Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ Συγκριτικό Οίκων Βελτίωσης

Η γερμανική elite των βελτιωτών προσκλήθηκε στην πίστα δοκιμών του Papenburg: AC Schnitzer, Brabus, MTM, 9ff και όλοι οι βελτιωτικοί οίκοι των premium, παλεύουν για τον τίτλο του ταχύτερου έπειτα από την εκκίνηση και 3.000 μέτρα με το γκάζι στο πάτωμα…

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Toyota RAV4: από το 1994 στο 2020!

Νοσταλγία vs Εξέλιξη.. Η Autobild σε συνεργασία με την Toyota επέλεξαν δύο αναγνώστες για να συγκρίνουν το RAV4 1ης γενιάς με το ολοκαίνουριο που πωλείται στις μέρες μας.

ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ Test Αξιοπιστίας 100.000 χλμ: Hyundai Tucson

Υποβάλαμε το Hyundai Tucson σε μια σκληρή δοκιμασία 100.000 χλμ, με το πρόσημο στο τέλος της μέρας, μόνο ως θετικό να μπορεί να χαρακτηριστεί με ελάχιστες εξαιρέσεις.. ¶λλες αναμενόμενες, άλλες όχι και τόσο..

100.000 ΧΛΜ TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: Audi A4 Avant 2.0 TFSI

Το Audi A4 Avant 2.0 TFSI μπαίνει στο "TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ" των 100.000χλμ, και αγωνίζεται να δείξει την αξία του και την αντοχή του. Ποια η καταστασή του και ποιες οι εμπειρίες μας, από ένα μοντέλο που στοχεύει ψηλά?

RAV4 VS Outlander VS UX VS CR-V Ποιο Hybrid SUV να αγοράσω?

Τι καταφέρνουν τα υβριδικά συστήματα στα μεσαία SUV? Τα τέσσερα υβριδικά και τετρακίνητα SUV του συγκριτικού μας, επιθυμούν να δείξουν ότι καύσιμο γλυτώνεις και χωρίς να καταφύγεις στο diesel.

20 ΕΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΟ Πως ήταν τα Hybrid αυτοκίνητα του 1999?

Το υβριδικό Honda Insight παρουσιάστηκε το 1999 και χάρη στο αλουμινένιο αμάξωμα και την κορυφαία αεροδυναμική που διέθετε, ήταν αρκετά καινοτόμο για την εποχή του. Η Bärbel Langmann από το Kiel, πιστεύει ότι είναι ακόμα και σήμερα.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ? Test Αξιοπιστίας: Mazda 6

Το 2002 παρουσίασε η Ιαπωνική φίρμα τον διάδοχο του 626, το 6. Ένα μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας που διέθετε δυναμική σχεδίαση που τραβούσε τα βλέμματα και είχε ενδιαφέρουσα οδηγική συμπεριφορά. Μπορούσε εύκολα να τοποθετηθεί απέναντι απο την μεσαία Alfa Romeo μιας και απευθυνόταν στο ίδιο κοινό.

Το πρώτο «εξημερωμένο» κτήνος

Το πρώτο «εξημερωμένο» κτήνος.Το Grand Cherokee ήταν το πρώτο «πολιτισμένο» αυτοκίνητο της Jeep με all around χαρακτήρα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και έκανε τα SUV μια εναλλακτική επιλογή για αγορά οικογενειακού.

Το πρώτο «εξημερωμένο» κτήνος


σε συνεργασία με AUTO BILD »

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Skoda Karoq. Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Οδηγούμε πρώτοι τον αντικαταστάτη του Yeti - Ο διάδοχος του Yeti λέγεται Skoda Karoq και είναι ένα κανονικό SUV.