Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

50 PS ΜΕ 300-400 ΕΥΡΩ Αύξηση ιπποδύναμης κατά 50PS: Αξίζει το ρίσκο;

Είναι εύκολο να αυξήσεις την ισχύ του μοτέρ σου κατά 50 άλογα, με 300-400 ευρώ. Είναι ασφαλής αυτή η βελτίωση, ή κρύβει ρίσκα; Ενημερώσου πριν πάρεις την απόφαση να δυναμώσεις τον κινητήρα σου.

ΦΙΛΤΡΟ DPF Φίλτρο σωματιδίων: Πώς λειτουργεί ο σωτήρας των diesel;

Καθαρίζοντας τα καυσαέρια, μέσα στα καυσαέρια. Η επαναστατική λειτουργία του φίλτρου καυσαερίων με απλά λόγια, οι πιθανές βλάβες του αλλά και το κόστος.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι κάνει «ευάλωτες» τις μπαταρίες αυτοκινήτων?

Η αδυναμία μιας μπαταρίας αυτοκινήτου, είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες ακινητοποιήσεις οχημάτων στη Γερμανία. Η AUTO BILD εξηγεί γιατί η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι τόσο... ευαίσθητη.

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Πόσο «καλό» είναι το φρενάρισμα σου?

Με 1 δευτερόλεπτο αντίδρασης του οδηγού και ταχύτητα 250χλμ./ώρα, χρειάζεσαι 700! μέτρα για να φρενάρεις! Δες πως θα υπολογίζεις απλά και γρήγορα την απόσταση φρεναρίσματος σου για όλες τις ταχύτητες!.

ΤΕΧΝΙΚΟ Ιμάντας Χρονισμού: Πότε πρέπει να τον αλλάξω;

Εάν δεν τηρηθεί το προβλεπόμενο διάστημα αλλαγής του ιμάντα χρονισμού, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κινδυνεύει να προκαλέσει ζημιά στον κινητήρα. Ας δούμε "γιατί και πώς".

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Η Audi βάζει τέλος στις ζαλάδες των πίσω επιβατών

Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτούς που μετά από μερικές στροφές και καθήμενος στα πίσω καθίσματα, ζαλίζεσαι και ανακατεύεσαι με την παραμικρή κλίσου του αυτοκινήτου; Η Bild δοκιμάζει το πρωτότυπο Audi A5 που υπόσχεται ότι δεν θα σε ξαναζαλίσει.

421 ΙΠΠΩΝ 421 PS: To μοτέρ της AMG σπάει τα ρεκόρ

Ναι, η AMG φέρνει στην γκάμα της Mercedes-Benz δύο νέα μοντέλα με κινητήρα ισχύος 421PS, τις Α 45 S και CLA 45 S. Ο μαγικός αριθμός είναι το 210. Αν δεν εντυπωσιάζεστε, η προαναφερθείσα ισχύς δεν είναι η συνολική, αλλά η ειδική, δηλαδή ανά λίτρο χωρητικότητας του κινητήρα