Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Λ.ΦΥΛΗΣ 81, 13451   ΚΑΜΑΤΕΡΟ

10710-2102388333  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με δωρεάν έλεγχο ταξιδιού, δωρεάν παραλαβή - παράδοση από τον χώρο σας και προσφορές για online ραντεβού τεχνικού ελέγχου, ακόμα το σκέφτεστε; ΙΚΤΕΟ Πήγασος και καθαρίσατε.

Καλώς ή κακώς όλοι οφείλουμε να περνάμε ΚΤΕΟ τα οχήματα μας για να είμαστε ασφαλείς και να γνωρίζουμε την πλήρη κατάσταση του οχήματος μας. Γιατί λοιπόν να μην μετατρέψετε την υποχρέωση σε σίγουρο κέρδος και μία ευχάριστη εμπειρία;

Το ΙΚΤΕΟ Πήγασος διαθέτει δύο υπερσύγχρονα ΚΤΕΟ στο Καματερό και το Περιστέρι εξοπλισμένα αφενός με το πιο έμπειρο προσωπικό της αγοράς και αφετέρου με μηχανήματα που εγγυώνται ένα άριστο έλεγχο.
Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πήγασος αποτελεί μία μονάδα που παρέχει όλες τις υπηρεσίες ελέγχου τόσο οχημάτων όσο και μηχανών.

Πιο συγκεκριμένα είναι σε θέση να:
 • Πραγματοποιείσαι τόσο αρχικό όσο και περιοδικό έλεγχο
 • Εκδόσει κάρτα ελέγχου καυσαερίων
 • Πραγματοποιήσει ειδικό και περιοδικό τεχνικό έλεγχο  εκπαιδευτικού οχήματος Β κατηγορίας
 • Ελέγξει διασκευές LPG/CNG
 • Ελέγξει εκπαιδευτικές μοτοσυκλέτες Α,Α1,Α2
Θέλετε να είστε και σίγουροι για το όχημα σας και να βγείτε τριπλά κερδισμένοι; 
Με τη νέα προσφορά του ΙΚΤΕΟ Πήγασος μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν τεχνικό έλεγχο, να κλείσετε ραντεβού μέσω της online πλατφόρμας και να κερδίσετε σημαντική έκπτωση. Ακόμη, εσείς δεν χρειάζεται να οδηγήσετε ούτε ένα μέτρο, καθώς υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του οχήματος στο χώρο σας από το προσωπικό της επιχείρησης.

Θέλετε επαγγελματική δουλειά, έμπειρο προσωπικό και τις καλύτερες τιμές της αγοράς; Δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε, παρά να κλείσετε το ραντεβού σας σε ένα από τα δύο καταστήματα του ΙΚΤΕΟ Πήγασος
.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΙΣΑΪΔΗΣ

AUTO ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΙΣΑΪΔΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 26 , 15231   ΑΝΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210 6756212  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Auto Μηχανική-Ισαΐδης , έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πείρα δεκαετιών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Auto Μηχανική-Ισαΐδης, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Auto Μηχανική-Ισαΐδης είναι:
Επισκευές και service αυτοκινήτων
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Καθαρισμός μπεκ
Κάρτα καυσαερίων
Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων  

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα, καθώς όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
 
Στην Auto Μηχανική-Ισαΐδης θα βρείτε τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

VGMOTORS

VGMOTORS

Γ. ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ 79 , 13672   ΑΧΑΡΝΕΣ

2102449640, 6936695581  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο αυτοκινήτων VGmotors, που βρίσκεται στις Αχαρνές (Μενίδι), προσφέρει από το 2010 υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την επιδιόρθωση, επισκευή και συντήρηση του αυτοκίνητου σας σε φιλικές και προσιτές τιμές. Η 25ετή εμπειρία στον χώρο του αυτοκίνητου, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού και τον άρτια εξοπλισμένο χώρο εργασιών, καθιστούν την επιχείρηση συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Η VGmotors παρέχει service σε αυτοκίνητα όλων των εταιρειών, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, άμεσα και οικονομικά. Το προσωπικό βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι επισκευές αφορούν αμορτισέρ, αναρτήσεις, σασμάν και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τα μηχανικά και ηλεκτρολογικά, προσφέροντας ένα ομαλό σε λειτουργία και ασφαλές αυτοκίνητο.

Επιπρόσθετα, το συνεργείο αυτοκινήτων VGmotors αναλαμβάνει την Αναπαλαίωση και συντήρηση κλασικών οχημάτων, ενώ ασχολείται και με την επισκευή και συντήρηση αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Η αφοσίωσή στους πελάτες αλλά και η αγάπη για το αυτοκίνητο, είναι στοιχεία που διαφοροποιούν την VGmotors από άλλα συνεργεία, ενώ παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από συνέπεια, ειλικρίνεια και αξιοπιστία.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

JS GARAGE ΣΑΜΙΚΟΣ-ΔΟΥΚΑΣ ΟΕ

JS GARAGE ΣΑΜΙΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ ΟΕ

ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 45, 11147   ΓΑΛΑΤΣΙ

2108646923  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΣΑΜΙΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2020 με αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών όσον αφορά στην επισκευή και συντήρηση των μηχανοκίνητων οχημάτων και ειδικότερα αυτοκινήτων.

Οι πιστοποιημένες γνώσεις και οι διακρίσεις των ανθρώπων της εταιρείας, μέσα από τους επίσημους αντιπροσώπους της Bmw-Mini και Peugeot-Citroen μαζί με την πολυετή εμπειρία τους, εγγυώνται την εξειδίκευση αλλά και την καινοτομία στον χώρο της συντήρησης και επισκευής όλων των αυτοκινήτων.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται κυρίως στον κλάδο της επισκευής, συντήρησης σέρβις, συντήρησης Air condition και ηλεκτρικών μερών καθώς και στην οργάνωση-παρακολούθηση του αυτοκινήτου για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
 
 Η φιλοσοφία της εταιρείας ΣΑΜΙΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ συνοψίζεται γύρω από τους εξής τομείς:

 •  Εξειδίκευση των ανταλλακτικών και των υπηρεσιών
 •  Δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά
 •  Διαρκής αναβάθμιση των διαδικασιών και βελτίωση των παρερχόμενων υπηρεσιών 
 •  Άμεσα μετρήσιμη αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών 
 •  Αξιοπιστία των στελεχών και συνεργατών 
 Στόχος της εταιρείας ΣΑΜΙΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ, η απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAR READY

CAR READY ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Καυκάσου 135, 11364   ΚΥΨΕΛΗ

2108654696  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία CAR READY είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με εργασίες  φανοποιείας, βαφής, συντήρησης και επισκευής από το 1980. Η πολυετής εμπειρία της αλλά και οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας, είναι σε θέση να προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας, είναι η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, την οποία επιτυγχάνουν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δίνει λύσεις σε κάθε απαίτηση που αφορά ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό σας, ενώ η αποκατάσταση της ζημιάς γίνεται σε ένα πλαίσιο άριστης ποιότητας υλικών βαφής και ανταλλακτικών. Η διαρκής επιμόρφωση και εκπαίδευση των τεχνικών, είναι η μεγάλη εγγύηση για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σου παρέχουν υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης και σε απαλλάσσουν από τις χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης αναλαμβάνοντας όλο το βάρος της διεκπεραίωσης.

Στην CAR READY είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί, μέσα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και άρτια επανδρωμένο περιβάλλον.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β.ΒΕΡΓΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β.ΒΕΡΓΟΣ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 124, 16122   ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

2107235575  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Έχοντας ασύγκριτο μεράκι και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο, το φανοποιείο – βαφείο ΒΕΡΓΟΣ, με έδρα την Καισαριανή, θα κάνει το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο.

Τα 25 χρόνια εμπειρίας και οι αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου και βαφής αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και τον καλύτερο λόγο για να επιλέξετε την εταιρεία Βέργος για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Αυτός είναι και ο λόγος που διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά.

Τo φανοποιείο Βέργος εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Το προσωπικό είναι από τα πλέον εξειδικευμένα και οι εγκαταστάσεις διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να προσφέρουν στον πελάτη υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Επισκευή του οχήματος με ασφαλιστική κάλυψη. Η εταιρεία αναλαμβάνει την είσπραξη των χρημάτων από την ασφαλιστική σας εταιρία χωρίς επιβάρυνσή σας.
 • Παρέχει όχημα εξυπηρέτησης πελατών κατόπιν συνεννόησης προς διευκόλυνση των πελατών.
 • Συνέπεια στον χρόνο παράδοσης του αυτοκινήτου σας.
 • Έλεγχος με εξειδικευμένο εξοπλισμό για τυχόν μη εμφανή επισκευασμένα μέρη του αυτοκινήτου. Ο έλεγχος αυτός προτείνεται σε υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

G SOUND

G SOUND

ΜΗΔΕΙΑΣ 2, 14232   ΠΕΡΙΣΣΟΣ

2102713598, 6975817946  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο κατάστημά μας υπάρχει έκθεση από όλα τα νέα προϊόντα ήχου - εικόνας, όπως ενισχυτές, Radio - CD, ηχεία, subwoofer, car tv / dvd, συναγερμοί, αντικλεπτικά αυτοκινήτου καθώς και navigation με δυνατότητα δοκιμής μέχρι την τελική επιλογή σας. Επίσης στον χώρο μας επισκευάζονται και συντηρούνται Aircondition, μίζες, δυναμό. Ακόμη γίνονται πιστοποιημένες μετατροπές αυτοκινήτων, τζιπ, φορτηγάκια από βενζίνη σε κιτ υγραερίου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ -ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΤΡΕΙΛΕΡ-ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ-ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
ΦΩΤΑ XENON
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 5Α, 15233   ΧΑΛΑΝΔΡΙ

2106851205  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία μας ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει στο Χαλάνδρι από το 1968 με αντικείμενο την επισκευή αυτοκινήτων. Σκοπός μας είναι να διατηρούμε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση καθόλη τη διάρκεια ζωής του, τηρώντας πάντα τις αρχικές προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Γι αυτόν τον λόγο στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν τα παρακάτω άρτια εξοπλισμένα τμήματα.

 •  Τμήμα Επισκευής και Συντήρησης (Service)
 •  Τμήμα Φανοβαφείου
 •  Τμήμα Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ (Γνήσια και Aftermarket)

Από το 1988 έως τον Ιούλιο 2014 είμασταν επίσημο μέλος του δικτύου Renault Dacia στην Ελλάδα, και στην συνέχεια ανεξάρτητος επισκευαστής Renault Dacia.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 •  Service
 •  Φανοβαφείο
 •  Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ
 •  Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων
 •  Έλεγχος και προληπτική συντήρηση
 •  Ζυγοστάθμιση - Ευθυγράμμηση
 •  Επισκευή A/C
 •  Boutique

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 16:30

Σάββατο και Κυριακή κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΡΑΤΗΣ

ΑΦΡΑΤΗΣ

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15, 34100   ΧΑΛΚΙΔΑ

2221024258  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εμπορία ανταλλακτικών Ford και Opel από το 1972. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε γνήσια και after market ανταλλακτικά. Πλέον στο κατάστημά μας θα βρείτε και ανταλλακτικά Fiat.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου 
Λιανικής πώλησης 
Εμπόριο ανταλλακτικών 
Γνήσια & after market ανταλλακτικά 
Ανταλλακτικά Ford – Opel - Fiat 
Λάδια Ford Castrol 
Opel ανταλλακτικά

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ. - 06:00μ.μ.
Σάββατο 08:00π.μ. - 03:00μ.μ.
Κυριακή κλειστά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαθέτουμε επώνυμα ανταλλακτικά after market (SACHS, SKF, CONTINETAL, DAYCO, OPEN PARTS, LOBRO, LUK, VICTOR REINZ, FILTRON, κ.α.)

 • Σετ Αμπραγιάζ
 • Σετ Χρονισμού
 • Service (Λάδια, Φίλτρα)
 • Λάδια (FORD - OPEL - SELENIA)
 • Αμορτισέρ
 • Εμπρόσθιο Σύστημα (Μπαλάκια, Ακρόμπαρα, Ψαλίδια, κ.α.)
 • Φλάτζες, Τσιμούχες
 • Βάσεις Μηχανής
 • Φανοποιία για όλους τους τύπους των οχημάτων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO SAME

AUTO SAME

ΑΛΦΕΙΟΥ 69, 27100   ΠΥΡΓΟΣ

26210 20035  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO REPAIR - ΤΣΟΥΠΡΟΣ Δ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

AUTO REPAIR - ΤΣΟΥΠΡΟΣ Δ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΥΚΑΣΟΥ 166, 11363   ΚΥΨΕΛΗ

2108623193  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το Service του αυτοκινήτου στο συνεργείο της Auto Repair γίνεται με γνώμονα την σωστή λειτουργία και ασφάλεια του οχήματος.

Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται χωρίς να χάνεται η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου βάση της ευρωπαϊκής οδηγίας που ισχύει από την 1/6/2010.
Οι εργασίες και τα νέα ανταλλακτικά έχουν εγγύηση ενός έτους.

Διαγνωστικός έλεγχος
Έλεγχος όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου για βέλτιστες ρυθμίσεις και σωστή λειτουργία. Γρήγορη και άμεση διάγνωση λαθών με ευρεία κάλυψη οχημάτων.
Συστήματα Bosch KTS550, Ultrascan P1.

Ευθυγράμμιση
Σύγχρονο μηχάνημα με κάμερες για τη πιο σωστή ευθυγράμμιση που μπορεί να γίνει.

Καθαρισμός μπεκ.
Για καλύτερη κατανάλωση βενζίνης και σωστή ρύθμιση του injection του κινητήρα.

Service Air Condition
Έλεγχος διαρροών, αντιμυκητιακός καθαρισμός, αναπλήρωση ψυκτικού υγρού (φρέον).

Καθαρισμός και ρύθμιση πίσω φρένων
Αντικατάσταση στα σωληνάκια φρένων, τακάκια, σιαγόνες, κυλινδράκια.

Έλεγχος φώτων
Ελαστικά
Τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και επισκευή.

Προέλεγχος ΚΤΕΟ
Διεξοδικός έλεγχος και εκτίμηση τις κατάστασης του αυτοκινήτου για τις απαραίτητες επισκευές πριν το ΚΤΕΟ.

Αξιοποιήστε τις προσφορές της Auto Repair με τιμές έκπληξη για service, προέλεγχο ΚΤΕΟ, καθαρισμό Air Condition αλλά και Δωρεάν έλεγχο 15 σημείων.

Έκδοση κάρτας καυσαερίων

Βρείτε περισσότερα για την Auto Repair στο www.auto-repair.gr
Επισκεφτείτε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Καυκάσου 166 στην Κυψέλη.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαγνωστικός έλεγχος
Ευθυγράμμιση
Καθαρισμός μπεκ.
Service Air Condition
Καθαρισμός και ρύθμιση πίσω φρένων
Έλεγχος φώτων
Ελαστικά
Προέλεγχος ΚΤΕΟ
Έκδοση κάρτας καυσαερίων
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Fix Tyres – Πετρόπουλος

Fix Tyres – Πετρόπουλος

ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 50, 11745   ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

2105985224  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Σε έναν κόσμο χαοτικό και με χιλιάδες επιλογές, είναι σπουδαίο να έχεις τον καλύτερο σύμμαχο.Η FixTyres δημιούργησε μία ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα για να βρεις αυτό που πάντα έψαχνες, από την άνεση του καναπέ σου. Είτε αυτό που ψάχνεις είναι ελαστικά, είτες ζάντες (κατάσταση καινούργιου και μεταχειρισμένου) πατώντας εδώ, μπορείς να το βρεις σε όποιο σχέδιο και διαστάσεις εσύ θες.

Στόχος: η καλύτερη δυνατή επίτευξη τιμής και απόδοσης !

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Στόχος: Η διασφάλιση της αξίας του αυτοκινήτου και της ασφάλειας των επιβατών !

Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις !Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες όπως Michelin,Bridgestone,Toyo,Continental,Yokohama,Goodyear,Dunlop,Avon,Pirelli,Uniroyal,Kenda,Cooper,Matador ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς της FixTyres, ζητήστε τι θέλετε από το επόμενο σετ ελαστικών σας, και σε λίγα λεπτά θα το έχετε. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές 09:00 με 19:00 και Σάββατα 09:00 με 15:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

GL Competition

GL Competition

ΘΗΒΩΝ 335 Αιγάλεω , 12244   ΝΤΑΜΑΡΑΚΙΑ

2105909505  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Θέλεις απλά να κάνεις το service σου ή να του δώσεις καμιά 200αριά άλογα παραπάνω; Και τα δύο θα τα βρεις στην GL Competition πάντα με εγγύηση εργασίας.

Ένα αυτοκίνητο όσο το προσέχεις τόσο θα σε προσέχει και θα σε κάνει βόλτες για περισσότερα χρόνια. Έτσι εμπιστεύσου τους καλύτερους που θα σου το εγγυηθούν.

Για οποιαδήποτε βλάβη ή τακτικό service, επισκέψου τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Αιγάλεω και θα βρεις την λύση. Θέλεις να το «πειράξεις»; Οι ειδικοί είναι εδώ και περιμένουν να κάνουν πράξη αυτό που θέλεις. Βελτίωσε το αυτοκίνητο σου όσο εσύ θες και πάντα με εγγυημένα αποτελέσματα. Προσωπικό έμπειρο και πάνω από όλα με όρεξη για μετατροπές, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, να συμβουλέψει, να προτείνει και φυσικά να κάνει πράξη κάθε επιθυμία σου γύρω από τους 4 τροχούς.

Κάθε πελάτης και αυτοκίνητο χαίρει ιδιαίτερης και ξεχωριστείς αντιμετώπισης με αποτέλεσμα η φήμη του μαγαζιού να έχει εξαπλωθεί σε όλη την Αττική. Μεγαλύτερη απόδειξη το τεράστιο πελατολόγιο και φυσικά τα εκατοντάδες «εργαλεία» που κυκλοφορούν με την υπογραφή GL Competition.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MICROCHIPS TUNING - ΚΟΥΤΣΗΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MICROCHIPS TUNING

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ 6, 18346   ΜΟΣΧΑΤΟ

210 4838357  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Είμαστε στον χώρο της βελτίωσης από το 2003. Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσουμε σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα μας και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας που παρέχουμε. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις αναβαθμίσεις που εγγυώνται σταθερότητα και ακριβή αποτελέσματα.

Η Microchips Tuning ιδρύθηκε το 
2009 από τον Γιώργο Κούτση. 

Κύρια δραστηριότητα ο επαναπρογραμματισμός του 
εργοστασιακού εγκεφαλου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ECU Tuning
Remaps
Power Increase
Economy

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00π.μ. - 05:00μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή κλειστά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναβάθμιση μέσω προγραμματισμού του εγκεφάλου

Δυναμομετρήσεις σε 4WD Δυναμόμετρο της Dimsport

Ψάχνουμε για συνεργάτες πανελλαδικά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ. - GAP FILTER

GAP FILTER

ΕΛ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ 6, 54630   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310516385  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Gap Filter έχοντας για έδρα της την Θεσσαλονίκη ασχολείται για περισσότερο από με την εμπορία και πώληση φίλτρων, λιπαντικών και μπουζί
για αυτοκίνητα, φορτηγά, τρακτέρ και διάφορα μηχανήματα.

Η εμπειρία της στο χώρο, δίνει τη δυνατότητα να παράσχει στην πολυάριθμη πελατεία της την καλύτερη εξυπηρέτηση «αναγκάζοντάς» την να την επιλέξει ξανά.

Στην ιστοσελίδα www.gapfilter.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φίλτρα, λιπαντικά και μπουζί για το όχημά σας καθώς επίσης και πολλά άλλα προϊόντα που αξίζει να ανακαλύψετε.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Πώληση χονδρική - λιανική
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Ποιότητα προϊόντων
 • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΘΗΣΕΙΟΥ 6 , 18121   ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

2105448341   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Ισίδωρος Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ με έδρα τον Κορυδαλλό αναλαμβάνει με συνέπεια την επιδιόρθωση των ζημιών του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από την έκταση τους. Μέσα από την πολυετή πείρα, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από έμπειρο προσωπικό.Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρία Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ θα εξυπηρετήσει κάθε απαίτηση των πελατών της. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνει το συνεργείο είναι οι εξής: φανοποιεία, πάσης φύσεως βαφές, μικροεπισκευές ζημιών, , σβήσιμο γρατζουνιών, καλίμπρα καθώς και κρυσταλοποίηση φαναριών.

To φανοποιείο Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας  και οτιδήποτε απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

KOSTISPARTS

KOSTISPARTS

7ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, 14342   ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

210 2387878  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Γνήσια ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων: Citroen Peugeot Renault.

Αν έχετε Γαλλικό αυτοκίνητο εμπιστευτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη τους ειδικούς την KOSTIS PARTS. Ανακαλύψτε μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, το ανταλλακτικό που ψάχνετε.

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης, τώρα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από 10.000 κωδικούς ανταλλακτικών, αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ελέγχει αυστηρώς ένα -ένα, κάθε ανταλλακτικό που εισάγεται από Ευρώπη και με αυτό τον τρόπο γνωρίζει και να σας ενημερώνει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Όλα τα ανταλλακτικά που διαθέτει η KOSTIS PARTS είναι γνήσια και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, καινούρια και μεταχειρισμένα. Η διαφορά τους έγκειται στο κόστος απόκτησης. Ακόμα και αν αναζητάτε κάτι εξειδικευμένο, εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από απλό κιτ εισαγωγής μέχρι και πιο extreme εφαρμογές για κάθε είδους βελτιώσεις. Στην KOSTIS PARTS μέσα από μία μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων από καταξιωμένους στο χώρο κατασκευαστές, θα βρείτε ανταλλακτικά που ταιριάζουν και σε σας αλλά κυρίως στην τσέπη σας.

Τεράστια ποικιλία, εξειδικευμένο προσωπικό που δουλεύει με μεράκι, ακόμα και αυθημερόν ταξίδια στο εξωτερικό για εισαγωγή ανταλλακτικών είναι το τρίτπυχο της επιτυχίας για την KOSTIS PARTS.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 08:00 – 17:00
Σάββατο 08:30 – 13:30

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Μ. ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ (TRADE WIND)

TRADE WIND

Πλαταιών 7 , 18540   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210 4111569   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών, χημικών ιδανικών για την προστασία, επισκευή-συντήρηση του κινητήρα σας. Το 1981 ασχοληθήκαμε με το λιανεμπόριο έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή προσφέροντας ασυναγωνιστα χαμηλές τιμές και μοναδική ποικιλία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΣ

ΚΗΦΗΣΟΥ 60Α, 12241   ΑΙΓΑΛΕΩ

2105440055  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού. Ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων. Αποτελούμε επίσης αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορεάτικης μπαταρίας Freemax στην Ελλάδα, η οποία συνδυάζει άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα          9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Τρίτη                   9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Τετάρτη           9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Πέμπτη                            9:00π.μ.–6:00μ.μ
Παρασκευή     9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Σάββατο          9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή           Κλειστά
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

GRUPPO.GR - ΑΦΟΙ ΔΟΥΣΚΟΥ ΟΕ

GRUPPO ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΘΗΒΩΝ 30, 12131   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105310821   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth. Επίσης προσφέρουμε και αξιόπιστα after market ανταλλακτικά, ενώ διαθέτουμε και μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένα μέρη. Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και σε όλη την Ελλάδα. Σας απαντούμε σε οποιαδήποτε απορία στην άμεση τηλεφωνική και διαδυκτιακή μας υποστήριξη. ( Ο αριθμός πλαισίου οχήματος πάντα βοηθάει ). Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος με εσάς !
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ AFTER MARKET ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ FIAT-ALFA ROMEO- LANCIA-ABARTH
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
όν και σε όλη την Ελλάδα. Σας απαντούμε σε οποιαδήποτε απορία στην άμεση τηλεφωνική και διαδυκτιακή μας υποστήριξη. ( Ο αριθμός πλαισίου οχήματος πάντα βοηθάει ). Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος με εσάς !

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τετάρτη 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Παρασκευή 8:00π.μ.–5:00μ.μ.
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ Ε

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ

Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ 176, 15354   ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ -HONDA

2106040002  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μπορεί οι ιαπωνικές μάρκες να είναι οι πιο αξιόπιστες, δεν είναι όμως και αθάνατες. Η επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης παρέχει όλες τις υπηρεσίες από service μέχρι και φανοποιείο.

Η απάντηση σε ότι έχει να κάνει με Honda αλλά και γενικότερα ιαπωνικά αυτοκίνητα, βρίσκεταιστα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στο συνεργείο του Ιωσήφ Ζαχαράκη.

Η πολυετής παρουσία του στο χώρο και οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι οι πιο τρανή απόδειξη πως το αμάξι σου έχει πέσει στα καλύτερα χέρια. Η εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού γύρω από τα αμάξια της άπω ανατολής και πιο πολύ ακόμα, στα Honda είναι τόσο μεγάλη που εγγυάται πως θα βρει λύση, σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.
Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται, το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και φυσικά η αγάπη για τα ιαπωνικά αυτοκίνητα έχουνε καταφέρει την επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης να είναι η πρώτη επιλογή όσων ανήκουν στην πιο μεγάλη αυτοκινητιστική οικογένεια.

Τηλεφωνήστε σήμερα ή επισκεφθείτε το κατάστημα στη Λεωφόρο Λαυρίου 176 και το άγχος σας γύρω από το αυτοκίνητο θα εξαφανιστεί άμεσα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένο συνεργείο Honda
Service - Ανταλλακτικά Ιαπωνικών αυτοκινήτων
Βελτιώσεις - Μετατροπές
Φανοποιία - Βαφές
Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MR. SOUND

MR. SOUND

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9, 15343   ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

210 6017614  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο των ηχοσυστημάτων και ηλεκτρονικών συστημάτων αυτοκινήτων, η εταιρία Mr. Sound παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις αναλαμβάνοντας ε'ξολοκλήρου την εγκατάσταση και παρέχοντας εγγύηση για το αποτέλεσμα. Η συνεχής ενημέρωση πάνω σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα σημαίνει ότι μπορούν να σας κατατοπίσουν πλήρως σχετικά με τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου και να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.Η Mr. Sound αναλαμβάνει τη μελέτη, τον σχεδιασμό την πώληση και την τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων αυτοκινήτου, όπως:

 • Ηχοσυστήματα
 • Συναγερμούς
 • Συστήματα πλοήγησης
 • Συστήματα παρκαρίσματος
 • Δορυφορικά συστήματα
 • Car-kit     

Η εξειδικευμένη ομάδα της επιχείρησης τοποθετεί επώνυμες μεμβράνες μεγάλων οίκων του εξωτερικού, λάμπες ΧΕΝΟΝ, ειδικές κατασκευές (door panels) και πολλά άλλα βάσει των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.Επίσης, προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφάλειας για οικίες και καταστήματα όπως:
 • Συστήματα ασφαλείας
 • Ασύρματα συστήματα ασφάλειας
 • 24ωρη παρακολούθηση μέσω κέντρου
 • Συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης
 • Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης
 • Συστήματα πυρανίχνευσης
Με ένα κλικ στο www.eshop.mrsound.gr θα βρείτε διάφορες προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς, θα ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία μοντέλα σε συστήματα ήχου – εικόνας – ασφάλειας και θα δείτε φωτογραφίες από διάφορα projects που έχει φέρει εις πέρας η Mr. Sound.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 138, 18756   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

2104010233  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan Ιαπωνικό Κέντρο, θα βρείτε απόλυτα καταρτισμένους και έμπειρους ανθρώπους, που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημά σας.

Χάρη στην πολύχρονη παρουσία στον χώρο και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει σε κάθε σχετική εργασία που αναλαμβάνει,το Ιαπωνικό Κέντρο Αυτοκινήτων  είναι σε θέση να εγγυηθεί για την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Θα βρείτε απόλυτα καταρτισμένους και με πολυετή εμπειρία ανθρώπους, που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημά σας. Εμπιστευτείτε το Ιαπωνικό Κέντρο Αυτοκινήτου του Αντώνη Ματθαίου και δε θα χάσετε.

Σημειώνεται ότι στο εξειδικευμένο συνεργείο θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, από την οποία είναι σίγουρο ότι με την βοήθεια των πολύπειρων συνεργατών που διαθέτει θα βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σας όχημα.


Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται:
 • Service
 • Ηλεκτρονικός Έλεγχος
 • Επισκευή φρένων
 • Αντικατάσταση αμορτισέρ
 • Επισκευή σασμάν
 • Καθαρισμός μπεκ
 • Διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
 • Εγκατάσταση υγραερίου STEFANELLI
 • Έκδοση κάρτας καυσαερίων
 
Παράλληλα, πραγματοποιεί εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης ενώ, πάντα εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών, προσφέρει έκπτωση 20% σε κάθε εργασία και 10% στα ανταλλακτικά.

Εάν θέλετε να είστε πραγματικά σίγουροι για το αυτοκίνητο που θα οδηγείτε στις γιορτές, επισκεφθείτε τώρα το Ιαπωνικό Κέντρο ΑυτοκινήτωνΔεν είναι τυχαία οι καλύτεροι.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εξειδικευμένο συνεργείο ιαπωνικών ΙΧ
 • Διαγνώσεις, Επισκευές,Κάρτα καυσαερίων
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος, Καθαρισμός ΜΠΕΚ
 • Service A/C, Κλιματισμού
 • Υγραεριοκίνηση
 • Ανταλλακτικά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ABM SERVICE - ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ABM SERVICE - ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 53 , 17674   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2109426912  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το 2000 δημιουργήθηκε το πρότυπο φανοπoιΐο - βαφείο απο τον Βασίλη Μαθωναίο στην περιοχή της Καλλιθέας
Το μεράκι, ο εππαγγελματισμός, ο σεβασμός στον πελάτη μας εχει δώσει μια μεγάλη γκάμα πελατών απο απλούς ιδιώτες μεχρι πολύ απαιτητικούς επαγγελματίες.
Εχουμε αποκτήσει στα χρόνια αυτά ένα σημαντικό κύκλο πελατών λόγω της ικανότητας μας και της εμπειρίας μας!

Το προσωπικό της ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ κατέχει τεράστια εμπειρία, είναι άριστα εκπαιδευμένο ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις καινοτομίες και τις εξελίξεις στο χώρο της φανοποιείας και των βαφών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν φανοποιία και βαφές, μικροεπισκευές, αντικατάσταση παρμπρίζ, τοπικές επισκευές όπως γρατζουνιές, γδαρσίματα και λακούβες, καθώς επίσης και γύαλισμα – κέρωμα του αυτοκινήτου, το οποίο κοστίζει μόλις 50 ευρώ.

Η εταιρεία προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, εάν το όχημα μείνει στο φανοποιείο διάστημα μεγαλύτερο από 3 ημέρες, καθώς και αυθημερόν επισκευή τοπικών ζημιών.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και προσφέρονται πάντα εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. Παρέχεται επίσης η ευκολία πληρωμής σε άτοκες δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες καθώς και δωρεάν γραπτή τριετής εγγύηση. 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φανοποιία - Βαφές
 • Μικροεπισκευές
 • Αντικατάσταση Παρμπρίζ
 • Τοπικές επισκευές (γρατζουνιές,  γδαρσίματα, λακούβες)
 • Γυάλισμα – Κέρωμα
 • Βιολογικός καθαρισμός
 • Κολλήσεις πλαστικών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λοιπά χαρακτηριστικά:

 • ¶μεση εξυπηρέτηση. 
 • Αυθημερόν επισκευάζουμε τοπικές ζημιές. 
 • Ποιοτική εργασία με εγγυημένα αποτελέσματα. 
 • ¶τοκες Δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες. 
 • ΔΩΡΕΑΝ γραπτή τριετής εγγύηση. 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΙΚΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ

ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 22 , 15344   ΓΕΡΑΚΑΣ

210 6618788-2106138084   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ και 10 χρόνια, η «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» στο Γέρακα Αττικής, αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου, με μηχανήματα και διαγνωστική μονάδα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.Η μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία της «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» στην επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων, συνεχίζεται από το 2006 στην περιοχή του Γέρακα.
 
Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη «ανοίγεται» το προσωπικό βιβλιάριο service αυτοκινήτου και καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια όσα έχουν αναφερθεί κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια διενεργείται τεχνικός έλεγχος για να αξιολογηθούν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν. Αφού πρώτα γίνεται ενημέρωση για το κόστος, μόνο μετά την έγκρισή σας, αρχίζουν οι απαιτούμενες εργασίες.
 
Γνωρίστε την «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» και θα απολαύσετε και εσείς την εμπειρία της ξένοιαστης, ασφαλούς οδήγησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Υγραεριοκίνηση - LPG
 • Service
 • Φανοποιεία
 • Αμορτισέρ
 • Ευθυγράμμιση
 • Φρένα
 • Βελτιώσεις
 • Air Condition
 • Aποζημιώσεις από Ασφαλιστικές

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

QGAS ΕΠΕ

QGAS ΕΠΕ

ΟΡΦΕΩΣ 45 & Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ , 17564   ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

210 9420594  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H QGAS ΕΠΕ αποτελεί εγκεκριμένο συνεργείο εγκαταστάσεων συστημάτων Υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου CNG, ενώ αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα της Ολλανδικής εταιρίας Prins.

Κάντε οικονομία μέχρι 50% και απόσβεση σε λιγότερο από έναν χρόνο. Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ξεκάθαρα το υγραέριο και το φυσικό αέριο, και η QGAS ΕΠΕ ο πιο εγγυημένος τρόπος να βγείτε κερδισμένοι.

Η τεράστια εμπειρία της QGAS ΕΠΕ σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, η εξαιρετική χαρτογράφηση της Prins στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς και η εξειδίκευση στα αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού, είναι μερικοί από τους λόγους για να την εμπιστευτείτε.

Κερδίστε έως και 50% οικονομία και ξαναβάλτε ταξίδια και εκδρομές στο πρόγραμμα, ενώ με αρχική τιμή μετατροπής τα 550 ευρώ, η απόσβεση των χρημάτων σας θα έρθει σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Εξοικονόμιση
Ήδη από την πρώτη μέρα θα υπάρξει δραματική μείωση του κόστους των καυσίμων εν συγκρίσει με τη βενζίνη. Θα πρέπει να υπολογίσετε την αύξηση της αξίας της οχήματος στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν δύο καύσιμα καθώς επίσης και το κέρδος στην αυτονομία.

Ασφάλεια
Σε περίπτωση ατυχήματος, τα συστήματα ασφαλείας όπως η βαλβίδα μονής ροής και η βαλβίδα ασφαλείας αποτρέπουν μέσα σε δευτερόλεπτα την ανεξέλεγκτη διαρροή του αερίου. Ακόμη και στην περίπτωση φωτιάς, οι βαλβίδες απομόνωσης και άλλες λειτουργίες εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια. Η ηλεκτροβαλβίδα είναι ελεγχόμενη από τη μονάδα ελέγχου του υγραερίου, η οποία σε περίπτωση ατυχήματος εξασφαλίζει την άμεση διακοπή της ροής του αερίου.
 
Εάν προτιμήσετε κάτι πιο οικονομικό, η εταρία διαθέτει και συστήματα AEB kit, το οποίο αποτελεί την αμέσως επόμενη καλύτερη και πιο οικονομική εναλλακτική.Χρησιμοποιούνται τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς,  πνεύμονες tomasseto, πολυβαλβίδες tomasetto, όργανο στάθμης καυσίμου AEB, θερμοπλαστικούς σωλήνες FARO και injection Μπεκ της κορεατικής Hana. Μεγάλο πλεονέκτημα τους η προσθήκη ή αλλιώς (petrol adition)  βενζίνης και η μόνιμη αμφίδρομη επικοινωνία της θύρας can bus (OBD) με τον εργοστασιακό εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας και η διόρθωση μειγμάτων εν κινήσει.

Μην το ψάχνετε άλλο! Εάν θέλετε να κερδίζετε ευρώ από σήμερα κιόλας η QGAS είναι μονόδρομος.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΗΤΣΗΣ

ΜΗΤΣΗΣ

ΣΟΥΛΙΟΥ 42, 17342   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ BMW

210 9933000, 6937114103, 6932738705  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Μήτσης έχει καταφέρει να διακριθεί για την απόλυτη εξειδίκευση και αποτελεσματικότητα του γύρω από BMW και Mini αυτοκίνητα. Όπου οι άλλοι δεν μπορούν, η Μήτσης δεν σταματά αν δεν βρει την λύση.

Αγοράζοντας και εσείς BMW ή Mini δείξατε την πρόθεση να τοποθετήσετε την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την άνεση ως πρώτα κριτήρια επιλογής σας.  Μία τόσο ιδιαίτερη εταιρία δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια και χειρισμό, ακόμα και για την πιο απλή και τυπική συντήρηση.

Για να είστε και εσείς απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς, αλλά και να μπορείτε να χαρείτε το 100% αυτών που έχει να προσφέρει η BMW ή το Mini σας, μην το σκέφτεστε άλλο. Ηπολυετής εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της εταιρίας με τις συγκεκριμένες μάρκες, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Η συνεχής εκπαίδευση για όλα τα νέα μοντέλα και τις νέες τεχνολογίες και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για ένα άριστο service.
Γιατί για όλους όσους εργάζονται στην BMW ΜΗΤΣΗΣ, ο πελάτης δεν είναι για μια στιγμή, αλλά για μια Ζωή…

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ανταλλακτικά: Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει και να τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του ανταλλακτικά που θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την μεγάλη διάρκεια ζωής του. Το προσωπικό φροντίζει ώστε να τοποθετηθούν σωστά, ώστε να απολαμβάνετε όχι μόνο την όμορφη εμφάνιση του αυτοκινήτου σας αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του με την εγγύηση της BMW ΜΗΤΣΗΣ.
 • Φανοποιεία: Επωφεληθείτε της Δωρεάν χρήσης του αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για όσες μέρες το αυτοκίνητό σας θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις. Η BMW ΜΗΤΣΗΣ αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται με την ασφαλιστική σας εταιρία και άλλες υπηρεσίες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια απλή εξουσιοδότηση.
 • Βελτιώσεις: Η συμμετοχή του ιδιοκτήτη κ.Σταύρου Μήτση με την ανάληψη της τεχνικής υποστήριξης σε αγώνες αναβάσεων και οι δεκάδες διακρίσεις στον τομέα αυτό, πιστοποιούν κατά τον καλύτερο τρόπο πως δικαίως βρίσκεται στους πρώτους αν δεν είναι ο πρώτος στον τομέα αυτόν.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

QUICK FIT - ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

QUICK FIT - ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 8 , 17564   ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

2109422250  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κάτω από την αξιόπιστη ομπρέλα της CarCenter, η επιχείρηση Quick Fit διαθέτει τα πάντα γύρω από ελαστικά και ζάντες. Τεράστια γκάμα και εξαιρετικές τιμές πάντα με εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Αξιόπιστα γρήγορα και οικονομικά, είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο στηρίζεται η επιχείρησηQuick Fit. Με απόλυτη εξειδίκευση και γνώση γύρω από τα ελαστικά και τις ζάντες μπορεί να σας βρει αυτό που ψάχνετε. Ότι όχημα και να διαθέτετε, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου, το προσωπικό μπορεί να σας συμβουλέψει για την καλύτερη επιλογή ελαστικών και ζάντας.

Τα λάστιχα αποτελούν τον μοναδικό σημείο επαφής του αυτοκινήτου με τον δρόμο και γιαυτό πρέπει να ελέγχονται σωστά και μεθοδικά. Ένα σωστό σετ ελαστικών μπορεί να μειώσει τα μέτρα φρεναρίσματος, να ρίξει έως και 1 λίτρο τη κατανάλωση και φυσικά να αυξήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Στην Quick Fit η τεράστια γκάμα ελαστικών και ζαντών σίγουρα διαθέτει αυτό που εσείς ψάχνετε από το επόμενο σας ελαστικό.

Η επιχείρηση εκτός από ελαστικά, διαθέτει και ζάντες για όλα τα μοντέλα και διαστάσεις.Διάφορα σχέδια και κράματα σε τιμές για όλα τα πορτοφόλια σας περιμένουν για να διαλέξετε. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να δείτε το αυτοκίνητο σας να μεταμορφώνεται τόσο οδηγικά όσο και εμφανισιακά. Πραγματοποιήστε ευθυγράμμιση ή ζυγοστάθμιση, ελέγξτε τα ελαστικά σας και οδηγείστε από σήμερα κιόλας ένα νέο αυτοκίνητο.

Τέλος, θα βρείτε και  πολλά αξεσουάρ aftermarket για να αναβαθμίσετε η να επιδιορθώσετε το αυτοκίνητο σας , στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Η επιχείρηση QuickFit υπό την στέγη της αντοπροσωπείας CarCenter παρέχει όλες τις υπηρεσίες γύρω από ελαστικά και ζάντες. Εγγυημένο αποτέλεσμα και επαγγελματική δουλειά που μπορούν να σας παρέχουν μόνο οι καλύτεροι.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ Γ. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΦΟΙ Γ. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

ΚΑΣΤΡΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ 3 , 13122   ΙΛΙΟΝ

21 0263 1741  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εάν είστε και εσείς κάτοχος Mercedes ή Smart και θέλετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο κόστος, το συνεργείο Αφοί Χατζηανδρέου είναι μονόδρομος. ¶ριστο service, όλα τα ανταλλακτικά και εξαιρετικές τιμές.

Με 30 χρόνια εμπειρίας στις πλάτες της, η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου θα κάνει τα πάντα για τη Mercedesή το Smartσας. Το προσωπικό που διαθέτει είναι άρτια εκπαιδευμένο και σε συνδυασμό με την χρήση των πιο προηγμένων μηχανημάτων της αγοράς, σας εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.  

Εφόσον ανήκετε σε μία τόσο premium εταιρία, απολαύστε και ένα premium service χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις. Πριν γίνει οποιαδήποτε εργασία, προηγείται έλεγχος και επεξήγηση για πιθανές επεμβάσεις. Με την δική σας συγκατάθεση και μόνο τότε εκτελούνται οι εργασίες και τελειώνουν εντός χρονοδιαγράμματος.
Δεν έχετε κάτι να σκεφτείτε. Η αγορά μίας Mercedes η ενός Smart αποδεικνύει πως είστε οπαδός της ποιότητας και της σιγουριάς. Συνεχίστε αυτή την πολύ σωστή συνήθεια και στο service σας. Η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου με 30 χρόνια πείρας μπορούν να δώσουν αυτό που εσείς θέλετε στο αυτοκίνητο σας.
 
Για εγγυημένο service, εύρεση ανταλλακτικών και το χαμηλότερο κόστος επισκευής, Αφοί Χατζηανδρέου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Πλήρες service σε όλα τα μοντέλα
 • Διάγνωση εγκεφάλου για λύση προβλημάτων ή πιθανή επέμβαση
 • Μπαταρίες για όλα τα μοντέλα
 • Μετατροπές για ότι εσείς θέλετε να αποκτήσετε στο αυτοκίνητο σας
 • Έλεγχος μεταχειρισμένων. Εάν θέλετε να γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση ενός  αυτοκινήτου που επιθυμείτε να αγοράσετε δεν έχετε παρά να επιτρέψετε το  προσωπικό να πραγματοποιήσει έναν πλήρη έλεγχο.
 • Αντικατάσταση κλειδιών
 • Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτου ηλικίας και σπανιότητας. Εσείς ζητάτε αυτό που σας λείπει και το προσωπικό φροντίζει να βρεθεί εντός ολίγων ημερών.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Aλεξανδράκης Ηρακλής

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 21, 17674   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2109426441, 6944644109  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο συνεργείο του Κου Αλεξανδράκη Ηρακλή στην Καλλιθέα, θα βρείτε τις οικονομικότερες λύσεις για το αυτοκίνητό σας, με την εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

Η σωστή συντήρηση στο αυτοκίνητό μας, μπορεί να μας «γλιτώσει» πολλά χρήματα, όταν γίνεται από επαγγελματίες με εξειδίκευση και μεράκι.
Σε έναν πολύ προσεγμένο χώρο, ο κος Αλεξανδράκης  προσφέρει τις υπηρεσίες του με τρόπο που κερδίζει και τον πιο απαιτητικό ιδιοκτήτη, μέσα από το σεβασμό και την ποιότητα των γνώσεών του.


Με εξειδίκευση στα μοντέλα της BMW και της MINI, προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης  που αρμόζει σε σας.
Μη διστάσετε να ρωτήσετε για ότι σας απασχολεί!Επικοινωνήστε σήμερα για να έχετε μια πλήρη ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του συνεργείου του Κου Αλεξανδράκη. Εάν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και το αυτοκίνητό σας ασφαλές, εμπιστευτείτε τους καλύτερους χωρίς να σκεφτείτε δεύτερη φορά.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΛΕΔΑΚΗ Ο.Ε.- SUPER AUTO

ΑΦΟΙ ΛΕΔΑΚΗ Ο.Ε.- SUPER AUTO

ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 3 & Γ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ, 19004   ΣΠΑΤΑ -ΑΡΤΕΜΙΔΑ

2106025055 - 2106634628  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Σε ένα από τα πιο οργανωμένα και εξειδικευμένα συνεργεία στην Αττική, η εταιρεία Αφοί Λέδάκη Ο.Ε.- Super Auto, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του Fiat Group Hellas, σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες με τη σιγουριά των άρτια καταρτισμένων τεχνικών της!

 

Με τον μηχανολογικό και διαγνωστικό εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, καθώς και πλήρωςοργανωμένο φανοποιείο, στην Αφοι Λεδάκη Ο.Ε.- Super Auto, η εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σας ανεβαίνει επίπεδο.

Μια πολύ ιδιαίτερη υπηρεσία είναι το ξεχωριστό τμήμα «Αutorabilia», το οποίο ασχολειται αποκλειστικά και μόνο με τα κλασσικά αυτοκινήτα. Σε συνεργασία με εξειδικευμένες στο αντικείμενο εταιρίες στην Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία και Ιταλία προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις πάνω σε ένα μεγάλο αριθμό κλασσικών αυτοκινήτων!
 
Η εταιρεία φρόντισε να καλύψει και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο κοινο. Ρωτήστε λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες που προσφέρονται για τα Caterham και τις Lotus και δε θα χάσετε.
 
«Εκμεταλλευτείτε» το δωρεάν Wi-Fi όσο περιμένετε να συντηρηθεί το αυτοκίνητό σας με τη σιγουριά της αψεγάδιαστης δουλειάς των τεχνικών της εταιρείας Αφοί Λέδάκη Ο.Ε.- Super Auto.
 
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

•         SERVICE
•         Βαφή – Φανοποιία
•         Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων
•         Προετοιμασία για ΚΤΕΟ & ΔΩΡΕΑΝ διεκπεραίωση για τους πελάτες της
•         ΔΩΡΕΑΝ παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για επισκευές με διάρκεια πάνω από 2 ημέρες
•         Εγγύηση εργασιών & ανταλλακτικών για 2 χρόνια
•         Πραγματοποίηση μικροεπισκευών χωρίς ραντεβού
•         Δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα (και σε άτοκες δόσεις με συνεργαζόμενες.τράπεζες)      

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΙ - EXHAUST RACING

ΑΦΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΙ - EXHAUST RACING

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 52 Γαλάτσι , 11147   ΓΑΛΑΤΣΙ

2102919415  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Πρόβλημα ή αλλαγή εξάτμισης; Εδώ είναι η λύση.

Στην επιχείρηση Exhaust Racing στο Γαλάτσι, η εξάτμιση είναι ένα κεφάλαιο που έχει κατακτηθεί. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, ανταλλακτικό ή αλλαγ, η λύση είναι στην Πρωτοπαπαδάκη 52.

Το σύστημα εξαγωγής είναι η εκπνοή του αυτοκινήτου και ένα από τα βασικότερα συστήματα για την ομαλή λειτουργία του. Εάν το αυτοκίνητο δεν διαχειρίζεται σωστά τα καυσαέρια, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, αυξάνεται η κατανάλωση, ο κινητήρα κινδυνεύει και οι ζημιές είναι προ των πυλών.

Η Exhaust Racing βασιζόμενη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα και την πολυετή πείρα του προσωπικού της, αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία γύρω από τα συστήματα εξαγωγής. (εξατμίσεις-καταλύτες-βελτιώσεις).


Έχετε παρατηρήσει οτήδποτε από τα παρακάτω;

• Το καζανάκι έχει τρυπήσει; Σε μια τέτοια περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητό σας δεν θα πάρει Κάρτα Καυσαερίων.
• Απώλεια καυσαερίων από την πολλαπλή εξαγωγής (μέρος της εξάτμισης), που γίνεται άμεσα αισθητή λόγω του θορύβου (σαν φύσημα) ενώ μειώνεται αισθητά και η απόδοση του κινητήρα.
• Διαρροή βενζίνης (εκτός από απώλεια καυσαερίων). Μειώνεται η απόδοση του κινητήρα αφού αλλάζει η αναλογία του μείγματος αέρα καυσίμου. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ο κινητήρας δεν μπορεί να κρατήσει ρελαντί και εμφανίζει αρρυθμία (ακούσιο ανεβοκατέβασμα ρυθμού περιστροφής). Σε τέτοια περίπτωση υπάρχει και κίνδυνος για φωτιά.
• Μείωση απόδοσης έχουμε και αν έχει τρυπήσει ο σωλήνας της εξάτμισης.


Εάν έχετε παρατηρήσει οτιδήποτε από τα παραπάνω, η εξάτμιση σας χρειάζεται επισκευή ή αλλαγή. Επίσης εάν θέλετε μπορείτε να αναβαθμίσετε την εξάτμιση σας με την αλλαγή της, προσφέροντας καλύτερο ήχο αλλά και επιδόσεις.
 
Τα πάντα γύρω από την εξάτμιση στν Exhaust Racing!


 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

4WD ENGINEERING GIASSIMAKOS

4WD ENGINEERING GIASSIMAKOS

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 102 , 15126   ΜΑΡΟΥΣΙ-JEEP

2106139820  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εξειδίκευση στα 4x4.

Αν είσαι κι εσύ λάτρης της οδήγησης εκτός δρόμου μπορείς να εμπιστευτείς το τετρακίνητό σου στην 4WD Engineering Giassimakos. Δες γιατί.

Τα 4x4 είναι ιδιαίτερα οχήματα με εντυπωσιακές εκτός δρόμου δυνατότητες. Όμως η πολυπλοκότητα των συστημάτων και των περιφερειακών που διαθέτουν απαιτεί έμπειρους μηχανικούς που ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Με πολλά χρόνια εξειδίκευσης στα off road οχήματα, η ομάδα της 4WD Engineering Giassimakos μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία όσο δύσκολη ή πολύπλοκη κι αν είναι.
Μπορείτε να απευθυνθείτε στην 4WD Engineering Giassimakos για οποιαδήποτε μετατροπή ή βελτίωση του αυτοκινήτου σας, ακόμα και για ολική ανακατασκευή ή προετοιμασία για αγώνες. Οποιαδήποτε custom εργασία κι αν θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί θα τη φέρουν εις πέρας. Μπείτε στη σελίδα της εταιρείας στο facebook για να δείτε τομοναδικό Jeep με κινητήρα από Viper και πολλές ακόμα εξωπραγματικές κατασκευές.
Με μια επίσκεψη στο άρτια οργανωμένο συνεργείο της 4WD Engineering Giassimakos στο Μαρούσι, θα ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου σας. Οι μηχανικοί ξέρουν πολύ καλά πώς να αναδείξουν τον καλύτερό του εαυτό. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του συνεργείου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, καθώς διαθέτει τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μηχανήματακαι την εμπειρία να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία. Όσο οι μηχανικοί φροντίζουν το όχημά σας, εσείς μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας στον φιλόξενο χώρο υποδοχής. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μπορεί να γίνει παραλαβή και παράδοση του οχήματός σας στο σημείο που εσείς θέλετε, ενώ πριν την παράδοση γίνεται λεπτομερής έλεγχος όλων των ζωτικών σημείων του αυτοκινήτου.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

JAUTOPARTS KOREAN GROUP

JAUTOPARTS KOREAN GROUP

ΚΟΖΑΝΗΣ 25Α , 11855   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

211-4106196  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κορεάτικα ανταλλακτικά με έκπτωση και αυθημερόν παράδοση

Μπορεί να μην σπάνε, να μην χαλάνε, όμως κάποια στιγμή θα χρειαστούν ανταλλακτικά. Για ότι και αν χρειαστείτε γύρω από κορεάτικα μοντέλα, η λύση λέγετε Jautoparts Korean Group.

Η Jautoparts Korean Group αποτελεί μία επιχείρηση πρότυπο στην αγορά των ανταλλακτικών. Η εξειδίκευση του προσωπικού γύρω από το χώρο, η  μοναδικά τεράστια γκάμα ανταλλακτικώνκαι η πολυετής εμπειρία είναι το τρίπτυχο που την ξεχωρίζει.
 
Έχοντας απόλυτη εξειδίκευση στον χώρο των ανταλλακτικών γύρω από τα κορεατικά μοντέλα,είναι σε θέση να σας βρει ότι και αν ψάχνετε, πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας. Έχοντας στην διάθεση της ένα πλήρως ενημερωμένο site και e-shop μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ένα κλικ και να έχετε ότι χρειάζεστε στο σπίτι σας την επόμενη ημέρα.

Γιατί να αγοράσετε ανταλλακτικά από την Jautoparts;

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 13, 10447   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

2130 458734  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΜΙΧΑΛΗΣ: Τα πάντα για μίζες και δυναμό

Εδώ και πολλά χρόνια ο ΜΙΧΑΛΗΣ αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της μίζας και του δυναμό διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτεί η ενασχόληση με σημαντικά ηλεκτρικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Η μίζα και το δυναμό, αποτελούν δύο από τις πιο συνηθισμένες «πηγές» βλάβης και πολύ συχνά η αντικατάστασή τους είναι κοστοβόρα. Τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζει η μίζα είναι ότι «τρώγονται» τα καρβουνάκια που έχει ή ότι παρουσιάζει έλλειψη λίπανσης. Η επιδιόρθωση της μίζας συνήθως περιλαμβάνει αφαίρεση, πλύσιμο και λάδωμα ή και αλλαγή στα καρβουνάκια της.
Αντίστοιχα, το πιο συχνό πρόβλημα του δυναμό αφορά το σπάσιμο του ιμάντα στον οποίο το δυναμό στηρίζει την βασική του. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει την επιδιόρθωση αυτών των προβλημάτων, όταν είναι τεχνικά δυνατό, ώστε να μη χρειαστεί να αλλάξετε μίζα ή δυναμό και να λύσετε το πρόβλημα με πολύ λιγότερα χρήματα.
Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας διαθέτουν μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτα δυναμό και μίζες, που καλύπτουν όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα και φορτηγά της αγοράς. Επίσης, οΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει επισκευή και ανακατασκευή κομπρέσορα air condition για να λειτουργεί ο κλιματισμός του αυτοκινήτου σας όπως την πρώτη μέρα.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TZEFERAKOS AUTO PARTS

TZEFERAKOS AUTO PARTS

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 59, 14123   ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

2102852337, 6949129740  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην Tzeferakos Auto Parts θα βρεις καινούργια και μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά για τα περισσότερα Ιταλικά της αγοράς και όχι μόνο.

Το άρτια οργανωμένο κατάστημα της Tzeferakos Auto Parts δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών Fiat, Abarth, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Mazerati και Jeep Renegade. Οποιοδήποτε ανταλλακτικό κι αν χρειαστείτε για το αυτοκίνητό σας, θα το βρείτε σε πολύ προσιτές τιμές.
Όλα τα ανταλλακτικά είτε πρόκειται για καινούργια είτε για μεταχειρισμένα, είναι γνήσια και είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την απροβλημάτιστη λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματός σας για πολλά χιλιόμετρα.
Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά το ανταλλακτικό που επιθυμείτε και να έρθει στη πόρτα του σπιτιού σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.
Στην Tzeferakos Auto Parts θα βρείτε:
 • Είδη φανοποιείας
 • Μηχανικά μέρη
 • Κινητήρες
 • Σασμάν
 • Ηλεκτρικά
 • Ζαντολάστιχα
 • Τροπέτα εμπρός
 • Τροπέτα πίσω
Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσει κάθε σας απορία και να σας βοηθήσει να βρείτε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 - 18:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO POWER ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΗΣ

AUTO POWER

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 63 , 15343   ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

2106006271, 6985694780 (whats up)  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία AUTOPOWER με έδρα το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, δραστηριοποιείται στο χώρο του Αξεσουάρ Αυτοκινήτου από το 1999. Με την πολυετή της πείρα έχει καταφέρει να παρέχει άψογη ποιότητα, με τις καλύτερες τιμές στο χώρο των Αξεσουάρ Αυτοκινήτων. Τα προϊόντα από Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτουν όλες τις ανάγκες του οδηγού για μια εύκολη, άνετη ή και σπορ οδήγηση, καθώς και κάθε απαίτηση για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου του.
Στόχος της Autopower είναι η συνεχής ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο του Αυτοκινήτου, εμπλουτίζοντας τη συλλογή της με ό, τι νέο και πρωτοποριακό, ικανό να πραγματοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Συνεργάζεται με επώνυμες εταιρείες όπως SPARCO, MOMO, BMC, ISOTTA κλπ, καθώς επίσης κατασκευάζει μεγάλη ποικιλία σε πατάκια και καλύμματα για το αυτοκίνητο ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών της.
Η Autopower επιλέγει τα προϊόντα της με βάση την ποιότητα και την τιμή τους,
 ώστε να προτείνει τα κατάλληλα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση όπως : Χημικά, Αρωματικά, Καλύμματα, Αλυσίδες, Μπαταρίες αυτοκινήτων, Λαμπάκια, Μπαγκαζιέρες, Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, Φώτα Xenon, Μπάρες, Κουκούλες αυτοκινήτων, Καθίσματα και πολλά άλλα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του Αυτοκίνητου και για τους πιο απαιτητικούς Πελάτες.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ Σ. ΠΑΝΟΥ Ο.Ε

ΑΦΟΙ Σ. ΠΑΝΟΥ Ο.Ε

ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 27 , 10447   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - TOYOTA

2103470120  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Αφοί Σ. Πάνου Ο.Ε. αποτελεί τη νέα πρόταση στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του και έχοντας συνεργαστεί με τα καλύτερα στελέχη της αγοράς, δημιούργησαν για εσάς έναν καινούργιο χώρο όπου σας παρουσιάζουν μια ξεχωριστή πρόταση στην αγορά ανταλλακτικών.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας. Η τεχνογνωσία του προσωπικού σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στο επαγγελματικό αυτοκίνητο, αποτελεί εγγύηση στην εύρεση της κατάλληλης λύσης σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Η εταιρία Αφοί Σ. Πάνου Ο.Ε προσφέρει άριστα ποιοτικά ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα της εταιρίας αποτελούνται από καινούργια, aftermarket αλλά και γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε άριστη κατάσταση. Είδη Φανοποιίας, Μηχανικά και Ηλεκτρολογικά μέρη. Αξεσουάρ καθώς και Αναλώσιμα. Στόχος της  Αφοί Σ. Πάνου Ο.Ε είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

OPEL KANNAS

OPEL KANNAS

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 187, 14231   ΠΕΥΚΑΚΙΑ

2102791927  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ψάχνεις ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σου; Στην Opel Kannas θα βρεις τα πάντα.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Opel Kannas θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια και after market ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα της Opel, ακόμα και τα πιο παλιά. Το προσωπικό έχει περισσότερα από 10 χρόνια προϋπηρεσία στον χώρο του αυτοκινήτου και αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς που είναι έτοιμοι να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τις αγοράς με γνώση και συνέπεια. Θα λύσουν κάθε σας απορία και θα σας κατευθύνουν ώστε να κάνετε τις πιο συμφέρουσες επιλογές για εσάς και το αυτοκίνητό σας.
Όλα τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση και μπορούν να σταλούν Πανελλαδικά σε όποιο σημείο θέλετε με πολύ χαμηλό κόστος χάρη στη συνεργασία της Opel Kannas με κτελ, courier και πρακτορεία μεταφορών. Η χρέωση εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος του δέματος, ενώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά για αποστολές εντός Αττικής. Προμηθευτείτε άμεσα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για να είναι το αυτοκίνητό σας στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

JP AUTOMOTO

JP AUTOMOTO

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 65, 136 72   ΑΧΑΡΝΑΙ

2102406500, 6934018732  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν ψάχνετε μια άριστα καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στη JPAutomoto.

Με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της JPAutomoto μπορεί να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Service- Επισκευή
Ανεξάρτητα από τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας μπορείτε να επιλέξετε τη PAutomoto για διαγνωστικό έλεγχο, μικρό ή μεγάλο service αυτοκινήτου, αλλαγή λαδιών ή έλεγχο καυσαερίων. Οι έμπειροι μηχανικοί μπορούν αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής σε μηχανικά ή ηλεκτρικά συστήματα, ενώ θα κάνουν και έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση που πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ.  

Απόσυρση – Οριστική Διαγραφή
Η JPAutomoto προσφέρει απόσυρση - οριστική διαγραφή του οχήματος εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να χάσετε χρόνο με γραφειοκρατικές διαδικασίες. Το όχημα διαγράφεται οριστικά από το όνομα του ιδιοκτήτη, την εφορία και τα μητρώα του Υπουργείου Μεταφορών χωρίς καμιά επιβάρυνση για εσάς.

Έλεγχο Μεταχειρισμένου Οχήματος
Για να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης του οχήματος που σας ενδιαφέρει, η JPAutomoto πραγματοποιεί έλεγχο 6 σημείων (Εξωτερικό – δομικό, μηχανικό, διαγνωστικό, ηλεκτρικό, εσωτερικό και εγγράφων). Επίσης υπάρχει δυνατότητα ο έλεγχος να γίνει οπουδήποτε εντός Αττικής στον χρόνο και τον τόπο που εσείς θέλετε. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου λαμβάνεται πλήρη τεχνική ανάλυση.
Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
Στην JPAutomoto μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα για το όχημα σας. Όλα είναι άριστης ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ζάντες, ελαστικά, είδη φανοποιείας, κινητήρες, σασμάν, αξεσουάρ, αμορτισέρ, δίσκους φρένων, αντλίες, φώτα - προβολείς και πολλά ακόμα.

Οδική Βοήθεια
Η JPAutomoto παρέχει οδική βοήθεια χωρίς συνδρομή σε όλη την Αττική. Φτάνει άμεσα στο σημείο που τη χρειάζεστε και μεταφέρει το αυτοκίνητό σας στο σημείο που επιθυμείτε. Εάν χρειάζεστε οδική βοήθεια για οποιοδήποτε είδος μηχανικής βλάβης ή τροχαίου ατυχήματος, στις καλύτερες τιμές, η JPAutomoto είναι στο πλευρό σας.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Επισκευή
 • Απόσυρση – Οριστική Διαγραφή
 • Έλεγχο Μεταχειρισμένου Οχήματος
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
 • Οδική Βοήθεια

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00   

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CITY ROVER

CITY ROVER

ΘHΒΩΝ 322 , 12244   ΑΙΓΑΛΕΩ-ΘΗΒΩΝ

2105620995  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η πολύχρονη εμπειρία συναντά την εξειδίκευση στη City Rover.

Στη City Rover θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια OEM, αλλά και after market ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα των εταιρειών Rover, Land Rover, Jaguar και MG. Η απόλυτη εξειδίκευση στις Βρετανικές μάρκες είναι αυτό ακριβώς που προσφέρει η City Rover και ξεχωρίζει στον απαιτητικό κλάδο των ανταλλακτικών.
Με 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης των οδηγών. Το φιλικό προσωπικό θα απαντήσει πρόθημα σε κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσα το ανταλλακτικό που χρειάζεστε, ενώ χάρη στη συνεργασία με κορυφαία συνεργεία στην Ελλάδα, μπορεί να παρέχει και τεχνικής φύσεως συμβουλές.
Τα premium βρετανικά αυτοκίνητα χρειάζονται και τα σωστά ανταλλακτικά που εγγυώνται τηνάριστη λειτουργία και τη μακροζωία του οχήματος. Αν θέλετε κι εσείς το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη City Rover.

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα  - Παρασκευή: 08:00 – 17:00  

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO REFINISH - ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι.- ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε.

AUTO REFINISH - ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι.- ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε.

ΤΑΤΟΪΟΥ & ΑΙΓΙΝΗΣ 4 , 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

2102801000  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία AUTO REFINISH - Παπαστάθης Ι.- Στολιδάκης Δ. Ο.Ε. με πολυετή εμπειρία στον χώρο της φανοποιείας και βαφής του αυτοκινήτου έχει τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Τα νέα μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικόαποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την επίλυση κάθε είδους επισκευής του αμαξώματος, είτε πρόκειται για μικρές ζημιές είτε για μεγαλύτερης έκτασης επισκευές
To φανοποιείο AUTO REFINISH ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. - ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας όπως: ηλεκτρόποντα, καλύμπρα ειδικές εργοστασιακές μήτρες, μετρικό σύστημα και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Όσον αφορά τη βαφή, όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι υδατοδιαλυτά (οικολογικά) και δεν επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον.
 
Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο AUTO REFINISH ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. - ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε ως πρώτη και τελευταία επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής. Και μάλιστα με γραπτό πιστοποιητικό εγγύησης 2 ετών.
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε ένα τεράστιο χώρο 500 τ.μ στη Μεταμόρφωση και διαθέτουν εύκολη πρόσβαση και άνετο παρκινγκ. Παράλληλα ο πελάτης απολαμβάνει ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της αναμονής του στο χώρο. Για την δική σας εξυπηρέτηση, η εταιρία παρέχει όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου σας. Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και μπορεί να γίνει πληρωμή με εξουσιοδότηση. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στον χώρο σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Φανοποιεία
Βαφή
Μικροεπισκευές
Βαφές Μεμονωμένων Τμημάτων
Σβήσιμο Γρατζουνιών
Ολική βαφή
Κέρωμα
Γυάλισμα

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CHIPTRONIC TUNING

CHIPTRONIC TUNING

ΜΕΝΕΚΡΑΤΟΥΣ 26 & ΥΒΡΙΟΥ 12, 11636   Ν.ΚΟΣΜΟΣ

210-9237920,210-9237008   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Chiptronic Tuning ιδρύθηκε το 1999 και ήταν  η πρώτη εταιρία βελτιώσεων Ελλάδα με 4κίνητο δυναμόμετρο στην κατοχή της. Αρχικά ειδικευόταν σε μηχανικές μετατροπές και εμπορία βελτιωτικών ανταλλακτικών. Το 2001 επεκτάθηκε και στην ηλεκτρονική βελτίωση κυρίως για ατμοσφαιρικούς κινητήρες ,ενώ από το 2003 άρχισε  να βελτιώνει turbo κινητήρες με ταυτόχρονη συνεργασία με οίκους του εξωτερικού. Το 2008 ανανεώθηκε ο χώρος της Δυναμομέτρησης με νέα μηχανήματα και αντικαταστάθηκε το υπάρχον δυναμόμετρο μας με το 4WD Δυναμόμετρο της ΤΑΤ Dyno Systems. Σήμερα η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει δυο πολύ μεγάλα ονόματα στην ηλεκτρονική βελτίωση , την AllCarTuning από την Αυστρία και τηνSeletron απο την Ιταλια, ενώ διατίθενται και συστήματα εξατμίσεων της Ragazzon.
 
Η Chiptronic Tuning αναλαμβάνει την ηλεκτρονική βελτίωση αυτοκινήτων με turbo και ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Το λογισμικό είναι τελειοποιημένο και δοκιμασμένο στο δυναμόμετρο αλλά και στο δρόμο και πάντα σε συνεργασία με την AllCarTuning.  
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Chiptronic Tuning είναι:

ECUTuning remap
Το "Remapping" ή αλλιώ ς χαρτογράφηση του κινητήρα είναι μια αλλαγή λογισμικού στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECU) ενός οχήματος. Τροποποιούνται οι παραμέτροι λειτουργίας μέσα στον κώδικα (ή τον «χάρτη») με στόχο την αύξηση της απόδοσης και της οικονομίας του καυσίμου. Παράλληλα υπάρχει διαθέσιμος προγραμματισμός για αφαίρεση φίλτρων μικροσωματιδίων (DPF) σε κινητήρες ντίζελ
 
Δυναμόμετρο
Η Chiptronic Tuning πραγματοποιεί όλες τις μετρήσεις στο  δυναμόμετρο της  TAT Dyno Systems με το  νέο υψηλής ταχύτητας Dynamic Data Acquisition Mess System. Το TAT δυναμόμετρο είναι ένα σύστημα  rolling road  με  ηλεκτροδυναμική  ρύθμιση φορτίων ,ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης (Εγκέφαλος-ECU)  του αυτοκίνητου να λειτουργεί σε πραγματικές συνθήκες. Οι καμπύλες ισχύος και ροπής εξάγονται με ακρίβεια και συνέπεια. Ο χώρος του δυναμόμετρου (dyno room) είναι πλήρως εξοπλισμένος με συστήματα αερισμού ,εξαερισμού ,και σύστημα σταθερής θερμοκρασίας (Air contition). Στις δυναμομετρήσεις περιλαμβάνεται και μέτρηση βασικών αισθητήρων της μηχανής ,όπως : μέτρηση αναλόγια /καύσιμου (λ-AFR δίνεται και σε διάγραμμα) , με μετρητή INNOVATE Morotsport LM2  wideband,μέτρηση πίεση turbo (σε διάγραμμα σε σχέση με τις στροφές και την δύναμη ,ροπή του κινητήρα) .

Διάγνωση
Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην νέα τεχνολογία και τις ανάγκες των αυτοκινήτων η  Chiptronic Tuning μπορεί να καλύψει όλες τις υπηρεσίες διάγνωσης βλαβών. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα  βρείτε μια σειρά από ειδικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας τα οποία κάνουν την διάγνωση του αυτοκινήτου σας εύκολη υπόθεση. Για τους πελάτες της, η  Chiptronic Tuning προσφέρει διαγνωστικό έλεγχο χωρίς επιβάρυνση .
Για ένα ολοκληρωμένο πακέτο βελτίωσης, η Chiptronic Tuning σας προσφέρει  φίλτρα αέρα της Pipercross με 30% καλύτερη ροή του αέρα από την εργοστασιακή, και εφ όρου ζωής εγγύηση αφού πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται, καθώς και  ολοκληρωμένα συστήματα εξατμίσεων με downpipes ,ελεύθερους καταλύτες και sport τελικά  (groupN ) της Ragazzon
 
Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 7 ημέρες !

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα Ως Παρασκευή
09:00 - 18:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ILIAS SPORT TYRES

Ilias Sport Tyres

ΛΙΟΣΙΩΝ 317, 10445   ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

210 8317757 – 210 8319628, 6941685241  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η πολυετής παρουσία της Ilias Sport Tyres στο χώρο των ελαστικών και το μεγάλο πελατολόγιο της, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Σε έναν κόσμο με χιλιάδες επιλογές ελαστικών, είναι σπουδαίο να έχεις τον καλύτερο σύμμαχο, την Ilias Sport Tyres. Είτε αυτό που ψάχνεις είναι ελαστικά, είτε ζάντες, μπορείς να το βρεις σε όποιο σχέδιο και διαστάσεις εσύ θες.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ! Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία Ilias Sport Tyres έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς της Ilias Sport Tyres, ζητήστε τι θέλετε από το επόμενο σετ ελαστικών σας, και σε λίγα λεπτά θα το έχετε. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.
  
Εμπιστευτείτε για τα ελαστικά σας τους καλύτερους, εμπιστευτείτε την Ilias Sport Tyres!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εμπόριο ελαστικών
Βουλκανιζατέρ
Ζυγοσταθμίσεις
Ευθυγραμμίσεις
Ζάντες - Επισκευή ζαντών
Βάψιμο ζαντών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOPOLIS ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ

AUTOPOLIS Νικόλαος Μπουγιούρης

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 108 , 18345   ΜΟΣΧΑΤΟ

210 9410823   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ασφάλεια, οδική συμπεριφορά και άνεση εξαρτώνται από την κατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου. Για να είστε απόλυτα σίγουροι, εμπιστευτείτε την Autopolis.

Η Autopolis είναι η Μέκκα των ελαστικών και των ζαντών εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Αθήνα. Η τεράστια γκάμα και οι πολύ καλές τιμές έχουν εκτοξεύσει την φήμη και το πελατολόγιο του μαγαζιού τα τελευταία χρόνια στα ύψη.

Στο μεγάλης έκτασης κατάστημα στο Μοσχάτο θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για όλους τους τύπους οχημάτων.
Η εταιρία, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους  της Ευρωπαικής αγοράς, εισάγει στην χώρα μας, με διάθεση χονδρική και λιανική, όλες τις μάρκες, όλους τους τύπους ελαστικών και ζαντών. Πρόκεται ουσιαστικά για όλες τις μεγάλες εταιρίες ελαστικών όπως Michelin , Continental , Bridgestone , Goodyear , Dunlop , Pirelli και όλες τις θυγατρικές τους.
 
Το κατάστημά της Autopolis είναι πιστοποιημένο από όλες τις εταιρίες για την ποιότητα των υπηρεσιών του και καταξιωμένο ως κατάστημα Label από την Michelin Hellas , αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και του τεχνολογικού εξοπλισμού.
Ότι και να ψάχνετε μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ, Δείτε τιμή, χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα για όλα τα προϊόντα από την άνεση του υπολογιστή σας. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς. 

Από την μία το προσωπικό που είναι πλήρως καταρτισμένο και εναρμονισμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες και από την άλλη τα ολοκαίνουργια μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης για συμβατικά , runflat και van, μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα του οχήματος και θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε, στο συντομότερο χρονικό διάστημα και πάντα στην καλύτερη τιμή.
Εάν έχετε απορίες γύρω από την κατάσταση των ελαστικών σας, ή θέλετε να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητο σας με νέες ζάντες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της εταιρίας και να γλυτώσετε από μεγάλο κόπο, χρόνο και πεταμένα χρήματα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TOTAL PACK ΚΟΥΚΑΣ Π & ΣΙΑ ΕΕ

TOTAL PACK

ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ 5, 10445   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2109761550  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η TOTAL PACK δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και διανομής γνήσιων μεταχειρισμένων και after market ανταλλακτικών, καλύπτοντας όλα τα μέρη του αυτοκινήτου για όλες τις μάρκες της αγοράς. 

Η TOTAL PACK εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων και είναι καταξιωμένη στον χώρο της κτίζοντας σημαντικό όνομα στην αγορά, αφού δίνει  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω!

Αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο αριθμό επωνύμων προϊόντων που εμπιστεύεται το Eλληνικό  και το Eυρωπαϊκό κοινό. Τα άκρως επιτυχημένα κριτήρια επιλογής προϊόντων βασίζονται στο τρίπτυχο ποιότητα-ασφάλεια-οικονομία, σε συνδυασμό με τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Η TOTAL PACK επίσης, προσφέρει υψηλές παροχές στους πελάτες και συνεργάτες της ανάλογες των απαιτήσεών τους.

ΓΝΗΣΙΑ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ – ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη. Στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, η ταχύτητα και η αποστολή των παραγγελιών μέσα από ένα πολύ καλά οργανωμένο σύστημα διανομής σε όλη την χώρα.

Η TOTAL PACK επίσης εξειδικεύεται σε ανταλλακτικά FORD. Είναι το κατάλληλο μέροτυς για να βρείτε οποιοδήποτε FORD ανταλλακτικό χρειαστείτε.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

HEAVEN CARS

HEAVEN CARS

ΛΕΩΦ. ΦΥΛΗΣ 203, 13451   ΛΕΩΦ.ΦΥΛΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

210 2693812 , 6977664362  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Heaven Cars δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, εμπορίου ανταλλακτικών και τοποθέτησης αυτών από το 1998 με μεγάλη επιτυχία.

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα τις εγκαταστάσεις Heaven Cars, επωφεληθείτε από τις ανά περιόδους προσφορές, και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

GARAGE PAPADIMITRIOU

GARAGE PAPADIMITRIOU

ΠΑΠΑΔΑ 2, 11525   ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

210 6928700, 6976430054  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Garage Papadimitriou ιδρύθηκε από τον Γιάννη Παπαδημητρίου το 1956, με σκοπό την επισκευή επιβατικών αυτοκινήτων, την τοποθέτηση αξεσουάρ, την πώληση ανταλλακτικών και την εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. 

3 γενιές μετά, έχει εξοπλιστεί με ανανεωμένα και σύγχρονα μηχανήματα το συνεργείο αναλαμβάνει όλες τις μάρκες και το καταρτισμένο προσωπικό έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους βλάβη, ζημιά και πρόβλημα.

Η Garage Papadimitriou  μπορεί να κάνει άμεσα και έγκυρα διάγνωση και του δυσκολότερου προβλήματος του οχήματος σας. Αναλαμβάνουν κάθε είδους σέρβις καθώς και όλες τις μηχανολογικές ή ηλεκτρολογικές εργασίες. Επίσης προσφέρουν εργασίες φανοποιίας, βαφής και θραύση κρυστάλλων και διεκπεραιώνουν τη διαδικασία πληρωμής της ζημιάς από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και για το λόγο αυτό προσφέρουν 1 χρόνο εγγύηση για την υπηρεσία και τα ανταλλακτικά.

Παράλληλα η εταιρία λειτουργεί με σεβασμό προς το περιβάλλον, αφού ανακυκλώνει όλα τα υλικά που απομακρύνονται από ένα αυτοκίνητο, όπως λάδια, φίλτρα λαδιού, υγρά φρένων, αντιψυκτικό, μπαταρίες, παλιά ανταλλακτικά, παλιά στουπιά καθώς και τα υλικά συσκευασίας.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 17:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ DAIHATSU

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ DAIHATSU

ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 561 & ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ 5, 16341   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - DAIHATSU

210 9923915, 210 9923964, 6932 72 69 39  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Ιωάννης Σαλιαρίδης  είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο εξυπηρέτησης για μοντέλα Daihatsu και όχι μόνο, που αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες που αφορούν στην επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Η περιοδική συντήρηση εξασφαλίζει μακροχρόνια  σχέση  συμβίωσης με το αυτοκίνητό σας. Η Daihatsu Σαλιαρίδης με πολυετή εμπειρία, θα σας προσφέρει ποιοτικό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
Η εταιρία Σαλιαρίδης προσφέρει εξειδικευμένες εργασίες με γενικό service για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, λύσεις σε ηλεκτρολογικά προβλήματα,  γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά Daihatsu, εμπορία ελαστικών, service για το air condition, φροντίδα του αυτοκινήτου με ξεθάμπωμα ή γυάλισμα των φανών, καθώς και έλεγχο ΚΤΕΟ και κάρτας καυσαερίων. 

Αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργασίες φανοποιείας, με  την εμπειρία του προσωπικού να εγγυάται το σωστό αποτέλεσμα. Ακόμη και αν είστε κάτοικος νησιού, οι άνθρωποι της εταιρίας αναλαμβάνουν να παραλάβουν και να παραδώσουν το αυτοκίνητο σας από και προς το λιμάνι.

Η εταιρία Σαλιαρίδης ασχολείται επίσης με την εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.  Με μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ηλιούπολη μπορείς να επιλέξεις το επόμενο σου αυτοκίνητο, μέσα από μια πλήρη γκάμα μεταχειρισμένων οχημάτων.
Συνεχής εκπαίδευση, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξατομικευμένες λύσεις οδήγησαν στο σημερινό μεγάλο πελατολόγιο της επιχείρησης, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΑΝΔΑΝΗΣ ΑΕΒΕ EUROSPARE

Mandanis AEBE Eurospare

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 55 , 142 34   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

2102711574, 2102773616, 2102711810   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με  παρουσία 40 και πλέον ετών στον χώρο, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης των οδηγών. Το φιλικό προσωπικό θα απαντήσει πρόθημα σε κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσα το ανταλλακτικό που χρειάζεστε. Η επιχείρηση ανταλλακτικών Μανδάνης ΑΕΒΕ Eurospare είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη κατάσταση όποιο ανταλλακτικό και αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, όσο μικρό ή όσο μεγάλο, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρίας η οποία πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Μέσα από τα δύο καταστήματα στην Νέα Ιωνία και στο Μαρκόπουλο, θα βρείτε μία πλήρης γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και για όλα τα μοντέλα. 

Ανταλλακτικά φανοποιίας όπως πόρτες, προφυλακτήρες, καπό, φανάρια, φτερά, καθρέπτες, τραβέρσες, μέρη σασί.
Μηχανικά μέρη όπως μοτέρ, σασμάν, άξονες, ακραξόνια, κρεμαργιέρες, μίζες, δυναμό, αντλίες υδραυλικού τιμονιού, κομπρεσέρ A/C, κεντρικούς.
Ηλεκτρικά όπως γρύλλους παραθύρων, διακόπτες παραθύρων, διακόπτες φώτων, κλειδαριές ηλεκτρομαγνητικές, πλακέτες, εγκεφάλους, μονάδες ABS, καντράν
Εσωτερικά μέρη όπως σετ AIR-BAG, σαλόνια κομπλέ, καθίσματα, ταμπλό, ταπετσαρίες, λεβιέδες.  
Επίσης η εταιρία διαθέτει και μια υπερπλήρης γκάμα ιμιτασιόν ανταλλακτικών που καλύπτει όλο το φάσμα φανοποιίας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Οι λίστες ανανεώνονται καθημερινά!
 
Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα, η εταιρία Μανδάνης ΑΕΒΕ Eurospare με ένα τηλέφωνο στο 2102711574, 2102773616, 2102711810  θα σας γλυτώσει από όλη την ταλαιπωρία. Μέσα από την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΘΗΒΩΝ 429, 13121   ΙΛΙΟΝ

210 5761620  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  διαθέτει πολυετή εμπειρία στην πώληση και την τοποθέτηση ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων αυτοκινήτων. Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς. 
 
Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ! Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Από την άλλη, υπάρχει και ο θαυμαστός κόσμος των ζαντών, όπου ο καθένας μπορεί να δώσει την προσωπική του πινελιά στο όχημα του. Δεκάδες σχέδια και σε όλα τα μεγέθη για να καλύψουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. 

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ευθυγράμμιση
 • Ζάντες Βαφή
 • Ζυγοστάθμιση Τροχών
 • Ελαστικά Επισκευή
 • Ελαστικά Αλλαγή
 • Ζάντες Επισκευή
 • Ζάντες Αλλαγή
 • Αμορτισέρ Επισκευή
 • Αμορτισέρ Αλλαγή
 • Ελατήρια Αλλαγή
 • Αμορτισέρ Τοποθέτηση

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CARBON OFF - ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

CARBON OFF - ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 81, 17343   ΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2111843507 , 6936984320  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο προληπτικός CarbonOff καθαρισμός της καρβουνίλας (ξεκαρβούνιασμα) συντελεί στην μακροζωία του κινητήρα, στην αποφυγή δαπανηρών επισκευών, στην αποκατάσταση της απόδοσης, στην οικονομία καυσίμων και στην πιο σωστή και πολιτισμένη λειτουργία του.

Οι επικαθίσεις κάπνας και καρβουνίλας βαραίνουν και μειώνουν την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου, ενώ παράλληλα καταστρέφουν ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα. 

Χάρη στην χρήση ειδικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines) γίνεται γρήγορα ο καθαρισμός των βλαβερών ιζημάτων που συσσωρεύονται στο εσωτερικό των κινητήρων, επιτρέποντάς του να "αναπνέει" πλέον σωστά και να λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, λειτουργώντας όπως όταν ήταν καινούργιος.
 
Η διαδικασία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών γεννητριών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines).

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. Ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα "ρεταρίσματα"  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου έως και 15%
 
Για την δική σας διευκόλυνση η CarbonOff διαθέτει κινητές μονάδες εξυπηρέτησης για κατά οίκον ξεκαπνίσματα κινητήρων αυτοκινήτων ή κινητήρων βαρέων οχημάτων που δεν μπορούν να προσέλθουν στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης, καθώς και για την εξυπηρέτηση συνεργείων και ομαδικών καθαρισμών σε club κτλ.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο site της εταιρίας και δώστε ζωή στον κινητήρα σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ

ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΥΛΗΣ & ΖΟΡΜΠΑ 7 , 13451   ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

210 2320823, 693 6171048  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Νιχωρίτης Service είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα Ford. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, το συνεργείο Νιχωρίτης Service φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι αστείρευτες τεχνικές γνώσεις αλλά και η τεράστια πείρα στα αυτοκίνητα, είναι το καλύτερο εχέγγυο για να τους επιλέξεις και να ξενοιάσεις μια και καλή από το άγχος επιλογής σωστού συνεργείου συντήρησης. Η ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, είναι πλέον γεγονός!

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε συνεργεία που δεν ξέρετε εάν είναι σε θέση να σας βρούνε την οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση.

Στο συνεργείο Νιχωρίτης Service θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Το συνεργείο Νιχωρίτης Service προσφέρει επίσης εξειδικευμένες εργασίες ευθυγράμμισης για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου σας καθώς και τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από την κατανάλωση καυσίμου.

Είτε θέλετε το καλύτερο service, να βρείτε κάποιο ανταλλακτικό, είτε απλά μια συμβουλή, το συνεργείο Νιχωρίτης Service είναι το κατάλληλο μέρος για το αυτοκίνητό σας!
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΒΕΕ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΒΕΕ

ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 208 , 12136   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-4Χ4-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

210 5129611, 210 5129405  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1981 η Ήφαιστος ΑΒΒΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και πώληση ανταλλακτικών και υποσυστημάτων επαγγελματικών οχημάτων. Η συνεργασία της με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως Voith, Arnott, EBS, DriveRite και πολλές άλλες εγγυάται ότι το όχημά σας θα εφοδιαστεί με ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που θα του χαρίσουν πολλά αξιόπιστα χιλιόμετρα. Οι διαδικασίες που χρησιμοποιεί η Ήφαιστος είναι πιστοποιημένες με ISO και στόχος της ήταν, είναι και θα είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και υγιούς σχέσης με τους πελάτες.

Στην Ήφαιστος ΑΒΒΕΕ θα βρείτε:

 • Αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων
 • Κομπρεσέρ
 • Λιπαντικά
 • Retarders
 • Διαγνωστικά μηχανήματα
 • Συστήματα αέρος
 • Αεραναρτήσεις – Αερόφουσκες
 • Ανταλλακτικά αξόνων και φρένων
 • Βεντιλατέρ και συστήματα ψύξης

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ

MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ

ΔΑΜΒΕΡΓΗ 13 , 12131   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - VOLVO

210 5767767, 6944747758 – 6975664015  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ φροντίζουν για την σωστή συντήρηση του οχήματος σας και άμεσα λύνουν το κάθε σας πρόβλημα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το εξειδικευμένο συνεργείο MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ εδρεύει στο Περιστέρι και με την τεράστια πείρα του γύρω από τα μοντέλα Volvo, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Το έμπειρο προσωπικό μαζί με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που εξοπλίζουν τις εγκαταστάσεις είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν.

Όποιο μοντέλο και να έχετε, όσο σπάνιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το συνεργείο MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ δεν πρόκειται να φύγετε χωρίς το αυτοκίνητο σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

Πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βελτιώσεις
Επισκευές
Service
Φρένα
Αναρτήσεις
Επισκευές αυτόματων και μηχανικών σασμάν

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE

Λεωφ. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ 18 , 142 35   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

21 0272 5252  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν είσαι κάτοχος κάποιου μοντέλου Ford, τότε χρειάζεσαι να εμπιστευτείς τους ειδικούς της εταιρίας Ζυγογιάννης Service, οι οποίοι έχουν την εμπειρία, τα κατάλληλα εργαλεία και ανταλλακτικά για να κάνουν το αυτοκίνητο σου σαν καινούργιο.

Η επιχείρηση Ζυγογιάννης από το 1983  με το 1ο κατάστημα στο Αιγάλεω στην οδό Στεφ. Σαράφη 107 και από το 2016 με το 2ο κατάστημα στην οδό Λεωφ. Σπύρου Λούη 18 στη Ν. Ιωνία είναι δίπλα σας σε ότι αφορά την συντήρηση και επισκευή του Ford αυτοκινήτου σας.
 
Η Ζυγογιάννης Service, εδώ και 37 έτη αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων θέλουν αξιόπιστο σέρβις Ford χωρίς ψιλά γράμματα. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το τεράστιο πελατολόγιο με τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ανά τα χρόνια.

Το προσωπικό της εταιρίας δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από όλα τα νέα μοντέλα αλλά και τις τεχνολογίες που αυτά φέρνουν, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται διαθέτουν το πιο ενημερωμένο λογισμικό.

Η εταιρία, έχοντας πλήρη γκάμα γνήσιων Ford αλλά και aftermarket ανταλλακτικών, μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς και το αυτοκίνητο σας.
Αριστα υλικά, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και οικονομικές τιμές είναι το τρίπτυχο στο οποίο έχει στηρίξει την επιτυχία του το συνεργείο Ζυγογιάννης.
 
Εμπιστευθείτε και εσείς τους καλύτερους, για να έχετε και το καλύτερο αποτέλεσμα. Οικονομία στην τιμή και όχι στην ποιότητα!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

A/C Service
Μίζα (επισκευή-συντήρηση)
Συντήρηση-Επισκευή Δυναμό

Διαγνωστικός έλεγχος
Προγραμματισμός Immobilazer
Κινητήρας (επισκευή-αλλαγή)
Σασμάν
Μικρό και μεγάλο Service
 Φρένα (επισκευή-service)
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Διαφορικό (Επισκευή-Service)
Service DIESEL
ABS/ESP (Διάγνωση-Επισκευή)
Επισκευή Ψυγείων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ

ΘΑΡΥΠΟΥ 40 , 11743   ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

210 9213094 – 210 9241721  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Αγγελίδης και Σία δραστηριοποιείται στο τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων για περισσότερα από 30 έτη. Ιδρύθηκε το 1989 με έδρα τη Χαλκίδα σαν κατάστημα λιανικής και το 1995 στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης, μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου πλέον λειτουργεί ως εταιρία χονδρικής, η οποία εισάγει και προμηθεύει την αγορά με μια τεράστια γκάμα προϊόντων.

Η εταιρία Αγγελίδης όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει για την ασφάλεια και την περιποίηση του αυτοκινήτου με επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Είναι αντιπρόσωπος και διανομέας προϊόντων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. 

Πρωταρχικός στόχος της Αγγελίδης κ Σία αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και η κάλυψη των αναγκών τους. Για τον λόγο αυτό η εταιρία πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στα προϊόντα ώστε να διατηρήσει σταθερή την ποιότητά τους. Επιτυγχάνοντας τους παραπάνω στόχους, οι πελάτες προμηθεύονται προϊόντα με υψηλά στάνταρντ και σε ανταγωνιστικές τιμές που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
 
Στην εταιρία Αγγελίδης κ Σια θα βρεις ό,τι και αν ζητήσεις:
Ανταλλακτικά
Αξεσουάρ εσωτερικού
Αξεσουάρ εξωτερικού
Βελτίωση
Είδη ασφάλειας
Ηλεκτρικά
Μεμβράνες
Ταξίδι
Φροντίδα αυτοκινήτου
 
Η εταιρία διαθέτει επίσης ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ για μοτοσικλέτες και φορτηγά.

Η Αγγελίδης κ Σία επιλέγει τα προϊόντα της με βάση την ποιότητα και την τιμή τους, ώστε να προτείνει τα κατάλληλα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση, ενώ εμπλουτίζει τη συλλογή της με ό, τι νέο και πρωτοποριακό, ικανό να πραγματοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 19, 157 73   ΖΩΓΡΑΦΟΥ

2107484566  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Σταύρος Παξινός, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο των ελαστικών το 1993 στη περιοχή του Ζωγράφου, ενώ η πρότερη εμπειρία στην εφαρμογή και Service ελαστικών έχει ξεκινήσει από το 1982.

Λόγω τις 30ετούς εμπειρίας που διαθέτει  έχει επιλεχθεί από τις εταιρείες Contintental, Michelin, και Pirelli  ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπός τους.

Η τεχνογνωσία που διαθέτει καθώς και το εξειδικευμένο και πάντα ενήμερο για τις νέες τεχνολογίες προσωπικό της, την έχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς  και έχει επισφραγιστεί από πιστοποίηση ISO  για τις ακόλουθες υπηρεσίες :

 • Service Ελαστικών
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Πώληση ελαστικών
Αν επιθυμείτε να  είστε σίγουροι για τη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και της αναλογίας τιμής επισκεφθείτε την Παξινός.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Ι.ΚΤΕΟ AUTOPASS

Ι.ΚΤΕΟ AUTOPASS

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 163, 10447   ΑΘΗΝΑ

210 3417 777- 210 3476 666  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Όταν ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός συνδυάζεται με τον επαγγελματισμό, το αποτέλεσμα είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και ο αξιόπιστος έλεγχος του οχήματός του.

Με την υπηρεσία υπενθύμισης η Autopass σας ενημερώνει έγκαιρα ώστε να κλείσετε ραντεβού μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και σας γλιτώνει έτσι από το πρόστιμο σε περίπτωση εκπρόθεσμου ελέγχου.
Σε περίπτωση αγοραπωλησίας μεταχειρισμένου οχήματος, η Autopass αναλαμβάνει να ελέγξει και να σας ενημερώσει υπεύθυνα για την κατάστασή του πραγματοποιώντας:
 • Τον βασικό έλεγχο ΚΤΕΟ των 5 σημείων
 • Αναλυτική εξέταση κινητήρα
 • Έλεγχο των ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών συστημάτων
 • Έλεγχο της κατάστασης των ελαστικών και της ρεζέρβας
 • Οδήγηση του οχήματος για έλεγχο οδικής συμπεριφοράς

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Έλεγχο Συστήματος Ανάρτησης
 • Έλεγχο Συστήματος Πέδησης
 • Έλεγχο Φώτων
 • Έλεγχο Καυσαερίων
 • Οπτικούς Ελέγχους

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:00 – 20:30
Σάββατο: 07:00 – 15:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΤΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΤΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΣΜΥΡΝΗΣ 9 , 19013   ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

2291036504, 6979475841  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

¶ριστο αποτέλεσμα, εξαιρετικές τιμές και εξυπηρέτηση σε προσωπικό επίπεδο. Το συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης μπορεί να γίνει η επιχείρηση που θα εμπιστεύεσαι και θα είναι εκεί σε κάθε πρόβλημα.

Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένο προσωπικό και μεράκι για το αυτοκίνητο είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο χτίστηκε το συνεργείο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Εδώ και χρόνια έχει χτίσει ένα ζηλευτό πελατολόγιο το οποίο όλο και μεγαλώνει καθώς ηποιότητα της δουλειάς είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Το συνεργείο αναλαμβάνει γενικές επισκευές αυτοκινήτου ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει πλήρες τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή σε οποιαδήποτε βλάβη. Είτε γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε να αλλάξετε στο αυτοκίνητο σας είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο για να οδηγείτε με ασφάλεια και να προλάβετε ζημιές πολλών ευρώ,η λύση βρίσκεται στην Ανάβυσσο στο συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης.

Ότι και να χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, στο συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης θα το διορθώσετε!Πάντα σε προσιτές τιμές και σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη πριν από οποιαδήποτε εργασία το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Ακόμα το σκέφτεστε;

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Περιοδικό service
 • Τεχνικός έλεγχος
 • Καθαρισμός μπεκ με υπέρηχους
 • Ηλεκτρονικός διαγνωστικός έλεγχος
 • Κάρτα καυσαερίων
 • Επισκευή συστημάτων πέδησης
 • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
 • Καθαρισμός φαναριών
 • Γυάλισμα χρώματος
 • Τοποθετήσει Carbon

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ - CAR REPAIR

ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ - CAR REPAIR

ΦΑΛΗΡΟΥ 23 , 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210 4201955  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το φανοποιείο Car Repair πρωταγωνιστεί σε ολόκληρο τον Πειραιά χάρη στην πολύ ποιοτική δουλειά που προσφέρει παράλληλα με τις εξαιρετικές τιμές. Εδώ οι υπηρεσίες φανοποιείας είναι τέχνη.  Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην χρειαστεί το ειδικό χέρι ενός φανοποιού έστω και μία φορά. Είτε ο χρόνος θα έχει αφήσει το σημάδι του στο χρώμα, είτε μετά απόκάποιο ατύχημα είτε επειδή θέλει να επέμβει ο οδηγός, το φανοποιείο φυγείν αδύνατον.

Εάν και το δικό σας αυτοκίνητο χρειάζεται υπηρεσίες βαφής ή επισκευής, η επιχείρηση των αδελφών Τοπάλογλου Car Repair  έχει τη λύση. Η συνεργασία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και τεχνικές βαφής προερχόμενες από το εξωτερικό, θα επαναφέρουν το αυτοκίνητο σας, στην πρώτη ημέρα ζωής του.

Έχοντας τεράστια εμπειρία στον χώρο αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως καλίμπρα, το προσωπικό μπορεί και θα σας δώσει αυτό που θέλετε. Αλλαγή ή επισκευή χρώματος;Επιδιόρθωση γρατζουνιών και χτυπημάτων; Επισκευές που αλλού θα κόστιζαν μία περιουσία και πολύ χρόνο, εδώ γίνονται εντός  χρονοδιαγράμματος και μετά από προσωπική συμφωνία με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Τέλος, η επιχείρηση εξειδικεύεται στα μοντέλα της Mercedes και της BMW παρέχοντας premium υπηρεσίες που θα κάνουν το ήδη καλό, άριστο πάντα υπό τις εντολές του ιδιοκτήτη.

 
Για τις καλύτερες υπηρεσίες φανοποιείου αλλά και για επιδιορθώσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς, συνεργείο Car Repair στον Πειραιά. Το αμάξι σας θα ξαναβρεί την λάμψη του.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ 47, 18757   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ TOYOTA-LEXUS

210 4318256  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Κοντραφούρης Service προσφέρει εδώ και 30 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του Toyota - Lexus σας.

Το συνεργείο του Κοντραφούρης Δημήτρης είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.
Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια το συνεργείο Κοντραφούρης Δημήτρης αναπτύσσει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς, κάτι που φαίνεται και από το μεγάλο πελατολόγιο του.

Είναι ανεξάρτητος επισκευαστής Toyota-Lexus και στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του στο Κερατσίνι,  προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πραγματοποιώντας κάθε εργασία με ακρίβεια.
 
Διαγνωστικό έλεγχο, μικρό ή μεγάλο service αυτοκινήτου, αλλαγή λαδιών ή έλεγχο καυσαερίων. Οι έμπειροι μηχανικοί μπορούν αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής σε μηχανικά ή ηλεκτρικά συστήματα, ενώ θα κάνουν και έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση που πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ.  

Όλα τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα είναι κατάλληλα για το όχημα σας, άριστης ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας.

Το συνεργείο Κοντραφούρης Δημήτρης διαθέτει σταθερά χαμηλές τιμές στις εργασίες του, ενώ προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες προσφορές ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

APCAR Ε.Π.Ε

APCAR Ε.Π.Ε

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 58 , 17456   ΑΛΙΜΟΣ

210 9958036 – 210 9958037  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία APCAR Ε.Π.Ε. πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στον χώρο των ανταλλακτικών και στις εγκαταστάσεις της στον ¶λιμο θα βρεις αυτό που ψάχνεις στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία APCAR Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται από το 1997 στο χώρο του αυτοκινήτου σχετικά με χονδρική και λιανική πώληση Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων.

Πρωταρχικός στόχος της APCAR Ε.Π.Ε. είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων  υπηρεσιών στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας από γνωστούς οίκους του εξωτερικού που αποτελούν τους κύριους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μέσα από την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η εταιρία διαθέτει τα εξής ανταλλακτικά και εξαρτήματα:.
 • Μπαταρίες
 • Λιπαντικά-Χημικά
 • Ηλεκτρικά
 • Συστήματα πέδησης
 • Εμπρόσθιο σύστημα
 • Σύστημα μετάδοσης
 • Σύστημα ψύξης
 • Μηχανικά μέρη

Η εταιρεία APCAR Ε.Π.Ε. επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και σε προϊόντα. Επιπρόσθετα έχει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών που εξασφαλίζουν ταχύτερη παροχή υπηρεσιών και αγαθών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διευρύνει συνεχώς τη γκάμα της για να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TOSKAS ENGINEERING

TOSKAS ENGINEERING

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ 32, 16562   ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

210 9611939  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το σύγχρονο, εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Toskas Engineering αποτελεί την ιδανική επιλογή για το σέρβις του αυτοκινήτου σας. Η επιχείρησή μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αυτοκίνησης (από το 1974), φροντίζει για την άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Εμπιστευτείτε την επιχείρηση Toskas Engineering για την επισκευή και βελτίωση του αυτοκινήτου σας, το Service κλιματιστικών, καθώς επίσης και για την εμφάνιση του σε σημεία που θα αλλάξουν πρόσωπο στο όχημά σας, απογειώνοντάς το.

Με αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο, αλλά πρωτίστως με υψηλή τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό και συνεχή εκπαίδευση, το προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Κάρτα ελέγχου καυσαερίων
 • Update εγκεφάλου
 • Υγραέριο
 • Ξεθάμπωμα φαναριών
 • Επισκευές κινητήρων βενζίνης & Diesel
 • Σασμάν
 • Καθαρισμός
 • Ογκομετρήσεις
 • Beck
 • Service Air condition
 • Διάγνωση
 • Επισκευές βλαβών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όσον αφορά την βελτίωση του αυτοκινήτου σας το συνεργείοToskas Engineering θα αναλάβει την αλλαγή και τοποθέτηση σε αναρτήσεις-φρένα, εξατμίσεις, φίλτρα αέρος, σκάστρες και μπαρόμετρα.

Βρίσκετε εδώ για εσάς και το αυτοκίνητό σας! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους, στον αριθμό 210 9611939 και θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και οικονομικά.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

CAR DIAGNOSTIC SERVICES

ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 131, 18755   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

211 0122872  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία CAR DIAGNOSTIC SERVICES πρόσφατα ανέπτυξε ένα καινούριο χώροφανοποιίας που με τα  κατάλληλα μηχανήματα και την εμπειρία των συνεργατών τους, την αναδεικνύουν ως την καταλληλότερη σε περίπτωση που σας παρουσιαστούν προβλήματα τέτοιου είδους.

Ο χώρος του φανοποιείου της επιχείρησης  CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα καλύψει μικροζημιές και μικροεπισκευές με ταχύτητα και προσοχή, ώστε να έχετε γρήγορα και οικονομικά στα χέρια σας το αυτοκίνητο σας.

Στο χώρο της επιχείρησης CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να μειώνεται η προσφερόμενη ποιότητα με ταχύτητα και οικονομία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Service αυτοκινήτων
• Μετατροπές - Βελτιώσεις
• Προετοιμασία ΚΤΕΟ
• Εμπόριο ανταλλακτικών
• Φρένα - Μπουζί - Δισκόπλακες
• Έλεγχος

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει κάθε είδους μηχανική εργασία όπως: service / αντικατάσταση δίσκου - πλατώ / αμορτισέρ / ευθυγράμμιση / ετοιμασία και έλεγχο για ΚΤΕΟ / διαγνωστικός έλεγχος σε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη / επισκευές κινητήρων και σασμάν και σας εξυπηρετεί  με οικονομικά κριτήρια.

Η επιχείρηση CAR DIAGNOSTIC SERVICES προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών με στόχο πάντα την ασφαλή οδήγηση και την άριστη κατάσταση του οχήματος σας. Η εταιρεία διαθέτει ένανσύγχρονο χώρο που της επιτρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

• Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Peugeot Automotivo

Peugeot Automotivo

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 15, 15344   ΓΕΡΑΚΑ

210 6618686  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Δείχνοντας τον δρόμο εδώ και 25 χρόνια, η Peugeot Automotivo συνεχίζει να σας φέρνει τα καλύτερα αυτοκίνητα, είτε καινούργια, είτε μεταχειρισμένα. Με ολοκληρωμένες παροχές, και 3 υπερσύγχρονες μονάδες, ξέρει από ποιότητα.

Μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες της Peugeot, είναι εδώ και 25 χρόνια, η Peugeot Automotivo. Χτίζοντας προσωπική σχέση με τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αυτών που γνωρίζουν από ποιότητα, μετρώντας πάνω από 20.611 ευχαριστημένους πελάτες.
Εάν πάλι έχετε ξεκινήσει τον άθλο να βρείτε ένα καλό μεταχειρισμένο, τότε ξανά η Peugeot Automotivo είναι δίπλα σας, για να βοηθήσει να βγάλετε άκρη σε αυτόν τον χαοτικό κόσμο. Στην Peugeot Automotivo θα βρείτε ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε άριστη κατάσταση. Δείτε όλα τα μεταχειρισμένα, ώστε να διαλέξετε το δικό σας!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Skoda Κοιλάκος

Skoda Κοιλάκος

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 169, 11744   ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

210 9357030  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Έχοντας 40 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας, η Skoda Κοιλάκος είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη σας γύρω από τα αυτοκίνητα Skoda. Είτε ψάχνετε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο, εδώ είναι η λύση.

Έχοντας χτίσει πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά του αυτοκινήτου, η εταιρίαSkoda Κοιλάκος, διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο γύρω από τα οχήματα της Skoda. Είτε οι ανάγκες σας σας οδηγούν στην αγορά καινούργιου μοντέλου, είτε σε μεταχειρισμένου, ο συνδυασμός της πραγματικά τεράστιας γκάμας της εταιρίας, μαζί με το έμψυχο δυναμικό των τμημάτων, είναι η απάντηση και στις δύο περιπτώσεις.

Επισκεφθείτε την Skoda Koilakos και ενημερωθείτε για τα τελευταία μοντέλα της SKODA. Ανακαλύψτε κάθε πακέτο εξοπλισμό, κάθε έκδοση και κάθε προσφορά για όλα τα μοντέλα της τσέχικης φίρμας. Ανακαλύψτε την νέα Fabia, το απόλυτο εργαλείο πόλης  Citigo, το όνειρο κάθε οικογενειάρχη, την νέα Octavia και φυσικά τα πολυβραβευμένα SUV της εταιρίας, Karoq και Kodiaq.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι παροχές της εταιρίας δεν σταματούν απλά στην πώληση αυτοκινήτων από τις εκθέσεις της, μα καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη σας όπως:

 • Service: Λιπαντικό - Γενικό - Αλλαγή ιμάντα χρονισμού  - Αλλαγή δίσκο-πλατό  -ε επισκευή κινητήρα - αντικατάσταση φρένων.
 • Χρηματοδότηση: Από 0% προκαταβολή - Δόσεις μέχρι 72 μήνες
 • Ασφάλειες:  Το κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα έχει μελετηθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας προς κόστος και απαλλάσσουν από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μικρού ή μεγάλου.
 • Φανοποιεία
 • Ανταλλακτικά – αξεσουάρ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO TROVAS

AUTO TROVAS

ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 67, 15232   ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210 6896543  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας, από την 35χρονη παρουσία στον χώρο, και τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Βρείτε και εσείς το επόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας στην εταιρία Auto Trovas ή πουλήστε το δικό σας, και βγείτε κερδισμένοι.

Όλα ξεκίνησαν από τον έμπειρο οδηγό αγώνων ταχύτητας, Ευάγγελο Τρoβά, ο οποίος το 1983 θέλησε να μοιραστεί την αγάπη του για το αυτοκίνητο. Με τεχνογνωσία που δεν συναντάται εύκολα, και με μεράκι για τα τετράτροχα, ίδρυσε την εταιρία με σκοπό να παρέχει στην αγορά, μόνο τα καλύτερα και ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Επισκεφθείτε τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι (Κ.Παλαιολόγου 67-Παπανικολή) και αφήστε  τον γιο του, Διονύση Τροβά,  να σας καθοδηγήσει στην αγορά του επόμενου αυτοκίνητου σας. Δείτε από κοντά την τεράστια γκάμα ποιοτικών  μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, πάντα εγγυημένα καλή κατάσταση και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Εξηγήστε στους ειδικούς, για ποια χρήση προορίζεται το επόμενο αυτοκίνητο σας, και επιλέξτε ανάμεσα στις πιο σωστές και εξατομικευμένες προτάσεις. Περιηγηθείτε στο ενημερωμένο siteκαι δείτε όλα τα μοντέλα, όπως και μοναδικές προσφορές γύρω από την επόμενη αγορά σας. 

Γιατί εδώ;
 • Για 0% προκαταβολή,
 • Για μέχρι 72 δόσεις,
 • Για γραπτή εγγύηση μεταχειρισμένου
 • Για κάθε έλεγχο
 • Για αγοραπωλησία αυθημερών 
 • Για μηδενική γραφειοκρατία 

Τέλος, εάν επιθυμείτε, η εταιρία Auto Trovas, αγοράζει αυθημερόν και απολύτως μετρητοίς το αυτοκίνητο σας, ή το ανταλλάσσει με καινούργιο ή μεταχειρισμένο της αρεσκείας σας.
 
Τι περιμένετε λοιπόν; Auto Trovas και βρήκατε το νέο σας αυτοκίνητο!

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τέλος, εάν επιθυμείτε, η εταιρία Auto Trovas, αγοράζει αυθημερόν και απολύτως μετρητοίς το αυτοκίνητο σας, ή το ανταλλάσσει με καινούργιο ή μεταχειρισμένο της αρεσκείας σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για 0% προκαταβολή, Για μέχρι 72 δόσεις, Για γραπτή εγγύηση μεταχειρισμένου Για κάθε έλεγχο Για αγοραπωλησία αυθημερών Για μηδενική γραφειοκρατία

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 322, 18452   ΝΙΚΑΙΑ

210 4919989  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Ζωγραφάκης Γεώργιος Cars, έχει τόση εμπιστοσύνη στα αυτοκίνητα της, που είναι από τις λίγες εταιρίες που παρέχει γραπτή εγγύηση ατρακάριστου ενώ παρέχει και δυνατότητα επιστροφής αυτοκινήτου.

Με επιμονή στην ποιότητα και την παροχή άριστων υπηρεσιών, η εταιρίαΓεώργιος Ζωγραφάκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στον πολύ σκληρό ανταγωνισμό του χώρου. Διαθέτοντας μία εξαιρετικά μεγάλη γκάμα τόσο σε καινούργια όσο και σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, αρνείται να σας αφήσει να φύγετε χωρίς να έχετε βρει αυτό που ψάχνετε.

Περιηγηθείτε οι ίδιοι με ένα κλικ στα αυτοκίνητα προς πώληση εδώ, ή επισκεφθείτε αυτοπροσώπως την έκθεση της εταιρίας στη Νίκαια.  Εκεί, το έμπειρο και με γνώσεις προσωπικό, μπορεί να σας συμβουλέψει ή να σας καθοδηγήσει στην αγορά ενός αυτοκινήτου που αφενός θα κάνει τη δουλειά που θέλετε, αφετέρου θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Η σχεδόν μανία της εταιρίας με την ποιότητα και τα καλά αυτοκίνητα, της φέρνει τόση σιγουριά για τον στόλο της που είναι σε θέση να παρέχει εγγύηση ατρακάριστου ή δυνατότητα επιστροφής του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εντός 10 ημερών από την απόκτηση του αν αποδειχθεί ότι είναι τρακαρισμένο από επίσημη κρατική αρχή, κτεο, υπουργείο συγκοινωνιών.

Όταν μία επιχείρηση αυτοκινήτου είναι σε θέση να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, καταλαβαίνετε πως έχει τα καλύτερα και ποιο ποιοτικά αυτοκίνητα.
Ακόμη,  παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής του αυτοκινήτου, ώστε να βγείτε διπλά κερδισμένοι, ενώ μπορείτε μαζί με το προσωπικό ναδιαμορφώσετε ένα ασφαλιστικό πακέτο που θα βγάλει σίγουρα κερδισμένους.

Και επειδή παραμένει πάντα μία οικογενειακή επιχείρηση που αφουγκράζεται τις δυσκολίες, αρέχει την δυνατότητα πληρωμής του αυτοκινήτου σας με πιστωτική κάρτα και προσφέρει τις παρακάτω επιλογές αποπληρωμής του :
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

BOSGANAS.COM

BOSGANAS.COM

ΣΤΙΛΠΩΝΟΣ 28, 11636   ΜΕΤΣ ΑΘΗΝΑ

697 7942962  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το αυτοκίνητο των ονείρων σου, έξω από τη πόρτα σου, σε 5 ημέρες. Η εταιρία εισαγωγής αυτοκινήτων Bosganas, μπορεί να σου βρει αυτό που δεν έχουν οι άλλοι.

Εάν είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόσουν, έχεις τον καλύτερο συνέταιρο. Η εταιρία Bosganas διαθέτει εκατοντάδεςεπιλεγμένα αυτοκίνητα εισαγωγής από Γερμανία, ελαφρώς μεταχειρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα με τα πιο αυστηρά κριτήρια.

Πατώντας εδώ, μπορείτε με ένα κλικ να περιηγηθείτε στην πιο εντυπωσιακή γκάμα αυτοκινήτων της Ελλάδας. Αυτοκίνητα βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά, είναι όλα εδώ.Πολυτελή και premium, σπάνια μοντέλα ή θωρακισμένα είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η εταιρία καταφέρνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και για έναν ακόμη λόγο. Είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε παραγγελία αυτοκινήτου εσείς θέλετε να κάνετε. Η επικοινωνία με το εξωτερικό είναι άμεση, και ο χρόνος αναμονή δεν ξεπερνά σε καμία των περιπτώσεων σε 15 ημέρες.

Ακόμη, συζητήστε με το έμπειρο προσωπικό και εάν επιθυμείτε, δημιουργήστε το δικό σας ασφαλιστικό πακέτο, με εξατομικεύσεις και καλύψεις που εσείς χρειάζεστε. Όσο για την απόκτηση, η επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού πακέτου από την εταιρία, θα την κάνει πιο εύκολη από ποτέ. Πατήστε εδώ, ή επισκεφθείτε την έκθεση της εταιρίας στο Μετς, για να έρθετε ακόμα πιο κοντά στο αυτοκίνητο που πάντα θέλατε.
Αυτοκίνητα Bosganas. Βρείτε ή παραγγείλτε το αυτοκίνητο όπως εσείς το θέλετε!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MICHALOPOULOS VAG GROUP

Michalopoulos VAG Group

ΠΛΑΤΑΝΩΝ, 18454   ΝΙΚΑΙΑ VAG GROUP

2104961213, 6932865381  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ το αυτοκίνητο σου θα έχει τον σεβασμό που του αξίζει. Όλα τα αμάξια του VAG Group είναι από τα ομορφότερα και καλύτερα, αρκεί να τα προσέχεις όπως και όσο πρέπει. ΣτηνMichalopoulos VAG Group απολαμβάνετε δωρεάν ελέγχους, εγγυήσεις σε κάθε ανταλλακτικό και φυσικά λύσεις για όλα τα προβλήματα, σε όλα τα μοντέλα.

Πραγματοποιείστε όποτε επιθυμείτε έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο για να γνωρίζετε σε τι κατάσταση και πόσο ασφαλές είναι το όχημα που οδηγάτε. Εάν επιθυμείτε υπάρχει και η δυνατότητα προετοιμασίας ΚΤΕΟ ή λιπαντικός έλεγχος με μηδενικό κόστος. Τι περιμένετε;


Η επιχείρηση αναλαμβάνει επισκευές σασμάν, τόσο χειροκίνητων όσο και αυτόματων,επισκευές μηχανών και οτιδήποτε άλλο μηχανικό προκύψει. Δεν υπάρχει πρόκληση για την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της Michalopoulos VAG Group που να μην είναι ευπρόσδεκτη. Εάν μάλιστα θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στο αυτοκίνητο σας, μπορείτε να προβείτε και  σε Tunning με πρόγραμμα OVERLOAD για να εκτοξεύσετε ιπποοδύναμη και παλμούς.

Το υπερσύγχρονο συνεργείο στον Πειραιά προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, ενώ μέσω των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχονται, καλύπτονται όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος. Τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούναι είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας. Γιαυτό και παρέχονται με 2 χρόνια εγγύηση! Αυτό τα λέει όλα!
 
Είσαι μέλος της VAG οικογένειας, γίνε μέλος και την Michalopoulos VAG Group οικογένειας!
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

X -TUNING

X -TUNING

Κων. Τσαλδάρη 54, 114 76   ΠΟΛΥΓΩΝΟ

2102790270 - 2102710170  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η X -Tuning ecu repair electronic  διαθέτει πάντα τα τελευταία διαγνωστικά μηχανήματα, sw, flashers, και programmers, ρομποτική τεχνολογία, για την εργοστασιακή επισκευή όλων των τύπων εγκεφάλων και των υβριδικών εγκεφάλων.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι οι εξής: 
1. Αναβαθμίσεις εγκεφάλων για την μέγιστη αύξηση ιπποδύναμης του κινητήρα σας.
2. Προγραμματισμοί εγκεφάλων, μηδενισμός εγκεφάλων, παντός τύπου με τον εγκέφαλο εντός και εκτός αυτοκινήτου.
3. Επισκευή εγκεφάλων ECU, ανακατασκευή εγκεφάλων ECU, μονάδων ψεκασμού - ABS - EZS - ESP - XENON - BSI - BODY CONTROL - TACHO -  AIRBAG - Ηλεκτρικά τιμόνια - SBC - ETC κλπ.
4. Προγραμματισμός εγκεφάλων αερόσακων, ξεκλείδωμα αερόσακων, μηδενισμός αερόσακων, AIRBAG από crash data μετά από σύγκρουση και το άνοιγμα των airbag.
5. Ξεκλείδωμα immobilizer, μηδενισμός immobilizer, προγραματισμός immobilizer, για τον εγκέφαλο ψεκασμού, (μεταχ/νου η original), μηδενισμός του immobilizer σε κατάσταση (vergin state)  για τον επαναπρογραμματισμό του σε εργοστασιακές συνθήκες.
6. Μεταφορά δεδομένων λογισμικού (sw-immo) σε οποιονδήποτε μεταχειρισμένο εγκέφαλο.
7. Προγραμματισμός κλειδιών, επισκευή κλειδιών, με η χωρίς remote control, νέων η παλαιών, αυθημερόν, σε όλα τα αυτοκίνητα - φορτηγά - μοτο, σε περίπτωση απώλειας όλων των κλειδιών ακόμα και χωρίς το αυτοκίνητο στον χώρο μας.
8. Επισκευή κοντέρ, προγραμματισμός  ηλεκτρονικών κοντέρ (km) σε όλα τα σημεία και σε όλους τους εγκεφάλους που κρατούν μνήμη (km), επισκευή   ηλεκτρονικών κοντέρ.
9. Ξεκλείδωμα radio-cd, navi, και επαναφορά του security code.
10. Επισκευή SBC, προγραμματισμός SBC, σε όλες τις μονάδες Mercedes.
11. Επισκευή υβριδικών εγκεφάλων Οpel, μηδενισμός υβριδικών εγκεφάλων Opel.
12. Επισκευή ABS, προγραμματισμός ABS, ανακατασκευή ABS με ρομποτική τεχνολογία.

Και όλα αυτά με γραπτή εγγύηση για όλες τις υπηρεσίες επισκευής - ανακατασκευής των εγκεφάλων !!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Αφοι Λιάπη

Αφοι Λιάπη

Κ.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 82, 11476   ΠΟΛΥΓΩΝΟ

210 6456476  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Συνώνυμο της Ford, έχει καταστεί εδώ και 40 χρόνια η επιχείρηση Αφοί Λιάπη Α.Ε. Ένα πλήρως κάθετο εξουσιοδοτημένο συγκρότημα για τις αντιπροσωπείες Ford-Daihatsu και Piaggio. Ό,τι ψάχνεις είναι εδώ!

Έχοντας την εμπειρία και τις γνώσεις 40 ετών, η εταιρία Αφοί Λιάπη  αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση σε ότι έχει να κάνει γύρω από τα αυτοκίνητα της Ford. Ένα πλήρως κάθετο εξουσιοδοτημένο συγκρότημα για τις αντιπροσωπείες FORD, DAIHATSU και τα επαγγελματικά PIAGGIO, που είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση και εάν έχετε.

Αναζητάτε το επόμενο καινούργιο σας αυτοκίνητο; Επισκεφθείτε την τεράστια έκθεση της εταιρίας και ανακαλύψτε από κοντά ολόκληρη την γκάμα των μοντέλων της Ford.

Προσπαθείτε να κάνετε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή ενός μεταχειρισμένου; Η έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Αφοί Λιάπη, έχει αυτό που ψάχνετε, πάντα με εγγυήσεις και δεκάδες προσφορές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 •  Εκτός από την αγοραπωλησία αυτοκινήτων, η επιχείρηση διαθέτει και τεχνικές εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονα μηχανήματα για υπηρεσίες όπως:
 • Κ.Τ.Ε.Ο.
 • Service
 • Διάγνωση
 • Ευθυγράμμιση-ζυγοστάθμιση
 • Φανοβαφείο
 • Ανταλλακτικά
 • Ασφάλειες
 • Υγραεριοκίνηση

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΝΗ Ο.Ε

Ntounis Car Solution:

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 310, 17675   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

210 9411194  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο σύμμαχος σας στην αγορά ενός καλού και ποιοτικού μεταχειρισμένου. Από το 1977 η εταιρία ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΝΗ Ο.Ε. σας φέρνει πιο κοντά από τον καθένα, με το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τι πάει να πει, καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από 1ο χέρι, η εταιρία ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΝΗ Ο.Ε μπορεί να σας γλιτώσει από πολλή κούραση και χαμένα χρήματα.

Διαθέτοντας μία τεράστια γκάμα από προσεγμένα και ελεγμένα μεταχειρισμένα, εσείς το μόνο που έχετε είναι να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Η ποιότητα δεν θα πρέπει να σας απασχολεί καθώς είναι εγγυημένη, ενώ το 90% του στόλου είναι αυτοκίνητα από την εγχώρια αγορά και κυρίως από ιδιώτες.(1ο χέρι).

Όλα είναι ελεγμένα από τα ειδικά συνεργεία της Ntounis Car Solution, ενώ το προσωπικό είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε. Και επειδή η εταιρία είναι μία αμιγώς οικογενειακή υπόθεση, αφουγκράζεται πλήρως τις δυσκολίες της εποχής, και για αυτό παρέχειμοναδικές δυνατότητες χρηματοδότησης

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν θέλετε ένα εγγυημένο και ασφαλές αυτοκίνητο, 1ο χέρι και πάντα με ευκολίες χρηματοδότησης, πατήστε εδώ και βρείτε το με ένα κλικ!
Ntounis Car Solution: 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO SHOW ΒΛΑΧΟΣ

Auto Show Βλάχος

ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 22, 12132   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

210 5727135, 6945903996  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Παρουσία και εμπειρία 34 ετών στον χώρο, τεράστια γκάμα σε αυτοκίνητα και ένα ζηλευτό πελατολόγιο, σας εγγυώνται, πως εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για τους περισσότερους η αναζήτηση και αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι πραγματικός Γολγοθάς. Και πώς να μην είναι εφόσον η αγορά είναι χαοτική και κρύβει αμέτρητες παγίδες.  Εάν θέλετε να μην χαραμίσετε ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα λεπτό, ελάτε στους καλύτερους. Η εταιρεία AUTO SHOW Βλάχος δραστηριοποιείται στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από το 1985 και αποτελεί μια από τις πιο παλιές εταιρίες στο χώρο της, στην πόλη του Περιστερίου.

Όντας μία οικογενειακή επιχείρηση, ξεκίνησε με γνώμονα την αγάπη καιτο μεράκι της γύρω από το αυτοκίνητο και πλέον έχει μετατραπεί σε έναν από τους πρωταγωνιστές του χώρου. Μιλήστε στο έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, εξηγήστε τι αυτοκίνητο θέλετε ή για ποια χρήση προορίζεται και εκείνο θα σας καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Κάντε κλικ εδώ και δείτε από την άνεση του καναπέ σας, όλα τα διαθέσιμα οχήματα, μαζί με τα χαρακτηριστικά τους, τον εξοπλισμό και φυσικά την τιμή.

Πάντα, υπάρχει και η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου με κάποιο της αρεσκείας σας, εξοικονομώντας και κερδίζοντας μεγάλες διαφορές. Η εταιρία είναι σε θέση να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες σας και πάντα να σας βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται. Για αυτόν το λόγο ακριβώς, διαθέτει τα πιο ευέλικτα χαμηλότοκα τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα ώστε, ανεξαρτήτως της οικονομικής σας κατάστασης, να καταφέρετε να «φύγετε» με το αυτοκίνητο που πάντα θέλατε.  Τέλος, εάν επιθυμείτε, η Auto Show Βλάχος μπορεί να σας καλύψει και ασφαλιστικά, δίνοντας σας ένα πρόγραμμα ραμμένο στα μέτρα σας.
 • Εάν είστε πραγματικά χιλιομετροφάγος και χρειάζεστε αυτοκίνητο με diesel κινητήρα, πατήστε εδώ και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
 • Εάν κινείστε κυρίως σε αστικό κύκλο και σας εξυπηρετεί καλύτερα ένας κινητήρας βενζίνης, κάντε κλικ εδώ και… το βρήκατε.
 • Εάν πάλι κοιτάτε λίγο πιο μακριά, ανησυχώντας για το περιβάλλον και το πορτοφόλι σας φυσικά, η κατηγορία με τα διαθέσιμα ηλεκτρικά-υβριδικά αυτοκίνητα είναι εδώ!
 
Εμπιστευτείτε τους πιο έμπειρους, για να γίνετε εσείς ο επόμενος ευχαριστημένος οδηγός!
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜ ΚΩΝΣΤΑΣΤΙΝΟΣ

ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ

ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55, 14123   ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

210 2801909  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η οικογένεια Χαλιβελάκη σας φέρνει εδώ και 40 χρόνια, ένα βήμα πιο κοντά στο αυτοκίνητο των ονείρων σας. Μπορεί να έρθεις, αλλά δεν φεύγεις χωρίς αμάξι.

Μία οικογενειακή επιχείρηση που σέβεται τον πελάτη και τις ανάγκες του όσο καμία άλλη. Με γνώμονα το μεράκι και την αγάπη για τα τετράτροχα, το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση ενός καλού και ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το οποίο αντί να σας βαρύνει, θα σας κάνει τη ζωή καλύτερη.

Δείτε και εσείς εδώ, την πολύ μεγάλη γκάμα της Χαλιβελάκης, ή συμπληρώστε τις φόρμες αναζήτησης και κάντε μία πιο εξειδικευμένη αναζήτηση, εφόσον γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε.

Χρειάζεστε άμεσα μετρητά; Υπάρχει με μεγάλη ευκολία η δυνατότητα αγοράς του δικού σας αυτοκινήτου αυθημερόν, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Θέλετε να απαλλαγείτε από το τωρινό σας όχημα και να το ανταλλάξετε με ένα άλλο της αρεσκείας σας, πάντα με όφελος προς εσάς; Το μόνο που χρειάζεται, είναι να οδηγήσετε μέχρι την εταιρία στην Σοφοκλή Βενιζέλου 55 (Λυκόβρυση) και να περιμένετε λίγα λεπτά για την αξιολόγηση του οχήματος σας.

Είστε σε δυσμενή οικονομική θέση και χρειάζεστε την κατάλληλη διευκόλυνση; Η εταιρία μπορεί να σας προσφέρει δικές της χρηματοδοτήσεις ή τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα από 0% προκαταβολή ως 72 μήνες εξόφληση. Επίσης παρέχονται τα πλέον οικονομικότερα και συμφέροντα ασφαλιστικά προγράμματα για το αυτοκίνητο σας πάντα με τις καλύτερες εταιρείες της αγορά.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

DIMITRATOS BATTERIES

DIMITRATOS BATTERIES

ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ 3, ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 16675   ΓΛΥΦΑΔΑ

2108943061  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Δημητράτος, ή αλλιώς, οι ειδικοί στις μπαταρίες. Η εταιρία εδρεύει στην Γλυφάδα και πάνω από 30 χρόνια, πρωταγωνιστεί στο χώρο καθώς η φήμη της ποιότητας της, προηγείται. Στα τόσα χρόνια λειτουργίας, το πελατολόγιο που διαθέτει, είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη απόδειξη, πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει πράξη.
 
Έχει όλες τις μπαταρίες!
Διαθέτει μπαταρίες για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, φωτοβολταικά, συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας. Πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και φυσικά με εγγύηση λειτουργίας. Ότι μπαταρία και αν ψάχνετε, για όποιο μοντέλο διαθέτετε, εδώ θα την βρείτε σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται.

Εκτός όμως από την αγορά, η εταιρία θέλει και μπορεί να σας ενημερώσει για τους τρόπους της σωστής συντήρησης και λειτουργίας των μπαταριών, ενώ εάν δεν είστε 100% σίγουροι για το είδος της μπαταρίας που χρειάζεστε, μη διστάσετε στιγμή να ρωτήσετε.

Η επιχείρηση εδρεύει στη Γλυφάδα, εξυπηρετεί όμως όλες τις περιοχές και οι τρόποι πληρωμής, περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μετρητά.Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης, είτε θέλετε λιανικής, είτε χονδρικής. Καλέστε τώρα τους ειδικούς της μπαταρίας και βγείτε κερδισμένοι και ικανοποιημένοι.

Στην εταιρία Δημητράτος, η μπαταρία αποκτά νέα διάσταση.
 
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ROVAKIS

ROVAKIS

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 41, 17673   ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

2109225361  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο του Χάρη Ροβάκη διαθέτει σύγχρονο και πλήρη εξοπλισμό για την διάγνωση και την επισκευή αυτοκινήτων. Η πολύχρονη εμπειρία είναι το πιο δυνατό εργαλείο τους. Η λειτουργία του συνεργείου ξεκίνησε το 1973 από τον Ιωάννη Ροβάκη, πολύπειρο μηχανικό αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του Gruppo FIAT (Alfa Romeo, FIAT, Lancia), με συνεχή εξέλιξη και θητεία ως αρχιμηχανικός και στην αγωνιστική ομάδα της Alfa Romeo την χρυσή εποχή των σιρκουί τη δεκαετία του '70 και του '80.
 
Ο Ιωάννης Ροβάκης από το 1995 έχοντας τον υιό του Χάρη ως βοηθό και μαθητευόμενο απέκτησε τη φήμη ενός από τους καλύτερους μάστορες στα ιταλικά αυτοκίνητα. Από τις αρχές του 2000 ο Χάρης Ροβάκης απέκτησε την διαχείριση του συνεργείου και με την βοήθεια και συμβουλή του πατέρα του Ιωάννη συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει τις υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Συντήρηση-Service, βελτιώσεις
 • Επισκευές μηχανικές, ηλεκτρολογικές, φανοποιείας
 • Αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές ιστορικών αυτοκινήτων
 • Εγκατάσταση συστήματος υγραερίου  

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO CENTER ΓΡΑΒΑΛΟΣ

AUTO CENTER ΓΡΑΒΑΛΟΣ

Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 261, 15343   ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

210 6542260  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή ακόμα και να ανταλλάξετε αυτοκίνητο; Στην έκθεση AutoCenter Γράβαλος μέσα σε μία ημέρα, μπορείτε να έχετε το αμάξι που πάντα θέλατε.

Έχοντας την εμπειρία 31 ετών, η έκθεση αυτοκινήτων AutoCenter Γράβαλος καταφέρνει μέχρι και σήμερα να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη! Το μυστικό; Να θέτεις συνεχώς τα πιο αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και να μην αφήσεις ούτε ένα πελάτη, χωρίς να του βρεις το αυτοκίνητο που ψάχνει.

Η εταιρία διαθέτει προς πώληση μόνο εγγυημένα και αυστηρά ελεγμένα μεταχειρισμένααυτοκίνητα, ενώ η γκάμα της είναι σε θέση να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
 • Θέλετε να αγοράσετε; Στην AutoCenter Γράβαλος θα βρείτε μόνο ατρακαριστα και σε άριστη κατάσταση αυτοκίνητα, τα οποία διαθέτουν πάντα βιβλίο service και έχουν περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο. Πατήστε εδώ και δείτε όλα τα μοντέλα με ένα κλικ. Χιλιόμετρα, καύσιμο, τιμή και όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό.
 • Θέλετε να πουλήσετε; Επισκεφτείτε το κατάστημα με το αυτοκίνητο σας για να λάβει χώρα ο απαραίτητος έλεγχος και να δωθεί η τελική προσφορά  για την άμεση αγορά του. Βασική προϋπόθεση να είναι ατρακαριστο και να έχει βιβλίο service.
  Η διαδικασία κρατάει περίπου 20 με 30 λεπτά και σε περίπτωση που υπάρχει τραπεζική οφειλή, η εταιρία αναλαμβάνει την αποπληρωμή του δανείου του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας  με μετρητά προς την τράπεζα.
 • Θέλετε να ανταλλάξετε; Ελάτε με το αυτοκίνητο σας στην έκθεση της εταιρίας και βρείτε το επόμενο όχημα που θα οδηγήσετε. Η αξία του αυτοκινήτου θα εκτιμηθεί σωστά και με τους κατάλληλους γνώμονες, δίνοντας σας πάντα, το μέγιστο κέρδος.
Η εταιρία AutoCenter Γράβαλος, σέβεται τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες της όλα αυτά τα έτη, και θεωρεί υποχρέωση της, να σας βρει το αμάξι των ονείρων σας.
 
Πάντα με απόλυτη επαγγελματική εντιμότητα, όχι μόνο πριν, αλλά και μετά την πώληση.
 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρία AutoCenter Γράβαλος, σέβεται τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες της όλα αυτά τα έτη, και θεωρεί υποχρέωση της, να σας βρει το αμάξι των ονείρων σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAREPAIR

CAREPAIR

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 234 , 15344   ΓΕΡΑΚΑΣ

2106046448, 6973577975  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Carepair προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς του αυτοκίνητου σας. Με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό παρέχει με συνέπεια εγγυημένες και υψηλού επιπέδου εργασίες φανοποιίας - βαφής σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα είναι συνεπέστατοι στους χρόνους παράδοσης. Στην εταιρία Carepair βέβαια, θα βρεις πολύ ελκυστικά τα προνόμια που προσφέρουν στους πελάτες τους. Στις αποζημιώσεις μέσω ασφαλιστικών εταιριών για υλικές ζημιές, επιστρέφουν έως και το 15% των χρημάτων. Σε περίπτωση τρακαρίσματος χωρίς δική σας υπαιτιότητα, αναλαμβάνουν την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς, χωρίς δική σας επιβάρυνση. Εγγύηση για κάθε εργασία επισκευής αλλά και ανταλλακτικών, σου παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, ενώ παράλληλα παραλαμβάνουν και παραδίδουν το αυτοκίνητο στον χώρο σας. Μετά το πέρας της εργασίας σου κάνουν δώρο κιτ χρώματος με το χρώμα του αυτοκινήτου σας, και δωρεάν γυάλισμα – κέρωμα!
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Βαφές - Φανοποιεία
 • Επαναφορά αμαξωμάτων
 • Γυάλισμα – Κέρωμα
 • Ξεθάμπωμα φαναριών
 • Κόλληση πλαστικών εξαρτημάτων
 • Ανακατασκευές
 • Αυτοκίνητο αντικατάστασης
 • Διεκπεραίωση με ασφαλιστικές εταιρίες

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

8 με 7 καθημερινές, Σάββατο 8 με 2

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOSERVICE ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ

AUTOSERVICE ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ

ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 17, 16675   ΓΛΥΦΑΔΑ

2109633430 - 2109631882, 6942907722  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με φιλοσοφία καθαρά πελατοκεντρική η επιχείρηση λειτουργεί ασταμάτητα από το 1968χτίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Το 2004 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοφώντος 17 όπου πλέον χτυπά η καρδιά του σωστό service.

Έχοντας ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την κάλυψη κάθε ανάγκης στον βέλτιστο χρόνο, η Autoservice Καραντζιας σας εγγυάται πως θα λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αμάξι σας.

Ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας με συνεχόμενες προσθήκες, ενώ το έμπειρο προσωπικό επιμορφώνονται τακτικά μέσω σεμιναρίων, διατηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται εδώ και δεκαετίες.
 
Αν βρίσκεστε ακόμα σε αναζήτηση ενός συνεργείου που θα δώσει αξία στα χρήματα που δίνετε για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, καλέστε ή κλείστε άμεσα ραντεβού μέσω της ειδικής φόρμας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Ηλεκτρολογείο
 • Βουλκανιζατέρ
 • Συντήρηση κλιματισμού
 • Συστήματα φρένων
 • Συντήρηση εμπρόσθιου συστήματος

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές: 08:00 – 19:00 Σάββατο: 08:00 – 14:00 Κυριακή: Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AMORTEAM BOOKIS

AMORTEAM BOOKIS

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 10Α, 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

2104202150  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Amorteam – Μπούκης  ιδρύθηκε στον Πειραιά, το 1965 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και πλοίων και ήταν η πρώτη στον Πειραιά που ασχολήθηκε με την ανάρτηση. Με την πάροδο των χρόνων επικεντρώθηκε στο αντικείμενο αυτό και σήμερα με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την πείρα που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, καθίσταται από τους ειδικούς στην "ανάρτηση".
 
Επενδύοντας εξαρχής στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρεία Μπούκης – Amorteam απασχολεί τα 2/3 του δυναμικού της στον τομέα αυτό.
Οι άνθρωποι της εταιρείας, πριν και μετά την πώληση, είναι δίπλα σας για να εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη και να λύνουν κάθε σας απορία.
 
Η επιλογή της Amorteam είναι μονόδρομος αφού ένας ειδικός της ομάδας μπορεί να σε βοηθήσει να προσαρμόσεις το όχημά σου όπως εσύ θες!

Η Amorteam – Μπούκης αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της συνολικής ανάρτησης του οχήματός σου και του μπροστινού συστήματός σου έτσι ώστε το όχημά σου να συμπεριφέρεται όπως εσύ θέλεις με τη συνεχή παροχή γραμμής υποστήριξης.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα που έχεις επιλέγοντας την Amorteam – Μπούκης  είναι:
 •   Οι ανάγκες σου να μπορούν να καλύπτονται ακόμα πιο εύκολα
 •   Η ανάρτησή σου να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε οδόστρωμα και να αυξήσεις την αδρεναλίνη σου
 •   Να βελτιώσεις το κράτημά σου στοχευμένα αλλά και οικονομικά
Με απλά λόγια, η Amorteam – Μπούκης μπορεί να σου δείξει τον τρόπο ώστε να είσαι ξέγνοιαστος στα ταξίδια σου!
Πιο αναλυτικά οι ειδικοί σύμβουλοι της Amorteam – Μπούκης μπορούν να σε προμηθεύσουν για ό,τι χρειαστείς μέσω των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως, όπως:
 • Monroe
 • Rancho
 • H&R
 • Tein
 • Mad tooling
 • KYB
 • Sachs
 • Osrav – TopLine
Στην Amorteam – Μπούκης  θα βρεις αμορτισέρ όλων των γνωστών εργοστασίων και για όλα τα αυτοκίνητα ΙΧ, Van, Pick-up 4X4, Station Wagon. Επιπλέον, διαθέτουν τακάκια, δισκόπλακες, φρένα, εμπρόσθιο σύστημα, ελατήρια ανάρτησης, αμορτισέρ πόρτας, φίλτρα, λιπαντικά κ.α. Καλύπτουν έτσι, κάθε ανάγκη για βελτίωση του οχήματός σας.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Autostadt

Autostadt

ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 51-53, 15235   ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

210 6139650  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Για 20 και πλέον χρόνια, ένας από τους πρωταγωνιστές στα μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα, είναι η επιχείρηση Autostadt. Με έδρα στα Βριλήσσια, αρνείται να μην σας βρει το επόμενο όχημα σας.

Μία εταιρία με αρχές και πάθος για το αυτοκίνητο που αφουγκράζεται καλύτερα από τον καθένα τις ιδιαιτερότητες της εποχής. Τεράστια γκάμα αυτοκινήτων που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σα,ς είτε αυτές αποτυπώνονται σε ένα μικρό μοντέλο πόλης, είτε σε ένα πολυτελές SUV. Η επιτυχία της επιχείρησης οφείλεται στο τρίπτυχο ποιότητα-ασφάλεια-αξιοπιστία, κάτι το οποίο δεν διαπραγματεύεται.

Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και βρείτε το καλύτερο αυτοκίνητο για εσάς.
Οι εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 500τμ. βρίσκονται στα Βριλήσσια επί της Λ. Αναπαύσεως 51-53, πολύ κοντά στο κόμβο της Αττικής οδού, της περιφερειακής Υμηττού, του Προαστιακού και του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Πραγματικά πηγαίνετε με το μετρό και φεύγετε με το αμάξι των ονείρων σας.

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της Autostadt και εκείνο θα σας καθοδηγήσει ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας αλλά και τις επιθυμίες σας. Υπάρχει δυνατότητα και για καινούργια αλλά και για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, όλων των κατηγοριών, τα οποία επιλέγονται ένα ένα, βάσει αυστηρών ευρωπαϊκών πρωτύπων.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΛΟΥΝΤΖΗΣ

ΛΟΥΝΤΖΗΣ

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 220 & 226, 17341   ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

210 9345618  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Χιλιάδες πελάτες, μισός αιώνας παρουσίας στο χώρο και εξειδίκευση στα επαγγελματικά οχήματα, έχουν αναδείξει την εταιρία Λούντζης σε πρωταγωνιστή του χώρου.

Η επιχείρηση αυτοκινήτων Λούντζης ξεκίνησε την πορεία της, σχεδόν 50 χρόνια πριν με έναν και μοναδικό στόχο. Να μεταφέρει το μεράκι και την αγάπη του έμπειρου προσωπικού της για το αυτοκίνητο, σε κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά. Πλέον η εταιρία διαθέτει 3 καταστήματα και μία τεράστια γκάμα από μεταχειρισμένα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.  Με ένα κλικ εδώ,μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις επιλογές και να βρείτε το αυτοκίνητο που θα σας λύσει τα χέρια. Είτε σε καθημερινό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ακόμη η εταιρία Λούντζης είναι σε θέση να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες όπως:

 • Εγγύηση οχημάτων: Παρέχετε εντελώς δωρεάν εγγύηση 12 μηνών για την καλή λειτουργία όλων των οχημάτων.
 • Γενικό Service:  Όλα τα οχήματα πριν την παράδοση ελέγχονται εξονυχιστικά από εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Στον έλεγχο όπου θα πραγματοποιηθεί θα εντοπιστεί οτιδήποτε μπορεί το αυτοκίνητο σας να χρειάζεται και τοποθετείται χωρίς καμία επιβάρυνση.
 • Ασφαλιστική κάλυψη: Η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους πελάτες ασφάλειες αυτοκίνητου σε προνομιακές τιμές και με το κύρος των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών.
 • Βιολογικό καθαρισμό: Ο βιολογικός καθαρισμός παρέχεται δωρεάν σε όλα τα οχήματα διασφαλίζοντας την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν θέλετε την καλύτερη και πιο έξυπνη επιλογή για το επόμενο αυτοκίνητο σας, κάντε κλικ εδώ και δείτε αμέσως τις μοναδικές προσφορές που αναρτά κατά καιρούς η εταιρία. Μείνετε συντονισμένοι και δεν θα χάσετε!

Εάν ζητάτε ένα επαγγελματικό όχημα, το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους για πολλά χρόνια και θα μπορέσετε να επενδύσετε σε αυτό, τότε κάνε κλικ εδώ! Τα 50 χρόνια παρουσία και το ζηλευτό πελατολόγιο της εταιρίας Λούντζης, είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη απόδειξη πως  είναι σε θέση να κάνει ό,τι υπόσχεται!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ

ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ

Λ. ΑΘΗΝΩΝ 183 , 12242   ΑΙΓΑΛΕΩ

210 5980022, 210 5980707  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Κορεατική βρίσκεται στον χώρο των ανταλλακτικών, των επισκευών και του after sales service από το 1996 με σκοπό την εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών HYUNDAI - DAEWOO - KIA MOTORS καθώς και after market προϊόντων.

Η εταιρεία Κορεατική βρίσκεται στον χώρο των ανταλλακτικών, των επισκευών και του after sales service από το 1996 με σκοπό την εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών HYUNDAI - DAEWOO - KIA MOTORS καθώς και after market προϊόντων. Είναι καταξιωμένη στον χώρο της κτίζοντας σημαντικό όνομα στην αγορά, δίνοντας  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω!

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που διαθέτει είναι:
Κινητήρας
Φρένα
Αναρτήσεις
Ηλεκτρικά
Φανοποιία
Διάφορα

Σκοπός της Κορεατικής είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση, διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική σχέση μαζί του με στόχο μια ποιοτική και διαρκή συνεργασία.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την Κορεατική στο κατάστημά τους στη Λ. Αθηνών. Επιπρόσθετα έχει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών που εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών και αγαθών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για το ανταλλακτικό που επιθυμείτε, καθώς το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για την καλύτερη και πιο κερδοφόρα εξυπηρέτηση σας.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές 8πμ. με 4 μμ. Σάββατα 8πμ. με 2 μμ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ SERVICE

ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ 9, 11854   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

2103456121  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H επιχείρηση Πετρόπουλος Service αποτελεί την Νο1 επιλογή των ιδιοκτητών Group VAG, διαθέτοντας τεράστια εξειδίκευση στην συντήρηση, τις επισκευές αλλά και τις αναβαθμίσεις αυτοκινήτων.

Όταν μια επιχείρηση, είναι κατεξοχήν βασισμένη στον σεβασμό και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, τότε είναι καταδικασμένη να επιτύχει! Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
 
Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με έδρα τις εγκαταστάσεις στον Κεραμεικό, αναλαμβάνει την συντήρηση, την επισκευή αλλά και τις αναβαθμίσεις αυτοκινήτων, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.
 
Οι τεχνικοί της εταιρίας εξειδικεύονται εδώ και αρκετά χρόνια στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Group VAG, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

-Εξειδικευμένο συνεργείο Group VAG
-Επισκευή κινητήρα αυτοκινήτου
-Βελτιώσεις - μετατροπές αυτοκινήτων
-Ηλεκτρονική διάγνωση
-Φανοποιεία - Βαφές
-Γενικό σέρβις αυτοκίνητων
 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Καθημερινά 08:00 – 18:00, Σάββατο 08:00 – 14:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΜΟΥΤΣΑΣ Α.

ΚΑΜΟΥΤΣΑΣ Α.

ΛΕΩΦ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 381 , 14122   ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2102830132  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Καμούτσας Αναστάσιος, διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα ιαπωνικών και κορεατικών ανταλλακτικών. Εδώ, βρίσκεις το ανταλλακτικό ή το εξάρτημα που έψαχνες ανεξαρτήτως σπανιότητας.

Όποιον και να ρωτήσεις που έχει προσωπική εμπειρία από το χώρο των ανταλλακτικών, θα σου πει «καλή τύχη». Η αλήθεια είναι πως είναι χαοτικός και γεμάτος τόσο παγίδες, όσο και ψιλά γράμματα. Για αυτό χρειάζεστε έναν αξιόπιστο επιχειρηματία να σας βρει αυτό που ψάχνετε, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς και πάντα με εγγύηση ποιότητας και λειτουργίας.

Μπορεί τα ιαπωνικά – κορεατικά αυτοκίνητα να εμφανίζουν τις λιγότερες ζημιές, όμως κάποια στιγμή, κάποιο ανταλλακτικό θα χρειαστεί. Ή απλά έρθει η στιγμή που θέλεις να ανανεώσεις το όχημα σου με κάποιο ειδικό και σπάνιο αξεσουάρ.

Όποια από τις δύο περιπτώσεις και να έρθει πρώτη, η επιχείρηση ανταλλακτικών Καμούτσας Αναστάσιος είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη κατάσταση όποιο ανταλλακτικό και αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, όσο μικρό ή όσο μεγάλο, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρίας η οποία από το 1984 πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο.

Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα, η Καμούτσας Αναστάσιος, με ένα τηλέφωνο στο 2102830132 μπορεί και θα σας γλυτώσει από όλη την ταλαιπωρία. Εάν θέλετε και εσείς να οδηγείτε ένα ασφαλέστατο αυτοκίνητο και να επιχειρήσετε ακόμα και το πιο μεγάλο ταξίδι με απόλυτη σιγουριά, χρειάζεστε τα καλύτερα γνήσια ανταλλακτικά.
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00-13:30

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΧΑΛΑΣ AUTO PARTS

ΧΑΛΑΣ Auto Parts

ΓΟΥΝΑΡΗ 89 , 16562   ΓΛΥΦΑΔΑ

2109621307  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Χαλάς Auto Parts πρωταγωνιστεί εδώ και 60 συναπτά έτη στον ανταγωνιστικό κόσμο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Εσείς ζητάτε και η Χαλάς Auto Parts σας το βρίσκει.

Με 60 χρόνια εμπειρίας και μία από τις μεγαλύτερες γκάμες ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα, η Χαλάς Auto Parts δεσμεύεται να σας βρει ότι ψάχνετε. Με πρώτο γνώμονα την άμεση και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας, είναι ίσως το μοναδικό κατάστημα στην χώρα στο οποίο μπορείτε μάθετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο εάν υπάρχει και πόσο κοστίζει οτιδήποτε και αν ψάχνετε.

Η εταιρία κατάφερε να ξεχωρίσει απέναντι στον ανταγωνισμό, καθώς δεν σταματά να επεκτείνεται. Η γκάμα συμπληρώνεται συνεχώς, το προσωπικό εμπλουτίζει τις γνώσεις του σύμφωνα με όλα τα νέα μοντέλα και τα αντίστοιχα ανταλλακτικά, ενώ η ευχρηστία του site κάνει όλη την δουλειά παιχνιδάκι.
Το εξειδικευμένο προσωπικό έχει δεσμευτεί να σας παρέχει τις καλύτερες συμβουλές και συστάσεις για το οικονομικό μέλλον σας.

Όταν χρειάζεστε βοήθεια για το ποιο προϊόν ή υπηρεσία δίνει πραγματικά την καλύτερη απόδοση ανάλογα με χρήματά σας, μπορείτε να βασιστείτε στο προσωπικό της ΧΑΛΑΣ Auto Parts για να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

4 ΤΡΟΧΟΙ

4 ΤΡΟΧΟΙ

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 403, 18757   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

2104008901  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Όταν αναζητάς την καλύτερη επιλογή σε ζάντες και ελαστικά, όλοι ο δρόμοι οδηγούν στην εταιρία 4 Τροχοί. Τα 25 χρόνια πρωτοπορίας, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις.H εταιρία 4 Τροχοί, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για περισσότερα από 25 ολόκληρα χρόνια στην επαγγελματική της φαρέτρα την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου.

Η εταιρία, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς και στο κατάστημα θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για όλους τους τύπους οχημάτων. Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας
 σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση. Τα 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως το κατάστημα είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τοποθέτηση ελαστικών – ζαντών
Επιδιόρθωση ελαστικών
Επιδιόρθωση ζαντών
Αλλαγή αναρτήσεων
Ευθυγράμμιση
Ζυγοστάθμιση

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 Καθημερινές 8 με 9, Σάββατο 8 με 7.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ MOTOR SERVICE

Σιαφαρίκας Motor Service

ΑΜΑΡΙΟΥ 58 , 12135   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105757433, 6978893980  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ και δύο δεκαετίες η επιχείρηση Σιαφαρίκας Motor Service αποτελεί την πιο εγγυημένη και αξιόπιστη λύση στην εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Σταματήστε να θησαυρίζετε κάθε βενζινάδικο και ρίξτε στο 1/3 τα έξοδα του αυτοκινήτου μέσω LPG. Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το μέλλον ανήκει στην ηλεκτροκίνηση και στουγραέριο, οπότε το μόνο που σας λείπει είναι μία επιχείρηση που να τοποθετήσει με αξιοπιστία ένα σύστημα LPG.

Η εταιρία Σιαφαρίκας Motor Service εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και μέγιστο κέρδος από την μετατροπή του αυτοκινήτου σας. Με 20ετή εμπειρία είναι σε θέση να παρέχει και εγγυήσεις, ενώ στο μενού της περιλαμβάνονται πραγματικά όλα τα μοντέλα. Μην αφήνετε την τιμή της βενζίνης να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στα πάγια έξοδα σας. Χρησιμοποιείστε υγραέριο, γεμίστε παντού και ξοδέψτε το κέρδος σε κάτι πιο χρήσιμο για εσάς.

Η επιχείρηση Σιαφαρίκας Motor Service κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια, εξαιτίας της προσωπικής φροντίδας που δίνει σε κάθε ένα αυτοκίνητο. Το εξειδικευμένο προσωπικό γνωρίζεις τις «ιδιαιτερότητες» κάθε μοντέλου και μπορεί να εγγυηθεί για κάθε ένα από αυτά. Μην πετάτε άλλο τα λεφτά σας, κάντε μία σωστή επένδυση σήμερα για να επωφελείστε μία ζωή!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

SIANIS ASG A.E.

SIANIS ASG A.E.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ 13, 12132   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2103473060, 2103423280  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση SIANIS ASG A.E. είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με 20ετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, το οποίο βρίσκεται σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στο Περιστέρι.

Η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου, είναι φιλοσοφία ζωής και όχι ανάγκη. Ο περιοδικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου, αλλά και η τακτική και έγκαιρη συντήρηση του, αυξάνουν την διάρκεια της ποιοτικής ζωής και κυκλοφορίας του.

Η επιχείρηση SIANIS ASG A.E. έχει μεγάλη εμπειρία στους κινητήρες Diesel, λόγω των συχνών επισκευών σε ΤΑΧΙ  και την επίλυση όλων των προβλημάτων στις βλάβες που αυτά παρουσίαζαν. Ως συνέπεια, η εταιρεία έχει αποκτήσει τεράστια τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε ότι να κάνει με πετρελαιοκινητήρες, ενώ αντίστοιχη εμπειρία διαθέτει και σε αυτοκίνητα που έχουν κινητήρα βενζίνης.

Στην εταιρεία SIANIS ASG A.E. θα βρεις όλα όσα ζητάς σε ένα συνεργείο. Η άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Τα 20 χρόνια επιτυχημένης δράσης τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας που είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, το αυτοκίνητο σου θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και θα συμφωνήσετε μαζί τις ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης του.

Το καταρτισμένο προσωπικό εκπαιδεύεται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Η επιχείρηση διαθέτει 2 κάθετες μονάδες, μια για Toyota και μια αυτοκίνητα του ομίλου VW, ενώ διαθέτει και ένα ανεξάρτητο μεγάλο χώρο ειδικό για τοποθέτηση ζαντών και ελαστικών με τεράστια διαθέσιμή γκάμα για να επιλέξεις. Στην επιχείρηση απασχολούνται 60 άτομα προσωπικό με πληρότητα σε κάθε τομέα, από το συνεργείο και το ηλεκτρολογείο μέχρι το λογιστήριο και την γραμματεία.

Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

Τέλος, μέσω των πλήρως αναβαθμισμένων site της εταιρείας SIANIS ASG A.E.  https://www.sianisservice.gr, https://www.sianisgroupservice.gr http://sianistyres.gr  μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος των υπηρεσιών και ανταλλακτικών σε διάφορα μοντέλα Toyota και VW Group, καθώς και να επιλέξετε ανάμεσα στα κορυφαία ελαστικά από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

THE DENT GENIE HELLAS

THE DENT GENIE HELLAS

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 364, 18452   ΝΙΚΑΙΑ

210 4924410, 694 2477810  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση The Dent Genie Hellas ειδικεύεται στις επισκευές μέσω του αυθεντικού PDR System και παρέχει εγγυημένο αποτέλεσμα, ακόμα και κοστολόγηση μέσω φωτογραφίας.

Μόνο ο Θεός θα μπορούσε να μην έχει την παραμικρή γρατζουνιά ή βαθούλωμα στο αυτοκίνητο του. Για όλους τους υπόλοιπους όμως θνητούς, είτε ένα πιθανό χαλάζι, είτε μία απροσεξία, ή ακόμα η κακή στιγμή, θα φέρει αργά ή γρήγορα ένα βαθούλωμα που θα αλλάζει άρδην την εικόνα του αυτοκινήτου μας.

Η επιχείρηση The Dent Genie Hellas με τεράστια πείρα στον χώρο των φανοποιείων έρχεται να εγγυηθεί ένα άριστο αποτέλεσμα μέσω μίας καινοτόμας τεχνολογίας που επισκευάζει βαθουλώματα και άλλες μικρές ζημιές, χωρίς να χρειαστεί βάψιμο ή αποσυναρμολόγηση του αυτοκινήτου σας.

ΓΙΑΤΙ PDR SYSTEM ΛΟΙΠΟΝ;
 • το αυτοκίνητο δεν χάνει την αξία του
 • η διαδικασία είναι γρηγορότερη
 • κοστίζει λιγότερο
 • τις περισσότερες φορές το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση
 
Οι έμπειροι τεχνικοί της The Dent Genie Hellas έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή βαθουλωμάτων στην αρχική τους κατάσταση, με την εγγυημένη μέθοδο PDR.

Μάλιστα μόνο εδώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής κοστολόγησης με τρία απλά βήματα.Συμπληρώστε την φόρμα και στείλτε έως και 3 φωτογραφίες του οχήματός σας, συμπληρώστε τα στοιχεία και μάθετε πόσο χρόνο και χρήμα θα κοστίσει η επισκευή του.

Εάν η ζημιά είναι μεγάλη και το αυτοκίνητο πρέπει να μείνει στο συνεργείο τότε παρέχονται: αυτοκίνητο αντικατάστασης - καθαρό περιβάλλον εργασίας & αναμονής και ένα έμπειρο και φιλικό προσωπικό διατεθειμένο να λύσει κάθε σας απορία.


Επαναφέρετε τη λάμψη του αυτοκινήτου σας χωρίς βάψιμο, με εγγύηση αποτελέσματος, μικρότερο κόστος και ελάχιστη χρονική αναμονή, μόνο με αυθεντικό PDR και μόνο στην The Dent Genie Hellas.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

WHEELPOWER ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Wheelpower Hatzigeorgiou

Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 377 , 15231   ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210 6717355  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1977 με άριστες γνώσεις γύρω από τα ελαστικά και τις αναρτήσεις, η επιχείρηση WheelPower ξέρει τι χρειάζεστε. Βρείτε τα πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών.


Η επιχείρηση WheelPower παραμένει ανοιχτή για την δική σας εξυπηρέτηση, καθημερινά από τις 8.00πμ έως και τις 4.00μμ.

Μία επιχείρηση που σέβεται τον πελάτη και το κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά. Ξεκινώντας από ένα μικρό μαγαζί, εξελίχθηκε σε μία επιχείρηση που διαθέτει την πιο μεγάλη γκάμα. Ο ιδρυτής και επί 17 χρόνια μηχανικός στις εγκαταστάσεις της Ford στη Γερμανία κος. Χατζηγεωργίου δημιούργησε μία άριστα εκπαιδευμένη ομάδα και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μηχανήματα, μπορούν να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δώστε στο αυτοκίνητο σας τα πάντα γύρω από:
 • Ελαστικά (επισκευή ή αντικατάσταση)
 • Ζάντες (επισκευή και βαφή)
 • Αναρτήσεις (αμορτισέρ και ελατήρια)
 • Φρένα
 • Ευθυγράμμιση
 • Ζυγοστάθμιση
Ζητήστε αυτό που θέλετε και το προσωπικό θα σας το έχει έτοιμο σε λίγα λεπτά και πάντα με το χαμηλότερο κόστος. Πατήστε εδώ και βρείτε εκτός από μοναδικές προσφορές, όλες τιςπαρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας.

Ακόμη, η WheelPower μεταξύ άλλων διαθέτει ευθυγράμμιση Hunter με κάμερες για μετρήσεις ακρίβειας χιλιοστού, μονταριστή ζαντών Corghi Master υπεραυτόματο.

Τέλος, στις ακόλουθες εταιρείες ελαστικών Michelin, Bridgestone, Pirelli, Dunlop και Goodyear δωρεάν ασφάλιση 1 έτους.  Σε περίπτωση κατεστραμμένου ελαστικού και για 1 χρόνο από την αλλαγή, δωρεάν αντικατάσταση του.

Ένα μαγαζί γεμάτο γνώσεις αλλά και προϊόντα σας περιμένει να του εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας. Η αγάπη του κόσμου και το τεράστιο πελατολόγιο της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έχετε τίποτα να περιμένετε.
 
Το κατάστημα βρίσκεται στην Λ.Μεσογείων 377 στο Χαλάνδρι και το προσωπικό είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε θέμα γύρω από ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις
.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

FOTIN BATTERIES

FOTIN BATTERIES

ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ 66, 122 43   ΑΙΓΑΛΕΩ

210 5913811  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην εταιρεία FOTIN ΒΑΤ οι μπαταρίες υψηλής ποιότητας συνδυάζονται με τις καλύτερες τιμές με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με αντικείμενο την εισαγωγή και το εμπόριο μπαταριών αυτοκινήτων, φορτηγών, επαγγελματικών μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης, η FOTIN ΒΑΤ μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος. Στο κατάστημα στο Αιγάλεω θα βρείτε όλους τους τύπους μπαταριών της ΤΑΒ που με έδρα τη Σλοβενία είναι σήμερα ένας από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές της Ευρώπης.

Η TAB μέσα από διαφορετικές σειρές μπαταριών καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και εφαρμογές, ώστε να βρείτε σίγουρα αυτή που σας ταιριάζει. Αν για παράδειγμα θέλετε αυξημένη δύναμη κατά την εκκίνηση, αν το όχημά σας είναι εφοδιασμένο με σύστημα Start – Stop ή αν θέλετε μια μπαταρία που να μπορεί να τα βγάλει πέρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, η TAB έχει τη λύση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι τα προϊόντα της εξάγονται σε όλο τον κόσμο και καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη μπαταρία του οχήματός σας και εκείνοι θα σας καθοδηγήσουν προκειμένου να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία είναι πάντα στη διάθεσή σας.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ALFA PAINT GIANNAKOPOULOS

ALFA PAINT GIANNAKOPOULOS

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39 , 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

210 9629822  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1965 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία Alfa Paint βρίσκεται με τον καλύτερο τρόπο κοντά στις ανάγκες του πελάτη, απόδειξη ότι διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Τα 55 χρόνια εμπειρίας και οι αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου και βαφής αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και τον καλύτερο λόγο για να τους επιλέξετε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
Τo φανοποιείο Alfa Paint εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Από την παραλαβή έως την παράδοση, το αυτοκίνητο σας λαμβάνει ολοκληρωμένη φροντίδα με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Η Alfa Paint χρησιμοποιεί υλικά και πρώτες ύλες υψηλής αντοχής και εξαιρετικής ποιότητας. Δεν κάνει εκπτώσεις στη ποιότητα ή τη ποσότητα των υλικών, μέχρι να επιτύχει το άριστο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία σεβόμενοι τους πελάτες της, παρέχει ενημέρωση με συνεχή επικοινωνία μέχρι την τελική διεκπεραίωση και προτείνει λύσεις για κάθε περίπτωση, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ποιότητα των εργασιών. Παράλληλά παραλαμβάνει και παραδίδει την κάθε εργασία που αναλαμβάνει στο συμφωνημένο με κάθε πελάτη χρόνο.
 
Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς. Και επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στον χώρο σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φανοποιεία – Βαφές φούρνου – Βαφές carbon – Βαφές πούδρας
 • Αποκατάσταση - πλήρης ανανέωση χρώματος -τοπική βαφή - ολική βαφή
 • Καλύμπρα, αργκόν, ηλεκτρόποντα
 • Επισκευές πλαστικών μερών - bodykit
 • Γυάλισμα – κέρωμα – αδιαβροχοποίηση
 • Ρύθμιση – Ξεθάμπωμα και φωτομέτρηση φαναριών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν. AUTO PARTS

Παπαδόπουλος Ν. Auto Parts

ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 237 , 122 42   ΚΑΤΩ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ

2105901600, 2105905605, 2105907297  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Παπαδόπουλος Auto Parts δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από το 1983 και πραγματικά έχει ό,τι χρειαστείς.

Ο κόσμος των ανταλλακτικών μπορεί να είναι χρονοβόρος και κοστοβόρος, εάν δεν ξέρεις που ακριβώς πρέπει να ψάξεις. Για να έχετε σίγουρο κέρδος και να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε εμπιστευτείτε την εταιρία Παπαδόπουλος Auto Parts.

Από το 1983 κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο των ανταλλακτικών, είτε μεταχειρισμένων είτε καινούργιων, άριστης κατάστασης. Διαθέτει χιλιάδες κωδικούς , οι οποίοι συνεχώς ανανεώνονται, ενώ διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση στις φίρμες Audi, VW, Seat, Skoda, BMW και MINI.

Με εγκαταστάσεις πάνω από 2.000τ.μ. έχει όλα τα ανταλλακτικά για κάθε όχημα που ανήκει στο VAG Group με έτος κατασκευής από το 1998 και μετά. Με έμπειρο προσωπικό που δεν σταματά να ενημερώνεται γύρω από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και όλα τα νέα προϊόντα, και μπόλικο μεράκι, θα χαρεί να σας βγάλει από τον λαβύρινθο των ανταλλακτικών, αλώβητους.
Η γκάμα περιλαμβάνει ανταλλακτικά για:
 • Μηχανικά μέρη
 • Μούρες και Airbags
 • Είδη φανοποιίας
 • Εσωτερικό αυτοκινήτου
 • Ζάντες
 • Ηλεκτρικά μέρη
 • Τροπέτα
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Οσο σπάνιο κι αν είναι το ανταλλακτικό που ψάχνετε, η εταιρία δεσμεύεται να το βρει. Υπάρχει δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες για ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και αυθημερόν εντός Αττικής. Επίσης γίνεται και αποστολή σε ανταλλακτικά (με χρέωση), σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ
Αγοράζονται τοις μετρητοίς τρακαρισμένα οχήματα. Τελείται επιτόπια εκτίμηση, στον χώρο σας, ενώ η εταιρία αναλαμβάνει την μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις, και φυσικά όλα τα διαδικαστικά, μεταβιβάσεις κλπ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO BILIALIS

AUTO BILIALIS

ΜΑΡ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 10, 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

210 9914855  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ντέλης Παναγιώτης

ΛΥΣΙΟΥ 50 , 12131   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105773723  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Ντέλης Παναγιώτης αναγνωρίζει την σημασία της ζάντας τόσο στο θέμα ασφάλειας, αλλά και στο θέμα ομορφιάς.

Εάν το αυτοκίνητο αποτελεί έναν καμβά που ο καθένας μπορεί να αποτυπώσει ότ επιθυμεί, τότε η ζάντα είναι η πιο σημαντική τελευταία πινελιά.

Η σημασία της στο κράτημα και την συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι δεδομένη και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Για αυτό και χρειάζεται κάποιον επαγγελματία σε περίπτωση που χρειάζεται επισκευή ή οτιδήποτε άλλο.
Πλέον με την προσθήκη του πιο εξελιγμένου μηχανήματος διαμαντοποίησης, μπορείτε να δημιουργήσετε και να απολαμβάνετε καθημερινά τις πιο όμορφες ζάντες που έχετε ονειρευτεί.

Δείτε εδώ το βίντεο διαμαντοποίησης ζάντας με τεχνολογία CNC

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Επισκευή
 • Βαφή
 • Ηλεκτροχημικός καθαρισμός ζάντας
 • Αμμοβολλή
 • Νικέλωμα
 • Ηλεκτροστατική βαφή

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 22, 14231   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

2102756821, 2102793855  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μέσα στην αγορά και εκεί που χτυπάει ο παλμός της πρωτεύουσας, εκεί θα βρείτε και τα καλύτερα ανταλλακτικά. Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κωνσταντίνος διαθέτει ανταλλακτικά για κάθε όχημα.

Η απάντηση στην κρίση και στο άγχος του ψαξίματος ενός καλού ανταλλακτικού, είναι η σωστή επιλογή καταστήματος. Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κωνσταντίνος διαθέτει μία τεράστια γκάμα με εγγυημένα ανταλλακτικά.

Είτε ψάχνετε ανταλλακτικά μηχανικά, είτε ηλεκτρικά, είτε ακόμη και φανοποιίας, εδώ θα κάνετε την καλύτερη αγορά. Στη Νέα Ιωνία, έμπειρο προσωπικό με ειδικές γνώσεις για κάθε είδους ανταλλακτικό αναμένει να σας βοηθήσει, να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας παροτρύνει για την καλύτερη αγορά.

Ζητήστε και προμηθευτείτε όποια ανταλλακτικά εσείς επιθυμείτε και προτιμάτε. Διαλέξτε ανάμεσα σε:
 
 • Ανταλλακτικά OEM: Αισθητά πιο προσιτά από τα ανταλλακτικά των αντιπροσωπειών, φέρουν στη συσκευασία το σήμα του κατασκευαστή. Πέραν αυτής της διαφοράς, είναι ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά με τα γνήσια. Προέρχονται από τους ίδιους κατασκευαστές που προμηθεύουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατά την κατασκευή του αυτοκινήτου, εξου και η ονομασία τους, Original Equipment Manufacturer. 
 • Aftermarket ανταλλακτικά: Κατά περίπτωση γνωστά και ως ιμιτασιόν. Σε αυτή την περίπτωση τα ανταλλακτικά προέρχονται από ανεξάρτητες εταιρείες που δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας με τη συγκεκριμένη εταιρεία για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η ποιότητά τους κυμαίνεται ανάλογα με τη χώρα προέλευσης και τις προδιαγραφές κατασκευής τους, που φυσικά θα πρέπει να είναι εφάμιλες με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να τα προτιμήσουμε. Συνήθως τα μηχανικά μέρη είναι ισάξιας ποιότητας, ενώ κατά περίπτωση σε ανταλλακτικά φανοποιείας μπορεί να έχουν μικρότερο πάχος για να κρατήσουν το κόστος τους χαμηλά. Θα πρέπει βέβαια πάντα να γίνεται έλεγχος πως πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. 
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά: Είναι , φυσιολογικά, η οικονομικότερη λύση. Η επιλογή τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, καθώς διαφορετικά τμήματα του αυτοκινήτου έχουν διαφορετική φθορά και διάρκεια ζωής. Κατά περίπτωση μπορεί να αποβούν εικονική οικονομία λόγω της μικρότερης διάρκειας ζωής που τους απομένει και γιαυτό προτείνεται να αγοράζονται μόνο απόσους γνωρίζουν να τα ξεχωρίζουν. Προτιμώνται ευρέως στην κατηγορία των ανταλλακτικών φανοποιείας.
 
Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κωνσταντίνος στη Νέα Ιωνία, είναι η πρώτη επιλογή όσων θέλουν ανταλλακτικά άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PANTAZIS CARS

PANTAZIS CARS

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 272, 19006   ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

22960 34014  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ψάχνεις μεταχειρισμένο αλλά δεν θέλεις μετά να ψάχνεσαι; Η έκθεση αυτοκινήτου Pantazis Cars έχει αυτό που χρειάζεσαι. Αυτοκίνητα ελεγμένα για κάθε γούστο και πορτοφόλι.

Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ και αρκετές δεκαετίες, η έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Pantazis Cars, είναι σε θέση να σας βρει το επόμενο όχημα σας.

Μία τεράστια γκάμα με πάνω από 300 αυτοκίνητα, εξονυχιστικά ελεγμένη ώστε να υπάρξει εγγυημένο αποτέλεσμα, κρύβει διαμάντια για κάθε ανάγκη, είτε αυτό μεταφράζεται σεκάτι οικονομικό, είτε σε κάτι γρήγορο, είτε σε υγραέριο. Επειδή ο κάθε ένας από εμάς έχει και διαφορετικές ανάγκες αλλά και διαθέσιμο budget, το προσωπικό της εταιρίας είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να προβείτε στην πιο συμφέρουσα για εσάς αγορά.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε φωτοφραφίες, τιμή και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά με ένα κλικ. Όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα σε ασυναγώνιστες τιμές και φυσικά με βιβλίο service και κάθε έλεγχο. Με πάνω από 300 αυτοκίνητα ι.χ. και 36 φορτηγά, το πιο πιθανό είναι να μην ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε, παρά να μην βρίσκετε αυτό που θέλετε.

Και επειδή η επιχείρηση Pantazis Cars  δεν είναι απρόσωπη, μπορείτε με την επίσκεψη σας στην έκθεση στη Νέα Πέραμο, να προβείτε σε προσωπικόδιακανονισμό αγοράς με το προσωπικό της εταιρίας. Βρείτε την βοήθεια που θέλατε γύρω από τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Pantazis Cars.
 
Μεταχειρισμένα με όνομα και εγγυήσεις!
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

ΣΟΥΛΙΟΥ 17, 17342   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΣΟΥΛΙΟΥ

2109958930 , 6948079824  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επειδή η εξειδίκευση κάνει την πραγματική διαφορά, στο συνεργείο Στράτος Κανάς γνωρίζουν τα μοντέλα Toyota και Daihatsu όπως τη παλάμη τους. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή ανταλλακτικό λύνεται αυθημερόν από αυτούς που ξέρουν.

Μη σπαταλάτε άλλο χρόνο και χρήμα ψάχνοντας ένα συνεργείο που θα σας εξυπηρετήσει στο περίπου και με αβέβαιο αποτέλεσμα. Γλιτώστε την ταλαιπωρία και την αναζήτηση και απευθυνθείτε κατευθείαν στους καλύτερους. Το συνεργείο Στράτος Κανάς με απόλυτηεξειδίκευση σε Toyota και Daihatsu μπορεί να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Το πραγματικά έμπειρο προσωπικό που δεν σταματά να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται σε κάθε νέο γύρω από τα αυτοκίνητα αλλά και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση, σας εγγυώνται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πραγματοποιήστε από το πιο μικρό service μέχρι και τη πιο μεγάλη ζημιά, πάντα με υπευθυνότητα και σε απόλυτη συνεννόηση για κάθε βήμα με τους τεχνικούς. Και επειδή πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που κατανοεί τις δυσκολίες τις εποχής, μη διστάσετε να προχωρήσετε σε προσωπικό διακανονισμό για την εξόφληση οποιουδήποτε ποσού.

Για να οδηγείτε και εσείς ένα ασφαλές αυτοκίνητο αλλά και να γνωρίζετε την απόλυτη κατάσταση των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και στην πιο μικρή επισκευή, το συνεργείο Στράτος Κανάς είναι μονόδρομος!
 
Η λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας, βρίσκεται στην οδό Σουλίου στον Αγιο Δημήτριο.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PAPPAS MOTORSPORT

PAPPAS MOTORSPORT

Τροπαίων 24Α & ΑΡΚΑΔΙΑΣ, 12132   ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105734705  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην PAPPAS MOTORSPORT φροντίζουν για την σωστή συντήρηση του οχήματος σας και άμεσα λύνουν το κάθε σας πρόβλημα πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το σύγχρονο, εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων PAPPAS MOTORSPORT αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους κατόχους Ford και Smart. Με μισό αιώνα εμπειρίας στο χώρο του service, είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας άμεσα και οικονομικά. Αντίστοιχα μπορεί να αναλάβει το σέρβις οποιασδήποτε άλλης μάρκας αυτοκινήτου.

Εμπιστευτείτε την επιχείρηση PAPPAS MOTORSPORT  για τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας, το Service κλιματιστικών, καθώς επίσης βελτιώσεις και μετατροπές που θα αλλάξουν πρόσωπο στο όχημά σας, απογειώνοντάς το.

Η PAPPAS MOTORSPORT αποτελεί ένα εξελιγμένο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο βρίσκεται στη Τροπαίων 24Α & Αρκαδίας, σε έναν σύγχρονο χώρο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών του αυτοκίνητο σας.

Στο υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων που διαθέτει, εξυπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα τους κατόχους αυτοκινήτων Ford και Smart.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Service
Βελτιώσεις
Μετατροπές
Service κλιματισκών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Λεωφ. Μαραθώνος 34, 15344   ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

210 66 12 556  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμπορική εταιρία ανταλλακτικών «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» ιδρύθηκε το 1985 από την δεύτερη γενιά της οικογένειας, ως συνέχεια της «ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ» η οποία είχε παρουσία από το 1964 στον χώρο των ανταλλακτικών.

Σήμερα η νέα εταιρία πρωταγωνιστεί στον χώρο, κάνοντας αποκλειστική εισαγωγή  ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΙΑΠΩΝΙΑΣ- ΕΥΡΩΠΗΣ. Η πολυετής πείρα των στελεχών της επιχείρησης εγγυάται την ποιότητα των ανταλλακτικών ενώ η ευκολία στην παραγγελία και παράδοση οποιουδήποτε ανταλλακτικού, είναι μοναδική.

Η γκάμα της εταιρίας, η οποία διαρκώς ανανεώνεται, περιλαμβάνει τόσο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (είδη φανοποιΐας, μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη) όσο και καινούργια (γνήσια και επιλεγμένα after-market).

Παρέχεται έτσι η δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να συνδυάσουν-επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου τους, τα καταλληλότερα ανταλλακτικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Τεράστια γκάμα για μηχανικά μέρη, φανοποιείας αλλά και ηλεκτρικά ανταλλακτικά.
 • Αυθημερόν παράδοση σ εόλη την Ελλάδα
 • Δυνατότητα συνδυασμού γνήσιων - μεταχειρισμένων - ιμιτασιόν ανταλλακτικών
 • Οικονομικοί διακανονισμοί και πληρωμές με κάρτες
 • Εξατομικευμένες λύσεις

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 - 16:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

www.bitros.com

www.bitros.com

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 666, 18758   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

210 4311272  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Bitros ιδρύθηκε στο Κερατσίνι το 1989 από τον κ. Μπήτρο Νικόλαο και δραστηριοποιείτε έκτοτε στον κλάδο της εμπορίας κυρίως μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.  Η επιχείρηση διαθέτει τρία καταστήματα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Το κεντρικό βρίσκεται επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 329 στη Νίκαια. Ο εκθεσιακός χώρος 1 βρίσκεται επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 666 στο Κερατσίνι και αντίστοιχα το τρίτο κατάστημα, ο εκθεσιακός χώρος 2 επί της Λεωφ. Σχιστού Σκαραμαγκά στο Κερατσίνι Δραπετσώνας. Τα καταστήματα προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση και μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για κάθε ανάγκη.
 
Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας γύρω από το αυτοκίνητο καθιστά την εταιρείαBitros μια αξιόπιστη λύση στον κλάδο των μεταχειρισμένων. Η πολύχρονη πείρα, ο τρόπος λειτουργίας, η άψογη εξυπηρέτηση, και κυρίως οι  πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες, έχουν καθιερώσει την εταιρεία στην αγορά ως μια δυναμική και καταξιωμένη επιχείρηση στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων.
Ο στόλος της επιχείρησης Bitros αποτελείτε από περισσότερα από 700 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Οι πελάτες επισκέπτοντας τις εγκαταστάσεις έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, τα οποία έχουν υποβληθεί σε  όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Απαραίτητα κριτήρια για την αγορά τους από την εταιρεία είναι να είναι ατρακάριστα, άρτια μηχανικά και γενικότερα η άριστη κατάσταση τους έπειτα από την χρήση τους από τους μέχρι τότε ιδιοκτήτες τους.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Από Δευτέρα έως Παρασκευή   09:00-21:00
Σάββατο 09:00-15:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOUNIT ΒΕΚΡΗΣ

AUTOUNIT ΒΕΚΡΗΣ

Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 151 & ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 6, 16674   ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

210 8982100 - 210 9967851, 6944 701319  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η 30ετή εμπειρία της εταιρίας, σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επιτυγχάνοντας την πλήρη διασφάλιση της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων Peugeot και Citroen.

Η εταιρία Autounit Βεκρής Γ. εδρεύει στην Λ. Βουλιαγμένης 151 και Σοφοκλέους στη Γλυφάδα, σε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις.
Η πείρα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, η άρτια τεχνολογική κατάρτιση, η ποιότητα, η εργασιακή συνέπεια, η εξειδίκευση και η συνεχής επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες, αποτελούν βασικά εχέγγυα για εγγυημένες και ποιοτικές εργασίας στο Peugeot και Citroen αυτοκίνητό σας.
Το τμήμα του service αποτελείται από ομάδα τεχνικών που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας όπου έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους, βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία service του αυτοκινήτου σας που θα κριθεί απαραίτητη, θα πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν προσφέροντάς:
Αναλυτική ενημέρωση για τις προτεινόμενες εργασίες και το κόστος αυτών
Δωρεάν ελέγχους ή εκτιμήσεις κατά περίπτωση
Προγράμματα προσφορών για το Peugeot - Citroën  σας
Τις απαραίτητες συμβουλές για τη συντήρηση του Peugeot - Citroën σας

Η φροντίδα που αξίζει το Peugeot - Citroën σας κοστίζει λιγότερο απ¶ ό,τι περιμένετε! Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία επιβεβαιώνουν ότι το καλό service δεν χρειάζεται να είναι ακριβό.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΦΡΕΟΝ A/C
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ
ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΒΑΦΕΙΟ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

ΦΑΛΗΡΟΥ 82, 15232   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210 4209003  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Περατινός Service αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με έτος ίδρυσης το 2004. Βρίσκεται στον Πειραιά, στη Φαλήρου 82, σε έναν σύγχρονο χώρο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που μας προτιμούν εκατοντάδες πελάτες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που μας προτιμούν εκατοντάδες πελάτες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Έλεγχος αυτοκινήτου – Service
 • Διάγνωση βλαβών – Επισκευή
 • Πλήρωση φρέων
 • Αναλυτής καυσαερίων
 • Λογισμικό τεχνικών πληροφοριών
 • Τεχνογνωσία
 • Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά
 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
 • Οικονομικές προσφορές
 • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το συνεργείο λειτουργεί με τηλεφωνικό ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλεφωνικό κέντρο 210-4209003 προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΗΛΕΠ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ILEP-CryoTech

ILEP-CryoTech

ΑΔΑΜΩΝ 15, 14564   ΚΗΦΙΣΙΑ

210 8002150  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ILEP-CryoTech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα κλιματισμού και ψύξης οχημάτων. Σήμερα, μετά από 31 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό, αποτελεί τη μεγαλύτερη ολοκληρωμένη μονάδα για κλιματισμό και ψύξη οχημάτων στην Ελλάδα.

Σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματισμού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Συντήρηση κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων
 • Απολύμανση κλιματισμού αυτοκινήτων
 • Επισκευή κλιματιστικών, ψυκτικών μηχανημάτων και κομπρεσέρ
 • Θέρμανση: Επισκευή / αντικατάσταση καλοριφέρ
 • Τοποθέτηση κλιματιστικών
 • Αναβάθμιση κλιματιστικών
 • Τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων
 • Σχεδιασμός / Κατασκευή

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ

Μ&Κ ΜΕΜΜΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 23, 15124   ΜΑΡΟΥΣΙ

210 8069440  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ είναι για περισσότερα από 35 χρόνια μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της εμπορίας ελαστικών, ενώ με νέες συνεργασίες επεκτείνει περαιτέρω το πεδίο δράσης της.

H εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για περισσότερα από 35 ολόκληρα χρόνια στην επαγγελματική της φαρέτρα την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου.

Η εμπειρία που έρχεται από την πρώτη γενιά τον Θέμη Μέμμο, βρήκε άξιους συνεχιστές που ενδυναμώνουν κάθε χρόνο με στρατηγικές επιλογές τη θέση τους στην αγορά των ελαστικών.

Ο Μάρκος και o Κωνσταντίνος Μέμμος μέσα από την ισχυρή βάση που έχουν χτίσει με τα διεθνώς καταξιωμένα, εμπορικά σήματα μεγάλων κατασκευαστών, όπως BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, DAYTON, FIRESTONE, VIKING, YOKOHAMA  σε μια τεράστια ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος και μοτοσικλέτας.

Η συνεργασία της Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ με το δίκτυο των κατασκευαστών ελαστικών και ζαντών, στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας πάντα εγγυημένες επιλογές.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Η γκάμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει επίσης επισκευή και βαφή ζαντών, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας , μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες σχέδια ζαντών γνωστών κατασκευαστών, όπως BORBET, TEAM DYNAMICS, JAPANRACING WHEELS, KESKIN. Επιπρόσθετα υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TECH PAINT - ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

TECH PAINT - ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 379, & ΣΟΥΛΙΟΥ 2, 153 43   ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

2106527367, 6946061232  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία TECH PAINT μπορεί να επαναφέρει την λάμψη του αυτοκινήτου σας, να αποκαταστήσει φθορές και διαβρώσεις ενώ αναλαμβάνει και αναπαλαιώσεις.

Έχοντας ασύγκριτο μεράκι και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο, το φανοποιείο – βαφείο Tech Paint - Λαζαρακόπουλος Κώστας, με έδρα την Αγία Παρασκευή, διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά.

Στην επιχείρηση, έχουν πραγματοποιηθεί αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ενώ εξειδικεύεται στις ανακατασκευές/αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων. Η 15ετής εμπειρία στον χώρο της βαφής αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
 
Τα νέα μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την επίλυση κάθε είδους επισκευής του αμαξώματος, είτε πρόκειται για μικρές ζημιές είτε για μεγαλύτερης έκτασης επισκευές.

To φανοποιείο TECH PAINT εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Παράλληλα γίνεται αποκατάσταση του φθαρμένου από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώματος στο όχημά σας, με βαφές φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ καλύπτεται άμεσα και με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημιά, φθορά και θαμπάδα.

Η TECH PAINT αναλαμβάνει ολοκληρωμένη και με εγγυημένο αποτέλεσμα, αναπαλαίωση/ανακατασκευή κλασικών αυτοκινήτων.
 
Η ποιότητα που χαρακτηρίζει τις εργασίες της TECH PAINT και η έμφαση που δίνει στη λεπτομέρεια έχει αναγνωρισθεί από ένα ευρύ φάσμα πελατών, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από την περιφέρεια.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φανοποιία
 •  Βαφές φούρνου αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
 • Καλίμπρα, αργκόν, ηλεκτρόποντα
 • Επισκευές προφυλακτήρων
 • Γυάλισμα – κέρωμα

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΧΥΛΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΕ

ΠΑΧΥΛΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΕ

ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 288, 15232   ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210 6817202  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο κόσμος του ελαστικού, δεν χρειάζεται μεγάλο πορτοφόλι, μα τις κατάλληλες γνωριμίες. Και η εταιρία Ελαστικά Παχύλας, είναι μία γνωριμία που μπορεί να σας βγάλει μόνο κερδισμένους. Όλα ξεκίνησαν το 1942 όπου η ίδρυση της έγινε γρήγορα γνωστή και το πελατολόγιο από τα  πρώτα κιόλας χρόνια έδειχνε την μεγάλη πορεία της επιχείρησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ελαστικά όλων των τύπων
 • Ζάντες  όλων των τύπων
 • Ευθυγράμμιση
 • Αμμορτισέρ
 • Service

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιηγηθείτε στο πληρέστατο και διαδραστικό site της εταιρίας, ανακαλύψτε προσφορές και βρείτε μέσα από απλή αναζήτηση αυτό που ψάχνετε. Πιο εύκολα από ποτέ, με εγγύηση εργασιών και εξυπηρέτηση πελατών ακόμα και με επί τόπου βοήθειας, δεν θα ξαναγχωθείτε για τα ελαστικά σας και για το αμάξι σας.
 
Εταιρία με ανθρώπινο πρόσωπο που βλέπει πιο πέρα από την απλή παροχή υπηρεσιών.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

BRAKETRUCK

BRAKETRUCK

ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΝΑΤΟ 100, 19300   ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

2105584520, 2105584521  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο BRAKETRUCK δραστηριοποιείται στην επισκευή βαρέων οχημάτων. Με την πείρα και την εξειδίκευση του προσωπικού τους είναι σε θέση να εγγυηθούν για την αμεσότητα και την ποιότητα της κάθε τους ενέργειας.
Η ειδικότητά τους στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Διαθέτουν μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών και σε φρένα αλλά και σε αναρτήσεις καθώς και τεχνογνωσία για συστήματα πέδησης με ABS, EBS αλλά και αναρτήσεις με σύστημα ECAS. Επιπλέον, στην BRAKETRUCK γίνεται τοποθέτηση ABS και EBS με εξουσιοδότηση από τις εταιρείες Wabco, Knorr-Bremse και Haldex. 
Διαθέτει διαγνωστικό για όλες τις μάρκες μηχανοκίνητων οχημάτων, φορτηγών. Επίσης, πραγματοποιείται ανύψωση αξόνων και τοποθέτηση συστήματος ανύψωσης αξόνων καθώς και εγκατάσταση εξ` αρχής συστήματος αέρος νταλίκας.

Η BRAKETRUCK δραστηριοποιείται από το 2012 στο χώρο αλλά οι άνθρωποί της έχουν εμπειρία από το 1991. Μη διστάσετε να τους επισκεφθείτε και να συνεργαστείτε μαζί τους.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ

Νικόλαος Καρκούλιας

ΝΙΡΒΑΝΑ 77 , 11145   ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

2108317070, 6945494401  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην επιχείρηση Νικόλαος Καρκούλιας, έχετε την δυνατότητα να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, όπως εσείς θέλετε. Ταπετσαρίες σύμφωνα με τα δικά σας θέλω, σε προσιτές τιμές και με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Απο το 1977 στο χώρο της ταπετσαρίας αυτοκινήτων και σκαφών η εταιρία Νικόλαος Καρκούλιας σας εγγυάται τέλεια αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή. Αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε σας απαίτηση, όσο δύσκολη και αν είναι, ενώ εξειδικεύεται σε ανακατασκευές που αφορούν αντίκες είτε σε αυτοκίνητα είτε σε όλων των ειδών τα σκάφη.

Όσο σημαντικό είναι το εξωτερικό του αυτοκινήτου, άλλο τόσο είναι και το εσωτερικό. Επειδή τα χρόνια και ο ήλιος σιγοτρώνε ταπετσαρία και καθίσματα δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνετε με σταυρωμένα χέρια. Στην επιχείρηση Νικόλαος Καρκούλιας μπορείτε να διαμορφώσετε το σαλόνι και ταμπλό του αυτοκινήτου σας όπως εσείς θέλετε.

Θέλετε ύφασμα; Θέλετε δερματίνη; Ή ακόμα και δέρμα 100%; Ότι σας αρέσει, μπορείτε να το χαίρεστε σε κάθε βόλτα σας, καθώς το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι σε θέση να φέρουν στη ζωή, ότι έχετε φανταστεί. Από το 1977 πρωταγωνιστεί στην αγορά της ταπετσαρίας καθώς δεν υπάρχει πρόκληση που να μην μπορεί να έρθει εις πέρας. Όποιο αυτοκίνητο και να έχετε, όποιο μοντέλο και να είναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δεν θες να το αλλάξεις; Καθάρισε το
Στο κατάστημα Νικόλαος Καρκούλιας στα Κ.Πατήσια, υπάρχει και η δυνατότητα καθαρισμού σαλονιών ή ακόμα και αναπαλαίωσης εξ ολοκλήρου σε αντίκες. Κάθε αυτοκίνητο θέλει ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης, καθώς τα υλικά και η εποχή αλλά και χρήση του, παίζουν τεράστιο ρόλο. Αφήστε τους ειδικούς να σας το κάνουν καινούργιο με εγγυημένο αποτέλεσμα και σε πολύ καλές τιμές.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ταπετσαρίες
 • Καθαρισμούς σαλονιών
 • Αναπαλαιώσεις εξ ολοκλήρου σε αντίκες
 • Ειδικές κατασκευές σε αυτοκίνητα και σε σκάφη παντός τύπου

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MEGA PARTS

MEGA PARTS

ΣΕΡΡΩΝ 73, 10441   ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

210 5226500  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ανταλλακτικών Megaparts ξεκίνησε τη πορεία της το 1992, όπου και αγόρασε το τότε υποκατάστημα της Fiat, στο κέντρο της Αθήνας. Η αξιοπιστία των προϊόντων της, την βοήθησε να αποκτήσει αστραπιαία ένα μεγάλο πελατολόγιο, και έτσι το 2000 μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση με ταυτόχρονη προσθήκη ολόκληρης της γκάμας των εργοστασίων Lancia-Alfa Romeo.

Η εκτόξευση ήρθε το 2008, ημερομηνία ορόσημο, καθώς από τότε η επιχείρηση Megaparts είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με υπερπλήρη γκάμα ανταλλακτικών.

Το μεγάλο stock ισχύει τόσο για γνήσια αλλά και για aftermarket ανταλλακτικά, πάντα κορυφαία σε ποιότητα αλλά και τιμή. Περιηγηθείτε στο εύχρηστο site της εταιρίας, φτιάξτε το δικό σας καλάθι αγορών και η εταιρία θα κάνει αποστολή σε όλη την Ελλάδα με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε.

Ποτέ η αναζήτηση ενός ανταλλακτικού δεν ήταν τόσο εύκολη και οικονομική υπόθεση.

Εμπιστευτείτε την Megaparts όπως χιλιάδες άλλοι και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

E shop http://www.megaparts.gr/  24/7
Κατάστημα Δευτέρα – Παρασκευή  08.00 – 17.00
 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Τρόποι πληρωμής
1. Μετρητοίς στο κατάστημα.
2. Αντικαταβολή με τις εταιρείες Courier που συνεργαζόμαστε.
3. Κατάθεση σε τράπεζα.
4. Από τον υπολογιστή σας (δεν απαιτείται WEB BANKING)
5. PAYPAL
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 455, 18450   ΝΙΚΑΙΑΣ

210 4930765  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Smart Service Καραμουσαδάκης είναι η 1η επιλογή όταν πρόκειται για ανταλλακτικά, service και επισκευές, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από το Smart.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

E-Shop, Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ, Service και Συνεργείο για Smart

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ποιότητα

¶ριστη ποιότητα και ευρεία ποικιλία στα επώνυμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Ελκυστικές Τιμές

Εξοικονομήστε χρήματα με τις ασυναγώνιστες τιμές σε όλες τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά.

Ποικιλία

Στο eshop θα βρείτε μια ποικιλία ανταλλακτικών απο καταξιωμένους και επώνυμους κατασκευαστές.

Γρήγορη Παράδοση

Με την γρήγορη και δωρεάν παράδοση παραλαμβάνεται τα ανταλλακτικά κατευθείαν στο σπίτι σας.

Εμπειρία

Η μακροχρόνια εμπειρία των μηχανικών μας εγγυάται ένα αποτελεσματικό service ή μια γρήγορη επισκευή.

Βοήθεια

Είμαστε στο πλευρό σας με πρακτικές συμβουλές, ώστε να σας βοηθήσουμε στις επιλογές σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ TURBO TECHNOLOGY

ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ TURBO TECHNOLOGY

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 36, 10441   ΑΘΗΝΑ

2105232192  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με πολύχρονη εμπειρία και έτος ίδρυσης το 1995, στο χώρο επισκευής και βελτίωσης υπερσυμπιεστή η εταιρεία ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ "TURBO TECHNOLOGY", αποτελεί την ιδανική επιλογή για να γίνει έλεγχος και ρύθμιση ακριβείας των μεταβλητών πτερυγίων σε όλες τις τουρμπίνες VTR, χρησιμοποιώντας το μηχάνημα Vane Flow Test Rig.

Οι απόλυτα καταρτισμένοι τεχνικοί του καταστήματος ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ "TURBO TECHNOLOGY", μετά από πλήρη τεχνικό έλεγχο της τουρμπίνας , σας προτείνουν τις εργασίες και τις αλλαγές που χρειάζεται με προσοχή και επαγγελματισμό.

Στο εργαστήριο θα συναντήσετε  ένα οργανωμένο χώρο με κορυφαία μηχανήματα  και γνήσια ανταλλακτικά σε οικονομικές τιμές και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών. Ό χώρος διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και περιλαμβάνει:

 • Εμπορία
 • Επισκευή
 • Βελτίωση κάθε τύπου υπερσυμπιεστή για επιβατικά, φορτηγά, σκάφη θαλάσσης και μηχανήματα
Προσφέρεται εγγύηση επισκευής για 1 χρόνο και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους ή να τους επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα,  για να ελέγξετε και να ρυθμίσετε την τουρμπίνα του οχήματος σας.  
 
Η εταιρία ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ "TURBO TECHNOLOGY" αποτελεί εργαστήριο επισκευής και βελτίωσης όλων των ειδών τουρμπίνας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε.ΚΛΙΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε.ΚΛΙΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 93, 15126   ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

2106198940  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τα 44 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της εταιρείας Κλίνης στον χώρο των ελαστικών και των ζαντών, είναι μονόδρομος για μια επιτυχημένη αγορά.

Από το 1976 και έπειτα, η εταιρία Κλίνης είναι δίπλα σας για την αντικατάσταση των ελαστικών, των ζαντών αλλά και των αναρτήσεων σας. Η τεράστια τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, είναι αυτή που σε κάνει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των τεχνικών. Πάντα με τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς σε ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις κάθε είδους αλλά και για κάθε πορτοφόλι.

Στο κατάστημα τους στην Μεσογείων 93 στο Μαρούσι, θα βρεις μια τεράστια γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο σου. Η εταιρεία και οι ανάγκες των πελατών, βοήθησαν την φιλοσοφία εξέλιξης με σκοπό την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης.
Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρεία Κλίνης έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε για τα ελαστικά σας τους καλύτερους, εμπιστευτείτε την εταιρεία ελαστικών Κλίνης!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εμπόριο ελαστικών
 • Ζάντες - Επισκευή ζαντών
 • Βάψιμο ζαντών
 • Ζυγοσταθμίσεις
 • Ευθυγραμμίσεις
 • Αναρτήσεις

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΠΠΟΥ 18, 10442   ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

210 5138111  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

. Το συνεργείο Πετρουλάκης Σταύρος είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλεί να το εμπιστευθείτε, όπως χιλιάδες πολίτες έκαναν και δεν μετάνιωσαν ποτέ. Πολυετή παρουσία στον χώρο και το ευχαριστημένο πελατολόγιο

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη,  το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο και πάντα διαθέσιμο να βρει την καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας. Όσο δύσκολο ή σπάνιο κι αν είναι, η εξειδίκευση του συνεργείου σε πολλές εταιρίες όπως Nissan, Opel Subaru, Audi κ.α. θα φέρει σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε συνεργεία που δεν ξέρετε εάν είναι σε θέση να σας βρούνε την οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση.
   
Εάν θέλετε να έχετε ένα άγχος λιγότερο γύρω από το αυτοκίνητο, μιλήστε με τους καλύτερους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ηλεκτρονική διάγνωση
 • Μηχανικό έλεγχο
 • Έκδοση κάρτας καυσαερίων
 • Επισκευές σασμάν
 • Αλλαγή αμορτισέρ
 • Προετοιμασία ΚΤΕΟ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO SERVICE Γ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ 31, 15343   ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

213 0273210  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Auto Service Παπάζογλου είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, το οποίο μεταφέρθηκε πλέον σε ένα ΝΕΟ υπερσύγχρονο κατάστηµα στη Λ. Λαυρίου 31!

 Το συνεργείο και ηλεκτρολογείο του κου. Παπάζογλου έχει μεγάλη εμπειρία στους κινητήρες Diesel, ωστόσο αναλαμβάνει και βενζινοκινητήρες.
 Διαθέτει εξειδίκευση σε Group Vag αλλά αναλαμβάνει και άλλες µάρκες!

 Επαγγελματίες και ιδιώτες αυτοκινητιστές χρόνια τώρα εμπιστεύονται την AUTO SERVICE ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, καθώς προσφέρει ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας υπηρεσίες και διαθέτει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ προσωπικό που θα καλύψει κάθε σας απορία και ανάγκη! Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Το καταρτισμένο προσωπικό εκπαιδεύεται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων (υβριδικά και ηλεκτρικά) και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Στο συνεργείο  Auto Service Παπάζογλου θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

Η Auto Service Παπάζογλου διαθέτει σταθερά χαμηλές τιμές στις εργασίες της, ενώ προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες προσφορές ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της.

Η AUTO SERVICE ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για το πετρελαιοκίνητο-Diesel όχηµα σας, καθώς κερδίζετε χρόνο και χρήμα ενώ η άψογη εξυπηρέτηση εγγυάται μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης.

 Θα τους βρείτε στο οδό ΝΕΟ κατάστηµα στην Λ. Λαυρίου 31!
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι πληρωμής o Με πιστωτική κάρτα o Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης o Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΙΤΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

G.PITARAKIS

ΠΟΝΤΟΥ 71, 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

210 9958545  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το προσωπικό που απασχολείται στην επιχείρηση είναι πλήρης καταρτισμένο στο τρόπο της εργασίας επάνω στο αυτοκίνητο τεκμηριώνοντας την εμπειρία μας και τις τεχνολογικές γνώσεις με τη συνεχή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες. Μελλοντικός μας στόχος είνα να δημιουργήσουμε ένα μεγαλύτερο σύγχρονο συγκρότημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και να βελτιώσουμε την απόλυτη διεκπεραίωση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του υποψήφιου πελάτη μας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

K-PARTS PERFORMANCE ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

K-PARTS PERFORMANCE ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 459, 18757   ΑΜΦΙΑΛΗ

210 4008764  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το Κατάστημα μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον χώρο των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων. Με μεγάλη γκάμα των καλύτερων εταιρειών είμαστε σε θέση να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο ανταλλακτικών εξυπηρετώντας τις δικές σας ανάγκες όσο το δυνατών καλύτερα.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών τα λυπαντικά, απο ελαφριά επιβατικά εώς βαρέα φορτηγά.
 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο ανταλλακτικών εξυπηρετώντας τις δικές σας ανάγκες όσο το δυνατών καλύτερα.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών τα λυπαντικά, απο ελαφριά επιβατικά εώς βαρέα φορτηγά.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

JAPANESE SPECIALIST

JAPANESE SPECIALIST

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 19, 12242   ΑΙΓΑΛΕΩ

210 5987652  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ JAPANESE Specialist ειδικεύεται στο σέρβις ιαπωνικών και κορεάτικων μοντέλων έχοντας το πιο σύγχρονο εξοπλισμό συνεργείου.

Η εμπειρία στην ιαπωνική τεχνολογία σας εγγυάται την επισκευή του οχήματος σας με άψογο, αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο. Η εγγύηση των ανταλλακτικών και της εργασίας, τους κατατάσσει στους πρώτους στη λίστα των πιο αξιόπιστων συνεργείων.

Το προσωπικό της εταιρείας ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ περιμένει να σας εξυπηρετήσει άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος διαγνωστικός εξοπλισμός, τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται την άμεση διάγνωση, επισκευή και συντήρηση του ιαπωνικού αυτοκινήτου σας.

Η συνεχής ενημέρωση στη σύγχρονη τεχνολογία των αυτοκινήτων, τους επιτρέπει να αναλαμβάνουν τη συντήρηση ακόμα και των πιο καινούριων μοντέλων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Επισκευή μηχανής
 • Αλλαγή συμπλέκτη
 • Επισκευή εμπρόσθιου συστήματος
 • Αντικατάσταση αμορτισέρ
 • Επισκευή φρένων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CABILIS PERFORMANCE

Cabilis Performance

Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 16, 15354   ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

210 6049076,210 6047614   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Cabilis Performance εξυπηρετεί πάνω από δύο δεκαετίες τους πελάτες που την εμπιστεύονται σε θέματα αυτοκινήτου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας έχουν δημιουργηθεί τμήματα: service, ανταλλακτικών, φανοποιείας-βαφής και επιδιόρθωση κεραμικής επίστρωσης χρώματος.

Η Cabilis Performance προσφέρει εξειδικευμένες εργασίες με προληπτική συντήρηση, αλλά και λύσεις σε όλα τα τεχνικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, τακτικό έλεγχο και συντήρηση με ετήσια εγγύηση, φροντίδα για ασφαλείς μετακινήσεις και διαδρομές, αυτοκίνητο εξυπηρέτησης (κατόπιν συνεννόησης) κατά τη διάρκεια του service και δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ.

Η Cabilis Performance έχει επενδύσει στη σωστή τεχνική κατάρτιση και εξειδίκευση του προσωπικού της, με στόχο να παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε όλους τους τομείς. Αν είστε κάτοχος VW, Audi, Skoda ή Seat, οι τεχνικοί του συνεργείου θα σας λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με  το αυτοκίνητο σας , σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων,με ανάληψη αποζημίωσης,σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές. Παράλληλα, η τεχνογνωσία και η κατάρτιση του προσωπικού της Cabilis Performance, συμβάλλουν στη σωστή επιλογή ανταλλακτικών με σκοπό την ιδανική προσαρμογή τους στο αυτοκίνητο σας.

Η βελτίωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολυετής εμπειρίας της εταιρίας από το χώρο των αγώνων, γύρω απο θέματα κινητήρων, σασμάν, αναρτήσεων, φρένων, προγραμματισμού εγκεφάλων. Συμβουλευτείτε την  Cabilis Performance για τη σωστότερη λύση κοντά στις απαιτήσεις σας.

Επισης , η Cabilis Performance αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργασίες φανοποιείας και βαφής για VW-Audi-Skoda-Seat .
 
Εξωτερικό  Detailing και σφράγισμα του χρώματος με κεραμική επίστρωση. 
 
Επιδιόρθωση  επικαθήσεων  με πηλό (Detailing Clay).
Μέτρηση  χρώματος σε όλο το όχημα.
Επαναφορά βαφόμενων μερών με αλοιφαδόρο και χρήση αλοιφών.
Επιθεώρηση  ποιότητας  χρώματος
Σφράγισμα του χρώματος με κεραμική επίστρωση  (Nano Sealant).
Καθαρισμός εξωτερικών ελαστικών και πλαστικών επιφανειών και συντήρηση τους
Καθαρισμός και σφράγιση των γυάλινων επιφανειών  με κεραμική επίστρωση  (Nano Sealant).
Εγγύηση απόδοση κεραμικής επίστρωσης δύο χρόνων.


 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Service
Ανταλλακτικα
Φανοποιεία-βαφή
Επιδιόρθωση κεραμικής επίστρωσης χρώματος

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO RACER

AUTO RACER

ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 17, 11147   ΓΑΛΑΤΣΙ

210 2929663  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Για ελαστικά, συστήματα ελέγχου κατεύθυνσης και πέδησης και όχι μόνο επιλέξτε την auto Racer. Η 20ετής εμπειρία στο χώρο των ελαστικών και των συστημάτων ελέγχου κατεύθυνσης και πέδησης σε συνδυασμό με τη μεγάλη γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ όλων των οχημάτων καθιστά την auto Racer την κορυφαία επιλογή στον τομέα. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά φροντίζουν να βρίσκεται η ικανοποίηση των πελατών στο 100%. 

Στόχος της auto Racer αποτελεί η διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου η διασφάλιση της ασφάλειας του οδηγού μέσω ελέγχου της συνολικής εικόνας των ελαστικών (πίεση, σημάδια ακανόνιστης φθοράς, ρεζέρβα).

Επιπλέον η auto Racer προσφέρει ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση και αλλαγή ελαστικών στο όχημά σας πάντα με εγγυημένη την ποιότητα εξυπηρέτησης και των υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Γιατί auto Racer
Ασυναγώνιστες τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών
Σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας
Παροχή Υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών
Ποιότητα εργασίας σε κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές: 8:30πμ – 6:30μμ
Σάββατο: 8:30πμ – 2:00μμ
Κύριακή: Κλειστά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γιατί auto Racer
Ασυναγώνιστες τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών
Σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας
Παροχή Υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών
Ποιότητα εργασίας σε κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

FACTORYTOOLS ΠΟΛΙΤΗΣ

FACTORYTOOLS ΠΟΛΙΤΗΣ

ΛΕΩΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 318, 13562   ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

210 2387873  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ψάχνεις να εξοπλίσεις το συνεργείο σου με τα καλύτερα εργαλεία; Για να μην χάνεις άδικα χρόνο, απευθύνσου στους ειδικούς της Factorytools. 

Η Factorytools Πολίτης ειδικεύεται στον εξοπλισμό συνεργείων, διαθέτοντας  ήδη ένα μακρύ κατάλογο ικανοποιημένων πελατών.

Η εταιρία διαθέτει υπερσύγχρονο και πλήρη κατάλογο μηχανημάτων και εργαλείων για τον κατάλληλο εξοπλισμό παντός είδους συνεργείων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, ηλεκτρολογεία, φανοποιεία – βαφεία, βουλκανιζατέρ, συστήματα υγραεριοκίνησης.

Όποια από τις παραπάνω επιχειρήσεις και να σας ανήκει, στην Factorytools Πολίτης, θα βρείτε εργαλεία και μηχανήματα που διαθέτουν πιστοποιήσεις από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως όπως Toptul, Texa, Karcher, Toros, Spin,OMCN και Eurogas και φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας.
 
Από διαγνωστικά, Freon, μηχανήματα καθαρισμού αυτόματων κιβωτίων, DPF, μέχρι και είδη ένδυσης και υπόδησης, όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας θα τα βρει στην Factorytools Πολίτης.
 
Οι υπηρεσίες δεν σταματούν εδώ, καθώς η Factorytools Πολίτης ασχολείται με την πώληση αλυσοπριονων,γεννητριών,θαμνοκοπτικών ,αντλιών σκαπτικών μηχανημάτων και την συντήρηση και επισκευή αυτών.
 
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης για όσους επιθυμούν οικονομική μετακίνηση με το αυτοκινητό τους. 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΒΑΦΕΙΟ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ

Φανοποιείο-Βαφείο Μπενετάτος

ΘΗΒΩΝ 280, 12241   ΑΙΓΑΛΕΩ

210 5441717  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με 40 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή και βαφή του αυτοκίνητου σας, η εταιρία Μπενετάτος έχει τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα προσφέροντας σωστές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Από το 1980 μέχρι και σήμερα, η εταιρία Μπενετατος βρίσκεται με τον καλύτερο τρόπο κοντά στις ανάγκες του πελάτη, γι¶ αυτό διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Τα 37 χρόνια εμπειρίας και οι αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου και βαφής αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και τον καλύτερο λόγο για να τους επιλέξετε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
Τo φανοποιείο Μπενετάτος εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
Παράλληλα, η εταιρία  προσφέρει κάθε είδους υπηρεσία προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πελάτης άμεσα και γρήγορα.
Για την δική σας εξυπηρέτηση, η εταιρία παρέχει όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου σας και με επιπλέον δέσμευση για τον ακριβή χρόνο επισκευής και παράδοσης του δικού σας, καθώς και τον ακριβή προϋπολογισμό του κόστους εργασιών.

Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς, απαλλάσσοντας τον πελάτη από το άγχος του πέρα-δώθε. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στον χώρο σας.
 
Η εταιρία Μπενετάτος είναι επίσημος χορηγός στο Χαμόγελο του Παιδιού

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1ο κατάστημα Θηβων 280, Αιγάλεω Τ.Κ. 12241
2ο κατάστημα Κότρωνος 1 Αιγάλεω Τ.Κ. 12241 / 210 5441717
2ο κατάστημα Βόρειου Hπείρου 3 AιγάλεωΤ.Κ. 12241  / 210 5619980
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CARBON OFF ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ

CarbonOff Θεργιάκης

ΛΕΩΦ. ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 44, 14123   ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

2102855186, 6932213288  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν νιώθετε το αυτοκίνητο σας κάπως πεσμένο σε απόδοση, να καπνίζει ή να καίει περισσότερο απ¶ ότι συνήθως, η CarbonOff Θεργιάκης θα το επαναφέρει σε κατάσταση καινούργιου σε λιγότερο από 40 λεπτά.  

Οι κινητήρες συσσωρεύουν κατάλοιπα άνθρακα κυρίως λόγω των συστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζουν τις πάντα σημαντικές απαιτήσεις κατά της ρύπανσης, τα επιβαλλόμενα όρια ταχύτητας, την ποιότητα των καυσίμων και την οδήγηση σε χαμηλές ταχύτητες για εξοικονόμηση καυσίμων.

Η CarbonOff σχεδίασε και παρουσίασε στην Ελλάδα την μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System, η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. Ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα "ρεταρίσματα"  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου έως και 15%.

Tο κατάστημα είναι υπό την διεύθυνση του Μάκη Θεργιάκη διακεκριμένου οδηγού αγώνων (ΝΙΚΟΝ), μηχανικού αυτοκινήτων και επιχειρηματία.

Στο κατάστημα της Λυκόβρυσης εκτός από ξεκαπνίσματα κινητήρων εκτελούνται και ευθυγραμμίσεις εμπρόσθιου και οπίσθιου συστήματος με χρήση του υπερσύγχρονου μηχανήματος Hunter DSP 600.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MOVIMENTO DIESEL

MOVIMENTO DIESEL

19ο Χιλιόμετρο Λεωφόρου Λαυρίου, 19002   ΠΑΙΑΝΙΑ

210 2525345  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MOVIMENTO DIESEL

MOVIMENTO DIESEL

ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΥ 14, 17122   ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

2120002077  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

OSCAR Τ.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΒΕΕ

OSCAR Τ.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΒΕΕ

ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 298, 12136   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

2105767140  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην εταιρεία Oscar Καλαντζής η πείρα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, η άρτια τεχνολογική κατάρτιση, η ποιότητα, η εργασιακή συνέπεια, η εξειδίκευση και η συνεχής επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες, αποτελούν βασικά εχέγγυα για εγγυημένες και ποιοτικές εργασίας στο αυτοκίνητό σας.

Στις εγκαταστάσεις της Oscar Καλαντζής μπορείτε να βρείτε:

 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
 • ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ
 • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΦΡΕΟΝ A/C
 • ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΒΑΦΕΙΟ
 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
 • ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
 • ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ

Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Στην Oscar Καλαντζής μπορείτε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων άριστης κατάστασης.

Παράλληλα, σε περίπτωση ατυχήματος, η εταιρεία σας βγάζει αλώβητους και από το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της συνεννόησης με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση τρακαρίσματος. Αναλαμβάνει μέσω εξουσιοδότησης όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Σ. ΜΠΙΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Σ. ΜΠΙΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΛΙΟΣΙΩΝ 208, 10445   ΑΘΗΝΑ ΛΙΟΣΙΩΝ

2108321021-2, 6947074732  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών εισαγωγέων ανταλλακτικών αυτοκινήτων Mercedes - Benz στην Ελλάδα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και ευρύτερα στο χώρο της Κύπρου, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής με εξαγωγές προϊόντων.

Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, στην προσωπική επαφή με τους πελάτες, στην συνεχή ανανέωση των προϊόντων με συνεχείς εισαγωγές ανταλλακτικών, στην τεράστια ποικιλία προϊόντων από όλα τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes και φυσικά στις χαμηλές τιμές.

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 208, πλησίον πρακτορείων ΚΤΕΛ Στερεάς Ελλάδος στα Κάτω Πατήσια), όπου μπορείτε να την επισκεφτείτε προκειμένου να διαπιστώσετε οι ίδιοι την τεράστια γκάμα και πληρότητα των προϊόντων και τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Στο κατάστημά ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το αυτοκίνητο Mercedes σας:

 • Κινητήρες diesel και βενζίνης
 • Μηχανικά μέρη
 • Ηλεκτρολογικά μέρη
 • Ηλεκτρονικά εξαρτήματα
 • Ζάντες αλουμινίου και ελαστικά
 • Σαλόνια και ταπετσαρίες
 • Είδη φανοποιείας
Όλα τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα εντός 24ώρου σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες, courier ή με μέσα μαζικής μεταφοράς (πλοία, ΚΤΕΛ).

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PARTOPOLIS Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

PARTOPOLIS Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 57, 19400   ΚΟΡΩΠΙ

2106628989   Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Partopolis - Νικολακόπουλος  προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινούριων ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Επιπλέον, διαθέτει προϊόντα που αφορούν τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, πάντα με σεβασμό και παρέχοντας 1 χρόνο εγγύηση.

Πρωταρχικός σκοπός της Partopolis - Νικολακόπουλος είναι η παροχή αξιόπιστων, επώνυμων και εγγυημένων προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, ώστε να έχετε ακριβώς το μηχανικό και αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μέσω της πολυετούς εμπειρίας, η Partopolis - Νικολακόπουλος  καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της με ποιοτικά προϊόντα πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Το έμπειρο προσωπικό έχει ως κύριο στόχο την άμεση εξυπηρέτησή σας και δίνει λύσεις που μετράνε και αντέχουν στο χρόνο.
 
Στην εταιρεία Partopolis - Νικολακόπουλος  θα βρείτε τα εξής προϊόντα :
 • Προϊόντα για τον επαγγελματία μηχανικό
 • Προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου
 • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα
 • Φίλτρα αυτοκινήτου,λαδιού, βενζίνης, αέρος, A/C
 • Ανταλλακτικά για αλλαγή δίσκο πλατό και ρουλεμάν
 • Όλους τους τύπους των ιμάντων
 • Αναρτήσεις (αμορτισέρ)
 • Αναφλεκτήρες (μπουζί)
 • Ψυγεία αυτοκινήτων
 • Εμπόριο λιπαντικών, χημικών
 • Υαλοκαθαριστήρες για κάθε τύπο αυτοκινήτου

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 41, 13561   ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΦΛΕΒΑΣ

2102631928  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο εξειδικευμένο συνεργείο Sotiropoulos service για Ford - Volvo στους Αγίους Αναργύρους, θα βρεις υπευθυνότητα, αξιοπιστία και φιλικές τιμές, όλα μαζί σε ένα πακέτο.

Ο περιοδικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου, αλλά και η τακτική και έγκαιρη συντήρηση του, αυξάνουν την διάρκεια της ποιοτικής ζωής και κυκλοφορίας του. Στην εταιρεία Sotiropoulos service θα βρεις όλα όσα ζητάς από ένα συνεργείο, για να διατηρήσεις το Ford ή το Volvo σου σε άριστη κατάσταση.

Η άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Με ταχύτητα και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα.

Η πολυετής και επιτυχημένη δράση τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο. Σε έναν χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, το αυτοκίνητο σου θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και θα συμφωνήσετε μαζί τις ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης του.

Δημιουργώντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ευχαριστημένους πελάτες της, η εταιρεία Sotiropoulos service έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO - MASTRANTONIS POWER

AUTO - MASTRANTONIS POWER

ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 35, 13674   ΜΕΝΙΔΙ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

2112156900  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία Auto Mastrantonis Power δραστηριοποιείται στο χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτου και με την πολυετή της πείρα έχει καταφέρει να παρέχει άψογη ποιότητα, με τις καλύτερες τιμές στο χώρο των ειδών αυτοκινήτων. Τα προϊόντα από Ελλάδα και εξωτερικό, καλύπτουν όλες τις ανάγκες του οδηγού για μια εύκολη, άνετη ή και σπορ οδήγηση, καθώς και κάθε απαίτηση για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου του.
 
Η Auto Mastrantonis Power επιλέγει τα προϊόντα της με βάση την ποιότητα και την τιμή τους, ώστε να προτείνει τα κατάλληλα αξεσουάρ αυτοκινήτων

Βρείτε τα πάντα από:
 • Χημικά
 • Καλύμματα - Πλατοκαθίσματα
 • Αλυσίδες
 • Λάμπες και φώτα xenon
 • Μπαγκαζιέρες
 • Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων
 • Κουκούλες αυτοκινήτων
 • Εσωτερική εμφάνιση και σαλόνι
και πολλά άλλα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του Αυτοκίνητου και για τους πιο απαιτητικούς Πελάτες.
 
Παράλληλα, η Auto Mastrantonis Power
διαθέτει μπαταρίες τύπου MPOWER οι οποίες κατασκευασμένες με τις πιο αυστηρές, προηγμένες γερμανικές προδιαγραφές, με υλικά υψίστης ποιότητας για να καλύπτουν τις ανάγκες των απαιτήσεων όλων των τύπων οχημάτων (επιβατικών ΙΧ, φορτηγών - μηχανημάτων, σκαφών).

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TOLIS BODYWORKS - KΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

TOLIS BODYWORKS - KΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 2, 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

2102838036, 6932525204  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Tolis Bodyworks είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με εργασίες  φανοποιείας, βαφής, συντήρησης και επισκευής. Η πολυετής εμπειρία της αλλά και οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας, είναι σε θέση να προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Τo φανοποιείο Tolis Bodyworks εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Από την παραλαβή έως την παράδοση, το αυτοκίνητο σας λαμβάνει ολοκληρωμένη φροντίδα με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα.
 
Η φιλοσοφία της εταιρείας Tolis Bodyworks είναι η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, την οποία επιτυγχάνουν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δίνει λύσεις σε κάθε απαίτηση που αφορά ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό σας, ενώ η αποκατάσταση της ζημιάς γίνεται σε ένα πλαίσιο άριστης ποιότητας υλικών βαφής και ανταλλακτικών. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Επισκευή Ζημιών Τρακαρίσματος
 • Επισκευή Βαθουλώματα-Γρατζουνιές-PDR
 • Κόλληση Πλαστικών-Πολυεστερικών Μερών
 • Ολική-Μερική Βαφή
 • Ξεθάμπωμα-Γυάλισμα Φαναριών
 • Γυάλισμα-Κέρωμα Χρώματος

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ALLCAR - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ALLCAR - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 237, 13675   ΜΕΝΙΔΙ - ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

2122133782  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία AllCar.gr ειδικεύεται στην εμπορία ανταλλακτικών λιπαντικών και αξεσουάρ για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση και αν έχετε.

AllCar.gr δημιουργήθηκε το 2011 με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των αξεσουάρ, λιπαντικών και ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Βασική της φιλοσοφία και επιδίωξη ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα, η διασφάλιση και η προστασία του καταναλωτή για τα προϊόντα που αγοράζει. Η AllCar.gr βρίσκεται εδώ και 15 χρόνια στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτων, ενώ η εμπειρία της σε ανταλλακτικά και λιπαντικά αυτοκινήτου, ξεπερνάει τα 30 χρόνια.
 
Με πολυετείς συνεργασίες δικτύου χονδρικής σε όλα τα κεντρικά σημεία πώλησης στην Ελλάδα, η ομάδα της AllCar.gr έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στα προϊόντα ανταλλακτικών και λιπαντικών, όπου είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Liqui moly. Η AllCar.gr γνωρίζει τις προδιαγραφές των προϊόντων της για την εφαρμογή στον βέλτιστο βαθμό εξυπηρέτησης. 
 
Οι συνεργάτες της AllCar.gr είναι επώνυμοι οίκοι του εξωτερικού αλλά και προϊόντα ανώνυμα με την σφραγίδα και τις πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων εργοστασίων του χώρου.
 
Η ομάδα της AllCar.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα με τους ευνοϊκότερους όρους αποστολής με διαρκή παρακολούθηση της παραγγελίας για την έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών της.
 
Στο ηλεκτρονικό της κατάστημα μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει, ενώ η ανανέωση των προϊόντων γίνεται καθημερινά και ύστερα από μελέτη της ομάδας, ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο σωστή ενημέρωση του καταναλωτή για το προϊόν ενδιαφέροντος του.
 
Τεράστια ποικιλία και αληθινή τεχνογνωσία για κάθε προϊόν μέσα από τεχνικές ελέγχου λειτουργίας και προδιαγραφών.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MULTICAR P.C.

MULTICAR P.C.

9o ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, 55102   ΠΥΛΑΙΑ

2313040292  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

BULLOCK - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

BULLOCK - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αλέκου Παναγούλη 108, 15343   ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

210 6001286  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Δώσε μια για πάντα λύση στο άγχος του φαινομένου της κλοπής, με προϊόντα την κορυφαίας εταιρείας αντικλεπτικών συσκευών Bullock.

Η BULLOCK είναι η κορυφαία εταιρεία μηχανικών αντικλεπτικών συσκευών αυτοκινήτων, αναγνωρισμένη για ασφάλεια και αξιοπιστία, που ενώνει τη δύναμή της με τις ηλεκτρονικές συσκευές, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η προστασία του αυτοκινήτου.
 
Η Bullock χάρη στην 30ετη εμπειρία της στην αντιμετώπιση καταστάσεων κλοπής διαθέτει στην γκάμα μια σειρά από προϊόντα με πολλές καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, μεγαλύτερη αξιοπιστία και μεγαλύτερη αντίσταση.

Τα προϊόντα της Bullock είναι κατάλληλα για όλα τα αυτοκίνητα, είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ατσάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό σε κοψίματα και τρυπήματα με ηλεκτρικά εργαλεία.  Είναι εύκολα στην τοποθέτηση τους και κλειδώνουν το τιμόνι τα πεντάλ γκαζιού και φρένου.

Για να μην βρεθείς ποτέ στη δυσάρεστη θέση να μην βιώσεις το συναίσθημα της απώλειας περιουσίας, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις Bullock, ένα από τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα στον κόσμο.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΧΑΪΤΑΣ

ΧΑΪΤΑΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 37 & ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, 10447   ΑΘΗΝΑ-ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ

210 3471845 – 210 3450131, 6944 338558  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΧΑΪΤΑΣ με πείρα 60 ετών στις κατασκευές και επισκευές συμπλεκτών, παρέχει μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για αυτοκίνητα και φορτηγά ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Η εταιρία ΧΑΪΤΑΣ είναι καταξιωμένη στον χώρο της με πορεία 60 ετών. Έχει καταφέρει να κτίσει σημαντικό όνομα στην αγορά, δίνοντας  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sachs Racing για όλη την Ελλάδα. Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω!

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας ΧΑΪΤΑΣ είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των συμπλεκτών αυτοκινήτων και φορτηγών. Οι δυνατότητες που παρέχει η εταιρία ΧΑΪΤΑΣ στο κομμάτι της σύμπλεξης είναι πραγματικά ανεξάντλητες.
 
Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να κατασκευάσει αγωνιστικούς συμπλέκτες και μπορεί να κάνει μετατροπές παντός τύπου σε συμπλέκτη και δίσκους. Σε 4φτερα και 6φτερα σετ και πλατώ 2Χτενών. Δίδισκα ανάλογα την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου του πελάτη.
Επίσης αναλαμβάνει συγκολλήσεις φερμουίτ σιαγόνων σε όλες τις διαστάσεις.
 
Η εταιρία εμπορεύεται επίσης αμορτισέρ, βολάν διπλής μάζας και τακάκια-δισκόφρενα επώνυμων κατασκευαστών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον πελάτη. Η ποικιλία των ανταλλακτικών  καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και  φορτηγών της Ελληνικής αγοράς.
 

Με δύο σημεία πώλησης και μια αποθήκη στην περιοχή του Βοτανικού, εξασφαλίζεται η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για την βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.
 
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, ενώ η παράδοση ανταλλακτικών σε συνεργεία και καταστήματα γίνεται αυθημερόν.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κεντρικό: Σπύρου Πάτση 37 και αγίου Όρους Βοτανικός
Υποκατάστημα: Αγίου Όρους 42 Βοτανικός
Αποθήκη: Βέροιας 5 Βοτανικός

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ LTD

Γεώργιος Τζαβάρας Ltd

ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 107, 17671   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

210 9215814, 210 9243893, 2109217971  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Γεώργιος Τζαβάρας LTD ιδρύθηκε το 1991 και βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών του αυτοκινήτου περισσότερο από 25 έτη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του συνεργείου του λιανικού εμπορίου αλλά και στον χώρο του χονδρικού εμπορίου με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Το 98% των προϊόντων γίνεται εισαγωγή από όλες τις χώρες παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων όπως π.χ. Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Αμερική, Ιαπωνία, Κίνα, Taiwan, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και άλλες. Ανάμεσα τους μπορεί να βρει κανείς: Λάμπες, Θέρμανση, Πολλαπλασιαστές, Αντλίες βενζίνης πετρελαίου, Μπουζί, Μίζες, Δυναμό, Ηλεκτρικά παράθυρα, Κόρνες, Υαλοκαθαριστήρες, Κεραίες, Σύστημα όπισθεν με κάμερα, Ρουλεμάν, Φλας, Ρελέ, Διακόπτες, Φανάρια, Γρανάζια.

Παράλληλα υπάρχει συνεργασία με όλους τους μεγάλους οίκους παραγωγής και διάθεσης ανταλλακτικών. Μερικά από τα εργοστάσια που συνεργάζεται είναι: Bosch, Magneti Marelli, Valeo, Hella, Hitachi, Era, Denso, Cargo, Monark, Facet, Fae, Fiamm, Wai, Transpo, Ge/Be, Zm, Dasteri, Frigair, Krios-Sidat, Denki, New Era, Ghibaubi Mario, Zen.

Από το 2003 η εταιρία Γεώργιος Τζαβάρας LTD δραστηριοποιείται στον χώρο του air condition αυτοκινήτων με τη μεγαλύτερη σειρά ανταλλακτικών πάνω στο a/c των αυτοκινήτων, φορτηγών και μηχανημάτων, όπως κομπρεσέρ, φίλτρα, πρεσοστάτες, ψυγεία, σωλήνες, ρακόρ και όλα τα απαραίτητα.

Στο κατάστημα Γεώργιος Τζαβάρας LTD μπορείς να βρεις την πληρέστερη γκάμα με μίζες και δυναμό στην ελληνική αγορά για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών μηχανημάτων, τρακτέρ.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων, την τοποθετεί στην κορυφή του χώρου, αφού παρέχει τεχνογνωσία, πλήρη σειρά ανταλλακτικών και λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

LOMIOS TUNING

LOMIOS TUNING

Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ 126, 15354   ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

210 3511823, 698 3720927  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Το συνεργείο Lomios Tuning, με την τεράστια εμπειρία του στη συντήρηση αυτοκινήτου αλλά και την εξειδίκευση στα μοντέλα που ανήκουν στο VAG Group, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας. 

Η επιχείρηση του Κλεάνθη Λόμιου βρίσκεται στα Γλυκά Νερά αναλαμβάνει εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης για όλες τις μάρκες, με εξειδίκευση στα μοντέλα του Vag Group (Audi, VW, Seat, Skoda).  

Όποιο μοντέλο αυτοκινήτου και να έχετε, όσο σπάνιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το συνεργείο Lomios Tuning δεν πρόκειται να φύγετε χωρίς το αυτοκίνητο σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση.

Το προσωπικό της εταιρίας δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από όλα τα νέα μοντέλα αλλά και τις τεχνολογίες που αυτά φέρνουν, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται διαθέτουν το πιο ενημερωμένο λογισμικό.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων

Τα χρόνια παρουσίας στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η πιο τρανή απόδειξη για την επαγγελματική δουλειά που γίνεται.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ZCARS

ZCARS

ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 36, 14123   ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

210 2828295  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

DKCARS

DKCARS

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 539, 18757   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

210 4009633  Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε

ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 22, 112 54   ΑΘΗΝΑ - FORD

2102230005 - 2102010117  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του service και της εμπορίας αυτοκινήτων Ford από το 1990 με μεγάλη επιτυχία. Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να χτίσει και μία αδιαμφισβήτητη αυτοκρατορία η οποία έχει στηριχτεί πάνω στην υπευθυνότητα και στην προσωπική σχέση με τον κάθε πελάτη.

Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην τόσο μεγάλη ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και που της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και άκρως καταρτισμένο προσωπικό , η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία  και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της.

Μία επιχείρηση, όλες οι υπηρεσίες: Στην ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. μπορείτε να 

 • Πραγματοποιήσετε service σε όλα τα μοντέλα της Ford με εγγύηση εργασιών και αποτελέσματος.
 • Βρείτε γνήσια ανταλλακτικά Ford για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως σπανιότητας.
 • Επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές και να φτιάξετε επιτέλους στην καλύτερη τιμή αυτό που τόσο καιρό σας ενοχλούσε στο αυτοκίνητο σας. Από ένα πιθανό χαλασμένο a/c μέχρι και κρεμαγιέρα.

Έχοντας ως βασικό παρονομαστή στις ενέργειές της το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, δεν αρκείται μόνο στην εμπορία και το σέρβις αλλά επιδιώκει να προωθήσει καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις στον χώρο του αυτοκινήτου. Θα τα βρείτε όλα εύκολα και με ένα κλικ πατώντας εδώ, ενώ 
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

LIZARD GRIP ΑΦΟΙ ΛΙΖΑΡΔΟΥ

LIZARD GRIP ΑΦΟΙ ΛΙΖΑΡΔΟΥ

ΛΕΩΦ. ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 120 133 44, 133 44   ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ

2102484177  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, η εταιρία Lizard Grip την τελευταία δεκαετία σε πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα εξυπηρετεί άρτια στο κομμάτι των ελαστικών, δηλ.  συντήρηση , επισκευή, πώληση ελαστικών / ζαντών.
Η αγάπη και το πάθος για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες είναι η κινητήρια δύναμη αλλά και η αφορμή που οδήγησε   τα 4 αδέλφια να ιδρύσουν αυτή την εταιρεία και να προσφέρουν σε όλους αυτό που θα ήθελαν  πάντα να βρίσκουν και οι ίδιοι σαν πελάτες.
 

Η συνεχής ενημέρωση πάνω στον τομέα τους , μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας  και επώνυμα προϊόντα είναι οι πυλώνες που παρέχουν την εγγύηση ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή επισκεπτόμενος/η  για την αλλαγή των ελαστικών σας το κατάστημα LIZARD GRIP.

Στη Lizard Grip θα βρεις όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών για του αυτοκίνητό σου που φέρουν την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών όπως: Vredestein, Continental, Michelin, Pirelli, Bridgestone, MAXXIS και Pirelli, Metzeler, Michelin, Bridgestone, Vee Rubber & Maxxis για τη μοτοσικλέτα σου.

Το μεράκι, η ευγένεια, η αγάπη, η τεχνογνωσία και ο μηχανολογικός εξοπλισμός επιτρέπουν στην ομάδα της Lizard Grip να ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.


 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

          Ελαστικά αυτοκινήτου
          Ελαστικά μοτοσικλετών / scooters
          Eυθυγράμμιση
          Ζυγοστάθμιση
          Ζάντες
          Ακτινολόγηση

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 08.30-18.00
Σάββατο 08.30-14.00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

LUKOIL LUBRICANTS BY ALESSO - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ε.

LUKOIL LUBRICANTS BY ALESSO - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ε.

ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 284 , 17671   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2109569972, 6972638911  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Περισσότεροι από 300 κορυφαίοι κατασκευαστές δείχνουν τον δρόμο. Ακολούθησε τον και εσύ! Τα λιπαντικά LUKOIL εξασφαλίζουν την μακροζωία του κινητήρα και την εύρυθμη λειτουργία όλων των μηχανικών μερών. 

Η εταιρία Τριανταφύλλου με την επωνυμία Alesso και έδρα την Καλλιθέα, είναι αποκλειστικός εισαγωγέας-διανομέας της LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE-SRL και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα προϊόντα της, από τον Νοέμβριο του 2013.

Τι εστί LUKOIL; Μια από τις δέκα  μεγαλύτερες  εταιρίες στον κόσμο των πετρελαιοειδών καυσίμων και λιπαντικών με εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Περισσότεροι από 300 κορυφαίοι κατασκευαστές, όπως η Porsche, η VW, η BMW, η Mercedes, η Ford κ.α εμπιστεύονται απόλυτα τα προϊόντα  LUKOIL, κάτι που αποδεικνύει τη δυναμική της εταιρίας.

Τα λιπαντικά της είναι πρωτογενή με την πρώτη  ύλη προέλευσης Ρωσίας, που με τα κατάλληλα εγκεκριμένα πρόσθετα παρασκευάζεται το τελικό προϊόν στα εργοστάσια της Ευρώπης, από  όπου γίνεται και η διανομή τους.

Μην χάνετε χρόνο και εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τώρα την ιστοσελίδα της Alesso http://www.alesso.gr ή τηλεφωνήστε στο 2109569972 ή 6972638911 και δώστε στον κινητήρα σας την φροντίδα που του αξίζει!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΤΣΟΥΚΛΙΔΗΣ AEBE

ΤΣΟΥΚΛΙΔΗΣ

ΤΑΤΟΙΟΥ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1, 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

210 2833300  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΤΣΟΥΚΛΙΔΗΣ  από το 1974 έχει συνδέσει το όνοµά της µε τη Mercedes-Benz και την εισαγωγή ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων απο την Γερμανία. Το 2004 δηµιουργήσαµε µια κάθετη µονάδα αυτοκινήτων σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (2000 τ.µ.) στη Μεταµόρφωση στα φανάρια Βλάχου µε εύκολη πρόσβαση από Εθνική και Αττική οδό. 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ 50 14452, 14452   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-PEGEOT CITROEN

2102850254  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Γεωργακόπουλος & Σια Ο.Ε ειδικεύεται στην συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων Peugeot- Citroën. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες  service και ανταλλακτικών, ενώ διαθέτει φανοποιείο για επιδιόρθωση και αποκατάσταση ζημιών.

Στην πολυετή πορεία της στο χώρο του αυτοκινήτου, έχει διατηρήσει την ίδια κορυφαία ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών κι αναπτύσσει συνεχώς μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την πελατειακή της  βάση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και για το λόγο αυτό η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια με συνέπεια και με εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.
Η Γεωργακόπουλος & Σια Ο.Ε είναι κοντα σας σε ό,τι χρειαστείτε με υπευθυνότητα και συνέπεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εργασίες Συντήρησης
 • Σύστημα Μετάδοσης Κίνησης
 • Μηχανικές Εργασίες
 • Διάγνωση - Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων
 • Σύστημα Διεύθυνσης-Κατεύθυνσης
 • Μηχανικές Βελτιώσεις (Tuning)
 • Συντήρηση και Επισκευή Φρένων
 • Επισκευή Συστήματος Εξάτμισης - Καυσαέρια
 • Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά Συστήματα
 • Φώτα - Ηχοσυστήματα - Καλωδιώσεις
 • Επισκευή Κοντέρ - Καντράν - Μετρητών
 • Επισκευή Συστήματος Ανάρτησης - Αμορτισέρ
 • Επισκευή Ελαστικών και Ζαντών
 • Φανοποιεία και Βαφές

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

KORENTA SERVICE

KORENTA SERVICE

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 300Α, 12461   ΧΑΪΔΑΡΙ Renault - Dacia

210 5822395  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο εξειδικευμένο συγκρότημα Korenta Service το αγαπημένο σου Renault θα έχει την φροντίδα που του αξίζει, από ένα απλό service συντήρησης μέχρι ολοκληρωμένα πακέτα βελτίωσης που θα απογειώσουν τις δυνατότητές του.

Αν ψάχνεις για συνεργείο που να παίζει τα αυτοκίνητα Renault στα δάχτυλα, η εταιρεία Korenta Service πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών σου.

Η επιχείρηση Korenta Renault Service δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1998. Ιδρύθηκε από τους Γεώργιο Ταράτσαλο (μηχανικός) και Κόλεζα Κωνσταντίνο (ηλεκτρολόγος) ύστερα από πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίσημου δικτύου της Renault. Κατά συνέπεια, η εταιρεία προσφέρει εφάμιλλες υπηρεσίες με το επίσημο δίκτυο της Renault σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Οι τεχνικοί της Korenta Renault Service γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια. Με συνεχείς τεχνικές εκπαιδεύσεις, ενημερώνονται για κάθε εργοστασιακή καινοτομία και εξέλιξη παρέχοντας συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου. Η εταιρεία διαθέτει τεράστια εμπειρία πάνω στα αυτοκίνητα Renault και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης αλλά και αναβάθμισης- βελτίωσης.

Στο χώρο του Service  η εταιρεία ειδικεύεται εκτός από τις απαραίτητες μηχανικές εργασίες ή καθιερωμένα service, σε ηλεκτρολογικές εργασίες όπως τοποθετήσεις αντικλεπτικών συστημάτων, τοποθετήσεις & service air condition, σε τοποθετήσεις ελαστικών, ζαντών κ.α. Παρέχει  ηλεκτρολογείο, αντικατάσταση και επισκευή ελαστικών. Ευθυγράμμιση και πρετοιμασία για κτεο (αμορτισερομέτριση φρενομέτρηση).
 
Τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται, είναι πάντα γνήσια εργοστασιακά που χρησιμοποιεί και η επίσημη αντιπροσωπεία της Renault, εκτός αν επιθυμεί ο πελάτης άλλου οίκου.

Όλες οι μετατροπές και βελτιώσεις έχουν σαν γνώμονα την οδηγική ευχαρίστηση και την μέγιστη ασφάλεια καθώς επίσης και την αξιοπιστία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Τομέα service Renault
 • Renault Βελτιώσεις και μετατροπές
 • Renault Φανοποιείο
 • Renault Ανταλλακτικά
 • Renault Ηλεκτρολογείο
 • Ειδικά εργαλεία και τεχνικός εξοπλισμός σχεδιασμένος ειδικά για το Renault σας.
 • Προτάσεις εναλλακτικής επισκευής προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

SALOUFAS MOTORSPORT

SALOUFAS MOTORSPORT

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 20, 18233   ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ - FORD

2104824408, 6944564210  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το υπερσύγχρονο συνεργείο της SALOUFAS MOTORSPORT προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο δύσκολη αποκατάσταση μιας βλάβης. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό θα δώσει τις καλύτερες συμβουλ