Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει θα επωφεληθείτε και από τις αντίστοιχες υπηρεσίες

    Οι πιο value for money υπηρεσίες

    Διαβάστηκε από 9266 αναγνώστες - 18/7/2017

    Συνήθως οι υπηρεσίες after sales που είναι value for money για σχεδόν όλους τους οδηγούς είναι οι εξής:
    -Έλεγχοι 4 εποχών. Πλέον στα περισσότερα δίκτυα εξουσιοδοτημένων συνεργείων προσφέρονται δωρεάν εποχικοί έλεγχοι ή έλεγχοι ΚΤΕΟ ώστε οι αγοραστές να είναι ασφαλείς στο δρόμο ανεξάρτητα, αν είναι χειμώνας καλοκαίρι, άνοιξη ή φθινόπωρο. Μάλιστα, οι έλεγχοι αυτοί συνοδεύονται και από γενναίες εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και στην εργασία.
    -Δωρεάν service και ειδικά πακέτα. Εκτός από τους δωρεάν εποχικούς ελέγχους, κάποιες αντιπροσωπείες προσφέρουν ακόμη και δωρεάν service στα καινούρια τους μοντέλα τα πρώτα χρόνια (έως 2 συνήθως). Υπηρεσία που αναμφίβολα περιορίζει σημαντικά το κόστος, αφήνοντας το πορτοφόλι σας ανεπηρέαστο. Παραπονεμένους όμως δεν αφήνουν και τους κατόχους με αυτοκίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, μιας και σε αυτές τις περιπτώσεις προσφέρουν μεγάλα εκπτωτικά πακέτα.
    -Οδική βοήθεια & αυτοκίνητα αντικατάστασης. Στην προσπάθειά τους να προσφέρουν after sales υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι αντιπροσωπείες διαθέτουν στους πελάτες τους αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο διάστημα θα χρειαστεί, υπό λογικές προϋποθέσεις βέβαια. Επίσης, ανάμεσα στις προσφορές που κάνουν για να κρατήσουν τον πελάτη, είναι και η παροχή οδικής βοήθειας.

    Προσοχή σε κρυφές χρεώσεις και φυσικά η ενημέρωση του service book να γίνει κανόνας
    Τι πρέπει να προσέχεις πριν επιλέξεις προσφορά; Τι να κοιτάς αναλυτικά πριν αποφασίσεις, πόσο σημαντικές είναι οι εγγυήσεις και γιατί πρέπει να προσέχεις το service book σαν τα μάτια σου…!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις