2.500.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Γιατί ήταν μπροστά από την εποχή του το Citroen AX?

Το 1986 παρουσίασε η Citroen τον αντικαταστάτη του θρυλικού Citroen Visa και μέσα σε 12 χρόνια κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2.500.000 οχήματα. Με ποια χαρακτηριστικά του όμως, κατάφερε να είναι μπροστά από την εποχή του? Τι αίσθηση μας άφησε η κυκλοφορία του?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ Ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή στα καύσιμα?

Ποιές είναι οι πιο οικονομικές επιλογές στους κινητήρες νέας τεχνολογίας? Στη μεγάλη σύγκριση των κινητήρων βάζουμε κάτω και ξεκαθαρίζουμε τι μπορούν να κάνουν τα diesel, τα βενζινοκίνητα, τα υβριδικά και τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Συγκρίνουμε δυάδες και τριάδες από 7 ξεχωριστά αυτοκίνητα με διαφορετικά καύσιμα και ποιο είναι η ιδανική επιλογή.

ΤΙ ΒΛΑΒΕΣ ΕΒΓΑΛΕ? Test Αξιοπιστίας: Hyundai i10 1.2 Style

Το Hyundai i10 1.2 Style κατανάλωσε πολύ από το χρόνο μας. Έπειτα από τρία χρόνια και 100.000 χιλιόμετρα βγάζουμε τον... ισολογισμό του.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ 782 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ Ποιο καύσιμο είναι πιο οικονομικό για την τσέπη μας σήμερα?

Τελικά ποιο καύσιμο είναι πιο οικονομικό για την τσέπη μας σήμερα? Diesel ή Φυσικό αέριο? Hybrid ή Βενζίνη? Ηλεκτρικό ή Υδρογόνο? Και τι γίνετε με τις επιδόσεις? Εμείς δοκιμάζουμε εκπροσώπους από κάθε τύπο κινητήριας δύναμης σε μια μοναδική κόντρα εφ όλης της ύλης!

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η Μάχη του Υδρογόνου: GLC F-Cell vs Nexo

Είναι το υδρογόνο το μέλλον? Οι μπαταρίες μήπως ανήκουν στο χτες; Σήμερα, η Mercedes και η Hyundai εφοδιάζουν τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα με κυψέλη καυσίμου. Εμείς δύο SUV με το νέο αυτο καύσιμο και αναφέρουμε.

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η E220 d ESTATE? Test 100.000 χλμ: Mercedes E 220 d Estate

Μακριά, γρήγορα, καλά - Ταξιδεύεις γρήγορα, φτάνεις στον προορισμό σου χαλαρά και καταναλώνεις λίγα καύσιμα: Η station wagon εκδοχή της Mercedes E 220 d ενθουσιάζει στο test διαρκείας.

ΔΟΚΙΜΗ 14 ΕΤΩΝ TEST ΑΝΤΟΧΗΣ: AUDI A2

Για πολλά χρόνια, το Audi A2 ήταν μια καλή επιλογή για τους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Πώς όμως μπορεί το πλαίσιο αλουμινίου να νικήσει τον εαυτό του, καθώς πλησιάζει στην τρίτη ηλικία? Αξίζει η αγορά του σήμερα?

ΔΟΚΙΜΗ 14 ΕΤΩΝ

TEST ΑΝΤΟΧΗΣ: AUDI A2


σε συνεργασία με AUTO BILD »

Ε-Class AMG 612 ίππων καταδιώκει Audi R8!

Ένα περιπολικό που υπάρχει μόνο στα όνειρα των αστυνόμων κάνει περιπολία και καταδιώκει Supercars. Όλα αυτά όχι σε κάποιο video game αλλά στην πίστα Contidrom κοντά στο Αννόβερο!

Ε-Class AMG 612 ίππων καταδιώκει Audi R8!


σε συνεργασία με AUTO BILD »