Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανταλλακτικά από το internet: Τι να προσέξετε στις online αγορές σας..

3/6/2019

Θέλεις να βρεις φτηνά ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σου και έχεις καταφύγει στην επιλογή της online αγοράς.. Ξέρεις ποιες είναι οι παγίδες και τι πρέπει να προσέξεις?

Όπως παίζει σημαντικό παράγοντα για την κανονική εμπορική συναλλαγή το ποιος σου πουλά, την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη σημαντικότητα έχει, από ποιον θα αγοράσεις στο internet. Η σωστή έρευνα και ενημέρωση για τις αγορές μέσω διαδικτύου μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να κρύβουν. Φρόντισε να ψάξεις καλά την ιστοσελίδα που θα επιλέξεις, να δεις σχόλια και κριτικές για τον πωλητή καθώς επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας του. Είναι κομβικής σημασίας να μπορείς να έχεις επικοινωνία μαζί του αν χρειαστεί να ρωτήσεις κάτι και φυσικά, να είσαι βέβαιος ότι το κατάστημα από το οποίο αγοράζεις (είτε εγχώριο-είτε διεθνές) είναι υπαρκτό και δεν πρόκειται για κάποια απάτη.

 
Θα πάρεις καινούριο ή μεταχειρισμένο?
Σε αρκετές ιστοσελίδες αγορών δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ καινούριου ή μεταχειρισμένου προϊόντος. Ζύγισε τη διαφορά στην τιμή αλλά και την ποιοτική διαφορά που ενδέχεται να έχει το ανταλλακτικό που θα αγοράσεις και αποφάσισε αν θα διαλέξεις καινούριο ή μεταχειρισμένο. Σε περίπτωση που επιλέξεις το δεύτερο καλό θα ήταν να διαβάσεις καλά την έρευνα για τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, και έπειτα να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να ζητήσεις φωτογραφίες του αντικειμένου που θα σου αποσταλεί, ούτως ώστε να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για την κατάστασή του..
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις