Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ενημερωμένο service book σημαίνει αυτομάτως μεγαλύτερη αξία για το αυτοκίνητο

    Ενημερωμένο service book σημαίνει αιώνιο κέρδος

    Διαβάστηκε από 9262 αναγνώστες - 18/7/2017

    Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου μας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Σε αυτό, καταγράφονται τα service του αυτοκινήτου (πότε και στα πόσα χιλιόμετρα), καθώς και τυχόν βλάβες-επισκευές που έχουν γίνει (πότε και στα πόσα χιλιόμετρα). Ένα αξιόπιστο βιβλίο service, πλήρες, με σφραγίδες και ημερομηνίες από τα συνεργεία που έχουν γίνει όλες οι εργασίες, ενώ είναι σε θέση να πιστοποιήσει την κατάσταση του αυτοκινήτου. Αλλωστε είναι το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι αγοραστές μεταχειρισμένου, και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η μεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.
    Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να διασφαλίζουμε ότι μετά από κάθε εργασία που γίνεται στο αυτοκίνητό μας, το service book του θα ενημερώνεται σωστά.
    Καταλήγοντας, λοιπόν, οι υπηρεσίες after sales που παρέχουν πολλά εξουσιοδοτημένα συνεργεία είναι πλέον ποιοτικές αλλά και οικονομικά συμφέρουσες. Δεν έχουν οφέλη μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον, αυξάνοντας την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου. Επέλεξε, λοιπόν, σωστά και σύμφωνα με τις ανάγκες σου και τα οφέλη θα είναι πολλαπλά.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις