Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγός online αγοράς

28/4/2021

Παράγοντας συμβατότητα - Αριθμός εξαρτήματος
Πριν προχωρήσεις στην αγορά του αντικειμένου φρόντισε να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος ότι το ανταλλακτικό που βρήκες, είναι απολύτως συμβατό με το αμάξι σου. Διάβασε καλά κάθε πτυχή της περιγραφής του ανταλλακτικού και με ποια μοντέλα είναι συμβατό, ενώ για περισσότερη σιγουριά να βρεις και τον κωδικό του ώστε να είσαι σίγουρος πως πρόκειται για αυτό ακριβώς που ψάχνεις.


 
Πολιτική επιστροφών - αποζημίωσης
Έλεγξε τις δικλείδες ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Πριν προχωρήσεις στην αγορά φρόντισε να μάθεις για τις πολιτικές επιστροφών σε περίπτωση που το αντικείμενο που παρέλαβες δεν είναι αυτό που είχες παραγγείλει, αλλά και για τις περιπτώσεις που λόγω κάποιου λάθους από το ταχυδρομείο, δεν φτάσει ποτέ στον προορισμό.. Ψάξτε λοιπόν και αν χρειαστεί ρωτήστε για τις πολιτικές επιστροφών αλλά και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής χρημάτων αν τελικά δεν φτάσει αυτό που παραγγείλατε.

 
Οι παγίδες της αγοράς από το εξωτερικό
Καλή η χαμηλή τιμή που δίνει το κατάστημα στην Κίνα ή σε όποια άλλη χώρα του εξωτερικού. Είναι όμως αξιόπιστο για να το επιλέξεις? Πόσο το βιάζεσαι το εξάρτημα? Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον έμπορο και να συνεννοηθείς? Αυτές είναι οι πιο κύριες ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, πριν πατήσεις το... «buy»... Αφότου δεις πόσος είναι ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής του ανταλλακτικού δοκίμασε να στείλεις και ένα mail στον έμπορο για να δεις αν ξέρει έστω τα στοιχειώδη αγγλικά για να μη χαθείτε στη μετάφραση. Εδώ λοιπόν είναι το κομμάτι που ψηφίζουμε Ελληνικά καθώς και από θέμα χρόνου και από θέμα επικοινωνίας αναμένεται να είσαι κατά πολύ πιο σίγουρος για την αγορά σου.


 
Ξέρεις να το τοποθετείς?
Αποφάσισες να αγοράσεις το ανταλλακτικό για το αμάξι σου online. Και φτάνει στο σπίτι.. Ξέρεις να το εγκαταστήσεις ή θα πρέπει να αποταθείς σε κάποιον ειδικό? Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν κάνε πρώτα μια έρευνα αγοράς και δες αν σε συμφέρει όντως περισσότερο η online αγορά ή αν θα ήταν προτιμότερο να φέρει το ανταλλακτικό ο ειδικά καταρτισμένος υπεύθυνος του συνεργείου που θα το εγκαταστήσει. Αλλωστε σε περίπτωση λάθος ανταλλακτικού από online αγοράς το συνεργείο, όπως είναι φυσικό δεν θα φέρει καμία ευθύνη και το λάθος θα βαραίνει αποκλειστικά εσένα. Από την άλλη αν την ευθύνη την έχει αποκλειστικά το συνεργείο, τότε ο εκάστοτε επαγγελματίας θα φροντίσει για την εγκατάσταση, του σωστού ανταλλακτικού.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Σχετικες επιχειρησεις