Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Alfa Romeo 145: To «επικό» hachback της Ιταλίας

Το compact 145 αγωνίστηκε για την διαφορετικότητα της Alfa Romeo και οι Βoxer κινητήρες θυμίζουν σήμερα μια άλλη εποχή που έχει περάσει ανεπίστρεπτη... Ας δούμε γιατί λατρεύτηκε το φαντασμαγορικό hatchback της Ιταλικής βιομηχανίας..

ΔΟΚΙΜΗ ΑΝΤΟΧΗΣ TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: 100.000 χλμ. με Fiat 500X

Το 500X εξάλειψε όλες τις προκαταλήψεις του παρελθόντος, καθώς βγήκε «ατσαλάκωτο» από τη δοκιμασία διαρκείας των 100.0000 χλμ., αποδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

ΤΙ ΒΛΑΒΕΣ ΕΒΓΑΛΕ? Review Μεταχειρισμένου: Mazda RX-8

To Mazda RX-8 ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο παραγωγής με κινητήρα Wankel. Πολλά έχουν ακουστεί για την αξιοπιστία τους.. Ποια είναι η απόδοση τους στο Test Αντοχής?

TEST THE BEST Το απόλυτο συγκριτικό με 24 top μοντέλα

Για μια ακόμα χρονιά, είμαστε προσκεκλημένοι στη μεγάλη ετήσια εκδήλωση δοκιμής, σε συνθήκες σιρκουί, των καλύτερων αυτοκινήτων στον κόσμο. Η πίστα δοκιμών της Bridgestone, ανοίγει τον ορίζοντα των ονείρων μας. Εσύ ποιο θα επέλεγες να προσθέσεις στο γκαράζ σου από αυτά τα 23 διαμάντια?

ΔΟΚΙΜΗ ΑΝΤΟΧΗΣ TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: Audi A3

Το Α3 μας συστήθηκε ως ένα πιο πολυτελές και upper class Golf, έχοντας ρίξει πολύ δουλεία για να φτιάξουν, όχι απλά ένα premium αυτοκίνητο, αλλά το καλύτερο μικρομεσαίο. Ποια όμως η κατάσταση του μετά από 7 χρόνια χρήσης?

ΔΟΚΙΜΗ ΑΝΤΟΧΗΣ

TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: Audi A3


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ 782 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ Ποιο καύσιμο είναι πιο οικονομικό για την τσέπη μας σήμερα?

Τελικά ποιο καύσιμο είναι πιο οικονομικό για την τσέπη μας σήμερα? Diesel ή Φυσικό αέριο? Hybrid ή Βενζίνη? Ηλεκτρικό ή Υδρογόνο? Και τι γίνετε με τις επιδόσεις? Εμείς δοκιμάζουμε εκπροσώπους από κάθε τύπο κινητήριας δύναμης σε μια μοναδική κόντρα εφ όλης της ύλης!

ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ? Test Αξιοπιστίας: Mazda 6

Το 2002 παρουσίασε η Ιαπωνική φίρμα τον διάδοχο του 626, το 6. Ένα μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας που διέθετε δυναμική σχεδίαση που τραβούσε τα βλέμματα και είχε ενδιαφέρουσα οδηγική συμπεριφορά. Μπορούσε εύκολα να τοποθετηθεί απέναντι απο την μεσαία Alfa Romeo μιας και απευθυνόταν στο ίδιο κοινό.

Το πρώτο «εξημερωμένο» κτήνος

Το πρώτο «εξημερωμένο» κτήνος.Το Grand Cherokee ήταν το πρώτο «πολιτισμένο» αυτοκίνητο της Jeep με all around χαρακτήρα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και έκανε τα SUV μια εναλλακτική επιλογή για αγορά οικογενειακού.

Το πρώτο «εξημερωμένο» κτήνος


σε συνεργασία με AUTO BILD »

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Skoda Karoq. Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Οδηγούμε πρώτοι τον αντικαταστάτη του Yeti - Ο διάδοχος του Yeti λέγεται Skoda Karoq και είναι ένα κανονικό SUV.