Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας, καλό θα είναι να τα επιλέξετε από κάποιο σημείο πώλησης ανταλλακτικών που ανήκει στον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Εμπόρων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων (ΣΕΕΑΑ).

    Πού θα βρω να τα αγοράσω;

    Διαβάστηκε από 15474 αναγνώστες - 23/2/2016

    Τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας, καλό θα είναι να τα επιλέξετε από κάποιο σημείο πώλησης ανταλλακτικών που ανήκει στον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Εμπόρων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων (ΣΕΕΑΑ). Όπως τονίζεται από τους υπεύθυνους του Συνδέσμου, το συγκεκριμένο δίκτυο διαθέτει ανταλλακτικά γνήσια ή εφάμιλλης ποιότητας που καλύπτουν, σε κάθε περίπτωση, τις προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή. 


    Πρέπει ακόμα να γνωρίζετε ότι, τα ανταλλακτικά που ενδεχομένως να προμηθευτείτε από το δίκτυο του ΣΕΕΑΑ, συνοδεύονται από την απαραίτητη εγγύηση καλής λειτουργίας, κάτι το οποίο σας εξασφαλίζει την άμεση αντικατάστασή τους σε περίπτωση δυσλειτουργίας. Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων (www.seeaa.gr), μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα ανταλλακτικών κοντά στην περιοχή διαμονής σας και να επιλέξετε ανάλογα με τη μάρκα αυτοκινήτου που διαθέτετε ή το εξάρτημα που χρειάζεστε.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις