Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα πάντα για τα φρένα

5/12/2018

Κράτα τα φρένα του αυτοκινήτου σου σαν καινούρια και διατήρησε τον εαυτό σου ασφαλή σε κάθε ταξίδι ή οδική σου διαδρομή.

Για τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σου και ειδικά στον ευαίασθητο τομέα των φρένων πρέπει η επιλογή είναι μία και λέγεται Brakestore. Η πολυετής της εμπειρία στον τομέα του αυτοκινήτου σου δίνει τη σιγουριά που ήθελες για να πειστείς ότι βρήκες αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. 

Με εξειδίκευση στην εισαγωγή και την εμπορία ανταλλακτικών φρένων καθώς και ειδών service για όλους τους τύπους αυτοκινήτων σε συνδυασμό με την άριστη κατάρτιση της ομάδας η Brakestore έχει καταστεί ένας από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές After market ανταλλακτικών παγκοσμίως. 

Προμηθευτείτε με γνήσια ή εφάμιλλα γνησίων ανταλλακτικά στις κορυφαίες τιμές της αγοράς τα οποία πέρα από την εγγύηση που τα «ακολουθεί» τηρούν κατά γράμμα και τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το δίκτυο πώλησης της Brakestore καλύπτει όλη την Ελλάδα ενώ στην Αττική η διανομή των ανταλλακτικών γίνεται με εταιρικό μεταφορικό μέσο. 

Επισκεφτείτε το www.brakestore.gr και σερφάρετε στη μεγάλη ποικιλία της εταιρίας σε δισκόφρενα, σαγώνες, μαρκούτσια φρένων, δισκόπλακες, ταμπούρα αλλά και υδραυλικά ανταλλακτικά. 

Επικοινωνία: 
Διεύθυνση: Μίνωος 15 & Μουργκάνας, Αιγάλεω Αθήνα
Τηλ.: 2105690920

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις