αποκτήστε το δικό σας συνεργείο είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας οδηγός. Η επιχείρησηAuto Service Boumis σας περιμένει να της εμπιστευθείτε το δικό σας όχημα και να αποκτήσετε μία προσωπική σχέση εμπιστοσύνης.

Ειδικές παροχές αλλά και τιμές σε επαγγελματίες οδηγούς Taxi. Βρείτε πολλά αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές για να κάνετε την δουλειάς σας όσο πιο εύκολα γίνεται.
 
Για οτιδήποτε γύρω από SEAT, Audi, Skoda και VW  στην AutoService Boumis!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εξειδικευμένο service
 • Ανταλλακτικά
 • Διαγνωστικό έλεγχο
 • Αξεσουάρ
 • Προετοιμασία ΚΤΕΟ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΧΟΥΜΑΣ AUTOGAS

ΧΟΥΜΑΣ AUTOGAS

ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ 7, 18545   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

2121041410  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η τοποθέτηση και η σωστή συντήρηση ενός κινητήρα αερίου αποτελεί ζήτημα που χρειάζεται χειρισμούς από επαγγελματίες που συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα και σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Όταν βρεθείτε στη Houmos Autogas, θα ξέρετε ότι ήρθατε στο σωστό μέρος.

Με την πείρα της ιδρυτικής ομάδας της Houmas Autogas να μετρά  πάνω από 50 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου και την αποκλειστική συνεργασία με τα συστήματα αεριοκίνησης OPTIMA Nano & Expert της Πολωνικής εταιρείας ALEX SP ZOO, μέσω της HOUMAS AUTOGAS OPTIMA HELLAS,  τα εγγυημένα αποτελέσματα για την άριστη λειτουργία των υπηρεσιών που προσφέρονται είναι δεδομένα!
Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να βελτιώνεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς, ούτως ώστε μα επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα.
Στη Houmas Autogas, ενημερώνεστε ολοκληρωμένα για την εξέλιξη των εργασιών και το κόστος είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά!
 
Καλέστε σήμερα την εταιρεία Houmas Autogas στον Πειραιά και γίνετε κι εσείς ένας από τους συνεχώς αυξανόμενους ικανοποιημένους πελάτες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης LPG 
 • Εγκαταστάσεις αεριοκίνησης CNG
 • Περιοδικό έλεγχο
 • Επισκευές βλαβών
 • Αλλαγή αμορτισέρ
 • Αλλαγή μπαταριών
 • Αλλαγή συμπλέκτη,
 • Έλεγχος/αλλαγή φρένων,
 • Έλεγχος καυσαερίων.
 • Έλεγχος και προετοιμασία για ΚΤΕΟ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΟΥΚΟΣ

ΚΟΥΚΟΣ

ΖΑΓΟΡΙΩΝ 37, 10445   ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ

2108311480,2108540625, 2111844889   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Είστε κάτοχος γαλλικού αυτοκινήτου και ψάχνετε ανταλλακτικό; Από το μικρότερο λαμπάκι μέχρι και ολόκληρες πόρτες, θα τα βρείτε όλα στην τεράστια γκάμα της επιχείρησης Κούκος Νικόλαος.

Έχοντας εμπειρία 33 ετών, η επιχείρηση Κούκος Νικόλαος δεσμεύεται πως έχει ή ότι θα βρει τοανταλλακτικό που ψάχνετε. Τα γαλλικά αυτοκίνητα παρέχουν τρομερή άνεση και πολυτέλεια, όμως είναι συχνό φαινόμενο να χρειάζονται κάποια ανταλλακτικά για να λειτουργούν στο βέλτιστο των δυνατοτήτων τους. Είτε λοιπόν λόγω παλαιότητας, είτε λόγω κάποιου ατυχήματος,βρίσκεστε σε αναζήτηση οποιοδήποτε ανταλλακτικού, εδώ θα το βρείτε.

Η τεράστια πείρα του προσωπικού της επιχείρησης γύρω από το αυτοκίνητο όχι μόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο ανταλλακτικό αλλά είναι σε θέση να σας συμβουλέψει και για το τι να προτιμήσετε. Έχοντας την δυνατότητα και την τεράστια γκάμα γύρω από μεταχειρισμένα ή και καινούργια ανταλλακτικά, η επιχείρηση Κούκος Νικόλαος, όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει αλλά και να ξεχωρίσει, δημιουργώντας το δικό του μεγάλο πελατολόγιο.

Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα στην αναζήτηση ενός καλού ανταλλακτικού, σε προσιτή τιμή. Απευθυνθείτε στον Κούκο Νικόλαο και το γαλλικό σας αυτοκίνητο θα γίνει σαν καινούργιο. Βρείτε καπό, πόρτες-προφυλακτήρες και ότι άλλο δεν έχουνε οι άλλοι, μόνο εδώ!
 
Μην αρχίζετε τα γαλλικά, απλά απευθυνθείτε στον Κούκο Νικόλαο!

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PANTAZIS CARS

PANTAZIS CARS

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 272, 19006   ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

22960 34014  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ψάχνεις μεταχειρισμένο αλλά δεν θέλεις μετά να ψάχνεσαι; Η έκθεση αυτοκινήτου Pantazis Cars έχει αυτό που χρειάζεσαι. Αυτοκίνητα ελεγμένα για κάθε γούστο και πορτοφόλι.

Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ και αρκετές δεκαετίες, η έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Pantazis Cars, είναι σε θέση να σας βρει το επόμενο όχημα σας.

Μία τεράστια γκάμα με πάνω από 300 αυτοκίνητα, εξονυχιστικά ελεγμένη ώστε να υπάρξει εγγυημένο αποτέλεσμα, κρύβει διαμάντια για κάθε ανάγκη, είτε αυτό μεταφράζεται σεκάτι οικονομικό, είτε σε κάτι γρήγορο, είτε σε υγραέριο. Επειδή ο κάθε ένας από εμάς έχει και διαφορετικές ανάγκες αλλά και διαθέσιμο budget, το προσωπικό της εταιρίας είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να προβείτε στην πιο συμφέρουσα για εσάς αγορά.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε φωτοφραφίες, τιμή και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά με ένα κλικ. Όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα σε ασυναγώνιστες τιμές και φυσικά με βιβλίο service και κάθε έλεγχο. Με πάνω από 300 αυτοκίνητα ι.χ. και 36 φορτηγά, το πιο πιθανό είναι να μην ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε, παρά να μην βρίσκετε αυτό που θέλετε.

Και επειδή η επιχείρηση Pantazis Cars  δεν είναι απρόσωπη, μπορείτε με την επίσκεψη σας στην έκθεση στη Νέα Πέραμο, να προβείτε σε προσωπικόδιακανονισμό αγοράς με το προσωπικό της εταιρίας. Βρείτε την βοήθεια που θέλατε γύρω από τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Pantazis Cars.
 
Μεταχειρισμένα με όνομα και εγγυήσεις!
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

ΣΟΥΛΙΟΥ 17, 17342   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΣΟΥΛΙΟΥ

2109958930 , 6948079824  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επειδή η εξειδίκευση κάνει την πραγματική διαφορά, στο συνεργείο Στράτος Κανάς γνωρίζουν τα μοντέλα Toyota και Daihatsu όπως τη παλάμη τους. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή ανταλλακτικό λύνεται αυθημερόν από αυτούς που ξέρουν.

Μη σπαταλάτε άλλο χρόνο και χρήμα ψάχνοντας ένα συνεργείο που θα σας εξυπηρετήσει στο περίπου και με αβέβαιο αποτέλεσμα. Γλιτώστε την ταλαιπωρία και την αναζήτηση και απευθυνθείτε κατευθείαν στους καλύτερους. Το συνεργείο Στράτος Κανάς με απόλυτηεξειδίκευση σε Toyota και Daihatsu μπορεί να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Το πραγματικά έμπειρο προσωπικό που δεν σταματά να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται σε κάθε νέο γύρω από τα αυτοκίνητα αλλά και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση, σας εγγυώνται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πραγματοποιήστε από το πιο μικρό service μέχρι και τη πιο μεγάλη ζημιά, πάντα με υπευθυνότητα και σε απόλυτη συνεννόηση για κάθε βήμα με τους τεχνικούς. Και επειδή πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που κατανοεί τις δυσκολίες τις εποχής, μη διστάσετε να προχωρήσετε σε προσωπικό διακανονισμό για την εξόφληση οποιουδήποτε ποσού.

Για να οδηγείτε και εσείς ένα ασφαλές αυτοκίνητο αλλά και να γνωρίζετε την απόλυτη κατάσταση των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και στην πιο μικρή επισκευή, το συνεργείο Στράτος Κανάς είναι μονόδρομος!
 
Η λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας, βρίσκεται στην οδό Σουλίου στον Αγιο Δημήτριο.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PMRD- ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

PMRD- ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΤΑΤΟΙΟΥ & ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 50, 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

210 2823212, 6987782716  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην PMRD του κύριου Παναγιωτίδη, θα βρείτε ότι χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη λύση σε ότι σας απασχολεί για το αυτοκίνητό σας.

Από Service έως τις πιο απίστευτες βελτιώσεις, αναλαμβάνουν με τον επαγγελματισμό τους να αντιμετωπίσουν ακόμη και το δυσκολότερο εγχείρημα. 
Ενδιαφέρεστε για αναπαλαίωση στο αυτοκίνητο που έχετε κρατήσει και δε μπορείτε να βγάλετε απ¶το γκαράζ και την καρδιά σας;  Εδώ θα βρείτε λύση και γι αυτό.

Οι υπηρεσίες φανοποιείας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.
Έχετε «όρεξη» για μετρατροπές και διστάζετε;

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς της PMRD και ενημερωθείτε πλήρως με τις σωστές οδηγίες για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε!
Ανεβάστε το επίπεδο στη σχέση σας με το αυτοκίνητό σας, με τη βοήθεια των κατάλληλων.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΑΤΡΟ

ΙΑΤΡΟ

ΛΕΩΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 108, 18756   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

210 4007030   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Ιατρό Ανταλλακτικά είναι ένας χώρος που σκοπό έχει την εύρεση λύσεων σε ότι έχει να κάνε με τα ανταλλακτικά επιβατικών και φορτηγών Mercedes. Το κατάστημα δημιουργήθηκε χάρη στην μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία τους δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουν τι είναι αυτό που χρειάζεστε για την συντήρηση του οχήματο σας. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Αριστη ποιότητα
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Παράδοση χωρίς επιβάρυνση (στην έδρα σας ή σε πρακτορείο επιλογής)
 • Δωρεάν παροχή συμβουλών για βέλτιστη και οικονομική συντήρηση του αυτοκινήτου σας
 • Δυνατότητα προσφοράς εργασίας επισκευής οχήματος με κάποιον από τους συνεργάτες τους

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΟΝΤΟΥ 19, 17342   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ VAG GROUP

210 9848171  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο εξειδικευμένο συνεργείο VW,  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ θα συναντήσετε ένα οργανωμένο χώρο με κορυφαία μηχανήματα  και γνήσια ανταλλακτικά σε οικονομικές τιμές και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που τους προτιμούν οι πελάτες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έλεγχος αυτοκινήτου – Service
- Διάγνωση βλαβών – Επισκευή
- Ανταλλακτικά όλων των ειδών
- Ζυγοστάθμιση αυτοκινήτου
- Ευθυγράμμιση αυτοκινήτου
- Ηλεκτρονικός έλεγχος
- Μπαταρίες αυτοκινήτων
- Ηλεκτρολογία αυτοκινήτων
- Οικονομικές προσφορές
- Έλεγχος για ΚΤΕΟ  

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή – 08:00 με 17:00

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Στο συνεργείο γίνετε ο τεχνικός έλεγχος  15 σημείων εντελώς δωρεάν ο οποίος περιλαμβάνει:

- Λειτουργία – ρύθμιση φώτων
- Έλεγχος εσωτερικών λειτουργιών
- Λίπανση θυρών
- Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων
- Έλεγχος πλυστικού συστήματος
- Πίεση ελαστικών
- Κατάσταση ελαστικών
- Έλεγχος συστήματος πέδησης
- Έλεγχος φρένων
- Έλεγχος διαρροών
- Οπτικός έλεγχος λειτουργίας εξάτμισης
- Οπτικός έλεγχος του κάτω πεδίου του οχήματος
- Έλεγχος μπαταρίας
- Έλεγχος μπουζί
- Έλεγχος υγρού φρένων

Επιλέξτε το συνεργείο  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ για την καλύτερη και πιο αξιόπιστη συντήρηση του οχήματό σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

ΦΑΛΗΡΟΥ 82, 15232   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210 4209003  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Περατινός Service αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με έτος ίδρυσης το 2004. Βρίσκεται στον Πειραιά, στη Φαλήρου 82, σε έναν σύγχρονο χώρο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που μας προτιμούν εκατοντάδες πελάτες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που μας προτιμούν εκατοντάδες πελάτες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Έλεγχος αυτοκινήτου – Service
 • Διάγνωση βλαβών – Επισκευή
 • Πλήρωση φρέων
 • Αναλυτής καυσαερίων
 • Λογισμικό τεχνικών πληροφοριών
 • Τεχνογνωσία
 • Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά
 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
 • Οικονομικές προσφορές
 • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το συνεργείο λειτουργεί με τηλεφωνικό ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλεφωνικό κέντρο 210-4209003 προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΗΛΕΠ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ILEP-CryoTech

ILEP-CryoTech

ΑΔΑΜΩΝ 15, 14564   ΚΗΦΙΣΙΑ

210 8002150  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ILEP-CryoTech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα κλιματισμού και ψύξης οχημάτων. Σήμερα, μετά από 31 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό, αποτελεί τη μεγαλύτερη ολοκληρωμένη μονάδα για κλιματισμό και ψύξη οχημάτων στην Ελλάδα.

Σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματισμού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Συντήρηση κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων
 • Απολύμανση κλιματισμού αυτοκινήτων
 • Επισκευή κλιματιστικών, ψυκτικών μηχανημάτων και κομπρεσέρ
 • Θέρμανση: Επισκευή / αντικατάσταση καλοριφέρ
 • Τοποθέτηση κλιματιστικών
 • Αναβάθμιση κλιματιστικών
 • Τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων
 • Σχεδιασμός / Κατασκευή

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Terras Sport

Terras Sport

ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 18, 15122   ΜΑΡΟΥΣΙ

210-6142845  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Είναι γεγονός πως μέσα στο πανδαιμόνιο της ελεύθερης αγοράς, είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον προσανατολισμό σου, όταν ζητάς μια αξιόπιστη λύση για την εξέλιξη και μετατροπή είτε του αγωνιστικού, είτε του συμβατικού αυτοκινήτου σου. Μια τέτοια λανθασμένη επιλογή μπορεί να παίξει και με την ασφάλεια σου, αλλά και με την τσέπη σου.

Η  εταιρία Terras Sport έρχεται να σε απαλλάξει από κάθε άγχος και να κάνει το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, αξιόπιστο αλλά και υψηλών επιδόσεων. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα αγωνιστικών και βελτιωτικών ειδών, από τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο, έχοντας παράλληλα και την τεχνογνωσία για να καλύψει κάθε ανάγκη σου. Τα 16 χρόνια εμπειρίας της εταιρίας είναι το καλύτερο εχέγγυο για το απλό service του αυτοκινήτου σου, μέχρι και την τεχνική υποστήριξη αλλά και προετοιμασία του αγωνιστικού σου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε πως πολλά από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της χώρας μας, έχουν δεχθεί τις περιποιήσεις της Terras Sport.

Αναρτήσεις, φρένα, τακάκια, αγωνιστικός ρουχισμός, αγωνιστικά/βελτιωτικά ανταλλακτικά, μπλοκέ διαφορικά, ζάντες, καθίσματα, όργανα κ.α θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς από τις αμέτρητες επιλογές που έχεις. Η εταιρία Terras Sport θα βρίσκετε δίπλα σου ώστε να βρείτε λύσεις σε κάθε ανησυχία σου. Aλλωστε τα πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - MOSCHOS

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - MOSCHOS

Λ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 31 (ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ), 17343   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2109763206 - 2109750903  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

38 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο των ελαστικών και των αναρτήσεων, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην αναζήτηση του τέλειου! Η εταιρία Moschos είναι μονόδρομος πλέον για μια επιτυχημένη αγορά.

Από το 1985 και έπειτα, η εταιρία Moschos είναι δίπλα μας για την αντικατάσταση των ελαστικών, των αναρτήσεων αλλά και των φρένων μας. Η τεράστια τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, είναι αυτή που σε κάνει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των τεχνικών. Πάντα με τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς σε ελαστικά, ζάντες, φρένα και αναρτήσεις κάθε είδους αλλά και για κάθε πορτοφόλι. Σε μια συνολική έκταση 600τμ θα βρεις μια τεράστια γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, και το φορτηγό. Η εταιρεία και οι ανάγκες των πελατών, βοήθησαν την φιλοσοφία εξέλιξης με σκοπό την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Στις εγκαταστάσεις που αποτελούνται από 200m2 εκθεσιακού χώρου, 200m2 service και 200m2 αποθήκης  θα βρείτε όλη τη γκάμα των επώνυμων ελαστικών, (Michelin, CONTINENTAL, TOYO, Pirelli, Goodyear, Dunlop κ.α), και επώνυμων εταιρειών  όσο αφορά τις ζάντες αλλά και τις αναρτήσεις (BBS, WORKS, OZ, MOMO, Bilstein, KONI, KW,κ.α.). Το καταρτισμένο προσωπικό (πτυχιούχοι μηχανικοί) θα σας εξυπηρετήσει με προθυμία , τεχνογνωσία και συνέπεια, παράλληλα με τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα της αγοράς (GORGHI και Mondolfo Ferro).

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 8:00 π.μ. - 6:30 μ.μ, Σάββατο 8:00 π.μ. - 3:00 μ.μ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ 16, 14231   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΨΥΓΕΙΑ

2102775156  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην Νέα Ιωνία, εδώ και 45 χρόνια πρωταγωνιστεί το μαγαζί του  Ευαγγελιάδη Νικόλαου, όντας ένα από τα πιο παλιά και έμπιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία ψυγείων αυτοκινήτωνκαι φορτηγών.

Από το 1968, η όρεξη και το μεράκι του ιδρυτή Βασίλειου Ευαγγελιάδη τον καθιέρωσε στο χώρο και έκανε ανθρώπους από όλες τις γειτονιές της Αθήνας να τον εμπιστεύονται γιαοποιαδήποτε ζημιά γύρω από το ψυγείο του αυτοκινήτου. Το 2007, αναλαμβάνει τα ηνία του συνεργείου ο Νικόλαος Ευαγγελιάδης του Βασιλείου και συνεχίζει με το ίδιο επαγγελματισμό και αγάπη για το επάγγελμα του ψυκτικού αυτοκινήτων, παρέα με τον πατέρα του.
Στα προϊόντα θα βρείτε από ολοκληρωμένα συστήματα ψύξης, τάπες και κολάρα, μέχρι και θερμοστάτες, βαλβίδες και βεντιλαντέρ. Ότι ψάχνετε, θα το βρείτε στο κατάστημα του Νικόλαου Ευαγγελιάδη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Αλλαγή / Καθαρισμό / ανακατασκευή ψυγείων αυτοκινήτου.
 • Συγκολλήσεις – επισκευές aircondition αυτοκινήτων και φορτηγών.
 • Κατασκευές Αλουμινένιων ψυγείων αγωνιστικών αυτοκινήτων
 • Αυτόματο Καθαρισμό κυκλώματος ψύξης/μηχανής από σκουριά και λάδια.
 • Εσωτερικό καθαρισμό μηχανής-κινητήρα.
 • Επισκευή / σέρβις καλοριφέρ αυτοκινήτου.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτ-Παρ: 9 με 6 και Σάββατο 9 με 4.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ

Μ&Κ ΜΕΜΜΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 23, 15124   ΜΑΡΟΥΣΙ

210 8069440  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ είναι για περισσότερα από 35 χρόνια μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της εμπορίας ελαστικών, ενώ με νέες συνεργασίες επεκτείνει περαιτέρω το πεδίο δράσης της.

H εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για περισσότερα από 35 ολόκληρα χρόνια στην επαγγελματική της φαρέτρα την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου.

Η εμπειρία που έρχεται από την πρώτη γενιά τον Θέμη Μέμμο, βρήκε άξιους συνεχιστές που ενδυναμώνουν κάθε χρόνο με στρατηγικές επιλογές τη θέση τους στην αγορά των ελαστικών.

Ο Μάρκος και o Κωνσταντίνος Μέμμος μέσα από την ισχυρή βάση που έχουν χτίσει με τα διεθνώς καταξιωμένα, εμπορικά σήματα μεγάλων κατασκευαστών, όπως BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, DAYTON, FIRESTONE, VIKING, YOKOHAMA  σε μια τεράστια ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος και μοτοσικλέτας.

Η συνεργασία της Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ με το δίκτυο των κατασκευαστών ελαστικών και ζαντών, στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας πάντα εγγυημένες επιλογές.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Η γκάμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει επίσης επισκευή και βαφή ζαντών, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας , μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες σχέδια ζαντών γνωστών κατασκευαστών, όπως BORBET, TEAM DYNAMICS, JAPANRACING WHEELS, KESKIN. Επιπρόσθετα υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TECH PAINT - ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

TECH PAINT - ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 379, & ΣΟΥΛΙΟΥ 2, 153 43   ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

2106527367, 6946061232  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία TECH PAINT μπορεί να επαναφέρει την λάμψη του αυτοκινήτου σας, να αποκαταστήσει φθορές και διαβρώσεις ενώ αναλαμβάνει και αναπαλαιώσεις.

Έχοντας ασύγκριτο μεράκι και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο, το φανοποιείο – βαφείο Tech Paint - Λαζαρακόπουλος Κώστας, με έδρα την Αγία Παρασκευή, διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά.

Στην επιχείρηση, έχουν πραγματοποιηθεί αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ενώ εξειδικεύεται στις ανακατασκευές/αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων. Η 15ετής εμπειρία στον χώρο της βαφής αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
 
Τα νέα μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την επίλυση κάθε είδους επισκευής του αμαξώματος, είτε πρόκειται για μικρές ζημιές είτε για μεγαλύτερης έκτασης επισκευές.

To φανοποιείο TECH PAINT εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Παράλληλα γίνεται αποκατάσταση του φθαρμένου από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώματος στο όχημά σας, με βαφές φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ καλύπτεται άμεσα και με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημιά, φθορά και θαμπάδα.

Η TECH PAINT αναλαμβάνει ολοκληρωμένη και με εγγυημένο αποτέλεσμα, αναπαλαίωση/ανακατασκευή κλασικών αυτοκινήτων.
 
Η ποιότητα που χαρακτηρίζει τις εργασίες της TECH PAINT και η έμφαση που δίνει στη λεπτομέρεια έχει αναγνωρισθεί από ένα ευρύ φάσμα πελατών, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από την περιφέρεια.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φανοποιία
 •  Βαφές φούρνου αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
 • Καλίμπρα, αργκόν, ηλεκτρόποντα
 • Επισκευές προφυλακτήρων
 • Γυάλισμα – κέρωμα

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΧΥΛΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΕ

ΠΑΧΥΛΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΕ

ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 288, 15232   ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210 6817202  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο κόσμος του ελαστικού, δεν χρειάζεται μεγάλο πορτοφόλι, μα τις κατάλληλες γνωριμίες. Και η εταιρία Ελαστικά Παχύλας, είναι μία γνωριμία που μπορεί να σας βγάλει μόνο κερδισμένους. Όλα ξεκίνησαν το 1942 όπου η ίδρυση της έγινε γρήγορα γνωστή και το πελατολόγιο από τα  πρώτα κιόλας χρόνια έδειχνε την μεγάλη πορεία της επιχείρησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ελαστικά όλων των τύπων
 • Ζάντες  όλων των τύπων
 • Ευθυγράμμιση
 • Αμμορτισέρ
 • Service

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιηγηθείτε στο πληρέστατο και διαδραστικό site της εταιρίας, ανακαλύψτε προσφορές και βρείτε μέσα από απλή αναζήτηση αυτό που ψάχνετε. Πιο εύκολα από ποτέ, με εγγύηση εργασιών και εξυπηρέτηση πελατών ακόμα και με επί τόπου βοήθειας, δεν θα ξαναγχωθείτε για τα ελαστικά σας και για το αμάξι σας.
 
Εταιρία με ανθρώπινο πρόσωπο που βλέπει πιο πέρα από την απλή παροχή υπηρεσιών.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

BRAKETRUCK

BRAKETRUCK

ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΝΑΤΟ 100, 19300   ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

2105584520, 2105584521  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο BRAKETRUCK δραστηριοποιείται στην επισκευή βαρέων οχημάτων. Με την πείρα και την εξειδίκευση του προσωπικού τους είναι σε θέση να εγγυηθούν για την αμεσότητα και την ποιότητα της κάθε τους ενέργειας.
Η ειδικότητά τους στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Διαθέτουν μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών και σε φρένα αλλά και σε αναρτήσεις καθώς και τεχνογνωσία για συστήματα πέδησης με ABS, EBS αλλά και αναρτήσεις με σύστημα ECAS. Επιπλέον, στην BRAKETRUCK γίνεται τοποθέτηση ABS και EBS με εξουσιοδότηση από τις εταιρείες Wabco, Knorr-Bremse και Haldex. 
Διαθέτει διαγνωστικό για όλες τις μάρκες μηχανοκίνητων οχημάτων, φορτηγών. Επίσης, πραγματοποιείται ανύψωση αξόνων και τοποθέτηση συστήματος ανύψωσης αξόνων καθώς και εγκατάσταση εξ` αρχής συστήματος αέρος νταλίκας.

Η BRAKETRUCK δραστηριοποιείται από το 2012 στο χώρο αλλά οι άνθρωποί της έχουν εμπειρία από το 1991. Μη διστάσετε να τους επισκεφθείτε και να συνεργαστείτε μαζί τους.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΡΟΣΟΛΥΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΡΟΣΟΛΥΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 4 , 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

2102846016  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το καλό γούστο που είχες για να μπεις στην οικογένεια της Alfa Romeo – Fiat – Lancia, διατήρησε το και στα ανταλλακτικά. Εάν αγαπάς το αυτοκίνητο σου, θέλεις να οδηγείς έναασφαλές όχημα και παράλληλα να κάνεις την πιο οικονομική επιλογή, η απάντηση βρίσκεται στην Μεταμόρφωση.
 
Το κατάστημα Ροσόλυμος, διαθέτει μία τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ γύρω από τις ιταλικές μάρκες.
Μόνο ποιοτικά και καλά ανταλλακτικά που δεν θα σας αφήσουν ξεκρέμαστους και αξεσουάρπου μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το αυτοκίνητο σας, θα βρείτε σε ένα από τα πιο πλήρη καταστήματα της αγοράς. Σε κεντρικό σημείο, στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό και  ιδιωτικό παρκινγκ είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει.

Όποιο μοντέλο και να έχετε, όσο σπάνιο και να είναι το ανταλλακτικό, υπάρχει η λύση. Επισκεφθείτε ή τηλεφωνήστε στο μαγαζί και σε λίγα λεπτά θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Η γκάμα καλύπτει όλα τα μοντέλα,  ενώ δεν περιορίζεται σε ανταλλακτικά, μα επεκτείνεται και σε αξεσουάρ.

Το αυτοκίνητο είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται προσοχή, πόσο μάλλον όταν τραβάει τα βλέμματα όπως μία Alfa Romeo. Κάντε την καλύτερη και οικονομικότερα συμφέρουσα επιλογή.

Εάν συμβιβάζεστε στα ανταλλακτικά, είναι σαν να συμβιβάζεστε στην ποιότητα. Μην το κάνετε,εμπιστευτείτε τους ειδικούς και κερδίστε σε χρόνο, χρήμα και εγγύηση.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PITS SERVICE ΜΗΛΑΡΟΓΙΩΡΓΟΣ

PITS SERVICE ΜΗΛΑΡΟΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΩΡ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 171, 14452   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

2102852250 , 6972261288  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Οι κορυφαίες επιδόσεις και ασφάλεια δεν εξαρτώνται μόνο από την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου αλλά και από την ποιότητα του service. Στην Pits Service Μηλαρογιώργος παρέχονται μόνο υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για ένα καλύτερο αυτοκίνητο.

Είτε αντιμετωπίζετε θέματα μηχανολογικής, είτε ηλεκτρολογικής υποστήριξης, στο συνεργείο Pits Service θα βρείτε την λύση. Η πολυετής εμπειρία και η άριστη τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό σας εγγυώνται ένα πράγμα. Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Μεγαλύτερη απόδειξη; Η φήμη και το πελατολόγιο της επιχείρησης.
Εκτός από τα παραπάνω, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε και μια τεράστια γκάμα σε καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά , γνήσια και after market, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη του οχήματός σας.

Η πιο ξεκάθαρη διαδικασία που θα δείτε σε συνεργείο!

Συγκεκριμένα, αφού γίνει ο εξονυχιστικός έλεγχος του οχήματός σας, έρχεται η λεπτομερής καταγραφή κάθε προβλήματος και κάθε βλάβης που εντοπίστηκε. Ακολούθως, γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα του ελέγχου, καθώς και για το κόστος των επισκευών που απαιτούνται. Αφού δώσετε την έγκρισή σας, γίνεται και επισκευή του οχήματός σας, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του.
 
Προκειμένου να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αναγκαιότητα των επισκευών, κατά την παράδοση του οχήματός σας, παίρνετε εάν θέλετε τα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν μαζί με την διευκρίνιση για τους λόγους που οδήγησαν στην αντικατάστασή τους. Επιπλέον, παρέχεται  εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά, παρέχοντάς σας τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση, ώστε να απολαμβάνετε υψηλές αποδόσεις και ασφάλεια στο δρόμο!
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εξειδικευμένο Service Αυτοκινήτων
 • Διαγνωστικός Ηλεκτρονικός Έλεγχος
 • Καθαρισμός μπεκ
 • Έλεγχος ABS & Injection
 • Προετοιμασία Κτεο
 • Μετατροπές
 • Ρυμούλκηση οχήματος
 • Service Air condition - Clima
 • Πωλήσεις - Ανταλλαγές αυτοκίνη