Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Ευρετήριο Επαγγελματιών

AUTO REPAIR - ΤΣΟΥΠΡΟΣ Δ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Επισκέψεις 111.357

AUTO REPAIR - ΤΣΟΥΠΡΟΣ Δ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΥΚΑΣΟΥ 166, 11363   ΚΥΨΕΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το Service του αυτοκινήτου στο συνεργείο της Auto Repair γίνεται με γνώμονα την σωστή λειτουργία και ασφάλεια του οχήματος.

Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται χωρίς να χάνεται η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου βάση της ευρωπαϊκής οδηγίας που ισχύει από την 1/6/2010.
Οι εργασίες και τα νέα ανταλλακτικά έχουν εγγύηση ενός έτους.

Διαγνωστικός έλεγχος
Έλεγχος όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου για βέλτιστες ρυθμίσεις και σωστή λειτουργία. Γρήγορη και άμεση διάγνωση λαθών με ευρεία κάλυψη οχημάτων.
Συστήματα Bosch KTS550, Ultrascan P1.

Ευθυγράμμιση
Σύγχρονο μηχάνημα με κάμερες για τη πιο σωστή ευθυγράμμιση που μπορεί να γίνει.

Καθαρισμός μπεκ.
Για καλύτερη κατανάλωση βενζίνης και σωστή ρύθμιση του injection του κινητήρα.

Service Air Condition
Έλεγχος διαρροών, αντιμυκητιακός καθαρισμός, αναπλήρωση ψυκτικού υγρού (φρέον).

Καθαρισμός και ρύθμιση πίσω φρένων
Αντικατάσταση στα σωληνάκια φρένων, τακάκια, σιαγόνες, κυλινδράκια.

Έλεγχος φώτων
Ελαστικά
Τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και επισκευή.

Προέλεγχος ΚΤΕΟ
Διεξοδικός έλεγχος και εκτίμηση τις κατάστασης του αυτοκινήτου για τις απαραίτητες επισκευές πριν το ΚΤΕΟ.

Αξιοποιήστε τις προσφορές της Auto Repair με τιμές έκπληξη για service, προέλεγχο ΚΤΕΟ, καθαρισμό Air Condition αλλά και Δωρεάν έλεγχο 15 σημείων.

Έκδοση κάρτας καυσαερίων

Βρείτε περισσότερα για την Auto Repair στο www.auto-repair.gr
Επισκεφτείτε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Καυκάσου 166 στην Κυψέλη.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαγνωστικός έλεγχος
Ευθυγράμμιση
Καθαρισμός μπεκ.
Service Air Condition
Καθαρισμός και ρύθμιση πίσω φρένων
Έλεγχος φώτων
Ελαστικά
Προέλεγχος ΚΤΕΟ
Έκδοση κάρτας καυσαερίων
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

KOSTISPARTS

Επισκέψεις 49.988

KOSTISPARTS

7ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, 14342   ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Γνήσια ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων: Citroen Peugeot Renault.

Αν έχετε Γαλλικό αυτοκίνητο εμπιστευτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη τους ειδικούς την KOSTIS PARTS. Ανακαλύψτε μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, το ανταλλακτικό που ψάχνετε.

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης, τώρα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από 10.000 κωδικούς ανταλλακτικών, αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ελέγχει αυστηρώς ένα -ένα, κάθε ανταλλακτικό που εισάγεται από Ευρώπη και με αυτό τον τρόπο γνωρίζει και να σας ενημερώνει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Όλα τα ανταλλακτικά που διαθέτει η KOSTIS PARTS είναι γνήσια και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, καινούρια και μεταχειρισμένα. Η διαφορά τους έγκειται στο κόστος απόκτησης. Ακόμα και αν αναζητάτε κάτι εξειδικευμένο, εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από απλό κιτ εισαγωγής μέχρι και πιο extreme εφαρμογές για κάθε είδους βελτιώσεις. Στην KOSTIS PARTS μέσα από μία μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων από καταξιωμένους στο χώρο κατασκευαστές, θα βρείτε ανταλλακτικά που ταιριάζουν και σε σας αλλά κυρίως στην τσέπη σας.

Τεράστια ποικιλία, εξειδικευμένο προσωπικό που δουλεύει με μεράκι, ακόμα και αυθημερόν ταξίδια στο εξωτερικό για εισαγωγή ανταλλακτικών είναι το τρίτπυχο της επιτυχίας για την KOSTIS PARTS.

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 08:00 – 17:00
Σάββατο 08:30 – 13:30

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

Επισκέψεις 78.438

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΛΕΩΦ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 138, 18756   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan Ιαπωνικό Κέντρο, θα βρείτε απόλυτα καταρτισμένους και έμπειρους ανθρώπους, που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημά σας.

Χάρη στην πολύχρονη παρουσία στον χώρο και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει σε κάθε σχετική εργασία που αναλαμβάνει,το Ιαπωνικό Κέντρο Αυτοκινήτων  είναι σε θέση να εγγυηθεί για την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Θα βρείτε απόλυτα καταρτισμένους και με πολυετή εμπειρία ανθρώπους, που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημά σας. Εμπιστευτείτε το Ιαπωνικό Κέντρο Αυτοκινήτου του Αντώνη Ματθαίου και δε θα χάσετε.

Σημειώνεται ότι στο εξειδικευμένο συνεργείο θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, από την οποία είναι σίγουρο ότι με την βοήθεια των πολύπειρων συνεργατών που διαθέτει θα βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σας όχημα.


Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται:
 • Service
 • Ηλεκτρονικός Έλεγχος
 • Επισκευή φρένων
 • Αντικατάσταση αμορτισέρ
 • Επισκευή σασμάν
 • Καθαρισμός μπεκ
 • Διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
 • Εγκατάσταση υγραερίου STEFANELLI
 • Έκδοση κάρτας καυσαερίων
 
Παράλληλα, πραγματοποιεί εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης ενώ, πάντα εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών, προσφέρει έκπτωση 20% σε κάθε εργασία και 10% στα ανταλλακτικά.

Εάν θέλετε να είστε πραγματικά σίγουροι για το αυτοκίνητο που θα οδηγείτε στις γιορτές, επισκεφθείτε τώρα το Ιαπωνικό Κέντρο ΑυτοκινήτωνΔεν είναι τυχαία οι καλύτεροι.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εξειδικευμένο συνεργείο ιαπωνικών ΙΧ
 • Διαγνώσεις, Επισκευές,Κάρτα καυσαερίων
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος, Καθαρισμός ΜΠΕΚ
 • Service A/C, Κλιματισμού
 • Υγραεριοκίνηση
 • Ανταλλακτικά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΣ

Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 60Α, 12241   ΑΙΓΑΛΕΩ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορεάτικης μπαταρίας MAXPOWER στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει και 500.000 κωδικούς προϊόντων.

Η ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης εδώ και σχεδόν 50 χρόνια.

Έχοντας ιδρύσει το 2013 κατάστημα στη Χαλκίδα και το 2017 κατάστημα στην Αθήνα, η εταιρεία σήμερα διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων αλλά και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων,  οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων ΚΑΘΕ μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού.
Ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων. Αποτελούν επίσης αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορεάτικης μπαταρίας MAXPOWER στην Ελλάδα, οι οποίες συνδυάζουν άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή.
 
Μη χάνετε άλλο χρόνο και επισκεφθείτε το e-shop τους www.glykas-shop.gr  και παραγγείλτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αμέσως!

Κεντρικό κατάστημα: Λ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 22210-44797
E-MAIL: [email protected] 
WEBSITE: www.glykas-shop.gr 
 
 
Κατάστημα Αθήνας :Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 60Α, 12241 ΑΙΓΑΛΕΩ
ΤΗΛ:  2105440055  
E-MAIL: [email protected] 
WEBSITE: www.glykas-shop.gr 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στη ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε:
 
• Μπαταρίες
• Λιπαντικά
• Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά
• Καινούρια Ανταλλακτικά
• Αξεσουάρ Αυτοκινήτου
• Διάφορα Αναλώσιμα (Ιμάντες, Χημικά Πρόσθετα, Φίλτρα, Αρώματα αυτοκινήτου κ.α.)

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα          9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Τρίτη               9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Τετάρτη           9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Πέμπτη           9:00π.μ.–6:00μ.μ
Παρασκευή     9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Σάββατο          9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή           Κλειστά
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MR. SOUND

Επισκέψεις 66.156

MR. SOUND

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9, 15343   ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αναβάθμισε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου με τα πιο high-tech προϊόντα multimedia και δώσε μια άλλη διάσταση στον όρο ψυχαγωγία.

Με περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρία στο χώρο των ηχοσυστημάτων και ηλεκτρονικών συστημάτων αυτοκινήτων, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Mr. Sound παρέχουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την εγκατάσταση και παρέχοντας εγγύηση για το αποτέλεσμα. Η συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων της εταιρείας πάνω σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα σημαίνει ότι μπορούν να σας κατατοπίσουν πλήρως σχετικά με τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου και να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.


Αν θέλεις να αναβαθμίσεις τεχνολογικά και να ανεβάσεις τα επίπεδα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου σου, στο κατάστημα της Mr. Sound θα βρεις τελευταίας τεχνολογίας συστήματα multimedia για να έχεις πρόσβαση σε σημαντικές λειτουργίες όπως δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, συνδεσιμότητα με smartphone, δυνατότητα σύνδεσης στο internet, κάμερα οπισθοπορεία, τηλέφωνο και τηλεόραση. Η εμπειρία του προσωπικού και φυσικά τα «εργαλεία» τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να αναβαθμίσουν την έννοια multimedia σε κάθε μοντέλο, κάθε εταιρίας, πάντα με εγγύηση λειτουργίας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 Η εξειδικευμένη ομάδα της επιχείρησης τοποθετεί επώνυμες μεμβράνες μεγάλων οίκων του εξωτερικού, λάμπες ΧΕΝΟΝ, ειδικές κατασκευές (door panels) και πολλά άλλα βάσει των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Προμηθευτείτε από την Mr. Sound τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα που σας ενημερώνουν σε real time για την θέση του αυτοκινήτου σας και ότι άλλο επιθυμείτε. Θωρακίστε το αυτοκίνητο σας με την εγγύηση των καλύτερων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με ένα κλικ στο www.eshop.mrsound.gr θα βρείτε διάφορες προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς, θα ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία μοντέλα σε συστήματα ήχου – εικόνας – ασφάλειας και θα δείτε φωτογραφίες από διάφορα projects που έχει φέρει εις πέρας η Mr. Sound.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ηχοσυστήματα
 • Συναγερμούς
 • Συστήματα πλοήγησης
 • Συστήματα παρκαρίσματος
 • Δορυφορικά συστήματα
 • Car-kit     

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ABM SERVICE - ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επισκέψεις 22.949

ABM SERVICE - ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 53 , 17674   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το 2000 δημιουργήθηκε το πρότυπο φανοπoιΐο - βαφείο απο τον Βασίλη Μαθωναίο στην περιοχή της Καλλιθέας
Το μεράκι, ο εππαγγελματισμός, ο σεβασμός στον πελάτη μας εχει δώσει μια μεγάλη γκάμα πελατών απο απλούς ιδιώτες μεχρι πολύ απαιτητικούς επαγγελματίες.
Εχουμε αποκτήσει στα χρόνια αυτά ένα σημαντικό κύκλο πελατών λόγω της ικανότητας μας και της εμπειρίας μας!

Το προσωπικό της ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ κατέχει τεράστια εμπειρία, είναι άριστα εκπαιδευμένο ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις καινοτομίες και τις εξελίξεις στο χώρο της φανοποιείας και των βαφών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν φανοποιία και βαφές, μικροεπισκευές, αντικατάσταση παρμπρίζ, τοπικές επισκευές όπως γρατζουνιές, γδαρσίματα και λακούβες, καθώς επίσης και γύαλισμα – κέρωμα του αυτοκινήτου, το οποίο κοστίζει μόλις 50 ευρώ.

Η εταιρεία προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, εάν το όχημα μείνει στο φανοποιείο διάστημα μεγαλύτερο από 3 ημέρες, καθώς και αυθημερόν επισκευή τοπικών ζημιών.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και προσφέρονται πάντα εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. Παρέχεται επίσης η ευκολία πληρωμής σε άτοκες δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες καθώς και δωρεάν γραπτή τριετής εγγύηση. 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φανοποιία - Βαφές
 • Μικροεπισκευές
 • Αντικατάσταση Παρμπρίζ
 • Τοπικές επισκευές (γρατζουνιές,  γδαρσίματα, λακούβες)
 • Γυάλισμα – Κέρωμα
 • Βιολογικός καθαρισμός
 • Κολλήσεις πλαστικών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λοιπά χαρακτηριστικά:

 • ¶μεση εξυπηρέτηση. 
 • Αυθημερόν επισκευάζουμε τοπικές ζημιές. 
 • Ποιοτική εργασία με εγγυημένα αποτελέσματα. 
 • ¶τοκες Δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες. 
 • ΔΩΡΕΑΝ γραπτή τριετής εγγύηση. 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Επισκέψεις 84.556

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΠΠΟΥ 18, 10442   ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΟΥ ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Το συνεργείο Πετρουλάκης Σταύρος είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλεί να το εμπιστευθείτε, όπως χιλιάδες πολίτες έκαναν και δεν μετάνιωσαν ποτέ. Πολυετή παρουσία στον χώρο και το ευχαριστημένο πελατολόγιο

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη,  το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο και πάντα διαθέσιμο να βρει την καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας. Όσο δύσκολο ή σπάνιο κι αν είναι, η εξειδίκευση του συνεργείου σε πολλές εταιρίες όπως Nissan, Opel Subaru, Audi κ.α. θα φέρει σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε συνεργεία που δεν ξέρετε εάν είναι σε θέση να σας βρούνε την οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση.
   
Εάν θέλετε να έχετε ένα άγχος λιγότερο γύρω από το αυτοκίνητο, μιλήστε με τους καλύτερους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ηλεκτρονική διάγνωση
 • Μηχανικό έλεγχο
 • Έκδοση κάρτας καυσαερίων
 • Επισκευές σασμάν
 • Αλλαγή αμορτισέρ
 • Προετοιμασία ΚΤΕΟ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΝΙΚΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ

Επισκέψεις 96.592

ΝΙΚΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ

ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 22 , 15344   ΓΕΡΑΚΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ και 10 χρόνια, η «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» στο Γέρακα Αττικής, αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου, με μηχανήματα και διαγνωστική μονάδα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.Η μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία της «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» στην επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων, συνεχίζεται από το 2006 στην περιοχή του Γέρακα.
 
Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη «ανοίγεται» το προσωπικό βιβλιάριο service αυτοκινήτου και καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια όσα έχουν αναφερθεί κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια διενεργείται τεχνικός έλεγχος για να αξιολογηθούν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν. Αφού πρώτα γίνεται ενημέρωση για το κόστος, μόνο μετά την έγκρισή σας, αρχίζουν οι απαιτούμενες εργασίες.
 
Γνωρίστε την «Αuto Service Σμυρνιός Νικόλαος» και θα απολαύσετε και εσείς την εμπειρία της ξένοιαστης, ασφαλούς οδήγησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Υγραεριοκίνηση - LPG
 • Service
 • Φανοποιεία
 • Αμορτισέρ
 • Ευθυγράμμιση
 • Φρένα
 • Βελτιώσεις
 • Air Condition
 • Aποζημιώσεις από Ασφαλιστικές

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΙ

Επισκέψεις 57.879

Egglezopoulos Tires & Tuning

ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 235, 14342   ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Την απόλυτη απογείωση του οχήματός σου θα την πετύχεις σε μια εταιρεία που ξέρει από ελαστικά και tuning.

Η εταιρεία Egglezopoulos Tires & Tuning δραστηριοποιείται από το 1967 έχοντας ως κύριο αντικείμενο την εμπορία και το service ελαστικών. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και το ευρύ της πελατολόγιο της έδωσε την αντοχή να επιβιώσει μέσα στις δεκαετίες και το 1995 να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της προσφέροντας αναρτήσεις και αξεσουάρ βελτίωσης γα τα αυτοκίνητα δρόμου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Ελαστικά
 • Ζάντες
 • Αναρτήσεις/Ελατήρια - Αξεσουάρ
 • Μπαταρίες
 • Μεταχειρισμένα
 • Ευθυγράμμιση
 • Επισκευή Ζαντών
 • Βαφή Ζαντών
 • Τοποθέτηση Ελαστικών
 • Βελτιώσεις Αυτοκινήτων

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατάστημα Σπάτων
Δημάρχου Μπέκα Χρήστου 171, 19004 Περ. Σπατών, Σπάτα
Τηλ. 210-2389391-3

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΙΤΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επισκέψεις 89.943

G.PITARAKIS

ΠΟΝΤΟΥ 71, 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μη χάνεις πολύτιμο χρόνο να ψάχνεις συνεργεία. Δώσε στο αγαπημένο σου Ford την φροντίδα που του αξίζει από τους ειδικούς της Πιταράκης Motorsport.

Στην Πιταράκης Motorsport θα βρείτε την φρόντίδα που αναζητούσατε για το αυτοκινητό σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας και τα γνήσια ανταλλακτικά Ford αποτελούν εγγύηση αξιοπίστιας, καθώς και σωστής συντήρησης και επισκευής. Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από το να ξέρετε πόσο μπορείτε να εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας.

Έχοντας τελευταίας λέξης τεχνολογία μαζί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. 
Στην Πιταράκης Motorsport έχετε έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά Ford ,κατόπιν συνεννόησης, καθώς και 1 χρόνο εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά της Ford. Παράλληλα, μπορείτε να επωφεληθείτε και από τον δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο για το αυτοκίνητο σας.

Αν είστε κάτοχοι νοτιών προαστίων, η Πιταράκης Motorsport δίνει τη δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, δωρεάν παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, για να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. 

Οι προσφορές δεν σταματάνε εκεί καθώς με κάθε service, έχετε δωρεάν Κάρτα καυσαερίων και πλύσιμο του οχήματος σας. Τι περιμένετε;
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service αυτοκινήτου
 • Βελτιώσεις
 • Μετατροπές
 • Ανταλλακτικά
 • Διεκπεραίωση ΚΤΕΟ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

K-PARTS PERFORMANCE ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επισκέψεις 49.009

K-PARTS PERFORMANCE ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 459, 18757   ΑΜΦΙΑΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ψάχνετε το καλύτερο ανταλλακτικό; Γνήσιο ή aftermarket; Χρειάζεστε σουμβουλές για την καλύτερη επιλογή λιπαντικού; Όλα είναι στην Καζαντζίδης Κ. Parts πιο εύκολα και σίγουρα από ποτέ.

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της Καζαντζίδης Κ. Parts, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

 
Η τεράστια γκάμα  σε ανταλλακτικά παγκοσμίου φήμης, σίγουρα περιλαμβάνει όποιο ανταλλακτικό χρειάζεται το όχημα σας. Είτε αυτό είναι γνήσιο, είτε after market, όσο σπάνιο και αν είναι, εδώ θα το βρείτε.

Τα καλύτερα after market και γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτου είναι εδώ. 

Χρειάζεστε λιπαντικό για το όχημα σας; Όποιο και αν είναι αυτό, οι ειδικοί σύμβουλοι της Καζαντζίδης Κ. Parts, θα σας καθοδηγήσουν για να βρείτε το πιο σωστό και άρτιο ποιοτικά προιόν. Μπείτε στην ειδική πλαρφόρμα του site, επιλέξτε το όχημα σας, τοποθετείστε τα χαρακτηριστικά και είστε έτοιμοι. Μόλις μερικά κλικ μακριά από την καλύτερη αγορά για το αυτοκίνητο σας.

Εάν ψάχνετε το πιο κατάλληλο λιπαντικό για κάθε όχημα, πατήστε εδώ και θα το βρείτε αμέσως.

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
Σάββατο 8:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

Επισκέψεις 97.825

ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

ΦΑΛΗΡΟΥ 82, 15232   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην εταιρεία Περατινός Service θα βρεις όλα όσα ζητάς σε ένα συνεργείο. Η άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Με ταχύτητα και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα.
 
Δημιουργώντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ευχαριστημένους πελάτες της, η εταιρεία Περατινός Service έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.

Στο υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων που διαθέτει εξυπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα τους κατόχους αυτοκινήτων. Οι εγκαταστάσεις τους είναι τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνουν:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Έλεγχος αυτοκινήτου – Service
 • Διάγνωση βλαβών – Επισκευή
 • Πλήρωση φρέων
 • Αναλυτής καυσαερίων
 • Λογισμικό τεχνικών πληροφοριών
 • Τεχνογνωσία
 • Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά
 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
 • Οικονομικές προσφορές
 • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το συνεργείο λειτουργεί με τηλεφωνικό ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλεφωνικό κέντρο 210-4209003 προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΗΛΕΠ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - ILEP CRYO TECH

Επισκέψεις 104.969

ILEP CRYO TECH

ΑΔΑΜΩΝ 15, 14564   ΚΗΦΙΣΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με αποκλειστική δραστηριότητα τον κλιματισμό και ψύξη οχημάτων. Ένα συνεργείο μπορεί να εγγυηθεί την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού στο αυτοκίνητο σας και αυτό είναι το ILEP-CryoTech.

Η ILEP-CryoTech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα τον κλιματισμό και ψύξη οχημάτων. Σήμερα, μετά από 33 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό, αποτελεί τη μεγαλύτερη ολοκληρωμένη μονάδα για κλιματισμό και ψύξη οχημάτων στην Ελλάδα.

Σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματισμού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.

Ακόμη, στην ILEP- CryoΤech έχουν την δυνατότητα και τεχνική κατάρτιση να σχεδιάζουν, συναρμολογούν και κατασκευάζουν κλιματιστικά για ειδικές εφαρμογές, όπως μηχανήματα έργου, φορτωτές, οδοστρωτήρες, χωματουργικά, στρατιωτικά οχήματα, περονοφόρα κλπ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία.

Στο ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών της ILEP-CryoTech, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες όλων των εφαρμογών κλιματισμού, αναλώσιμων και ανταλλακτικών. Η συνεχής διαθεσιμότητα αξιόπιστων ανταλλακτικών σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση των εγκαταστατών , προσφέρει στους πελάτες της ILEP-CryoTech εγγυημένη, άμεση και πάνω από όλα υπεύθυνη δουλειά.
Βασική αρχή και δέσμευση της ILEP- CryoTech αλλά και φιλοσοφία όλου του προσωπικού της, είναι να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες που συμμορφώνονται πλήρως με τις δεδηλωμένες απαιτήσεις τους, με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει η ίδια η εταιρεία καθώς και με τις κανονιστικές και νομικές απαιτήσεις. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας σε όλες τις δραστηριότητες και από όλους τους εργαζόμενους θεωρείται αδιάσπαστο μέρος του επιχειρηματικού σχεδιασμού της Εταιρείας και των στόχων της. Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η ILEP- CryoTech αναγνωρίζει και ανταμείβει την ομαδική εργασία καθώς και την ατομική προσπάθεια, επενδύει στον άνθρωπο, σέβεται τον πελάτη, το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.

Στην ILEP-CryoTech θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα και ανταλλακτικά προερχόμενα από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του χώρου. Η εταιρεία συνεργάζεται με τις AUTOCLIMA, TECNHI, CTR, ALEX ORIGINAL και WEST AIRCOΝ, DENSO, ECOCLIM,  προσφέροντας Κλιματιστικά, Συστήματα αποστείρωσης , Ψυκτικά μηχανήματα και Βάσεις συμπιεστών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Συντήρηση κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων
 • Απολύμανση κλιματισμού αυτοκινήτων
 • Επισκευή κλιματιστικών, ψυκτικών μηχανημάτων και κομπρεσέρ
 • Θέρμανση: Επισκευή / αντικατάσταση καλοριφέρ
 • Τοποθέτηση κλιματιστικών
 • Αναβάθμιση κλιματιστικών
 • Τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων
 • Σχεδιασμός / Κατασκευή

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

JAPANESE SPECIALIST

Επισκέψεις 90.141

ψSPECIALIST

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 19, 12242   ΑΙΓΑΛΕΩ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ JAPANESE Specialist ειδικεύεται στο σέρβις ιαπωνικών και κορεάτικων μοντέλων έχοντας το πιο σύγχρονο εξοπλισμό συνεργείου.

Η εμπειρία στην ιαπωνική τεχνολογία σας εγγυάται την επισκευή του οχήματος σας με άψογο, αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο. Η εγγύηση των ανταλλακτικών και της εργασίας, τους κατατάσσει στους πρώτους στη λίστα των πιο αξιόπιστων συνεργείων.

Το προσωπικό της εταιρείας ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ περιμένει να σας εξυπηρετήσει άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος διαγνωστικός εξοπλισμός, τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται την άμεση διάγνωση, επισκευή και συντήρηση του ιαπωνικού αυτοκινήτου σας.

Η συνεχής ενημέρωση στη σύγχρονη τεχνολογία των αυτοκινήτων, τους επιτρέπει να αναλαμβάνουν τη συντήρηση ακόμα και των πιο καινούριων μοντέλων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Επισκευή μηχανής
 • Αλλαγή συμπλέκτη
 • Επισκευή εμπρόσθιου συστήματος
 • Αντικατάσταση αμορτισέρ
 • Επισκευή φρένων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Επισκέψεις 48.582

Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Λεωφ. Μαραθώνος 34, 15344   ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμπορική εταιρία ανταλλακτικών «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» ιδρύθηκε το 1985 από την δεύτερη γενιά της οικογένειας, ως συνέχεια της «ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ» η οποία είχε παρουσία από το 1964 στον χώρο των ανταλλακτικών.

Σήμερα η νέα εταιρία πρωταγωνιστεί στον χώρο, κάνοντας αποκλειστική εισαγωγή  ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΙΑΠΩΝΙΑΣ- ΕΥΡΩΠΗΣ. Η πολυετής πείρα των στελεχών της επιχείρησης εγγυάται την ποιότητα των ανταλλακτικών ενώ η ευκολία στην παραγγελία και παράδοση οποιουδήποτε ανταλλακτικού, είναι μοναδική.

Η γκάμα της εταιρίας, η οποία διαρκώς ανανεώνεται, περιλαμβάνει τόσο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (είδη φανοποιΐας, μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη) όσο και καινούργια (γνήσια και επιλεγμένα after-market).

Παρέχεται έτσι η δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να συνδυάσουν-επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου τους, τα καταλληλότερα ανταλλακτικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Τεράστια γκάμα για μηχανικά μέρη, φανοποιείας αλλά και ηλεκτρικά ανταλλακτικά.
 • Αυθημερόν παράδοση σ εόλη την Ελλάδα
 • Δυνατότητα συνδυασμού γνήσιων - μεταχειρισμένων - ιμιτασιόν ανταλλακτικών
 • Οικονομικοί διακανονισμοί και πληρωμές με κάρτες
 • Εξατομικευμένες λύσεις

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 - 16:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Επισκέψεις 14.616

CAR DIAGNOSTIC SERVICES

ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 131, 18755   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία CAR DIAGNOSTIC SERVICES πρόσφατα ανέπτυξε ένα καινούριο χώροφανοποιίας που με τα  κατάλληλα μηχανήματα και την εμπειρία των συνεργατών τους, την αναδεικνύουν ως την καταλληλότερη σε περίπτωση που σας παρουσιαστούν προβλήματα τέτοιου είδους.

Ο χώρος του φανοποιείου της επιχείρησης  CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα καλύψει μικροζημιές και μικροεπισκευές με ταχύτητα και προσοχή, ώστε να έχετε γρήγορα και οικονομικά στα χέρια σας το αυτοκίνητο σας.

Στο χώρο της επιχείρησης CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να μειώνεται η προσφερόμενη ποιότητα με ταχύτητα και οικονομία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Service αυτοκινήτων
• Μετατροπές - Βελτιώσεις
• Προετοιμασία ΚΤΕΟ
• Εμπόριο ανταλλακτικών
• Φρένα - Μπουζί - Δισκόπλακες
• Έλεγχος

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει κάθε είδους μηχανική εργασία όπως: service / αντικατάσταση δίσκου - πλατώ / αμορτισέρ / ευθυγράμμιση / ετοιμασία και έλεγχο για ΚΤΕΟ / διαγνωστικός έλεγχος σε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη / επισκευές κινητήρων και σασμάν και σας εξυπηρετεί  με οικονομικά κριτήρια.

Η επιχείρηση CAR DIAGNOSTIC SERVICES προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών με στόχο πάντα την ασφαλή οδήγηση και την άριστη κατάσταση του οχήματος σας. Η εταιρεία διαθέτει ένανσύγχρονο χώρο που της επιτρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

• Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOSERVICE ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ

Επισκέψεις 99.119

AUTOSERVICE ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ

ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 17, 16675   ΓΛΥΦΑΔΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με φιλοσοφία καθαρά πελατοκεντρική η επιχείρηση λειτουργεί ασταμάτητα από το 1968χτίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Το 2004 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοφώντος 17 όπου πλέον χτυπά η καρδιά του σωστό service.

Έχοντας ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την κάλυψη κάθε ανάγκης στον βέλτιστο χρόνο, η Autoservice Καραντζιας σας εγγυάται πως θα λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αμάξι σας.

Ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας με συνεχόμενες προσθήκες, ενώ το έμπειρο προσωπικό επιμορφώνονται τακτικά μέσω σεμιναρίων, διατηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται εδώ και δεκαετίες.
 
Αν βρίσκεστε ακόμα σε αναζήτηση ενός συνεργείου που θα δώσει αξία στα χρήματα που δίνετε για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, καλέστε ή κλείστε άμεσα ραντεβού μέσω της ειδικής φόρμας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Ηλεκτρολογείο
 • Βουλκανιζατέρ
 • Συντήρηση κλιματισμού
 • Συστήματα φρένων
 • Συντήρηση εμπρόσθιου συστήματος

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές: 08:00 – 19:00 Σάββατο: 08:00 – 14:00 Κυριακή: Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επισκέψεις 103.344

Ρομπότης Παναγιώτης

Μεναίχμου 3 και Θεοφιλοπούλου, 11743   Ν.ΚΟΣΜΟΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από την πιο μικρή ζημιά, μέχρι και το πιο σπάνιο ανταλλακτικό, απευθύνσου στο συνεργείο Ρομπότης Παναγιώτης. Ένα κατάστημα, που θα στα φτιάξει, όλα γιατί τα έχει όλα.

Το αυτοκίνητο, θα σε προσέχει όσο το προσέχεις και εσύ. Εάν λοιπόν θέλεις να είσαι σίγουρος για το όχημα σου και να γνωρίζεις σε τι κατάσταση βρίσκεται η κάθε σπιθαμή του, οφείλεις να πας στους καλύτερους.

Το συνεργείο Ρομπότης Παναγιώτης με την πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο, αλλά και τον συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεων του προσωπικού είναι σε θέση να διορθώσει ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στις επισκευές αυτόματων σασμάν και είναι σε θέση να διορθώσει, να αντικαταστήσει ή να τοποθετήσει οποιοδήποτε σύστημα μετάδοσης εκ νέου. Φυσικά οι υπηρεσίες δεν σταματούν εκεί καθώς υπάρχει και η δυνατότητα γενικούς σέρβις, προετοιμασίας ΚΤΕΟ και βελτιώσεων.
Εάν θέλετε να βελτιώσετε μηχανικά το αυτοκίνητο σας, απευθυνθείτε στο συνεργείο και θα σας προτείνουν όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τις επιδόσεις και όχι μόνο του αυτοκινήτου. Ενώ τέλος, μπορείτε να βρείτε και ανταλλακτικά παντός είδους για όλα τα μοντέλα.
 
Ένα συνεργείο που τα κάνει όλα και πραγματικά συμφέρει!

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Επισκευές αυτόματων και όχι μόνο σασμάν
 • Γενικό Service
 • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
 • Βελτιώσεις
 • Ανταλλακτικά
 • Τεχνικός έλεγχος

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν. AUTO PARTS

Επισκέψεις 46.794

Παπαδόπουλος Ν. Auto Parts

ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 237 , 122 42   ΚΑΤΩ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Παπαδόπουλος Auto Parts δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από το 1983 και πραγματικά έχει ό,τι χρειαστείς.

Ο κόσμος των ανταλλακτικών μπορεί να είναι χρονοβόρος και κοστοβόρος, εάν δεν ξέρεις που ακριβώς πρέπει να ψάξεις. Για να έχετε σίγουρο κέρδος και να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε εμπιστευτείτε την εταιρία Παπαδόπουλος Auto Parts.

Από το 1983 κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο των ανταλλακτικών, είτε μεταχειρισμένων είτε καινούργιων, άριστης κατάστασης. Διαθέτει χιλιάδες κωδικούς , οι οποίοι συνεχώς ανανεώνονται, ενώ διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση στις φίρμες Audi, VW, Seat, Skoda, BMW και MINI.

Με εγκαταστάσεις πάνω από 2.000τ.μ. έχει όλα τα ανταλλακτικά για κάθε όχημα που ανήκει στο VAG Group με έτος κατασκευής από το 1998 και μετά. Με έμπειρο προσωπικό που δεν σταματά να ενημερώνεται γύρω από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και όλα τα νέα προϊόντα, και μπόλικο μεράκι, θα χαρεί να σας βγάλει από τον λαβύρινθο των ανταλλακτικών, αλώβητους.
Η γκάμα περιλαμβάνει ανταλλακτικά για:
 • Μηχανικά μέρη
 • Μούρες και Airbags
 • Είδη φανοποιίας
 • Εσωτερικό αυτοκινήτου
 • Ζάντες
 • Ηλεκτρικά μέρη
 • Τροπέτα
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Οσο σπάνιο κι αν είναι το ανταλλακτικό που ψάχνετε, η εταιρία δεσμεύεται να το βρει. Υπάρχει δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες για ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και αυθημερόν εντός Αττικής. Επίσης γίνεται και αποστολή σε ανταλλακτικά (με χρέωση), σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ
Αγοράζονται τοις μετρητοίς τρακαρισμένα οχήματα. Τελείται επιτόπια εκτίμηση, στον χώρο σας, ενώ η εταιρία αναλαμβάνει την μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις, και φυσικά όλα τα διαδικαστικά, μεταβιβάσεις κλπ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (CITROEN CENTER)

Επισκέψεις 33.861

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (CITROEN CENTER)

ΦΡΑΤΖΗ 19, 11743   ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - CITROEN

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μη χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα ψάχνοντας ανταλλακτικά για Peugeot και Citroen. Η επιχείρηση Κ.Βασιλίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα μεταχειρισμένων και καινούργιων ανταλλακτικών στην αγορά.

Ο κόσμος των ανταλλακτικών κρύβει τεράστιες παγίδες αλλά και ψιλά γράμματα. Για να είστε σίγουροι πως έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή τόσο από πλευρά ποιότητας αλλά και τιμής, απευθυνθείτε στους καλύτερους του χώρου.

Με τεράστια εμπειρία, η επιχείρηση Βασιλίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. δεσμεύεται να σας βρει οποιοδήποτε ανταλλακτικό αναζητείτε για το αγαπημένο σας γαλλικό.

Υπάρχουν ανταλλακτικά για:
 • Μηχανικά μέρη
 • Εμπρόσθιο σύστημα
 • Ηλεκτρικά μέρη
 • Φανοποιία
 • Service
 • Λάδια-βαλβολίνες
 • Αντιψυκτικά-παραφλού
Το πελατολόγιο της εταιρίας αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη πως γίνεται απόλυτα επαγγελματική δουλειά. Το τρίπτυχο της επιτυχίας στηρίζεται στην εξειδίκευση του προσωπικού, στην συνεχώς ανανεώσιμη τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και οι προσιτές τιμές.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΧΑΛΑΣ AUTO PARTS

Επισκέψεις 44.996

ΧΑΛΑΣ Auto Parts

ΓΟΥΝΑΡΗ 89 , 16562   ΓΛΥΦΑΔΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Χαλάς Auto Parts πρωταγωνιστεί εδώ και 60 συναπτά έτη στον ανταγωνιστικό κόσμο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Εσείς ζητάτε και η Χαλάς Auto Parts σας το βρίσκει.

Με 60 χρόνια εμπειρίας και μία από τις μεγαλύτερες γκάμες ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα, η Χαλάς Auto Parts δεσμεύεται να σας βρει ότι ψάχνετε. Με πρώτο γνώμονα την άμεση και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας, είναι ίσως το μοναδικό κατάστημα στην χώρα στο οποίο μπορείτε μάθετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο εάν υπάρχει και πόσο κοστίζει οτιδήποτε και αν ψάχνετε.

Η εταιρία κατάφερε να ξεχωρίσει απέναντι στον ανταγωνισμό, καθώς δεν σταματά να επεκτείνεται. Η γκάμα συμπληρώνεται συνεχώς, το προσωπικό εμπλουτίζει τις γνώσεις του σύμφωνα με όλα τα νέα μοντέλα και τα αντίστοιχα ανταλλακτικά, ενώ η ευχρηστία του site κάνει όλη την δουλειά παιχνιδάκι.
Το εξειδικευμένο προσωπικό έχει δεσμευτεί να σας παρέχει τις καλύτερες συμβουλές και συστάσεις για το οικονομικό μέλλον σας.

Όταν χρειάζεστε βοήθεια για το ποιο προϊόν ή υπηρεσία δίνει πραγματικά την καλύτερη απόδοση ανάλογα με χρήματά σας, μπορείτε να βασιστείτε στο προσωπικό της ΧΑΛΑΣ Auto Parts για να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΗΤΣΗΣ

Επισκέψεις 103.064

ΜΗΤΣΗΣ

ΣΟΥΛΙΟΥ 42, 17342   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - BMW

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Φρόντισε τη όπως της αξίζει! Αγοράζοντας μια BMW σημαίνει πως θέλεις το καλύτερο για εσένα, μα και για το αυτοκίνητο σου. Και το καλύτερο service έχει ένα όνομα, ΜΗΤΣΗΣ!

Η αγορά μιας BMW δείχνει την πρόθεση να τοποθετήσετε την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την άνεση ως πρώτα κριτήρια επιλογής σας. Οι υπεύθυνοι του συνεργείου Μήτσης, εκτιμούν πως με τα ίδια ξεχωριστά κριτήρια  εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια το συγκεκριμένο συνεργείο για την φροντίδα συντήρησης του αυτοκινήτου σας.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να είσαι απόλυτα σίγουρος για το αυτοκίνητο που οδηγείς, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι μία BMW. Με κύρια όπλα την εμπειρία, τις γνώσεις και την πολυετή ενασχόληση με όλα τα μοντέλα BMW, η επιχείρηση ΜΗΤΣΗ είναι σίγουρη πως θα βρει την πιο ασφαλή και οικονομική λύση στο πρόβλημα σας.

Με εξατομικευμένες λύσεις, κάθε πελάτης και κάθε αυτοκίνητο χρήζει ιδαίτερης αντιμετώπισης.  Δεν είναι ένα ακόμα απλό απρόσωπο συνεργείο, μα ένας φίλος για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση.

Στο συνεργείο ΜΗΤΣΗΣ θα βρείτε:
 • Πλούσια γκάμα "Γνήσιων" και "After Market" ανταλλακτικών που πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας των BMW και Mini
 • Αριστο τμήμα φανοποιίας που θα επιδιορθώσει μικρές και μεγάλες ζημιές
 • Τμήμα βελτιώσεων
 • Συνεργείο για κάθε μοντέλο της φίρμας
 Όσοι πραγματικά θέλουν το καλύτερο για την BMW τους, ήδη εμπιστεύονται το συνεργείο ΜΗΤΣΗΣ. Εσείς ακόμα;
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝ. ΑΝΔΡΕΑΣ

Επισκέψεις 81.932

ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝ. ΑΝΔΡΕΑ

ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 22, 14231   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Μέσα στην αγορά και εκεί που χτυπάει ο παλμός της πρωτεύουσας, εκεί θα βρείτε και τα καλύτερα ανταλλακτικά. Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κων. Ανδρέας διαθέτει ανταλλακτικά για κάθε όχημα.

Η απάντηση στην κρίση και στο άγχος του ψαξίματος ενός καλού ανταλλακτικού, είναι η σωστή επιλογή καταστήματος. Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κων. Ανδρέας διαθέτει μία τεράστια γκάμα με εγγυημένα ανταλλακτικά.

Είτε ψάχνετε ανταλλακτικά μηχανικά, είτε ηλεκτρικά, είτε ακόμη και φανοποιίας, εδώ θα κάνετε την καλύτερη αγορά. Στη Νέα Ιωνία, έμπειρο προσωπικό με ειδικές γνώσεις για κάθε είδους ανταλλακτικό αναμένει να σας βοηθήσει, να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας παροτρύνει για την καλύτερη αγορά.

Ζητήστε και προμηθευτείτε όποια ανταλλακτικά εσείς επιθυμείτε και προτιμάτε. Διαλέξτε ανάμεσα σε:
 
 • Ανταλλακτικά OEM: Αισθητά πιο προσιτά από τα ανταλλακτικά των αντιπροσωπειών, φέρουν στη συσκευασία το σήμα του κατασκευαστή. Πέραν αυτής της διαφοράς, είναι ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά με τα γνήσια. Προέρχονται από τους ίδιους κατασκευαστές που προμηθεύουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατά την κατασκευή του αυτοκινήτου, εξου και η ονομασία τους, Original Equipment Manufacturer. 
 • Aftermarket ανταλλακτικά: Κατά περίπτωση γνωστά και ως ιμιτασιόν. Σε αυτή την περίπτωση τα ανταλλακτικά προέρχονται από ανεξάρτητες εταιρείες που δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας με τη συγκεκριμένη εταιρεία για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η ποιότητά τους κυμαίνεται ανάλογα με τη χώρα προέλευσης και τις προδιαγραφές κατασκευής τους, που φυσικά θα πρέπει να είναι εφάμιλες με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να τα προτιμήσουμε. Συνήθως τα μηχανικά μέρη είναι ισάξιας ποιότητας, ενώ κατά περίπτωση σε ανταλλακτικά φανοποιείας μπορεί να έχουν μικρότερο πάχος για να κρατήσουν το κόστος τους χαμηλά. Θα πρέπει βέβαια πάντα να γίνεται έλεγχος πως πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. 
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά: Είναι , φυσιολογικά, η οικονομικότερη λύση. Η επιλογή τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, καθώς διαφορετικά τμήματα του αυτοκινήτου έχουν διαφορετική φθορά και διάρκεια ζωής. Κατά περίπτωση μπορεί να αποβούν εικονική οικονομία λόγω της μικρότερης διάρκειας ζωής που τους απομένει και γιαυτό προτείνεται να αγοράζονται μόνο απόσους γνωρίζουν να τα ξεχωρίζουν. Προτιμώνται ευρέως στην κατηγορία των ανταλλακτικών φανοποιείας.
 
Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κων. Ανδρέας στη Νέα Ιωνία, είναι η πρώτη επιλογή όσων θέλουν ανταλλακτικά άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

Επισκέψεις 85.825

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

ΣΟΥΛΙΟΥ 17, 17342   ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΣΟΥΛΙΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επειδή η εξειδίκευση κάνει την πραγματική διαφορά, στο συνεργείο Στράτος Κανάς γνωρίζουν τα μοντέλα Toyota και Daihatsu όπως τη παλάμη τους. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή ανταλλακτικό λύνεται αυθημερόν από αυτούς που ξέρουν.

Μη σπαταλάτε άλλο χρόνο και χρήμα ψάχνοντας ένα συνεργείο που θα σας εξυπηρετήσει στο περίπου και με αβέβαιο αποτέλεσμα. Γλιτώστε την ταλαιπωρία και την αναζήτηση και απευθυνθείτε κατευθείαν στους καλύτερους. Το συνεργείο Στράτος Κανάς με απόλυτηεξειδίκευση σε Toyota και Daihatsu μπορεί να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Το πραγματικά έμπειρο προσωπικό που δεν σταματά να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται σε κάθε νέο γύρω από τα αυτοκίνητα αλλά και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση, σας εγγυώνται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πραγματοποιήστε από το πιο μικρό service μέχρι και τη πιο μεγάλη ζημιά, πάντα με υπευθυνότητα και σε απόλυτη συνεννόηση για κάθε βήμα με τους τεχνικούς. Και επειδή πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που κατανοεί τις δυσκολίες τις εποχής, μη διστάσετε να προχωρήσετε σε προσωπικό διακανονισμό για την εξόφληση οποιουδήποτε ποσού.

Για να οδηγείτε και εσείς ένα ασφαλές αυτοκίνητο αλλά και να γνωρίζετε την απόλυτη κατάσταση των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και στην πιο μικρή επισκευή, το συνεργείο Στράτος Κανάς είναι μονόδρομος!
 
Η λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας, βρίσκεται στην οδό Σουλίου στον Αγιο Δημήτριο.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

WHEELPOWER ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επισκέψεις 68.778

Wheelpower Hatzigeorgiou

Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 377 , 15231   ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1977 με άριστες γνώσεις γύρω από τα ελαστικά και τις αναρτήσεις, η επιχείρηση WheelPower ξέρει τι χρειάζεστε. Βρείτε τα πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών.


Η επιχείρηση WheelPower παραμένει ανοιχτή για την δική σας εξυπηρέτηση, καθημερινά από τις 8.00πμ έως και τις 4.00μμ.

Μία επιχείρηση που σέβεται τον πελάτη και το κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά. Ξεκινώντας από ένα μικρό μαγαζί, εξελίχθηκε σε μία επιχείρηση που διαθέτει την πιο μεγάλη γκάμα. Ο ιδρυτής και επί 17 χρόνια μηχανικός στις εγκαταστάσεις της Ford στη Γερμανία κος. Χατζηγεωργίου δημιούργησε μία άριστα εκπαιδευμένη ομάδα και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μηχανήματα, μπορούν να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δώστε στο αυτοκίνητο σας τα πάντα γύρω από:
 • Ελαστικά (επισκευή ή αντικατάσταση)
 • Ζάντες (επισκευή και βαφή)
 • Αναρτήσεις (αμορτισέρ και ελατήρια)
 • Φρένα
 • Ευθυγράμμιση
 • Ζυγοστάθμιση
Ζητήστε αυτό που θέλετε και το προσωπικό θα σας το έχει έτοιμο σε λίγα λεπτά και πάντα με το χαμηλότερο κόστος. Πατήστε εδώ και βρείτε εκτός από μοναδικές προσφορές, όλες τιςπαρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας.

Ακόμη, η WheelPower μεταξύ άλλων διαθέτει ευθυγράμμιση Hunter με κάμερες για μετρήσεις ακρίβειας χιλιοστού, μονταριστή ζαντών Corghi Master υπεραυτόματο.

Τέλος, στις ακόλουθες εταιρείες ελαστικών Michelin, Bridgestone, Pirelli, Dunlop και Goodyear δωρεάν ασφάλιση 1 έτους.  Σε περίπτωση κατεστραμμένου ελαστικού και για 1 χρόνο από την αλλαγή, δωρεάν αντικατάσταση του.

Ένα μαγαζί γεμάτο γνώσεις αλλά και προϊόντα σας περιμένει να του εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας. Η αγάπη του κόσμου και το τεράστιο πελατολόγιο της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έχετε τίποτα να περιμένετε.
 
Το κατάστημα βρίσκεται στην Λ.Μεσογείων 377 στο Χαλάνδρι και το προσωπικό είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε θέμα γύρω από ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις
.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ Γ. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

Επισκέψεις 101.526

ΑΦΟΙ Γ. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

ΚΑΣΤΡΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ 3 , 13122   ΙΛΙΟΝ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εάν είστε και εσείς κάτοχος Mercedes ή Smart και θέλετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο κόστος, το συνεργείο Αφοί Χατζηανδρέου είναι μονόδρομος. ¶ριστο service, όλα τα ανταλλακτικά και εξαιρετικές τιμές.

Με 30 χρόνια εμπειρίας στις πλάτες της, η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου θα κάνει τα πάντα για τη Mercedesή το Smartσας. Το προσωπικό που διαθέτει είναι άρτια εκπαιδευμένο και σε συνδυασμό με την χρήση των πιο προηγμένων μηχανημάτων της αγοράς, σας εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.  

Εφόσον ανήκετε σε μία τόσο premium εταιρία, απολαύστε και ένα premium service χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις. Πριν γίνει οποιαδήποτε εργασία, προηγείται έλεγχος και επεξήγηση για πιθανές επεμβάσεις. Με την δική σας συγκατάθεση και μόνο τότε εκτελούνται οι εργασίες και τελειώνουν εντός χρονοδιαγράμματος.
Δεν έχετε κάτι να σκεφτείτε. Η αγορά μίας Mercedes η ενός Smart αποδεικνύει πως είστε οπαδός της ποιότητας και της σιγουριάς. Συνεχίστε αυτή την πολύ σωστή συνήθεια και στο service σας. Η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου με 30 χρόνια πείρας μπορούν να δώσουν αυτό που εσείς θέλετε στο αυτοκίνητο σας.
 
Για εγγυημένο service, εύρεση ανταλλακτικών και το χαμηλότερο κόστος επισκευής, Αφοί Χατζηανδρέου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Πλήρες service σε όλα τα μοντέλα
 • Διάγνωση εγκεφάλου για λύση προβλημάτων ή πιθανή επέμβαση
 • Μπαταρίες για όλα τα μοντέλα
 • Μετατροπές για ότι εσείς θέλετε να αποκτήσετε στο αυτοκίνητο σας
 • Έλεγχος μεταχειρισμένων. Εάν θέλετε να γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση ενός  αυτοκινήτου που επιθυμείτε να αγοράσετε δεν έχετε παρά να επιτρέψετε το  προσωπικό να πραγματοποιήσει έναν πλήρη έλεγχο.
 • Αντικατάσταση κλειδιών
 • Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτου ηλικίας και σπανιότητας. Εσείς ζητάτε αυτό που σας λείπει και το προσωπικό φροντίζει να βρεθεί εντός ολίγων ημερών.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Επισκέψεις 47.228

Aλεξανδράκης Ηρακλής

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 21, 17674   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο συνεργείο του Κου Αλεξανδράκη Ηρακλή στην Καλλιθέα, θα βρείτε τις οικονομικότερες λύσεις για το αυτοκίνητό σας, με την εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

Η σωστή συντήρηση στο αυτοκίνητό μας, μπορεί να μας «γλιτώσει» πολλά χρήματα, όταν γίνεται από επαγγελματίες με εξειδίκευση και μεράκι.
Σε έναν πολύ προσεγμένο χώρο, ο κος Αλεξανδράκης  προσφέρει τις υπηρεσίες του με τρόπο που κερδίζει και τον πιο απαιτητικό ιδιοκτήτη, μέσα από το σεβασμό και την ποιότητα των γνώσεών του.


Με εξειδίκευση στα μοντέλα της BMW και της MINI, προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης  που αρμόζει σε σας.
Μη διστάσετε να ρωτήσετε για ότι σας απασχολεί!Επικοινωνήστε σήμερα για να έχετε μια πλήρη ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του συνεργείου του Κου Αλεξανδράκη. Εάν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και το αυτοκίνητό σας ασφαλές, εμπιστευτείτε τους καλύτερους χωρίς να σκεφτείτε δεύτερη φορά.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕCOΚΙΝΗΣΗ ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Επισκέψεις 26.471

ΕCOΚΙΝΗΣΗ

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 14, 16346   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην ECOΚίνηση θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές για όλες τις εφαρμογές κίνησης αερίων καυσίμων!

Η επιχείρηση ECOKίνηση δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση αερίου κίνησης και υγραερίου από το 2010. Με τον πυρήνα του προσωπικού  του να μετρά πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουν με ευθύνη την  εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων στο αυτοκίνητό σας!

Με άρτια καταρτισμένους στον τομέα τους τεχνικούς,  με συνεχή επιμόρφωση από εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όλοι τους κάτοχοι της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του τεχνικού αερίου καυσίμων μπορούν να σας δώσουν εγγυημένα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
Με την εμπειρία που προσφέρουν τα πάνω από 2500 εγκατεστημένα συστήματα  
και οι συνεργασίες  με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων αερίων καυσίμων όπως  είναι οιLANDIRENZO, LOVATO, EMMEGAS &OMVL με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στα εναλλακτικά καύσιμα και βασικοί προμηθευτές των Fiat Group – Dacia – Opel – Renault – Toyota – Nissan – Daihatsu σε εργοστασιακά συστήματα, σας προτείνουν την πλέον αξιόπιστη λύση!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης LPG με 3 χρόνια εγγύηση κινητήρα
 • Εγκατάσταση Aεριοκίνησης CNG
 • Συντήρηση LPG/CNG
  • Συντήρηση Αυτοκινήτου και A/C
  • Προετοιμασία KTEO
  • Eλαστικά
  • Παραλαβή- Παράδοση του αυτοκινήτου σας

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΛΕΔΑΚΗ Ο.Ε.- SUPER AUTO

Επισκέψεις 106.531

ΑΦΟΙ ΛΕΔΑΚΗ ΟΕ.- SUPER AUTO

ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 3, 190 04   ΣΠΑΤΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Σε ένα από τα πιο οργανωμένα και εξειδικευμένα συνεργεία στην Αττική, η εταιρεία Αφοί Λέδάκη Ο.Ε.- Super Auto, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του Fiat Group Hellas, σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες με τη σιγουριά των άρτια καταρτισμένων τεχνικών της!

 

Με τον μηχανολογικό και διαγνωστικό εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, καθώς και πλήρωςοργανωμένο φανοποιείο, στην Αφοι Λεδάκη Ο.Ε.- Super Auto, η εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σας ανεβαίνει επίπεδο.

Μια πολύ ιδιαίτερη υπηρεσία είναι το ξεχωριστό τμήμα «Αutorabilia», το οποίο ασχολειται αποκλειστικά και μόνο με τα κλασσικά αυτοκινήτα. Σε συνεργασία με εξειδικευμένες στο αντικείμενο εταιρίες στην Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία και Ιταλία προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις πάνω σε ένα μεγάλο αριθμό κλασσικών αυτοκινήτων!
 
Η εταιρεία φρόντισε να καλύψει και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο κοινο. Ρωτήστε λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες που προσφέρονται για τα Caterham και τις Lotus και δε θα χάσετε.
 
«Εκμεταλλευτείτε» το δωρεάν Wi-Fi όσο περιμένετε να συντηρηθεί το αυτοκίνητό σας με τη σιγουριά της αψεγάδιαστης δουλειάς των τεχνικών της εταιρείας Αφοί Λέδάκη Ο.Ε.- Super Auto.
 
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

•         SERVICE
•         Βαφή – Φανοποιία
•         Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων
•         Προετοιμασία για ΚΤΕΟ & ΔΩΡΕΑΝ διεκπεραίωση για τους πελάτες της
•         ΔΩΡΕΑΝ παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για επισκευές με διάρκεια πάνω από 2 ημέρες
•         Εγγύηση εργασιών & ανταλλακτικών για 2 χρόνια
•         Πραγματοποίηση μικροεπισκευών χωρίς ραντεβού
•         Δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα (και σε άτοκες δόσεις με συνεργαζόμενες.τράπεζες)      

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Λ.ΦΥΛΗΣ 81, 13451   ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Θέλετε επαγγελματική δουλειά, έμπειρο προσωπικό και τις καλύτερες τιμές της αγοράς; Δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε, παρά να πατήσετε τώρα εδώ, και να κλείσετε το ραντεβού σας  
 
Τα ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ με σεβασμό στην ασφάλεια σας προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες ενός ΚΤΕΟ, από έμπειρο προσωπικό σε ευχάριστο περιβάλλον.
 
Επισκεφτείτε το kteopigasos.gr και ανακαλύψτε τις προσφορές .
Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες με πλήρη εγγύηση αποτελέσματος.
 
ΚΤΕΟ / Επιβατικά Αυτοκίνητα Ταξί και Φορτηγά έως 3.5t
ΚΤΕΟ / Μοτοσυκλέτες
Υπηρεσία Delivery για ΚΤΕΟ
Κάρτα Καυσαερίων
Έλεγχος Ταξιδιού
 
Αναλυτικά παρέχουνε τα ακόλουθα είδη ελέγχου για την διασφάλιση της μέγιστης τεχνικής ασφάλειας του αυτοκινήτου σας:
 
Τεχνικός έλεγχος (αρχικός και περιοδικός)
Επανέλεγχος
ΚΕΚ (κάρτα ελέγχου καυσαερίων)
Ειδικός και περιοδικός τεχνικός έλεγχος Εκπαιδευτικού οχήματος ΒΆ κατηγορίας
Ειδικός έλεγχος διασκευής LPG (Υγραέριο)
Ειδικός έλεγχος διασκευής CNG (Φυσικό αέριο)
Εκούσιος τεχνικός έλεγχος

IKTEO Πήγασος - Καματερό
Λ. Φυλής 81, 134 51
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00-20:00, Σάββατο 07:00-15:00
Τηλ: 10710  -  210 2388333

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ - CAR REPAIR

Επισκέψεις 40.386

ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ - CAR REPAIR

ΦΑΛΗΡΟΥ 23 , 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το φανοποιείο Car Repair πρωταγωνιστεί σε ολόκληρο τον Πειραιά χάρη στην πολύ ποιοτική δουλειά που προσφέρει παράλληλα με τις εξαιρετικές τιμές. Εδώ οι υπηρεσίες φανοποιείας είναι τέχνη.  Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην χρειαστεί το ειδικό χέρι ενός φανοποιού έστω και μία φορά. Είτε ο χρόνος θα έχει αφήσει το σημάδι του στο χρώμα, είτε μετά απόκάποιο ατύχημα είτε επειδή θέλει να επέμβει ο οδηγός, το φανοποιείο φυγείν αδύνατον.

Εάν και το δικό σας αυτοκίνητο χρειάζεται υπηρεσίες βαφής ή επισκευής, η επιχείρηση των αδελφών Τοπάλογλου Car Repair  έχει τη λύση. Η συνεργασία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και τεχνικές βαφής προερχόμενες από το εξωτερικό, θα επαναφέρουν το αυτοκίνητο σας, στην πρώτη ημέρα ζωής του.

Έχοντας τεράστια εμπειρία στον χώρο αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως καλίμπρα, το προσωπικό μπορεί και θα σας δώσει αυτό που θέλετε. Αλλαγή ή επισκευή χρώματος;Επιδιόρθωση γρατζουνιών και χτυπημάτων; Επισκευές που αλλού θα κόστιζαν μία περιουσία και πολύ χρόνο, εδώ γίνονται εντός  χρονοδιαγράμματος και μετά από προσωπική συμφωνία με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Τέλος, η επιχείρηση εξειδικεύεται στα μοντέλα της Mercedes και της BMW παρέχοντας premium υπηρεσίες που θα κάνουν το ήδη καλό, άριστο πάντα υπό τις εντολές του ιδιοκτήτη.

 
Για τις καλύτερες υπηρεσίες φανοποιείου αλλά και για επιδιορθώσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς, συνεργείο Car Repair στον Πειραιά. Το αμάξι σας θα ξαναβρεί την λάμψη του.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER

Επισκέψεις 104.191

ΜΑΤΖΩΡΟΣ AUTO CENTER

ΚΑΡΑΟΛΗ 23, 14343   Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Ματζώρος Auto Center προσφέρει εδώ και 40 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας.

Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια η Ματζώρος Auto Center βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια στον απαιτητικό χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων αναπτύσσοντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί παρακολουθούν πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων κι ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες. Έτσι είναι σε θέση να αναγνωρίσουν και να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικών μηχανημάτων. Στόχος δεν είναι άλλος από την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και την ταχεία εξυπηρέτησή του. Μάλιστα, οι συνεχόμενες διακρίσεις και οι τίτλοι που έχει αποσπάσει η Ματζώρος Auto Center, αποδεικνύουν περίτρανα τη σοβαρότητα της εταιρείας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Φανοβαφείο
 • Ελαστικά
 • Υγραεριοκίνηση
 • Προετοιμασία KTEO

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 16:30
Σάββατο: 08:00 – 12:30

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

4WD ENGINEERING GIASSIMAKOS

Επισκέψεις 103.130

4WD ENGINEERING GIASSIMAKOS

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 102 , 15126   ΜΑΡΟΥΣΙ-JEEP

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εξειδίκευση στα 4x4.

Αν είσαι κι εσύ λάτρης της οδήγησης εκτός δρόμου μπορείς να εμπιστευτείς το τετρακίνητό σου στην 4WD Engineering Giassimakos. Δες γιατί.

Τα 4x4 είναι ιδιαίτερα οχήματα με εντυπωσιακές εκτός δρόμου δυνατότητες. Όμως η πολυπλοκότητα των συστημάτων και των περιφερειακών που διαθέτουν απαιτεί έμπειρους μηχανικούς που ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Με πολλά χρόνια εξειδίκευσης στα off road οχήματα, η ομάδα της 4WD Engineering Giassimakos μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία όσο δύσκολη ή πολύπλοκη κι αν είναι.
Μπορείτε να απευθυνθείτε στην 4WD Engineering Giassimakos για οποιαδήποτε μετατροπή ή βελτίωση του αυτοκινήτου σας, ακόμα και για ολική ανακατασκευή ή προετοιμασία για αγώνες. Οποιαδήποτε custom εργασία κι αν θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί θα τη φέρουν εις πέρας. Μπείτε στη σελίδα της εταιρείας στο facebook για να δείτε τομοναδικό Jeep με κινητήρα από Viper και πολλές ακόμα εξωπραγματικές κατασκευές.
Με μια επίσκεψη στο άρτια οργανωμένο συνεργείο της 4WD Engineering Giassimakos στο Μαρούσι, θα ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου σας. Οι μηχανικοί ξέρουν πολύ καλά πώς να αναδείξουν τον καλύτερό του εαυτό. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του συνεργείου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, καθώς διαθέτει τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μηχανήματακαι την εμπειρία να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία. Όσο οι μηχανικοί φροντίζουν το όχημά σας, εσείς μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας στον φιλόξενο χώρο υποδοχής. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μπορεί να γίνει παραλαβή και παράδοση του οχήματός σας στο σημείο που εσείς θέλετε, ενώ πριν την παράδοση γίνεται λεπτομερής έλεγχος όλων των ζωτικών σημείων του αυτοκινήτου.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ENGINE SERVICE - SA GEORGOULIS

Επισκέψεις 98.415

Engine Service - SA Georgoulis

ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 100, 11142   ΑΘΗΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με γραπτή εγγύησης ενός έτους. Για οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή ανακατασκευή ανάρτησης, πας κατευθείαν στην Engine Service - SA Georgoulis.

Η εταιρία Engine Service – S.A. Georgoulis εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην επισκευή και ανακατασκευή αναρτήσεων και αεραναρτήσεων επιβατικών αυτοκινήτων. Από το 1994 η εταιρία ασχολείται με αυτό το αντικείμενο και πλέον στελεχώνεται από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κύριος στόχος της Engine Service – S.A. Georgoulis είναι η κάλυψη των προσωπικών οδηγικών αναγκών του εκάστοτε οδηγού.
 
Η Engine Service – S.A. Georgoulis αναλαμβάνει την ανακατασκευή:

 • Πάνω από το 90% των εργοστασιακών αεροφουσκών
 • Αμορτισέρ αερανάρτησης για όλα τα μοντέλα Mercedes Bens
 • Υδραυλικά αμορτισέρ για Mercedes Benz SL, CL κ.α.
 • Αμορτισεράκια κουκούλας για Mercedes Benz
 • Αμορτισέρ για Subaru Forester
 • Αμορτισέρ Bilstein, Tein και KW Variant 3
Στην ανακατασκευή γίνεται επανάχρηση του μεγαλύτερου ποσοστού της αερανάρτησης αφού αντικαθίστανται μόνο τα φθαρμένα εξαρτήματα με καινούρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη εφαρμογή της αερανάρτησης στο αυτοκίνητο και την άψογη λειτουργία της. Έτσι η ανακατασκευασμένη αερανάρτηση καθίσταται εφάμιλλη της εργοστασιακής και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή!

Η Engine Service – S.A. Georgoulis προσφέρει:
 • Επισκευή και ανακατασκευή αναρτήσεων και αεραναρτήσεων επιβατικών αυτοκινήτων
 • ¶μεση τεχνική πληροφόρηση και επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με τον τεχνικό υπεύθυνο της επιχείρησης για την επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων
 • Πραγματοποίηση ελέγχου πριν και μετά την τοποθέτηση των αναρτήσεων και των αεραναρτήσεων για την επαλήθευση της βλάβης και της επιτυχούς αποκατάστασής της
 • Αμορτισερομέτρηση
 • Ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις οδηγικές ανάγκες του οδηγού (αγωνιστική, σπορ, νορμάλ χρήση)
 • Ενισχυμένες αναρτήσεις και αεραναρτήσεις για αντοχή σε μεγαλύτερα φορτία
 • Γραπτή εγγύηση ενός έτους
Για οποιαδήποτε εργασία αφορά τις αναρτήσεις του αυτοκινήτου σας μπορείτε να εμπιστευτείτε την Engine Service – S.A. Georgoulis.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Επισκευή και ανακατασκευή αναρτήσεων και αεραναρτήσεων επιβατικών αυτοκινήτων.
 • Αμεση τεχνική πληροφόρηση και επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με τον τεχνικό υπεύθυνο της επιχείρησης για την επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων.
 • Πραγματοποίηση ελέγχου πριν και μετά την τοποθέτηση των αναρτήσεων και των αεραναρτήσεων για την επαλήθευση της βλάβης και της επιτυχούς αποκατάστασης της.
 • Αμορτισερομέτρηση
 • Ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις οδηγικές ανάγκες του οδηγού (αγωνιστική, σπορ, νορμάλ χρήση).
 • Ενισχυμένες αναρτήσεις και αεραναρτήσεις για αντοχή σε μεγαλύτερα φορτία.
 • Ρύθμιση ύψους αυτοκινήτου
 • Γραπτή εγγύηση ενός έτους

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 17:00
Σάββατο: Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ DAIHATSU

Επισκέψεις 40.619

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ DAIHATSU

ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 561 & ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ 5 , 16341   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Ιωάννης Σαλιαρίδης  είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο εξυπηρέτησης για μοντέλα Daihatsu και όχι μόνο, που αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες που αφορούν στην επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Η περιοδική συντήρηση εξασφαλίζει μακροχρόνια  σχέση  συμβίωσης με το αυτοκίνητό σας. Η Daihatsu Σαλιαρίδης με πολυετή εμπειρία, θα σας προσφέρει ποιοτικό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
Η εταιρία Σαλιαρίδης προσφέρει εξειδικευμένες εργασίες με γενικό service για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, λύσεις σε ηλεκτρολογικά προβλήματα,  γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά Daihatsu, εμπορία ελαστικών, service για το air condition, φροντίδα του αυτοκινήτου με ξεθάμπωμα ή γυάλισμα των φανών, καθώς και έλεγχο ΚΤΕΟ και κάρτας καυσαερίων. 

Αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργασίες φανοποιείας, με  την εμπειρία του προσωπικού να εγγυάται το σωστό αποτέλεσμα. Ακόμη και αν είστε κάτοικος νησιού, οι άνθρωποι της εταιρίας αναλαμβάνουν να παραλάβουν και να παραδώσουν το αυτοκίνητο σας από και προς το λιμάνι.

Η εταιρία Σαλιαρίδης ασχολείται επίσης με την εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.  Με μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ηλιούπολη μπορείς να επιλέξεις το επόμενο σου αυτοκίνητο, μέσα από μια πλήρη γκάμα μεταχειρισμένων οχημάτων.
Συνεχής εκπαίδευση, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξατομικευμένες λύσεις οδήγησαν στο σημερινό μεγάλο πελατολόγιο της επιχείρησης, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.


Instagram
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Μ & Κ. ΜΕΜΜΟΣ

Επισκέψεις 58.117

Μ & Κ ΜΕΜΜΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 23, 15124   ΜΑΡΟΥΣΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Μ.& Κ. ΜΕΜΜΟΣ είναι για περισσότερα από 40 χρόνια μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της εμπορίας ελαστικών, ενώ με νέες συνεργασίες επεκτείνει περαιτέρω το πεδίο δράσης της.

H εταιρία Μ.& Κ. ΜΕΜΜΟΣ, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για περισσότερα από 35 ολόκληρα χρόνια στην επαγγελματική της φαρέτρα την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου.

Η εμπειρία που έρχεται από την πρώτη γενιά τον Θέμη Μέμμο, βρήκε άξιους συνεχιστές που ενδυναμώνουν κάθε χρόνο με στρατηγικές επιλογές τη θέση τους στην αγορά των ελαστικών.

Ο Μάρκος και o Κωνσταντίνος Μέμμος μέσα από την ισχυρή βάση που έχουν χτίσει με τα διεθνώς καταξιωμένα, εμπορικά σήματα μεγάλων κατασκευαστών, όπως BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, DAYTON, FIRESTONE, VIKING, YOKOHAMA  σε μια τεράστια ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος και μοτοσικλέτας.

Η συνεργασία της Μ.& Κ. ΜΕΜΜΟΣ με το δίκτυο των κατασκευαστών ελαστικών και ζαντών, στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας πάντα εγγυημένες επιλογές.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Η γκάμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει επίσης επισκευή και βαφή ζαντών, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας , μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες σχέδια ζαντών γνωστών κατασκευαστών, όπως BORBET, TEAM DYNAMICS, JAPANRACING WHEELS, KESKIN. Επιπρόσθετα υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε

Επισκέψεις 105.233

ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 22, 112 54   ΑΘΗΝΑ - FORD

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του service και της εμπορίας αυτοκινήτων Ford από το 1990 με μεγάλη επιτυχία. Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να χτίσει και μία αδιαμφισβήτητη αυτοκρατορία η οποία έχει στηριχτεί πάνω στην υπευθυνότητα και στην προσωπική σχέση με τον κάθε πελάτη.

Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην τόσο μεγάλη ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και που της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και άκρως καταρτισμένο προσωπικό , η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία  και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της.

Μία επιχείρηση, όλες οι υπηρεσίες: Στην ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. μπορείτε να 

 • Πραγματοποιήσετε service σε όλα τα μοντέλα της Ford με εγγύηση εργασιών και αποτελέσματος.
 • Βρείτε γνήσια ανταλλακτικά Ford για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως σπανιότητας.
 • Επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές και να φτιάξετε επιτέλους στην καλύτερη τιμή αυτό που τόσο καιρό σας ενοχλούσε στο αυτοκίνητο σας. Από ένα πιθανό χαλασμένο a/c μέχρι και κρεμαγιέρα.

Έχοντας ως βασικό παρονομαστή στις ενέργειές της το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, δεν αρκείται μόνο στην εμπορία και το σέρβις αλλά επιδιώκει να προωθήσει καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις στον χώρο του αυτοκινήτου. Θα τα βρείτε όλα εύκολα και με ένα κλικ πατώντας εδώ, ενώ 
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ

Επισκέψεις 57.864

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 19, 157 73   ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Σταύρος Παξινός, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο των ελαστικών το 1993 στη περιοχή του Ζωγράφου, ενώ η πρότερη εμπειρία στην εφαρμογή και Service ελαστικών έχει ξεκινήσει από το 1982.

Λόγω τις 30ετούς εμπειρίας που διαθέτει  έχει επιλεχθεί από τις εταιρείες Contintental, Michelin, και Pirelli  ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπός τους.

Η τεχνογνωσία που διαθέτει καθώς και το εξειδικευμένο και πάντα ενήμερο για τις νέες τεχνολογίες προσωπικό της, την έχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς  και έχει επισφραγιστεί από πιστοποίηση ISO  για τις ακόλουθες υπηρεσίες :

 • Service Ελαστικών
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Πώληση ελαστικών
Αν επιθυμείτε να  είστε σίγουροι για τη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και της αναλογίας τιμής επισκεφθείτε την Παξινός.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Επισκέψεις 103.342

Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ 50 14452, 14452   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-PEGEOT CITROEN

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Γεωργακόπουλος & Σια Ο.Ε ειδικεύεται στην συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων Peugeot- Citroën. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες  service και ανταλλακτικών, ενώ διαθέτει φανοποιείο για επιδιόρθωση και αποκατάσταση ζημιών.

Στην πολυετή πορεία της στο χώρο του αυτοκινήτου, έχει διατηρήσει την ίδια κορυφαία ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών κι αναπτύσσει συνεχώς μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την πελατειακή της  βάση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και για το λόγο αυτό η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια με συνέπεια και με εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.
Η Γεωργακόπουλος & Σια Ο.Ε είναι κοντα σας σε ό,τι χρειαστείτε με υπευθυνότητα και συνέπεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εργασίες Συντήρησης
 • Σύστημα Μετάδοσης Κίνησης
 • Μηχανικές Εργασίες
 • Διάγνωση - Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων
 • Σύστημα Διεύθυνσης-Κατεύθυνσης
 • Μηχανικές Βελτιώσεις (Tuning)
 • Συντήρηση και Επισκευή Φρένων
 • Επισκευή Συστήματος Εξάτμισης - Καυσαέρια
 • Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά Συστήματα
 • Φώτα - Ηχοσυστήματα - Καλωδιώσεις
 • Επισκευή Κοντέρ - Καντράν - Μετρητών
 • Επισκευή Συστήματος Ανάρτησης - Αμορτισέρ
 • Επισκευή Ελαστικών και Ζαντών
 • Φανοποιεία και Βαφές

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

VGMOTORS

Επισκέψεις 100.401

VGMOTORS

Γ. ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ 79 , 13672   ΑΧΑΡΝΕΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο αυτοκινήτων VGmotors, που βρίσκεται στις Αχαρνές (Μενίδι), προσφέρει από το 2010 υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την επιδιόρθωση, επισκευή και συντήρηση του αυτοκίνητου σας σε φιλικές και προσιτές τιμές. Η 25ετή εμπειρία στον χώρο του αυτοκίνητου, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού και τον άρτια εξοπλισμένο χώρο εργασιών, καθιστούν την επιχείρηση συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Η VGmotors παρέχει service σε αυτοκίνητα όλων των εταιρειών, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, άμεσα και οικονομικά. Το προσωπικό βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι επισκευές αφορούν αμορτισέρ, αναρτήσεις, σασμάν και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τα μηχανικά και ηλεκτρολογικά, προσφέροντας ένα ομαλό σε λειτουργία και ασφαλές αυτοκίνητο.

Επιπρόσθετα, το συνεργείο αυτοκινήτων VGmotors αναλαμβάνει την Αναπαλαίωση και συντήρηση κλασικών οχημάτων, ενώ ασχολείται και με την επισκευή και συντήρηση αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Η αφοσίωσή στους πελάτες αλλά και η αγάπη για το αυτοκίνητο, είναι στοιχεία που διαφοροποιούν την VGmotors από άλλα συνεργεία, ενώ παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από συνέπεια, ειλικρίνεια και αξιοπιστία.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ALFA PAINT GIANNAKOPOULOS

Επισκέψεις 22.244

ALFA PAINT GIANNAKOPOULOS

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39 , 16452   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1965 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία Alfa Paint βρίσκεται με τον καλύτερο τρόπο κοντά στις ανάγκες του πελάτη, απόδειξη ότι διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Τα 55 χρόνια εμπειρίας και οι αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου και βαφής αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και τον καλύτερο λόγο για να τους επιλέξετε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
Τo φανοποιείο Alfa Paint εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Από την παραλαβή έως την παράδοση, το αυτοκίνητο σας λαμβάνει ολοκληρωμένη φροντίδα με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Η Alfa Paint χρησιμοποιεί υλικά και πρώτες ύλες υψηλής αντοχής και εξαιρετικής ποιότητας. Δεν κάνει εκπτώσεις στη ποιότητα ή τη ποσότητα των υλικών, μέχρι να επιτύχει το άριστο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία σεβόμενοι τους πελάτες της, παρέχει ενημέρωση με συνεχή επικοινωνία μέχρι την τελική διεκπεραίωση και προτείνει λύσεις για κάθε περίπτωση, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ποιότητα των εργασιών. Παράλληλά παραλαμβάνει και παραδίδει την κάθε εργασία που αναλαμβάνει στο συμφωνημένο με κάθε πελάτη χρόνο.
 
Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς. Και επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στον χώρο σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φανοποιεία – Βαφές φούρνου – Βαφές carbon – Βαφές πούδρας
 • Αποκατάσταση - πλήρης ανανέωση χρώματος -τοπική βαφή - ολική βαφή
 • Καλύμπρα, αργκόν, ηλεκτρόποντα
 • Επισκευές πλαστικών μερών - bodykit
 • Γυάλισμα – κέρωμα – αδιαβροχοποίηση
 • Ρύθμιση – Ξεθάμπωμα και φωτομέτρηση φαναριών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΠΛΑΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επισκέψεις 106.465

ΚΑΠΛΑΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Λεωφ. Χασιάς ( Φυλής) 189, 13122   ΙΛΙΟΝ-HYUNDAI, KIA

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Καπλαντζής λειτουργεί από το 1996 στη Λεωφ. Χασιάς 189 στο Ίλιον και διαθέτει εμπειρία και άρτιες τεχνικές γνώσεις στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Hyundai-Kia. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι τεχνικοί της εταιρίας εξειδικεύονται εδώ και αρκετά χρόνια στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Hyundai-Kia, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί.

Ο ιδιοκτήτης Καπλαντζής Αλέξανδρος έχει λάβει μέρος στην 1η Ολυμπιάδα σε αγώνες μηχανικών στην Seoul της Korea, όπου κύριος σκοπός ήταν οι βλάβες σε σασμάν, σύνθετα μηχανολογικά προβλήματα διάγνωση GDS SCANER και επισκευή αυτών όπου κατέλαβε την 3η θέση παγκοσμίως! Επίσης έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων όπου έλαβε και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι αστείρευτες τεχνικές γνώσεις αλλά και η τεράστια πείρα, είναι το καλύτερο εχέγγυο για να τους επιλέξεις και να ξενοιάσεις μια και καλή από το άγχος επιλογής σωστού συνεργείου συντήρησης. Η ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, είναι πλέον γεγονός!

Παράλληλα, αν θέλετε να κινείστε πιο οικονομικά, η επιχείρηση Καπλαντζής είναι επίσημος εγκαταστάτης της εταιρείας Lovato σε συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Συνεργείο Αυτοκινήτων HYUNDAI - KIA
 • Ηλεκτρολογείο
 • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών
 • Φανοποιείο
 • Βαφές
 • Υγραεριοκίνηση

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επισκέψεις 99.639

ΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Λεωφ. Φυλής 75 & Μιλτιάδου 2 , 13451   ΚΑΜΑΤΕΡΟ - SMART - MERCEDES

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση ΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ αποτελείται από μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη κάθετη μονάδα η οποία περιλαμβάνει Έκθεση - Service - Ανταλλακτικά - Φανοποιία και μπορεί να προσφέρει στο MERCEDES ή το SMART σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
Το Mercedes ή το Smart σας θέλει συντήρηση και φροντίδα από ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Με οικονομικά πακέτα service και προσφορές που δεν θα βρείτε αλλού. Αφήστε το αυτοκίνητο σας στη φροντίδα των ειδικών και εμπιστευθείτε το συνεργείο ΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ για οτιδήποτε έχει σχέση με τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας!

Η επιχείρηση βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου, με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μηχανήματα και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά πολύ μεράκι για δουλειά είναι τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο συνεργείο να ξεχωρίζει. Παράλληλα, η επιχείρηση ΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ διαθέτει τεράστια ποικιλία σε γνήσια ανταλλακτικά ενώ η πολυετής παρουσία στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η πιο τρανή απόδειξη για την επαγγελματική δουλειά που γίνεται.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Έκθεση μεταχειρισμένων
 • Service
 • Ανταλλακτικά
 • Φανοποιεία

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO D.H

Επισκέψεις 28.996

AUTO D.H

Νικολάου Πλαστήρα 51 (έναντι JUMBO), 14342   ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία AUTO D.H. δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκίνητου με βασικό αντικείμενο της την πρόσφορα ολοκληρωμένων υπηρεσιών φανοποιείας και βαφής, αλλά και των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η πολυετής εμπειρία της αλλά και οι υπερ-σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, είναι σε θέση να προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Η φιλοσοφία της AUTO D.H. είναι η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, την οποία επιτυγχάνουν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.
 
Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δίνει λύσεις σε κάθε απαίτηση που αφορά ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό σας, ενώ η αποκατάσταση της ζημιάς γίνεται σε ένα πλαίσιο άριστης ποιότητας υλικών βαφής και ανταλλακτικών. Η διαρκής επιμόρφωση και εκπαίδευση των τεχνικών, είναι η μεγάλη εγγύηση για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σου παρέχουν υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης και σε απαλλάσσουν από τις χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης αναλαμβάνοντας όλο το βάρος της διεκπεραίωσης.
 
Στην AUTO D.H.  είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί, μέσα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και άρτια επανδρωμένο περιβάλλον.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ MERCEDES & SMART

Επισκέψεις 141.048

ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ MERCEDES & SMART

Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 288, 15232   ΧΑΛΑΝΔΡΙ- MERCEDES SMART

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τα Mercedes και Smart έχουν το μάστορα τους. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Μπατσούλης Mercedes & Smart Service προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας.

Η πολυετής πορεία και εμπειρία στο χώρο του service των αυτοκινήτων αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για τους ιδιοκτήτες Mercedes & Smart , ώστε να εμπιστευτούν την συντήρηση του αυτοκινήτου τους στο συνεργείο Μπατσούλης Mercedes & Smart ServiceΧάρη στη γνώση και την εξειδίκευση του προσωπικού της, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας. 

Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια η Μπατσούλης Mercedes & Smart Service έχει πολυετή παρουσία στον απαιτητικό χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων αναπτύσσοντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο στη Λεωφόρο Κηφισίας 288 στο Χαλάνδρι προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πραγματοποιώντας κάθε εργασία με ακρίβεια. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη Μπατσούλης Mercedes & Smart Service για:
 • Service διαγνωστικός έλεγχος 
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος 
 • Μηχανικός έλεγχος 
 • Επισκευές 
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες 
 • Προετοιμασία – διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί παρακολουθούν πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων κι ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες. Έτσι είναι σε θέση να αναγνωρίσουν και να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικών μηχανημάτων. Στόχος δεν είναι άλλος από την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και την ταχεία εξυπηρέτησή του.

Η εταιρεία Μπατσούλης Mercedes & Smart Service διαθέτει σετ ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα Mercedes και Smart της αγοράς, τα οποία μπορούν να δοθούν και μεμονομένα κατά απαίτηση του πελάτη. H Μπατσούλης Mercedes & Smart Service ασχολείται με την εμπορία εξειδικευμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων της Mercedes και διαθέτει μια τεράστια γκάμα γνήσιων εργοστασιακών, καινούργιων ή μεταχειρισμένων, ανταλλακτικών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Diamantopoulos Service

Επισκέψεις 100.757

Diamantopoulos Service

Λεωφ. Αδαμοπούλου 17 , 19009   ΠΙΚΕΡΜΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Diamantopoulos Service αποτελεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για το service του αυτοκινήτου. Διαθέτει έναν υπερσύγχρονο χώρο στην περιοχή της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Πικέρμι.

Η Diamantopoulos Service είναι ένα οργανωμένο και σύγχρονο συνεργείο, με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Βασιζόμενοι στην 45ετή εμπειρία της, την τεχνική κατάρτιση και τον υλικοτεχνικό της εξοπλισμό, η εταιρεία δημιουργήσει στο Πικέρμι ένα συνεργείο υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Το πάθος των ανθρώπων της Diamantopoulos Service και το μεράκι τους για το αυτοκίνητο, έχει κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει στον χώρο του service αυτοκινήτων. Το προσωπικό παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και εκπαιδεύεται συνεχώς πάνω στα νέα τεχνολογικά δεδομένα.

Έτσι, μπορεί να παρέχουμε εγγυημένο service αυτοκινήτων που σας εξασφαλίζει τη μέγιστη οδική ασφάλεια. ¶λλωστε, οι κορυφαίες επιδόσεις και η ασφάλεια δεν εξαρτώνται μόνο από τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος αλλά και από την ποιότητα του service αυτοκινήτων.

Στο συνεργείο Diamantopoulos Service μοναδικός στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Notorious Leather

Επισκέψεις 56.566

Notorious Leather

ΒΙΘΥΝΙΑΣ 3 & ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, 14234   Ν. ΙΩΝΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επισκευή, ανακατασκευή, ή διαμόρφωση ότι και αν θελήσεις να κάνεις στο σαλόνι του αυτοκινήτου σου, η Notorious Leather είναι σε θέση να ανταποκριθεί ακόμα και στα πιο απαιτητικά γούστα. Η Notorious Leather ασχολείται με το χώρο του αυτοκινήτου από το 1997 και με γνώμονα την ποιότητα και την τεχνογνωσία όλων αυτών των ετών, η εξυπηρέτηση του πελάτη όχι μόνο κατά την κατασκευή αλλά και μετά την πώληση, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της εταιρείας.

Η Notorious Leather σχεδιάζει και παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, όπως δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων, επενδύσεις για το εσωτερικό, αλλαγή ταπετσαρίας, αλλαγή ουρανού.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας όμως δεν σταματούν μόνο εκεί, καθώς δραστηριοποιείται όχι μόνο στον χώρο του αυτοκινήτου, των μοτοσυκλετών και των σκαφών αναψυχής, αλλά και στον χώρο του σπιτιού του γραφείου και του επαγγελματία με ειδικές κατασκευές για κάθε περίσταση.

Παράλληλα, για την δική σας εξυπηρέτηση η Notorious Leather έρχεται παραλαμβάνει το όχημα σας από το σπίτι σας, το επισκευάζει και σας το επιστρέφει έτοιμο χωρίς να ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο.
 
Επικοινωνήστε τώρα με την Notorious Leather απευθείας ή μέσω των social media για να ενημερωθείτε για τα σχέδια ή τις προσφορές που τρέχουν!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Επισκέψεις 97.121

Hydrocleaning Engine Technology.jpg

ΛΕΩΦ. ΠΑΡΝΗΘΟΣ 143, 13671   ΑΧΑΡΝΑΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κάνε το μοτέρ σου και πάλι καινούργιο. Το γενικό συνεργείο Hydrocleaning Engine Technology αναλαμβάνει τον καθαρισμό κινητήρα με υδρογόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει εργασίες συντήρησης και επισκευής για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, καθώς και τοποθέτηση ελαστικών και ζαντών.

Αφήστε το αυτοκίνητο σας στη φροντίδα των ειδικών και εμπιστευθείτε το συνεργείο Hydrocleaning Engine Technology για οτιδήποτε έχει σχέση με τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας! Η επιχείρηση βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου, με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία.  Σε ένα άρτια εξοπλισμένο συνεργείο θα σου προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας σαν όπλο τους, τον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η εταιρεία προσφέρει καθαρισμό κινητήρα με υδρογόνο, η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά, ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου. Για την δική σας διευκόλυνση η Hydrocleaning Engine Technology έρχεται στο χώρο που επιθυμείτε εσείς και σας καθαρίζει τον κινητήρα.

Επίσης, είτε αναζητάς την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου σου, είτε θέλεις να τοποθετήσεις καινούργια ελαστικά και ζάντες για πιο ασφαλή χιλιόμετρα, στον πανέμορφο χώρο της Hydrocleaning Engine Technology θα βρεις όλες τις λύσεις.

Αν πραγματικά λοιπόν, αναζητάς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για το αυτοκίνητό σου, τότε η Hydrocleaning Engine Technology είναι ο προορισμός σου.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε.ΚΛΙΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

Επισκέψεις 56.509

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε.ΚΛΙΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 93, 15126   ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τα 44 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της εταιρείας Κλίνης στον χώρο των ελαστικών και των ζαντών, είναι μονόδρομος για μια επιτυχημένη αγορά.

Από το 1976 και έπειτα, η εταιρία Κλίνης είναι δίπλα σας για την αντικατάσταση των ελαστικών, των ζαντών αλλά και των αναρτήσεων σας. Η τεράστια τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, είναι αυτή που σε κάνει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των τεχνικών. Πάντα με τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς σε ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις κάθε είδους αλλά και για κάθε πορτοφόλι.

Στο κατάστημα τους στην Μεσογείων 93 στο Μαρούσι, θα βρεις μια ευρεία γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο σου. Η εταιρεία και οι ανάγκες των πελατών, βοήθησαν την φιλοσοφία εξέλιξης με σκοπό την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης.
Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρεία Κλίνης έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε για τα ελαστικά σας τους καλύτερους, εμπιστευτείτε την εταιρεία ελαστικών Κλίνης!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εμπόριο ελαστικών
 • Ζάντες - Επισκευή ζαντών
 • Βάψιμο ζαντών
 • Ζυγοσταθμίσεις
 • Ευθυγραμμίσεις
 • Αναρτήσεις

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PARTOPOLIS Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επισκέψεις 48.353

PARTOPOLIS Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 57, 19400   ΚΟΡΩΠΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Partopolis - Νικολακόπουλος  προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινούριων ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Επιπλέον, διαθέτει προϊόντα που αφορούν τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, πάντα με σεβασμό και παρέχοντας 1 χρόνο εγγύηση.

Πρωταρχικός σκοπός της Partopolis - Νικολακόπουλος είναι η παροχή αξιόπιστων, επώνυμων και εγγυημένων προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, ώστε να έχετε ακριβώς το μηχανικό και αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μέσω της πολυετούς εμπειρίας, η Partopolis - Νικολακόπουλος  καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της με ποιοτικά προϊόντα πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Το έμπειρο προσωπικό έχει ως κύριο στόχο την άμεση εξυπηρέτησή σας και δίνει λύσεις που μετράνε και αντέχουν στο χρόνο.
 
Στην εταιρεία Partopolis - Νικολακόπουλος  θα βρείτε τα εξής προϊόντα :
 • Προϊόντα για τον επαγγελματία μηχανικό
 • Προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου
 • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα
 • Φίλτρα αυτοκινήτου,λαδιού, βενζίνης, αέρος, A/C
 • Ανταλλακτικά για αλλαγή δίσκο πλατό και ρουλεμάν
 • Όλους τους τύπους των ιμάντων
 • Αναρτήσεις (αμορτισέρ)
 • Αναφλεκτήρες (μπουζί)
 • Ψυγεία αυτοκινήτων
 • Εμπόριο λιπαντικών, χημικών
 • Υαλοκαθαριστήρες για κάθε τύπο αυτοκινήτου

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AMORTEAM BOUKIS

Επισκέψεις 44.718

AMORTEAM BOUKIS

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 10Α, 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Amorteam – Μπούκης  ιδρύθηκε στον Πειραιά, το 1965 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και πλοίων και ήταν η πρώτη στον Πειραιά που ασχολήθηκε με την ανάρτηση. Με την πάροδο των χρόνων επικεντρώθηκε στο αντικείμενο αυτό και σήμερα με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την πείρα που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, καθίσταται από τους ειδικούς στην "ανάρτηση".
 
Επενδύοντας εξαρχής στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρεία Μπούκης – Amorteam απασχολεί τα 2/3 του δυναμικού της στον τομέα αυτό.
Οι άνθρωποι της εταιρείας, πριν και μετά την πώληση, είναι δίπλα σας για να εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη και να λύνουν κάθε σας απορία.
 
Η επιλογή της Amorteam είναι μονόδρομος αφού ένας ειδικός της ομάδας μπορεί να σε βοηθήσει να προσαρμόσεις το όχημά σου όπως εσύ θες!

Η Amorteam – Μπούκης αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της συνολικής ανάρτησης του οχήματός σου και του μπροστινού συστήματός σου έτσι ώστε το όχημά σου να συμπεριφέρεται όπως εσύ θέλεις με τη συνεχή παροχή γραμμής υποστήριξης.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα που έχεις επιλέγοντας την Amorteam – Μπούκης  είναι:
 •   Οι ανάγκες σου να μπορούν να καλύπτονται ακόμα πιο εύκολα
 •   Η ανάρτησή σου να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε οδόστρωμα και να αυξήσεις την αδρεναλίνη σου
 •   Να βελτιώσεις το κράτημά σου στοχευμένα αλλά και οικονομικά
Με απλά λόγια, η Amorteam – Μπούκης μπορεί να σου δείξει τον τρόπο ώστε να είσαι ξέγνοιαστος στα ταξίδια σου!
Πιο αναλυτικά οι ειδικοί σύμβουλοι της Amorteam – Μπούκης μπορούν να σε προμηθεύσουν για ό,τι χρειαστείς μέσω των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως, όπως:
 • Monroe
 • Rancho
 • H&R
 • Tein
 • Mad tooling
 • KYB
 • Sachs
 • Osrav – TopLine
Στην Amorteam – Μπούκης  θα βρεις αμορτισέρ όλων των γνωστών εργοστασίων και για όλα τα αυτοκίνητα ΙΧ, Van, Pick-up 4X4, Station Wagon. Επιπλέον, διαθέτουν τακάκια, δισκόπλακες, φρένα, εμπρόσθιο σύστημα, ελατήρια ανάρτησης, αμορτισέρ πόρτας, φίλτρα, λιπαντικά κ.α. Καλύπτουν έτσι, κάθε ανάγκη για βελτίωση του οχήματός σας.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΕΥΚΩΝ 152 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, 14451   ΠΕΥΚΩΝ 152 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΑΡΜΕΝΑΚΗ ΟΕ

Επισκέψεις 36.373

ΑΦΟΙ ΑΡΜΕΝΑΚΗ ΟΕ

Πάροδος 25ης Μαρτίου, 18543   ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο των aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτου, η εταιρεία Αφοί Αρμενάκη σου παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία Αφοί Αρμενάκη ΟΕ με έδρα τον Πειραιά, είναι στελεχωμένη από προσωπικό με βαθιά γνώση  και εμπειρία 30 ετών στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, βρίσκεται κοντά σας για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας.

Πυρήνας της φιλοσοφίας της εταιρείας Αφοί Αρμενάκη είναι να αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη ξεχωριστά σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, ενισχύοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που βασίζεται στην αξιοπιστία και τη συνέπεια. Με πλήρη γκάμα σε αναλώσιμα είδη ευρωπαϊκών και ασιατικών αυτοκίνητων και στηριζόμενοι κυρίως σε ευρωπαίους κατασκευαστές, έχουν τη λύση για κάθε πρόβλημά σας.

Η εταιρία Αφοί Αρμενάκη & ΣΙΑ ΟΕ διανέμει στην Ελληνική αγορά μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που κατασκευάζονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία στην Ευρώπη και προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο επώνυμους οίκους ανταλλακτικών παγκοσμίως όπως Blueprint, Bosch, ContiTech, Febi, Filtron, Gates, Impergom, Mahle, Mann, Mannol, NGK, Pierburg, Repsol, Schaeffler Group, Textar, Valeo, VDO, VPM, Zimmermann. Τα ανταλλακτικά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτου, τηρώντας όλες τις διαδικασίες ποιότητας.

Η τριαντάχρονη παρουσία στον χώρο του ανταλλακτικού, δίνει στην εταιρεία Αφοί Αρμενάκη την δυνατότητα να είναι αξιόπιστη έναντι των συνεργατών της, αλλά και να εξυπηρετεί εγκαίρως και με αξιοπιστία τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς ανταλλακτικών after market. Η υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών, ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού οδηγού.
 
Στο κατάστημα θα βρείτε:
 • Ανάρτηση - Απόσβεση
 • Κινητήρας
 • Λιπαντικά - Βαλβολίνες - Χημικά
 • Mπαταρίες
 • Συγκρότημα ιμάντα
 • Συμπλέκτης - Εξαρτήματα
 • Σύστημα ανάφλεξης
 • Σύστημα διεύθυνσης
 • Σύστημα μετάδοσης κίνησης
 • Σύστημα παροχής καυσίμων
 • Σύστημα Φρένων
 • Σύστημα ψύξης
 • Φίλτρα
 
Η εταιρεία Αφοί Αρμενάκη ΟΕ εξειδικεύεται για περισσότερα από 20 έτη σε ανταλλακτικά για αυτοκίνητα μάρκας BMW – Mini. Αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο από τα οχήματα της Βαυαρικής εταιρείας και έχετε κάποιο πρόβλημα, στην  Αφοί Αρμενάκη έχουν σίγουρα τη λύση για εσάς, με πλήρη γκάμα aftermarket ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Θ & Α ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ

Επισκέψεις 44.442

Θ & Α ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ

Λ. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 24, 14565   ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Θ. & Α. ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ εδρεύει στον Αγ. Στέφανο Αττικής και δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1989 με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων της ευρύτερης περιοχής του Αγ. Στεφάνου και των βορείων προαστίων, καθώς και με βιοτέχνες, επισκευαστές μηχανημάτων αλλά και ιδιώτες. Μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος αναλώσιμων ανταλλακτικών σχεδόν για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Η εμπειρία πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία μας να προτείνει την καλύτερη λύση ανταλλακτικού λαμβάνοντας υπ όψιν το αυτοκίνητο αλλά και τις ανάγκες του οδηγού, παρέχοντας αξιόπιστα και εγγυημένα προϊόντα.

Η εταιρεία μας έχει διαθέσιμους 13.500+ κωδικούς ΣΤΟΚ σε άμεση συνεργασία  με αντιπροσώπους από τα μεγαλύτερα εργοστάσια  όλου  του κόσμου όπως DAIKIN  ,SACHS ,VALEO , LUK  , KYB , ΚΟΝΙ , MEYLE , FEBI , TRW , 555 , GATES , DAYCO , TEXTAR , FERODO, BOSCH , MOTUL, MANN, KNECHT , NGK κτλ πού καλύπτουν σχεδόν όλα τα μέρη του αυτοκινήτου σας. Παράλληλα, η Θ. & Α. ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των Μπαταριών Akuma σε συνεργασία με το εργοστάσιο της FIAMM και επίσημος διανομέας των Λιπαντικών Mannol.

Τεράστια ποικιλία και ποιότητα σε ανταλλακτικά και εξειδικευμένο προσωπικό που δουλεύει με μεράκι, είναι τα κλειδιά της επιτυχίας της εταιρείας μας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και για την στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΠΕΤΣΗΣ SERVICE - ΜΠΕΤΣΗΣ Α ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Επισκέψεις 44.419

ΜΠΕΤΣΗΣ SERVICE - ΜΠΕΤΣΗΣ Α ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΘΕΩΝ 4, 17237   ΔΑΦΝΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση ΜΠΕΤΣΗΣ SERVICE αποτελεί μονόδρομο στην επιλογή των ιδιοκτητών Mini που ψάχνουν ποιοτικές υπηρεσίες και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η επιχείρηση ΜΠΕΤΣΗΣ SERVICE στην περιοχή της Δάφνης, αναλαμβάνει τον έλεγχο, τον service, την επισκευή και εξειδικευμένες εργασίες στα αυτοκίνητα ΜΙΝΙ από το 1998. Οι υπηρεσίες της εταιρείας βασίζονται στην πολύχρονη εμπειρία τους, την διαρκή εξέλιξη και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την εγγυημένη ποιότητα των τεχνικών εργασιών που προσφέρουν.

Ο χώρος του συνεργείου ΜΠΕΤΣΗΣ SERVICE είναι εξοπλισμένος με ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα για την ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των εργασιών. Υπάρχει η δυνατότητα να αποκατασταθούν όλες οι μηχανικές, ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορεί προκύψουν στο ΜΙΝΙ σας. Επίσης πραγματοποιείται σέρβις στο σύστημα air condition, έκδοση κάρτας καυσαερίων, καθώς και έλεγχος πριν το ΚΤΕΟ.

Όλα τα ανταλλακτικά είναι επώνυμα, ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και έχουν την εγγύηση του κατασκευαστή. Θα βρείτε μια πλήρη γκάμα και τις πιο αξιόλογες μάρκες της αγοράς. Η ασφάλεια και αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας αποτελεί πρωταρχικό σκοπό της εταιρείας ΜΠΕΤΣΗΣ SERVICE.

Επίσης, η μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και η συνεργασία της ΜΠΕΤΣΗΣ SERVICE με τους μεγαλύτερους και καλύτερους οίκους κατασκευαστών αξεσουάρ και βελτιωτικών προϊόντων, εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία που αναλογεί σε ένα ΜΙΝΙ.

Παράλληλα, το συνεργείο ΜΠΕΤΣΗΣ SERVICE έχει αποκτήσει εμπειρία και γνώση στον τομέα της βελτίωσης μηχανολογικών, αλλά και ηλεκτρονικών συστημάτων των αυτοκινήτων MINI. Η επιχείρηση έχει εδραιωθεί στο χώρο της βελτίωσης MINI, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών, σε πολύ λογικές τιμές.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PARASKEVOPOULOS TEAM - ΠΑΡΑΣ ΠΑΝΟΣ

Επισκέψεις 56.253

PARASKEVOPOULOS TEAM - ΠΑΡΑΣ ΠΑΝΟΣ

Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 33, 16346   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Paraskevopoulos Team έχει ως μοναδικό στόχο και  απόλυτο ζητούμενο την ασφάλεια σας. Με πολυετή συνεχή παρουσία στο χώρο των ελαστικών και ζαντών και με ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια, η εταιρεία Paraskevopoulos Team δεσμεύεται για ένα τέλειο και με εγγυήσεις αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε να διαλέξετε το καλύτερο ελαστικό ανάμεσα από μία τεράστια γκάμα,  να ομορφύνετε το αυτοκίνητο σας με ζάντες του γούστου σας, ή βελτιώσετε την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας με βελτιωμένες αναρτήσεις, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα της Paraskevopoulos Team έχει τη λύση. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό ειδικεύεται επίσης σε οτιδήποτε αφορά το εμπρόσθιο σύστημα των αυτοκινήτων καθώς και την ευθυγράμμιση τους.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα γύρω από:

 • Ελαστικά 
 • Ζάντες
 • Αναρτήσεις
 Η Paraskevopoulos Team έχει στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και γι αυτό το λόγο ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο των ελαστικών και ζαντών. Διαθέτει τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες παγκοσμίως μάρκες για να οδηγείτε ασφαλείς σε κάθε χιλιόμετρο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Το στοκ της Paraskevopoulos Team σε ζάντες και ελαστικά ανανεώνεται διαρκώς με νέες παραλαβές, ενώ οι προσφορές σε διάφορα είδη αποτελούν πραγματικές ευκαιρίες αγοράς.

Αν ψάχνετε το καλύτερο αποτέλεσμα ελάτε στην Paraskevopoulos Team και οδηγείστε με ασφάλεια.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

Επισκέψεις 54.682

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ & ΑΛΑΙΑΣ 45, 14231   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Ευθυμιόπουλος Ευθύμιος & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1977 από τον Αναστάσιο Ευθυμιόπουλο και από τότε μέχρι και σήμερα διαγράφει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του ελαστικού και των αναρτήσεων.
 
Η πολυετής εμπειρία, η οργάνωση, η μέθοδος εργασίας αλλά και ο άρτιος εξοπλισμός της εταιρείας Ευθυμιόπουλος, εξασφαλίζουν και παρέχουν στον πελάτη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άψογη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

Εδώ θα βρείτε 
μια τεράστια ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος, από διεθνώς καταξιωμένα, εμπορικά σήματα και με παροχή εγγύησης όπως PIRELLI, CONTINENTAL, KORMORAN, VIKING, BFGOODRICH, TIGAR, BARUM, ενώ παράλληλα η εταιρεία Ευθυμιόπουλος είναι πιστοποιημένο κατάστημα MICHELIN.
 
Η εταιρεία Ευθυμιόπουλος εμπορεύεται επίσης ζάντες των πιο γνωστών κατασκευαστών παγκοσμίως όπως ΑΕΖ,DOTZ, DEZENT, MOMO, αλλά και συστήματα ανάρτησης για κάθε εφαρμογή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εμπόριο ελαστικών
 • Ζάντες - Επισκευή ζαντών
 • Ζυγοσταθμίσεις
 • Ευθυγραμμίσεις
 • Αναρτήσεις
 • Επιδίορθωση, προγραμματισμός, αντικατάσταση αισθητήρων πίεσης ελαστικών (TPMS)

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MOTORIZED WORLD ΑΘ. ΜΑΝΙΚΑΣ - Γ. ΜΑΝΙΚΑΣ ΟΕ

Επισκέψεις 105.847

MOTORIZED WORLD ΑΘ. ΜΑΝΙΚΑΣ - Γ. ΜΑΝΙΚΑΣ ΟΕ

ΛΙΟΣΙΩΝ 121 & ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥ, 10445   ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν αναζητάς τα καλύτερα λιπαντικά που θα συντηρήσουν σωστά τον κινητήρα σου, τα προϊόντα της AXON&ELEMAN είναι αυτά που παράγουν τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Η AXON&ELEMAN είναι μια εταιρεία που βρίσκεται στο χώρο των λιπαντικών από τις αρχές της δεκαετίας του 90. Ιδρύθηκε με σκοπό, τη χονδρική και λιανική διάθεση λιπαντικών για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη, φορτηγά, μηχανήματα, καθώς επίσης και προϊόντων για το χώρο της βιομηχανίας και της ναυτιλίας. Τα προϊόντα της παρασκευάζονται σε εργοστάσιο με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008.
 
Η AXON&ELEMAN διαθέτει μια πλήρη σειρά ποιοτικών λιπαντικών προσφέροντας εξαιρετική λίπανση και συντήρηση και εγγυείται μακρά διάρκεια χρήσης στα πολύτιμα μηχανήματα σας. Έρευνες πολλών ετών και συνεχών εργαστηριακών ελέγχων εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα, υψηλή απόδοση και ελαχιστοποίηση του κόστους συντήρησης.

Παράλληλα η AXON&ELEMAN διαθέτει μια ατελείωτη γκάμα λιπαντικών από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου παγκοσμίως, ενώ είναι επίσημος αντιπρόσωπος στα λιπαντικά REPSOL, SILKOLENE και Valvoline.
 
Μην χάνετε χρόνο! Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της AXON&ELEMAN και δώστε στον κινητήρα σας την φροντίδα που του αξίζει!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MARAVELIS CARS

MARAVELIS CARS

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 224, 15344   ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Επισκέψεις 70.369

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΒΙΚΕΛΛΑ 41, 11145   ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της Cartsakis Service στα αυτοκίνητα των εταιρειών BMW και Μini, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το εξειδικευμένο συνεργείο Cartsakis Service είναι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το service την επισκευή και τη συντήρηση του αγαπημένου σας BMW ή Μini.

Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης των αυτοκινήτων BMW και MINI είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ενημερωμένο στην προηγμένη τεχνολογία. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα γνήσια διαγνωστικά και τις τρέχουσες ενημερώσεις της BMW που φροντίζουν για την ακριβή διάγνωση αλλά και τον προγραμματισμό των μονάδων ελέγχου του οχήματός σας.

Τα γνήσια ανταλλακτικά σας εξασφαλίζουν τη σιγουριά για την ποιότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας, είναι βασισμένη στα τεχνικά πρότυπα που ορίζει παγκοσμίως η κατασκευάστρια εταιρεία.
 
Με εξειδίκευση στα μοντέλα της BMW και της MINI, το συνεργείο Cartsakis Service προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης  που αρμόζει σε σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΡΟΥΣΣΟΣ Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Επισκέψεις 101.102

ΡΟΥΣΣΟΣ Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΛΑΥΡΙΟΥ 61, 15354   ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΛΑΥΡΙΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από μια απλή εργασία συντήρησης μέχρι την πιο δύσκολή διαδικασία επισκευής και βελτίωσης, η ROUSSOS CAR SERVICES αναλαμβάνει να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σου, διατηρώντας το σε άψογη κατάσταση.

Αν πραγματικά είσαι ένας από τους υπεύθυνους οδηγούς που φροντίζει υπό κάθε συνθήκη το αυτοκίνητο του και την περιοδική του συντήρηση, τότε στη ROUSSOS CAR SERVICES θα βρεις υπευθυνότητα, αξιοπιστία και φιλικές τιμές, όλα μαζί σε ένα πακέτο.

Η άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Με ταχύτητα και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα.

Η πολυετής παρουσία τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο. Σε έναν χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, το αυτοκίνητο σου θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και θα συμφωνήσετε μαζί τις ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης του.

Παράλληλα, η  εταιρεία ROUSSOS CAR SERVICES έρχεται να σε απαλλάξει από κάθε άγχος και να κάνει το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, αξιόπιστο αλλά και υψηλών επιδόσεων. 
 
Δημιουργώντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ευχαριστημένους πελάτες της, η εταιρεία ROUSSOS CAR SERVICES έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Μετατροπές
 • Βελτιώσεις
 • Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών
 • Έλεγχος για ΚΤΕΟ
 • Αλλαγή ελαστικών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAR FIX & GO - ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Επισκέψεις 17.710

CAR FIX & GO - ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΟΚΤΑΒΙΟΥ ΜΕΡΛΙΕ 22, 14234   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία CAR FIX AND GO με έδρα την Καλογρέζα, αναλαμβάνει κάθε είδους υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής παρέχοντας εγγυημένα αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Το φανοποιείο CAR FIX AND GO αναλαμβάνει την αποκατάσταση ζημιών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονων προδιαγραφών, από εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας για οποιαδήποτε επισκευή στο σασί, τις πόρτες, τα φτερά, τους προφυλακτήρες κ.λπ.

To φανοποιείο CAR FIX AND GO εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. 

Το φανοποιείο-βαφείο CAR FIX AND GO αναλαμβάνει την επισκευή του αυτοκινήτου σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με δικά του έξοδα! Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις εργασίες φανοποιείας και βαφής του αυτοκινήτου σας καθώς και όλες τις σχετικές διατυπώσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια απλή εξουσιοδότηση και η εταιρεία πληρώνεται από την ασφαλιστική εταιρεία του αντιδίκου.

Η διαδικασία έχει ως εξής αναλυτικά:
Επικοινωνείτε με την CAR FIX AND GO και πηγαίνετε με το αυτοκίνητό σας στις εγκαταστάσεις της, όπου και γίνεται πλήρη περιγραφή, καταγραφή του συμβάντος. Η CAR FIX AND GO ετοιμάζει ΔΩΡΕΑΝ δήλωση ατυχήματος αν το θέλετε για να μην τρέχετε στον ασφαλιστή σας, καθώς και μια απλή εξουσιοδότηση προκειμένου να πληρωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία του αντιδίκου. Έπειτα η CAR FIX AND GO τηλεφωνεί στην ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να στείλει εμπειρογνώμονα για αυτοψία και φωτογράφηση του οχήματος και προχωράει στην αποκατάσταση της ζημιάς του αυτοκινήτου με δικά της έξοδα. Με το πέρας των εργασιών φανοποιίας, βαφής του αυτοκινήτου ενημερώνεστε τηλεφωνικά για την παραλαβή του.

Το φανοποιείο CAR FIX AND GO διαθέτει καλίμπρα που καλύπτει όλους τους τύπους των επιβατικών αυτοκινήτων. Σε περιπτώσεις όπου το χτύπημα έχει δημιουργήσει βαθούλωμα στις πόρτες, υπάρχει ειδικό μηχάνημα με το οποίο η επισκευή γίνεται μόνο από την εξωτερική πλευρά του αυτοκινήτου, χωρίς να υπάρχει επέμβαση από την εσωτερική πλευρά της πόρτας.

Κι όλα αυτά με χρήση γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, με τεχνικά και οπτικά άριστη επισκευή του αυτοκινήτου σας. Η CAR FIX AND GO ολοκληρώνει τις εργασίες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και προσφέρει εγγύηση σε όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά της επισκευής.


 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Φανοποιεία – Φανοβαφές
 • Καλίμπρα
 • Επαναφορά Χρώματος
 • Επισκευή σε εκδορές του χρώματος
 • Επισκευή Γρατζουνιών επιφανειακές ή βαθιές
 • Επισκευή πλαστικών μερών
 • Επισκευή ή αντικατάσταση γρύλων των παραθύρων
 • Ανανέωση ή αλλαγή σε: προφυλακτήρες–καθρέπτες–σπόιλερ-αεροτομές
 • Επισκευή ή αντικατάσταση παρμπρίζ
 • Γυάλισμα χρώματος για επαναφορά της απόχρωσης
 • Ξεθάμπωμα φαναριών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO PERFECT - ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Επισκέψεις 64.529

AUTO PERFECT - ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ 16, 15234   ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Auto Perfect με εμπειρία από το 1984 έχει την τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να κατασκευάσει την ταπετσαρία ή το δερμάτινο σαλόνι του αυτοκινήτου σας με εγγυημένα αποτελέσματα εργασιών.

Auto Perfect δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής καινούριων και παλαιών ταπετσαριών και δερμάτινων επενδύσεων οχημάτων. Παρέχει υψηλού επιπέδου λύσεις στους πελάτες της, καθώς τα προϊόντα και οι επισκευές βασίζονται στην άριστη τεχνογνωσία της εταιρείας και στις υψηλών προδιαγραφών τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, και οι οποίες είναι κατάλληλες για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ακόμα και για σκάφη.
 
 Η Auto Perfect προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακά σχέδια, με χρήση των κατάλληλων τεχνικών καθόλη τη διάρκεια της επισκευής.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σας για επισκευή, η εταιρεία Auto Perfect μπορεί να σας διαθέσει αυτοκίνητο για να καλύψετε τις ανάγκες μετακίνησής σας. Υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν στο χώρο σας να παραλάβουν το αυτοκίνητό σας, τα καθίσματα από το σκάφος σας, τη σέλα από την μοτοσυκλέτα σας, ακόμα και τον καναπέ ή την πολυθρόνα του σπιτιού σας προς επισκευή και σας τα επιστρέφουν ΧΩΡΙΣ καμία επιβάρυνση.

Η εταιρεία Auto Perfect λειτουργεί από το 1984 και είναι πάντα δίπλα σας ακόμα και μετά το πέρας της εγγύησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της συμπεριλαμβάνονται:

 • Αλλαγή ζελατίνης cabrio
 • Κουκούλες cabrio
 • Ανακατασκευές παλαιών οχημάτων
 • Δερμάτινο σαλόνι αυτοκινήτου
 • Δερμάτινο τιμόνι αυτοκινήτου
 • Σέλλες moto
 • Αλλαγή ταπετσαρίας ουρανού
 • Αλλαγή ταπετσαρίας σε πλαϊνά πόρτας
 • Ταπετσαρίες αυτοκινήτων
 • Ταπετσαρίες σκαφών
 • Χειροποίητα πατάκια αυτοκινήτου.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΑΡΙΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Επισκέψεις 100.579

ΣΑΡΙΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΘΗΒΩΝ 20, 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΘΗΒΩΝ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αυτή είναι η καταλληλότερη επιλογή. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, η Alex Specialist επισκευάζει και βελτιώνει το αυτοκίνητο σας, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία Alex Specialist φροντίζει για την καλύτερη λειτουργία του αυτοκίνητου σας, και για αυτό το λόγο έχει εξοπλίσει το συνεργείο της με τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς. Αναλαμβάνει με υπευθυνότητα το γενικό σέρβις του οχήματος σας, καθώς και ειδικές επισκευές σε αυτόματο σασμάν, ακόμα και επισκευή του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Στο χώρο του συνεργείου λειτουργεί και τμήμα ηλεκτρολογείου αυτοκίνητων, οπού η Alex Specialist αναλαμβάνει από αλλαγή της μπαταρίας σας μέχρι και επισκευή, επιδιόρθωση, ή και αλλαγή σε μίζες, δυναμό, A/C, injection, προγραμματισμός εγκέφαλου, SAM κλπ.
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Alex Specialist αναλαμβάνει και εργασίες φανοποιείας. Από μια απλή γρατζουνιά μέχρι την πιο περίπλοκη επισκευή, έχει την τεχνογνωσία και συνεργάζεται με έμπειρους φανοποιούς, ώστε να φέρει εις πέρας την κάθε σας απαίτηση. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με τις καλύτερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, για να σας απαλλάξει από το περιττό άγχος του τρεξίματος.

Παράλληλα, η εταιρεία Alex Specialist διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε αναβαθμίσεις αυτοκινήτων και σε συνδυασμό σε τον τελευταίας γενιάς εξοπλισμό και τις κατάλληλες γνώσεις, θα δώσει λύση σε κάθε σας απαίτηση. Αναλαμβάνει τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας στο κινητήρα, καθώς και προγραμματισμό εγκέφαλων, βελτίωση turbo, φρένων και αναρτήσεων.

Για service και βελτιώσεις, το συνεργείο Alex Specialist είναι η καταλληλότερη επιλογή.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΜΑΝΙΑΤΗ Ο.Ε.

Επισκέψεις 17.611

ΑΦΟΙ ΜΑΝΙΑΤΗ Ο.Ε.

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 245, 15344   ΓΕΡΑΚΑΣ - ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εμπιστέψου τους κορυφαίους σε χρώματα. Η NEXA AUTOCOLOR είναι η καλύτερη επιλογή συνεργάτη στις βαφές για εκείνα τα φανοβαφεία που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα πιο παραγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες ενώ θα επιτυγχάνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Η εταιρεία Αφοί Μανιάτη δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων αυτοκινήτου από το 2002 και είναι επίσημος αντιπρόσωπος της NEXA AUTOCOLOR.
 
Η NEXA AUTOCOLOR είναι μια από τις ηγετικές και πρωτοποριακές μάρκες βαφών στον κόσμο, διαθέσιμη σε πάνω από 147 χώρες  μέσω δικτύων εισαγωγέων και ειδικών διανομέων. Η NEXA AUTOCOLOR βελτιώνει την ποιότητα, την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοβαφείων, παρέχοντας πρωτοποριακά προϊόντα και διαδικασίες επισκευής, εξαιρετική ποιότητα χρώματος, και ειδικά εργαλεία και υπηρεσίες. Η επένδυση της στην έρευνα και την ανάπτυξη, παρέχει πρωτοποριακά προϊόντα και διαδικασίες που προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στα φανοβαφεία.
 
Η συνεπής παροχή εξαιρετικού ταιριάσματος χρωμάτων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των φανοβαφείων σε όλο τον κόσμο. Στη NEXA AUTOCOLOR, η εις βάθος γνώση για τα χρώματα έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη αξεπέραστων εργαλείων αποχρώσεων που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την ακρίβειά τους και την ευκολία στη χρήση. Εξασφαλίζουν τη βελτιστοποίηση στη χρήση παρέχοντας μια γρήγορη και αξιόπιστη "Right First Time" αναγνώρισης χρωμάτων για όλα τα οχήματα, από αυτοκίνητα ως φορτηγά.

Η επιχείρηση Αφοί Μανιάτη συνεργάζεται επίσης και με τις εταιρείες Rupes-Sika-Novol-Smirdex. Με την βοήθεια των συνεργαζόμενων εταιρειών, είναι σε θέση να εξοπλίσει, να οργανώσει και να μετατρέψει την επιχείρησή σας σε ένα σύγχρονο φανοβαφείο. 

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ

Επισκέψεις 16.728

ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ

ΑΓ. ΠΑΝΤΩΝ 34, 18233   ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Salonikidis Car specialists παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φανοποιείας βαφής και περιποίησης για όλα τα αυτοκίνητα και είναι σε θέση να καλύψει κάθε απαίτηση του πελάτη.

Η επιχείρησή Salonikidis Car specialists δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1980, με ιδρυτή τον Κων/νο Σαλονικίδη. Η πολυετής εμπειρία του σε ανακαινίσεις συλλεκτικών και επισκευής παντός τύπου αυτοκινήτων , όπως και η συμμετοχή του στις ενισχύσεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Peugeot τη δεκαετία 90 , γίνεται η αιτία δημιουργίας πελατολογίου που διατηρείται έως και σήμερα .
Στην τεράστια επαγγελματική του εμπειρία συμπεριλαμβάνεται  και η τετραετής θητεία του στο McLaren Technology Centre που εδρεύει στο Woking Surrey της Αγγλίας. Τα παραπάνω πιστοποιούν το μέγεθος των εξειδικευμένων γνώσεων της εταιρείας Salonikidis Car specialists πάνω στην ποιότητα την ταχύτητα και την τεχνογνωσία της προετοιμασίας ενός αυτοκινήτου, της βαφής και της περιποίησής του.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Salonikidis Car specialists είναι:
 • Φανοποιεία 
 • Βαφές φούρνου αυτοκινήτων
 • Βαφές φούρνου μοτό
 • Επισκευές προφυλακτήρων
 • Επισκευές αμαξώματος
 • Γυάλισμα 
 • Προστασία νανοτεχνολογίας
 • Τοπικές βαφές
 • Αναπαλαιώσεις συλλεκτικών
Η εταιρεία Salonikidis Car specialists διαθέτει έναν υπερσύγχρονο χώρο με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και σε συνδυασμό με τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία χρωμάτων AkzoNobel που πρωταγωνιστεί ακόμα και στην F1, εγγυάται τέλεια αποτελέσματα. Παράλληλα, η επιχείρηση Salonikidis Car specialists για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, διαθέτει όχημα εξυπηρέτησης για όσο καιρό διαρκεί η επισκευή του δικού σας αυτοκινήτου.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΣ

Επισκέψεις 296.044

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΣ

Λ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ , 34100   ΧΑΛΚΙΔΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορεάτικης μπαταρίας MAXPOWER στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει και 500.000 κωδικούς προϊόντων.

Έχοντας ιδρύσει το 2013 κατάστημα στη Χαλκίδα και το 2017 κατάστημα στην Αθήνα, η εταιρεία σήμερα διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων αλλά και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων,  οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων ΚΑΘΕ μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού.Ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων. Αποτελούν επίσης αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορεάτικης μπαταρίας MAXPOWER στην Ελλάδα, οι οποίες συνδυάζουν άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή.

Μη χάνετε άλλο χρόνο και επισκεφθείτε το e-shop τους www.glykas-shop.gr  και παραγγείλτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αμέσως!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Μπαταρίες
• Λιπαντικά
• Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά
• Καινούρια Ανταλλακτικά
• Αξεσουάρ Αυτοκινήτου
• Διάφορα Αναλώσιμα (Ιμάντες, Χημικά Πρόσθετα, Φίλτρα, Αρώματα αυτοκινήτου κ.α.)

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 438, 18758   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ - NANO4LIFE

Επισκέψεις 12.492

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ - NANO4LIFE

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 25 , 17237   ΥΜΗΤΤΟΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η RS Nanotechnology παρέχει μια μεγάλη γκάμα διαλυμάτων νανοτεχνολογίας για τον αυτοκαθαρισμό και την αδιαβροχοποίηση υφασμάτων, δομικών υλικών και επιφανειών οχημάτων, με απόλυτα οικολογική προσέγγιση.

Η RS Nanotechnology δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής προϊόντων νανοτεχνολογίας κατάλληλων για κάθε επιφάνεια. Είναι επισημος εφαρμοστής και υπεύθυνος δικτύου στην Ελλάδα της NANO4LIFE, η οποία συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές επιστρώσεων νανοτεχνολογίας για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση.
Στην RS Nanotechnology θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
 • Αντιχαρακτική προστασία στις βαμμένες επιφάνειες
 • Προστασία χρώματος από πέτρες ρετσίνια λάδια 
 • Αυτοδίορθωση φαινομένου αράχνης στο βερνίκι του χρώματος
 • Αδιαβροχοποίηση όλων των εσωτερικών και εξωτερικών πλαστικών μερών και επιφανειών 
 • Προστασία από θερμοκρασίες 1200 βαθμών Κελσίου στις βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες
 • Προστασία από UV ακτινοβολία σε όλες τις επιφάνειες
Τα προϊόντα της RS Nanotechnology διαθέτουν πάνω από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις ποιοτικού ελέγχου και εκθέσεων δοκιμής από διεθνή ινστιτούτα. Έχουν δημιουργηθεί​ με SiO2 (διοξείδιο του πυριτίου, καθαρός χαλαζίας) μέσω της μεθόδου sol-gel (διαλύματος-ζελατινοποίησης), η οποία παράγει επιστρώσεις εξαιρετικά ανθεκτικές, ασφαλείς, φιλικές προς το περιβάλλον και με αποδεδειγμένη ευκολία εφαρμογής.
 
Στην RS Nanotechnology θα βρείτε προϊόντα για προστασία:
 • Αντιμικροβιακή – αντιβακτηριακή
 • Αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
 • Υφασμάτων και δερμάτων
 • Σκαφών και πλοίων
 • Κατοικιών και κτιρίων  
Η RS Nanotechnology διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων νανοτεχνολογίας. Αριθμεί 90 διαφορετικά είδη σε συσκευασίες που φτάνουν έως και τις 450, από 10 ml έως 1000 λίτρα, έτσι ώστε να καλύπτουν τη ζήτηση από τη μικρότερη ανάγκη ιδιώτη έως και τη μαζική βιομηχανική χρήση.
Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει στον τελικό χρήστη μια αποτελεσματική σειρά προϊόντων νανοτεχνολογίας και άριστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΥΤ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Επισκέψεις 140.101

ΕΥΤ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΕΤΑΛΑ 24, 14343   ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν είσαι κάτοχος κάποιου μοντέλου Hyundai ή Kia, η εταιρεία Παπαδάκης έχει εμπειρία, κατάλληλο εξοπλισμό και ανταλλακτικά που θα κρατήσουν το αυτοκίνητο σου σαν καινούργιο για χρόνια.

 Hyundai – KIA Παπαδάκης ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης «Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε.» που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1950. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.800 τετραγωνικών μέτρων, στην οδό Πεταλά 24 & Περισσού 77 στη Νέα Χαλκηδόνα, εδώ και 70 χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες της και προσφέρει αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου

Ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα πρότυπα, η Hyundai – KIA Παπαδάκης θέτει στη διάθεσή σας εγκαταστάσεις με κορυφαίο επίπεδο αισθητικής και λειτουργικότητας, στις οποίες θα βρείτε:
 • Συνεργείο
 • Ηλεκτρολογείο
 • Φανοποιείο & Βαφείο
 • Εξειδικευμένο τμήμα Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ Hyundai και ΚΙΑ
 • Πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκίνητων

 Η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα και η διαρκής επιμόρφωση των ανθρώπων της εταιρείας είναι οι βασικές αξίες που την έχουν καταξιώσει στη συνείδηση του κοινού και την έχουν ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, εξασφαλίζει εργοστασιακά αποτελέσματα σύμφωνα με τα πρότυπα των κατασκευαστών.

Η Hyundai – KIA Παπαδάκης αναλαμβάνει με ευθύνη, επαγγελματισμό, συνέπεια και ταχύτητα:
 • Ολοκληρωμένο service αυτοκινήτων Hyundai & KIA
 • Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών 
 • Φρένα – Αναρτήσεις
 • Βαφείο & Φανοποιείο
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες
 • Επισκευές και αντικαταστάσεις κινητήρων
 • Ανταλλακτικά
 Η 30ετής εμπειρία, η εξειδίκευση και η άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχημένης πορείας της Hyundai – KIA Παπαδάκης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 •  

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Επισκέψεις 83.718

ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΧΙΛΕΩΣ & ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 3 , 17563   Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΙΚΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Για ανταλλακτικά service επισκευές και εμπορία αυτοκινήτων Honda Mitsubishi Volvo, το συνεργείο Αντωνέλος Service στο Παλαιό Φάληρο αποτελεί μονόδρομο στις επιλογές σου.

Η επιχείρηση Αντωνέλος στο Παλαιό Φάληρο αποτελεί εξειδικευμένο κέντρο συντήρησης και επισκευής για όλα τα μοντέλα των εταιρειών Honda, Mitsubishi και Volvo
Έχοντας πλέον τεράστια εμπειρία ετών στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ότι μοντέλο και να έχετε, όποιας χρονιάς και να είναι.

Η εταιρεία Αντωνέλος έρχεται να σας απαλλάξει από κάθε άγχος και να κάνει το αυτοκίνητο σας…  καινούργιο, προσφέροντας του την φροντίδα που του αξίζει.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, θα προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση πάντα με σεβασμό στον πελάτη και την τσέπη του.
 
Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες θα βρείτε:
 • Service - Επισκευή Honda, Mitsubishi και Volvo
 • Ανταλλακτικά γνήσια ή after market
 • Έλεγχος εκπομπής καυσαερίων
 • Προετοιμασία / Διαδικασία ελέγχου ΚΤΕΟ
 • Έλεγχος και επισκευή ηλεκτρικών μερών
 • Επισκευή όλων των μηχανικών μερών
 • Διαγνωστικός έλεγχος
 • Εμπορία αυτοκινήτων
 
Εμπιστευθείτε και εσείς τους καλύτερους, για να έχετε και το καλύτερο αποτέλεσμα. 
Οικονομία στην τιμή και όχι στην ποιότητα!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

A.LOUVARIS CARS

A.LOUVARIS CARS

ΛΕΩΦ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 23, 13674   ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΕΩΦ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΕΠΙΤΡΟΠΙΔΗΣ ΑΧ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - SERVICE MAZDA

ΕΠΙΤΡΟΠΙΔΗΣ ΑΧ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - SERVICE MAZDA

ΔΟΙΡΑΝΗΣ 212, 17674   ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το εξουσιοδοτημένο κέντρο συντήρησης και επισκευής Επιτροπίδης προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε για όλα τα μοντέλα MΑZDA.

Η επιχείρηση Επιτροπίδης  αποτελεί εξουσιοδοτημένο κέντρο συντήρησης και επισκευής για αυτοκίνητα MazdaΈχοντας  εμπειρία πολλών ετών στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ότι μοντέλο και να έχετε, όποιας χρονιάς και να είναι,.

Η εταιρεία Επιτροπίδης  έρχεται να σας απαλλάξει από κάθε άγχος και να κάνει το αυτοκίνητο σας καινούργιο, προσφέροντας του την φροντίδα που του αξίζει. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, θα προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση πάντα με σεβασμό στον πελάτη και την τσέπη του.


Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες θα βρείτε:
 • Service - Επισκευή Mazda
 • Ανταλλακτικά γνήσια
 • Έλεγχος και επισκευή ηλεκτρικών μερών
 • Επισκευή όλων των μηχανικών μερών
 • Διαγνωστικός έλεγχος
 • Βαφές
 • Αξεσουάρ
Η αυστηρή προσήλωση στην διατήρηση της σωστής σχέσης με τον πελάτη, στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και στη χρήση άριστης ποιότητας υλικών, ήταν και είναι σημείο αναφοράς και φιλοσοφία ζωής της εταιρείας Επιτροπίδης Mazda.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOMOTIVO ΧΑΛΑΝΔΡΙ

AUTOMOTIVO ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 278, 15232   ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επίσημος Διανομέας RENAULT - DACIA

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Papanastasiou Best Cars

Papanastasiou Best Cars

Βραχατι, 20006   ΒΡΑΧΑΤΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO TROVAS

AUTO TROVAS

ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 67(ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ), 15232   ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ)

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAR CARE SPECIALISTS - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΜΠΟΥΡΜΠΟΣ

Επισκέψεις 74.740

CAR CARE SPECIALISTS - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΜΠΟΥΡΜΠΟΣ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ 22, 16674   ΓΛΥΦΑΔΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην VB Car Care Specialists θα απολαύσεις την αρτιότερη φροντίδα για το αυτοκινήτου σου με μια πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

H εταιρεία VB Car Care Specialists με έδρα την Γλυφάδα, εξειδικεύεται στον τομέα της περιποίησης του αυτοκινήτου από το 2002 έως και σήμερα. H εταιρεία VB Car Care Specialists σας παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα αιχμής, που αφορούν την περιποίηση, την συντήρηση και την φροντίδα τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού του οχήματος σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πρόθυμο να αναβαθμίσει με μεράκι το αυτοκίνητο σας και να προσδώσει σε αυτό ιδιαίτερη άξια.

Πέρα από τις απλές υπηρεσίες όπως βιολογικό καθαρισμό, κέρωμα, γυάλισμα, η VB Car Care Specialists αναλαμβάνει ακόμα και τις πιο σύνθετες όπως για παράδειγμα επαναφορά πλημμυρισμένων αυτοκινήτων στη φυσιολογική τους κατάσταση. Η αξιοπιστία των εργασιών που προσφέρει η VB Car Care Specialists, έχει φέρει στο πελατολόγιο της μεγάλες αντιπροσωπείες, συνεργεία και φανοποιεία, καθώς καταφέρνει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις υψηλές  απαιτήσεις.

Οτιδήποτε έχετε σκεφτεί για τη προστασία και την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας  θα το βρείτε στη VB Car Care Specialists.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Βιολογικός καθαρισμός
 • Απολύμανση με όζον
 • Γυάλισμα - Κέρωμα
 • Κεραμική Προστασία χρώματος
 • Αδιαβροχοποίηση Τζαμιών και Κουκούλας
 • Wrapping
 • Αντηλιακές Μεμβράνες
 • Πλημμυρισμένα - Πλήρης Επαναφορά
 • PDR
 • Αποκατάσταση Φθορών Καμπίνας

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΑΤΡΟ - ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ

Επισκέψεις 52.282

ΙΑΤΡΟ - ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΛΕΩΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 108, 18756   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Ιατρό Ανταλλακτικά διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα Mercedes. Εδώ, βρίσκεις το ανταλλακτικό ή το εξάρτημα που έψαχνες ανεξαρτήτως σπανιότητας.

Το αστέρι που δεσπόζει το καπό κάθε Mercedes φέρνει τεράστια ιστορία και ευθύνη. Όλοι οι κάτοχοι ενός τόσο premium αυτοκινήτου δείχνουν πως δεν το αντιμετωπίζουν ως ένα απλό εργαλείο μετακίνησης, από τον τρόπο που το συντηρούν.

Η επιχείρηση Ιατρό Ανταλλακτικά είναι ένας χώρος που σκοπό έχει την εύρεση λύσεων σε ότι έχει να κάνει με τα ανταλλακτικά επιβατικών και φορτηγών Mercedes. Εάν θέλετε και εσείς τα καλύτερα ανταλλακτικά για τη Mercedes σας η επιχείρηση Ιατρό Ανταλλακτικά  είναι εκεί για να σας τα βρει. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, απόλυτη τήρηση κάθε χρονοδιαγράμματος και δυνατότητα εξυπηρέτησης για κάθε μοντέλο, θα σας βγάλει από οποιοδήποτε κόπο και ψάξιμο.

Όποιο μοντέλο Mercedes και να έχετε, όσο σπάνιο και να είναι το ανταλλακτικό, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρείας η οποία πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Διαλέξτε ανάμεσα σε πολλές επιλογές, αφού η γκάμα ανανεώνεται συνεχώς με νέες προσθήκες.

Κάντε την καλύτερη και οικονομικότερα συμφέρουσα επιλογή, εμπιστευτείτε τους ειδικούς και κερδίστε σε χρόνο, χρήμα και αξιοπιστία.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Επισκέψεις 99.106

ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Κολοκοτρώνη 102, 19400   ΚΟΡΩΠΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Aggelis Service παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα επισκευής και συντήρησης τόσο των αυτοκινήτων όσο και των φορτηγών, ενώ εξειδικεύεται και στην επισκευή συστημάτων πέδησης.

Η εταιρεία Aggelis Service του Κου Αγγελή Χρήστου, δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα της συντήρησης, επισκευής μηχανολογικών βλαβών και βελτίωσης συστημάτων πέδησης φορτηγών στην περιοχή του Κορωπίου.

Ανταποκρινομένη στην ζήτηση τον πελατών της, η Aggelis Service ιδρύει το 2010 σε ιδιοκτήτες εγκατάστασης το δεύτερο συνεργείο στην περιοχή του Κορωπίου για την συντήρηση, επισκευή μηχανολογικών βλαβών και βελτίωση συστημάτων πέδησης σε επιβατικά οχήματα.

Η Aggelis Service εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα και άριστη εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητο ή φορτηγό σας, ανταποκρινόμενη σε κάθε είδους πρόβλημα με επαγγελματισμό. Η πολυετή πορεία στο χώρο και ο μεγάλος αριθμός σταθερών πελατών αποδεικνύουν την μεγαλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των εργασιών και τις λογικές τιμές με σεβασμό στον πελάτη.

Μοναδικός σκοπός της Aggelis service η σωστή, γρήγορη και ολοκληρωμένη εργασία, η σωστή επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου και του φορτηγού και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Η ειδικότητά τους στα φρένα κ αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MARGARITIS-CARS

MARGARITIS-CARS

ΛΟΞΗΣ ΦΑΛΑΓΓΟΣ 48 & ΚΟΜΒΟΣ ΤΑΧΙΟΥ, 32200   ΘΗΒΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΩΤ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΩΤ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΛΕΩΦ. ΧΑΣΙΑΣ 87, 13122   ΙΛΙΟΝ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Επισκέψεις 98.786

ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Ι. Πολέμη και Δερβενίων, 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το ΙΚΤΕΟ Πήγασος διαθέτει πλέον ένα ακόμα υπερσύγχρονα ΚΤΕΟ, στη Μεταμόρφωση.
Θέλετε επαγγελματική δουλειά, έμπειρο προσωπικό και τις καλύτερες τιμές της αγοράς; Δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε, παρά να πατήσετε τώρα εδώ, και να κλείσετε το ραντεβού σας  
 
Τα ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ με σεβασμό στην ασφάλεια σας προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες ενός ΚΤΕΟ, από έμπειρο προσωπικό σε ευχάριστο περιβάλλον.
 
Επισκεφτείτε το kteopigasos.gr και ανακαλύψτε τις προσφορές .
Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες με πλήρη εγγύηση αποτελέσματος.
 
ΚΤΕΟ / Επιβατικά Αυτοκίνητα Ταξί και Φορτηγά έως 3.5t
ΚΤΕΟ / Μοτοσυκλέτες
Υπηρεσία Delivery για ΚΤΕΟ
Κάρτα Καυσαερίων
Έλεγχος Ταξιδιού
 
Αναλυτικά παρέχουνε τα ακόλουθα είδη ελέγχου για την διασφάλιση της μέγιστης τεχνικής ασφάλειας του αυτοκινήτου σας:
 
Τεχνικός έλεγχος (αρχικός και περιοδικός)
Επανέλεγχος
ΚΕΚ (κάρτα ελέγχου καυσαερίων)
Ειδικός και περιοδικός τεχνικός έλεγχος Εκπαιδευτικού οχήματος ΒΆ κατηγορίας
Ειδικός έλεγχος διασκευής LPG (Υγραέριο)
Ειδικός έλεγχος διασκευής CNG (Φυσικό αέριο)
Εκούσιος τεχνικός έλεγχος

IKTEO Πήγασος - Μεταμόρφωση
Ι. Πολέμη και Δερβενίων, 144 51
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-19:30, Σάββατο 07:30-15:00

Τηλ: 210 283896-1
 


 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

www.floropoulos.com

www.floropoulos.com

Λ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 23 & Λ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 25 , 16673   ΒΟΥΛΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Σωτήρη Φλωρόπουλο το 1997 στη Παραλιακή Λεωφόρο στη Βούλα – Διεύθυνση Λ. Καραμανλή 23 Βούλα-.

Έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς και σταθερά αναπτυσσόμενη.

Τι πετύχαμε

 
 • Ενισχύθηκαμε με την απόκτηση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στη Οδό Γούναρη 229 Γλυφάδα.
 • Ανοιχθήκαμε στην Γερμανική Αγορά με την ίδρυση και λειτουργία Επιχείρησης Εμπορίας Αυτοκινήτων στο Μόναχο.
 • Διευρύναμε τη γνώση και εμπειρία μας με την εκ των έσω γνώση και εμπειρία της ευρωπαϊκής αγοράς, της εξαγωγής και της εισαγωγής.
 • Επεκταθήκαμε με την απόκτηση και 2ου Καταστήματος στην οδό Λ. Καραμανλή 25 Βούλα.

Πώς δουλεύουμε

 
 • Λειτουργούμε με επαγγελματική ευθύνη, συνέπεια και εντιμότητα.
 • Εφαρμόζουμε αυστηρά κριτήρια ποιότητας στην επιλογή του stock μας.
 • Οι τιμές μας είναι value for money.
 • Σεβόμαστε τον πελάτη και επιδιώκουμε σχέση αμοιβαίου οφέλους μαζί του.
ΑΤΕ? ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ….. Αγοράζουμε το αυτοκίνητο σου στην καλύτερη τιμή της αγοράς!
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

NCC NORTH CARS

NCC NORTH CARS

Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 51 & ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 9, 14569   ΑΝΟΙΞΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

IFANTIS CARS 4U

IFANTIS CARS 4U

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 26 & ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, 15343   ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ  ΑΜΕΣΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΤΣΑΝΤΕΚΙΔΗ

ΑΦΟΙ ΤΣΑΝΤΕΚΙΔΗ

Θεσσαλονίκης 18, 56429   ΕΥΚΑΡΠΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΚΟΝΔΡΑ Η. ΑΦΟΙ

ΣΚΟΝΔΡΑ Η. ΑΦΟΙ

ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 122 , 26332   ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκίνητου από το 1970 ως προσωπική επιχείρηση από τον ΣΚΟΝΔΡΑ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών της .

Από το 1998 λειτουργεί  με την σημερινή της μορφή σε ομόρρυθμη εταιρεία.

Οι μέτοχοι της εταιρείας είναι ο ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Αντικείμενο της εταιρείας είναι αγορά και πώληση μεταχειρισμένων και καινούργιων αυτοκινήτων από την εγχώρια και  ευρωπαϊκή αγορά μέσω εισαγωγής και ασφαλιστικές εργασίες

Αυτή την στιγμή η εταιρεία έχει  κατάστημα  στην ποιο κεντρική  αγορά αυτοκίνητου  της Πάτρας, με ιδιόκτητες  εγκαταστάσεις 550 τ.μ.

Η δέσμευση της εταιρείας και των μετόχων της είναι να συνεχίσουμε με απόλυτη συνέπεια στην συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας καθώς και την εξέλιξη  της.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

NAZAR CARS

NAZAR CARS

ΚΟΣΜΙΟΥ 133 , 69100   ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΟΣΜΙΟΥ 133

Τηλέφωνο Website    Email

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-17:00 Σάββατο 9:00-15:00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΌ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΒΟΥΡΚΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΒΟΥΡΚΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΕΡΜΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗ, 50100   ΚΟΖΑΝΗ ΤΕΡΜΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

QUALITY GARAGE

QUALITY GARAGE

ΦΙΛΙΠΠΟΥ 11 & ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ , 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο Quality Garage θα βρείς ποιοτικά επιλεγμένα μεταχειρισμένα με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, ώστε να κάνεις τη πιο συμφέρουσα επιλογή!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΓΑΡΑΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΓΑΡΑΣ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΤΑΡΕ, 20131   ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην 𝗧𝗔𝗚𝗔𝗥𝗔𝗦 𝗔𝗨𝗧𝗢 πιστεύουμε στη δύναμη της εξέλιξης. Αφουγκραζόμαστε την εποχή και αφομοιώνουμε τις αλλαγές που θα μας κάνουν καλύτερους, προκειμένου να σας προσφέρουμε διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες. Εμπνευσμένη από την αυτοκινητοβιομηχανία, η νέα μας εταιρική ταυτότητα σηματοδοτεί μία νέα σελίδα, αντάξια της ποιότητας και της δυναμικής με την οποία μας έχετε συνδέσει. Στις αλλαγές που παρακολουθούμε διαρκώς στην οικονομία και την κοινωνία, εργαζόμαστε ώστε να είμαστε για εσάς…
Δείτε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Επισκέψεις 40.073

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 107, 17671   ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Γεώργιος Τζαβάρας LTD ιδρύθηκε το 1991 και βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών του αυτοκινήτου περισσότερο από 25 έτη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του συνεργείου του λιανικού εμπορίου αλλά και στον χώρο του χονδρικού εμπορίου με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Το 98% των προϊόντων γίνεται εισαγωγή από όλες τις χώρες παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων όπως π.χ. Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Αμερική, Ιαπωνία, Κίνα, Taiwan, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και άλλες. Ανάμεσα τους μπορεί να βρει κανείς: Λάμπες, Θέρμανση, Πολλαπλασιαστές, Αντλίες βενζίνης πετρελαίου, Μπουζί, Μίζες, Δυναμό, Ηλεκτρικά παράθυρα, Κόρνες, Υαλοκαθαριστήρες, Κεραίες, Σύστημα όπισθεν με κάμερα, Ρουλεμάν, Φλας, Ρελέ, Διακόπτες, Φανάρια, Γρανάζια.

Παράλληλα υπάρχει συνεργασία με όλους τους μεγάλους οίκους παραγωγής και διάθεσης ανταλλακτικών. Μερικά από τα εργοστάσια που συνεργάζεται είναι: Bosch, Magneti Marelli, Valeo, Hella, Hitachi, Era, Denso, Cargo, Monark, Facet, Fae, Fiamm, Wai, Transpo, Ge/Be, Zm, Dasteri, Frigair, Krios-Sidat, Denki, New Era, Ghibaubi Mario, Zen.

Από το 2003 η εταιρία Γεώργιος Τζαβάρας LTD δραστηριοποιείται στον χώρο του air condition αυτοκινήτων με τη μεγαλύτερη σειρά ανταλλακτικών πάνω στο a/c των αυτοκινήτων, φορτηγών και μηχανημάτων, όπως κομπρεσέρ, φίλτρα, πρεσοστάτες, ψυγεία, σωλήνες, ρακόρ και όλα τα απαραίτητα.

Στο κατάστημα Γεώργιος Τζαβάρας LTD μπορείς να βρεις την πληρέστερη γκάμα με μίζες και δυναμό στην ελληνική αγορά για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών μηχανημάτων, τρακτέρ.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων, την τοποθετεί στην κορυφή του χώρου, αφού παρέχει τεχνογνωσία, πλήρη σειρά ανταλλακτικών και λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Επισκέψεις 57.321

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΘΗΒΩΝ 46-48, 18543   ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΜΙΝΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Smart Κυριακούδης στον Πειραιά είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και επισκευές, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από το Smart.

Οι ιδιαίτερες ανάγκες συντήρησης του Smart απαιτούν και εξειδικευμένους μηχανικούς. Από το 2005, η εταιρεία Smart Κυριακούδης στον Πειραιά εξειδικεύεται στη συντήρηση και την επισκευή όλων των μοντέλων Smart.

Με σταθερά βήματα κέρδισε την εμπιστοσύνη με όπλο της την αμεσότητα, την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές. Στο υπερσύγχρονο συνεργείο της θα δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα, γρήγορα και έξυπνα. Και όλα αυτά πάντα στο πλαίσιο της κατανόησης και της ευελιξίας, έτσι ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στην συντήρηση του οχήματος σας.

Η Smart Κυριακούδης φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο νέος τιμοκατάλογος είναι εναρμονισμένος με τις ανάγκες του κάθε οδηγού,με πλήρες service στην τιμή των 130 ευρώ για το Smart σας.

Με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και απόδοση του αυτοκινήτου σας, το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο και η ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών είναι πιστοποιημένη με προδιαγραφές ISO.
 
Παράλληλα, η Smart Κυριακούδης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής , ενώ για τη δική σας διευκόλυνση συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και αποζημιώνεται κατευθείαν από την ασφαλιστική. Και σας παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητο εξυπηρέτησης!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO EXPERT ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ

AUTO EXPERT ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ

2Η ΠΑΡΟΔΟΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ & ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, 73100   ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Επισκέψεις 52.027

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

37 ΧΛΜ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, 19007   ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Για να είστε απόλυτα σίγουροι για την κατάσταση των ελαστικών σας και να νιώθετε πάντα ασφαλείς, εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες της εταιρείας Μπαϊρακτάρης στον Μαραθώνα.

Η εταιρεία Μπαϊρακτάρης στην περιοχή του Μαραθώνα, ασχολείται εδώ και αρκετές δεκαετίες με την εμπορία και την τοποθέτηση ελαστικών αυτοκινήτων.

Εμπορεύεται και τοποθετεί κορυφαίας ποιότητας επώνυμα ελαστικά για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά και τρακτέρ σε ασυναγώνιστες τιμές, ενώ δίνεται και η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις.  Επίσης, είναι επίσημος συνεργάτης των HANKOOKNEXENPIRELLI, MICHELIN, GITI και άλλων επωνύμων εταιρειών.   

Παράλληλα, διαθέτει πολυετή πείρα στις επισκευές ελαστικών έχοντας αποκτήσει πιστοποίηση Re ma tip top Academy και προσφέρει αξιόπιστες  υπηρεσίες με στόχο την απόλυτη και ασφαλή οδηγική εμπειρία.

Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα η εταιρεία Μπαϊρακτάρης κάνει όλα όσα υπόσχεται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, διαθέτει κινητό συνεργείο για κοντινές περιοχές!
 
Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες της εταιρείας Μπαϊρακτάρης για εγγυημένο αποτέλεσμα!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CARS NOW

Επισκέψεις 64.349

CARS NOW

ΕΡΜΟΥ 3, 14234   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η CarNow δεσμεύεται για την άψογη κατάσταση των αυτοκινήτων και το έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση αφενός να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλέψει ποια είναι η καλύτερη για εσάς επιλογή γύρω από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Μπορεί να αγοράσει άμεσα το δικό σας αυτοκίνητο μετρητοίς ή να το ανταλλάξει με ένα της αρεσκείας σας, πάντα με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

Η εταιρεία CarNow έχει την καλύτερη δυνατή πρόσβαση σε επιλεγμένα οχήματα, πάντα με πλήρες ιστορικό συντήρησης και κατόχων, έτσι ώστε  να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στους πελάτες της. Αυτή η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης αποτελεί τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια!  
Η πολυετής εμπειρία, οι γνώσεις και το άρτια εξοπλισμένο προσωπικό της CarNow, θα είναι δίπλα σας σε οποιαδήποτε επιλογή αυτοκινήτου εσείς κάνετε!

Η εταιρεία CarNow θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και σας εγγυάται την σίγουρη τοποθέτηση των χρημάτων σας, μέσω του ποιοτικού στόλου μεταχειρισμένων που διαθέτει. Επίσης, για όποιο αυτοκίνητο επιλέξετε, η CarNow  σας δίνει την δυνατότητα  να υποδείξετε εσείς το συνεργείο  για τον τεχνικό του έλεγχο, πριν προβείτε στην αγορά του αυτοκινήτου των ονείρων σας!!!

Η CarNow παρέχει πλήρεις υπηρεσίες:

 • Πωλήσεις
 • Αγορές
 • Ανταλλαγές
 • Εισαγωγές
 • Διεκπεραιώσεις
 • ΚΤΕΟ
 • Βιολογικό καθαρισμό
 • Τεχνικές υπηρεσίες

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

bmwmichalopoulos

bmwmichalopoulos

ΛΙΟΣΙΩΝ 188, 10445   Αθήνα

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια στην εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ο στόχος μας είναι πωλήσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες του κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται με την επιλογή του.

Τα αυτοκίνητα μας μπορούν αν το επιθυμούν οι πελάτες μας να δεχθούν έλεγχο ακόμη και από επίσημες αντιπροσωπείες. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε οικονομικές λύσεις , που θα προσθέσουν αξία στις επιλογές σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πωλήσεις αυτοκινήτων Ανταλλαγές Εισαγωγές.

Βενζινοκίνητα – Diesel – Υγραεριοκίνητα.

Αγορές αυτοκινήτων από ιδιώτες

Διεκπεραιώσεις αυτοκινητιστικών υποθέσεων.

Powered by dir.gr
 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αναλαμβάνουμε την εισαγωγή του αυτοκινήτου σας από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες της Ευρώπης!
 • Διεκπεραιώνουμε όλες τις διαδικασίες εκτελωνισμού
 • Φροντίζουμε για την έκδοση των πινακίδων κυκλοφορίας
 • Αποσύρουμε το παλιό σας αυτοκίνητο

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Λ. ΑΘΗΝΩΝ 238-240, 12461   ΧΑΪΔΑΡΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα 9:00π.μ.–6:30μ.μ.
Τρίτη 9:00π.μ.–6:30μ.μ.
Τετάρτη 9:00π.μ.–6:30μ.μ.
Πέμπτη 9:00π.μ.–6:30μ.μ.
Παρασκευή 9:00π.μ.–6:30μ.μ.
Σάββατο 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

SEVAL ΑΦΟΙ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΟΕ

Επισκέψεις 358.185

SEVAL ΑΦΟΙ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΟΕ

Λιοσίων 260, 10445   ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν έχετε Γαλλικό αυτοκίνητο και ψάχνετε για ανταλλακτικά, η εταιρεία Seval μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, θα σας βρει αυθημερόν αυτό που χρειάζεστε.

Η Εταιρεία Seval βρίσκεται στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών από το 1974 και διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων για Γαλλικά αυτοκίνητα. Εισάγει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά άριστης ποιότητας από τη Γαλλία, τα οποία είναι σαν καινούρια διότι βγαίνουν από αυτοκίνητα τα οποία έχουν διανύσει λίγα χιλιόμετρα.
 
Με περισσότερους από 60.000 κωδικούς διαθέσιμους, είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη για οποιοδήποτε μοντέλο των εταιρειών CITROEN - PEUGEOT - RENAULT  & DACIA. 

Είναι καταξιωμένη στον χώρο της δημιουργώντας σημαντικό όνομα στην αγορά, δίνοντας  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Seval διαθέτει καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και aftermarket :

 • Φίλτρα
 • Τακάκια
 • Δισκόπλακες
 • Σετ αμπραγιάζ
 • Ιμάντες
 • Ρουλεμάν
 • Αμορτισέρ
 • Ελατήρια
 • Ψαλίδια
 • Τρόμπες βενζίνης
 • Είδη φανοποιείας
 • Γρύλους παραθύρων
Υπάρχει δυνατότητα άμεσης παράδοσης στο χώρο σας ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, καθώς και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με όποιο τρόπο επιθυμεί ο πελάτης (ή με μεταφορική εταιρεία, ή με ΚΤΕΛ, ή και με courier), ώστε να επιλέξετε τα καταλληλότερα ανταλλακτικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
 
Επίσης η Seval διαθέτει εξειδικευμένο service, με άρτια & άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και με γνήσια διαγνωστικά  μηχανήματα για να έχετε ολοκληρωμένη φροντίδα για το Γαλλικό αυτοκίνητο σας.

Ανταλλακτικά SEVAL
Αγίου Δημητρίου Όπλων 15 (πλησίον ΚΤΕΛ Λιοσίων)
Τ.Κ. 10445 Αθήνα
Τηλ.: 210 8318418 & 2108322249

SERVICE  LIOSION
Λιοσίων 260, (πλησίον ΚΤΕΛ Λιοσίων)
Τ.Κ. 10445 Αθήνα
Τηλ.: 210 8547660

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Wash34

Επισκέψεις 1.612

Wash34

Πλαταιών 34, 18454   Νίκαια

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Δώστε στο αυτοκίνητο σας την καθαριότητα, την λάμψη και την περιποίηση που του αξίζει στο υπερσύγχρονο πλυντήριο Wash34 .

Το πλυντήριο αυτοκινήτων Wash34 είναι ένα πρότυπο και υπερσύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων παρέχοντας υπηρεσίες καθαρισμού, βιολογικού καθαρισμού εσωτερικού, γυαλίσμα-κέρωμα, ξεθάμπωμα φαναριών και ακόμα περισσότερα γύρω από την φροντίδα του αυτοκινήτου.

Στο Wash34 o στόχος είναι το άρτιο αποτέλεσμα, η άμεση εξυπηρέτηση και η προσωπική επαφή με τον πελάτη. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η τεράστια λίστα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες  θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Wash34 είναι:

 • Πλύσιμο αυτοκίνητων και μοτοσυκλετών
 • Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού
 • Περιποίηση πλαστικών ταμπλό και ταπετσαριών σαλονιού
 • Καθαρισμός κινητήρα
 • Γυάλισμα
 • Κέρωμα
 • Αδιαβροχοποίηση
 • Αφαίρεση γρατζουνιών ρύπων και σημαδιών
 • Κεραμικές επιστρώσεις
 • Ξεθάμπωμα φαναριών
 • Προϊόντα περιποίησης οχημάτων
Πατήστε εδώ, περιηγηθείτε στο site της εταιρίας και δείτε τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών και προϊόντων. Απολαύστε πλύσιμο μέσα – έξω από 10 ευρώ, εξωτερικό από 5 ευρώ και πλύσιμο κινητήρα από 10 ευρώ!

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TSAKALIS Japan Parts

Επισκέψεις 20.598

TSAKALIS Japan Parts

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 40 , 13231   ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση TSAKALIS Japan Parts διαθέτει πλήρη γκάμα ιαπωνικών μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση της TSAKALIS Japan Parts, μπορείς να βρεις πληθώρα ποιοτικών ανταλλακτικών ανεξάρτητα από την σπανιότητά τους.

Το κατάστημα TSAKALIS Japan Parts με έδρα στην Πετρούπολη, είναι ένα από τα κορυφαία καταστήματα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ιαπωνικών αυτοκινήτων.

Έχοντας απόλυτη εξειδίκευση στον χώρο των ανταλλακτικών γύρω από τα Ιαπωνικά μοντέλα,  διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και είναι σε θέση να σας βρει ότι και αν ψάχνετε, πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας. Έτσι  μπορείτε να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση και ασφαλές στο δρόμο.

Μη διστάσετε να ζητήσετε μια προσφορά για το ανταλλακτικό που επιθυμείτε, καθώς το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή και στοχεύει στην άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση σας. 

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOCOVER

Επισκέψεις 61.800

AUTOCOVER

Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα 6, 54640   Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Autocover κατασκευάζει καλύμματα με εφαρμογή ταπετσαρίας, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα κάθε αυτοκινήτου ξεχωριστά. Η εμπειρία των 44 ετών, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων, υψηλής ποιότητας υλικών, υπόσχεται ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Ξεκινώντας το 1978 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έως και σήμερα, η Autocover ανανεώνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας προσφέροντας custom λύσεις. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, εγγυόνται ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα.

Στην επιχείρηση Autocover μπορείτε να διαμορφώσετε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας όπως εσείς θέλετε. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι σε θέση να φέρουν στη ζωή, ότι έχετε φανταστεί. 

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:

 • Κατασκευές autocover
 • Πλήρης αντικατάσταση ουρανού
 • Ειδικές παραγγελίες
 • MotoCover-Σέλες
 • Custom πατάκια 
Η Autocover από το 1978 πρωταγωνιστεί στην κατασκευή καλυμμάτων  καθώς δεν υπάρχει πρόκληση που να μην μπορεί να έρθει εις πέρας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για ένα εγγυημένο και άριστο αποτέλεσμα που πάνω από όλα, θα διαρκέσει στον χρόνο.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Taxi Art

Επισκέψεις 5.081

Taxi Art

Αλαμάνας 1, 18233   Ρέντη

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην εταιρεία Taxi Art θα βρεις τα πάντα γύρω από τον κόσμο των ταξί. Η πολυετής εμπειρία τους θα σε συνοδεύσει από την αγορά και την πώληση μέχρι και την ασφάλιση του επαγγελματικού σου οχήματος.
Η εταιρεία Taxi Art ασχολείται με όλες τις πιθανές δραστηριότητες, συναλλαγές και εξυπηρετήσεις  που αφορούν  τα ταξί.  Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν τα πάντα, από την αγορά του… μέχρι την ασφάλειά του και τα συμβολαιογραφικά του!

Στις συναλλαγές με τους πελάτες της, η Taxi Art παρέχει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες. Η πολυετή της πείρα είναι η απόδειξη για την ασφάλειά σας σε κάθε συναλλαγή, αγορά, πώληση, ενοικίαση, ανταλλαγή, κ.ά, καθώς είναι άψογοι επαγγελματίες στον κλάδο των ταξί.

Επίσης, μπορείτε  να έχετε πλήρη ενημέρωση από την Taxi Art για οτιδήποτε αφορά την αγοραπωλησία των ταξί, ενώ παράλληλα η εταιρεία εμπορεύεται  ανταλλακτικά και αξεσουάρ για κάθε μάρκα και μοντέλο της αγοράς.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 5, 17671   ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο αυτοκινήτων ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ με εξειδίκευση στα Ιταλικά αυτοκίνητα Alfa Romeo, Fiat, Lancia και Abarth προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πολύ χαμηλές τιμές.
 

Η Ιταλική σχολή κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα τα οποία χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα από έμπειρους επαγγελματίες. Το εξειδικευμένο συνεργείο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Car Service, με την τεράστια πείρα του γύρω από τα Ιταλικά μοντέλα, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας.
 
Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Car Service, ιδρύθηκε το 1972 από τον πατέρα Μιχάλη Αγγελάκη και από το 2006 πέρασε στα χέρια του τωρινού ιδιοκτήτη και γιου του, τον κο Ιωάννη Αγγελάκη, ο οποίος το έκανε πασίγνωστο στην αγορά και σήμερα είναι από τα πιο φημισμένα συνεργεία για:

 • Alfa Romeo
 • Fiat
 • Lancia
 • Abarth
Το συνεργείο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Car Service, σε ένα πλήρως οργανωμένο χώρο στην Καλλιθέα, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και αξιόπιστα ανταλλακτικά, ειδικεύεται στη συντήρηση όλων των μοντέλων Alfa RomeoFiatLancia και Abarth με γνώμονα την αξιόπιστη, υπεύθυνη και σοβαρή εξυπηρέτηση του πελάτη.
 
Στο συνεργείο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Car Service έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε εργασία αφορά την επισκευή το service, την βελτίωση και τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας σε ασυναγώνιστες τιμές.

 Αν έχετε Ιταλικό αυτοκίνητο, εμπιστευτείτε τους ειδικούς της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Car Service

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service
 • Διάγνωση βλαβών
 • Αναβάθμιση εγκεφάλων
 • Επισκευές κινητήρα
 • Τεχνικός έλεγχος
 • Ανταλλακτικά
 • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
 • Ανακατασκευές - Βελτιώσεις 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ALEX-AUTO

ALEX-AUTO

Μπακογιάννη Παύλου 2 , 35100   ΛΑΜΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTOMOTIVO ΓΕΡΑΚΑΣ

AUTOMOTIVO ΓΕΡΑΚΑΣ

Καστοριάς 15, 15344   ΓΕΡΑΚΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επίσημος Διανομέας Renault-Dacia

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

auto Ν Τ Α Ν Ο Σ

auto Ν Τ Α Ν Ο Σ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 131, 12132   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ 22, 15234   ΧΑΛΑΝΔΡΙ Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

OpenCars

OpenCars

ΤΑΓΙΑΠΙΕΡΑ 6-8, 11525   ΑΘΗΝΑ ΤΑΓΙΑΠΙΕΡΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγγύηση & δικαίωμα επιστροφής Δόσεις με / χωρίς τράπεζα   Δεκτές οι ανταλλαγές   Δώρο τα έξοδα μεταβίβασης  Παράδοση στο χώρο σας

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO THESSALIA

AUTO THESSALIA

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ 14, 41334   ΛΑΡΙΣΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

VASOS SERVICE

VASOS SERVICE

ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 97, 12136   ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ VAG GROUP

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν είστε κάτοχος αυτοκινήτου του Vag Group και ψάχνετε μια άριστα καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην εταιρεία VasoService.

H εταιρεία VasoService δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων, εξειδικεύεται σε όλα τα μοντέλα AudiVW, Skoda και Seat καλύπτοντας όλες τις μάρκες και σχεδόν όλες τις υπηρεσίες γύρω από μηχανικά και ηλεκτρολογικά προβλήματα, ενώ μπορεί να αναλάβει και αυτοκίνητα άλλως εταιρειών.

Το συνεργείο VasoService προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, γρήγορη διεκπεραίωση με εγγυημένα και υπεύθυνα αποτελέσματα σε απόλυτα λογικές και προσιτές τιμές.

Η μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους ανταλλακτικών εξασφαλίζουν εγγυημένες λύσεις. Μετά από ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο, θα σας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για το κόστος ανταλλακτικών και εργασίας, στοχεύοντας στην απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση στις καινούργιες τεχνολογίες για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, δίνουν λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Εσείς απολαμβάνετε προσιτές τιμές, εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα και την αξιοπιστία.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Service: Mini, Γενικό
 • Διαγνωστικός έλεγχος
 • Ηλεκτρονική διάγνωση
 • Επισκευή Κινητήρα
 • Σύστημα πέδησης και υγρά φρένων
 • Σύστημα αναρτήσεων
 • Έλεγχος και συντήρηση Air Condition
 • Βελτιώσεις αυτοκινήτων
 • Ανταλλακτικά γνήσια και after market

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΤΖΙΩΤΑΚΗΣ CARS

ΤΖΙΩΤΑΚΗΣ CARS

ΓΡΑΒΙΑΣ 50, 13231   ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ *** ΔΕΥΤΕΡΑ: 10:00-14:00 ΤΡΙΤΗ: 10:00-14:00 & 17:30-20:00 ΤΕΤΑΡΤΗ: 10:00-14:00 ΠΕΜΠΤΗ: 10:00-14:00 & 17:30-20:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00-14:00 & 17:30-20:00 ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00-14:00 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

PANTAZIS CARS

PANTAZIS CARS

41o ΧΛΜ. Π.Ε.Ο.Α.Κ ΜΕΓΑΡΑ , 19100   ΜΕΓΑΡΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

FORD ΑΦΟΙ ΛΙΑΠΗ Α.Ε ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ

FORD ΑΦΟΙ ΛΙΑΠΗ Α.Ε ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ

ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 82[ΠΕΡΙΦ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ] , 11476   ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΦ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Cars4all

Cars4all

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 68 , 18454   ΝΙΚΑΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

TINOS MOUSTAKAS

TINOS MOUSTAKAS

ΑΧΑΡΝΩΝ 458, 11143   ΑΘΗΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Β Ρ Α Χ Ν Ο Σ---T O P T R U C K S

Β Ρ Α Χ Ν Ο Σ---T O P T R U C K S

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ KAMAΡΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , 20400   ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MITSUBISHI TΡΟΚΑΣ

MITSUBISHI TΡΟΚΑΣ

2ο ΧΛΜ. ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ-ΛΑΜΙΑΣ, 32100   ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

41ο ΧΛΜ ΠΕΟΑΚ, 19100   ΜΕΓΑΡΑ 41ο ΧΛΜ ΠΕΟΑΚ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ Ο.Ε.

ΑΦΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ Ο.Ε.

1ο ΧΛΜ ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ, 62100   ΣΕΡΡΕΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CAR BILLON

CAR BILLON

Λ.ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 113, 13671   ΑΧΑΡΝΑΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΕ

ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΕ

8ο ΧΛΜ ΣΕΡΡΩΝ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, 66100   ΣΕΡΡΕΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.ΦΩΤΙΟΣ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.ΦΩΤΙΟΣ

ΛΙΟΣΙΩΝ 251-253, 10445   ΑΘΗΝΑ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΗΣ AUTO MOTO

ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΗΣ AUTO MOTO

ΛΕΩΦ.ΚΑΡΕΑ 20, 16233   ΒΥΡΩΝΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

COLORMANIA-ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΕΥΤΥΧΙΑ

Επισκέψεις 4.415

COLORMANIA-ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΕΥΤΥΧΙΑ

Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 244, 13674   ΑΧΑΡΝΑΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στην Colormania θα συναντήσεις ένα κόσμο γεμάτο χρώματα για οποιαδήποτε επιφάνεια βαψίματος, καθώς και διάφορα προϊόντα περιποίησης για να κρατήσεις το αυτοκίνητο σου για πάντα καινούργιο.

Μετά από μια πολύχρονη πορεία στο χώρο των χρωμάτων και στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, η Colormania σας  προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που αφορούν την περιποίηση, την συντήρηση και την επιδιόρθωση του χρώματος καθώς και μια πλειάδα προϊόντων που αφορούν στην γενικότερη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

Με την βοήθεια του φασματογράφου και του εξειδικευμένου προσωπικού, η Colormania ταιριάζει οποιαδήποτε απόχρωση καθώς και σε οποιαδήποτε συσκευασία (spray, μπουκαλάκι με πινέλο κλπ). Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και την δυνατότητα να βαφτεί κάθε είδους επιφάνεια (μέταλλο, ξύλο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, pvc, plexiglass, γυαλί, πλαστικό, πορσελάνη, τσιμέντο και άλλες πολλές).

Η Colormania συνεργάζεται με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες χρωμάτων και ειδών περιποίησης αυτοκινήτων παγκοσμίως όπως: 

Μπορείτε να στείλετε στην Colormania  τον κωδικό του χρώματος σας και θα σας στείλουν το χρώμα για να κάνετε διορθωτικές πινελιές. Επίσης, με το στυλό βαφής  καλύπτετε απόλυτα τις γρατζουνιές και τα μικροχτυπήματα
Στην Colormania θα βρείτε:
Χρώματα
Εργαλεία
Προϊόντα γυαλίσματος
Σύστημα μασκαρίσματος
Ταινίες
Προϊόντα στεγανοποίησης-μόνωσης
Προϊόντα για επισκευή πλαστικών
Προϊόντα για τοπική επισκευή 
Προϊόντα για επισκευή φαναριών

Η Colormania προσφέρει άριστης  ποιότητας προϊόντα, στις καλύτερες δυνατές τιμές και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

patsouliscars

patsouliscars

Λ.ΦΥΛΗΣ-ΧΑΣΙΑΣ 87, 13122   ΙΛΙΟΝ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Top Cars Sipsas

Top Cars Sipsas

Σπερχογεία Καλαμάτας έναντι πρακτικερ , 24100   ΚΑΛΑΜΑΤΑ Σπερχογεία

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΣΚΟΝΔΡΑΣ AUTO CENTER

ΣΚΟΝΔΡΑΣ AUTO CENTER

ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 122-124 , 26332   ΠΑΤΡΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO TAGARAS

AUTO TAGARAS

ΠΑΤΡΩΝ 113 , 20131   ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΤΑΡΕ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

MOTOREN ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ

MOTOREN ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 19 & ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1, 14123   ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

auto-blanis kai eurojaran

auto-blanis kai eurojaran

5o ΧΙΛ.Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, 35100   ΛΑΜΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Mr. KTEO Ρέντης

Mr. KTEO Ρέντης

Μπιχάκη 30 , 18233   Αγιος Ιωάννης Ρέντης

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα στα Mr.KTEO.

   
 
 
Επωφελήσου από τις καινοτόμες υπηρεσίες των Mr. KTEO και πραγματοποίησε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου εύκολα και γρήγορα.  

On line ραντεβού
Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει.  

Pick up delivery
Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές.
Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ.  


Υπενθύμιση ελέγχου

Η υπηρεσία αυτόματης υπενθύμισης ελέγχου των Mr. KTEO σε απαλλάσσει από το άγχος του να ξεχάσεις την ημερομηνία ελέγχου και να βρεθείς αντιμέτωπος με πρόστιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα και όταν έρθει η ώρα του ελέγχου θα ειδοποιηθείς έγκαιρα με email, SMS ή τηλεφωνικά.
www.mrkteo.gr
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ.

Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO GALLERY ΓΕΩΡΓΟΥΣΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

AUTO GALLERY ΓΕΩΡΓΟΥΣΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Λ.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 36, 73100   ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Car Order

Car Order

Λεωφόρος Συγγρού 249 , 17122   ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΖΩΧΙΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΖΩΧΙΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ 6, 55132   ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

AUTO GOUGOULIAS

AUTO GOUGOULIAS

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, 41336   ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΗΣ AUTO MOTO

ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΗΣ AUTO MOTO

ΛΕΩΦ.ΚΑΡΕΑ 20, 16233   ΒΥΡΩΝΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

REAL AUTO

REAL AUTO

ΑΝΔΡ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 93, 51200   ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Mr. KTEO Χαϊδαρίου

Mr. KTEO Χαϊδαρίου

Λ. Αθηνών 282, 12462   ΧΑΙΔΑΡΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα στα Mr.KTEO.

   
 
 
Επωφελήσου από τις καινοτόμες υπηρεσίες των Mr. KTEO και πραγματοποίησε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου εύκολα και γρήγορα.  

On line ραντεβού
Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει.  

Pick up delivery
Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές.
Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ.  


Υπενθύμιση ελέγχου

Η υπηρεσία αυτόματης υπενθύμισης ελέγχου των Mr. KTEO σε απαλλάσσει από το άγχος του να ξεχάσεις την ημερομηνία ελέγχου και να βρεθείς αντιμέτωπος με πρόστιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα και όταν έρθει η ώρα του ελέγχου θα ειδοποιηθείς έγκαιρα με email, SMS ή τηλεφωνικά.
www.mrkteo.gr
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ.

Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Mr. KTEO Αγίων Αναργύρων

Mr. KTEO Αγίων Αναργύρων

Λ. Δημοκρατίας 322, 13671   ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα στα Mr.KTEO.

   
 
 
Επωφελήσου από τις καινοτόμες υπηρεσίες των Mr. KTEO και πραγματοποίησε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου εύκολα και γρήγορα.  

On line ραντεβού
Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει.  

Pick up delivery
Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές.
Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ.  


Υπενθύμιση ελέγχου

Η υπηρεσία αυτόματης υπενθύμισης ελέγχου των Mr. KTEO σε απαλλάσσει από το άγχος του να ξεχάσεις την ημερομηνία ελέγχου και να βρεθείς αντιμέτωπος με πρόστιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα και όταν έρθει η ώρα του ελέγχου θα ειδοποιηθείς έγκαιρα με email, SMS ή τηλεφωνικά.
www.mrkteo.gr
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ.

Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Mr. KTEO Ασπρόπυργος

Mr. KTEO Ασπρόπυργος

18ο ΧΛΜ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, 19300   ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα στα Mr.KTEO.

   
 
 
Επωφελήσου από τις καινοτόμες υπηρεσίες των Mr. KTEO και πραγματοποίησε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου εύκολα και γρήγορα.  

On line ραντεβού
Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει.  

Pick up delivery
Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές.
Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ.  


Υπενθύμιση ελέγχου

Η υπηρεσία αυτόματης υπενθύμισης ελέγχου των Mr. KTEO σε απαλλάσσει από το άγχος του να ξεχάσεις την ημερομηνία ελέγχου και να βρεθείς αντιμέτωπος με πρόστιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα και όταν έρθει η ώρα του ελέγχου θα ειδοποιηθείς έγκαιρα με email, SMS ή τηλεφωνικά.
www.mrkteo.gr

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ.

Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

CENTER CAR

CENTER CAR

22ο ΧΛΜ Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ - ΚΟΡΩΠΙ, 19400   ΚΟΡΩΠΙ

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

Mr. KTEO Μοσχάτο

Mr. KTEO Μοσχάτο

Πειραιώς 29 & Μοσχονησίων 1, 18346   ΜΟΣΧΑΤΟ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα στα Mr.KTEO.

   
 
 
Επωφελήσου από τις καινοτόμες υπηρεσίες των Mr. KTEO και πραγματοποίησε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου εύκολα και γρήγορα.  

On line ραντεβού
Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει.  

Pick up delivery
Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές.
Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ.  


Υπενθύμιση ελέγχου

Η υπηρεσία αυτόματης υπενθύμισης ελέγχου των Mr. KTEO σε απαλλάσσει από το άγχος του να ξεχάσεις την ημερομηνία ελέγχου και να βρεθείς αντιμέτωπος με πρόστιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα και όταν έρθει η ώρα του ελέγχου θα ειδοποιηθείς έγκαιρα με email, SMS ή τηλεφωνικά.
www.mrkteo.gr

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ.

Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες

ΜΙΜΟΥΛΗΣ CARS

ΜΙΜΟΥΛΗΣ CARS

Φαρσάλων Τέρμα, 41335   ΛΑΡΙΣΑ Φαρσάλων Τέρμα

Τηλέφωνο Website    Email

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες


ΔΕΙΤΕ (1) ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ