Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ αυτοκινήτου

Διαβάστηκε από 11973 αναγνώστες - 2/9/2021

Για ότι νέο και πρωτοποριακό. Ότι και αν έχεις σκεφτεί για το αυτοκίνητο σου, στην AUTOPOWER SHOP θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου, μέσα από μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ!

H εταιρεία AUTOPOWER SHOP με έδρα το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, δραστηριοποιείται στο χώρο του Αξεσουάρ Αυτοκινήτου από το 1999. Με την πολυετή της πείρα έχει καταφέρει να παρέχει άψογη ποιότητα, με τις καλύτερες τιμές στο χώρο των Αξεσουάρ Αυτοκινήτων. Τα προϊόντα από Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτουν όλες τις ανάγκες του οδηγού για μια εύκολη, άνετη ή και σπορ οδήγηση, καθώς και κάθε απαίτηση για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου του.

Kοινοποίησε το »




Στόχος της AUTOPOWER SHOP είναι η συνεχής ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο του Αυτοκινήτου, εμπλουτίζοντας τη συλλογή της με ό, τι νέο και πρωτοποριακό, ικανό να πραγματοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Συνεργάζεται με επώνυμες εταιρείες όπως SPARCO, MOMO, BMC, ISOTTA κλπ, καθώς επίσης κατασκευάζει μεγάλη ποικιλία σε πατάκια και καλύμματα για το αυτοκίνητο ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών της.


 
Η AUTOPOWER SHOP επιλέγει τα προϊόντα της με βάση την ποιότητα και την τιμή τους, ώστε να προτείνει τα κατάλληλα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση όπως : Χημικά, Αρωματικά, Καλύμματα, Αλυσίδες, Μπαταρίες αυτοκινήτων, Λαμπάκια, Μπαγκαζιέρες, Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, Φώτα Xenon, Μπάρες, Κουκούλες αυτοκινήτων, Καθίσματα και πολλά άλλα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του Αυτοκίνητου και για τους πιο απαιτητικούς Πελάτες.
 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
AUTO POWER SHOP
Κλεισθένους 63,
Αγία Παρασκευή, 15343
Αττική, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 600 6271
Κινητό: +30 698 569 4780 (whats up)
FAX: +30 213 002 5856
E-mail: [email protected]

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις