Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η πιο γρήγορη εύρεση και αποστολή ανταλλακτικών εδώ και 32 χρόνια

Διαβάστηκε από 53585 αναγνώστες - 17/9/2021

Η επιχείρηση Παπαδόπουλος Auto Parts δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από το 1983 και πραγματικά έχει ό,τι χρειαστείς.

Ο κόσμος των ανταλλακτικών μπορεί να είναι χρονοβόρος και κοστοβόρος, εάν δεν ξέρεις που ακριβώς πρέπει να ψάξεις. Για να έχετε σίγουρο κέρδος και να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε εμπιστευτείτε την εταιρία Παπαδόπουλος Auto Parts.

Kοινοποίησε το »


Από το 1983 κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο των ανταλλακτικών, είτε μεταχειρισμένων είτε καινούργιων, άριστης κατάστασης. Διαθέτει χιλιάδες κωδικούς , οι οποίοι συνεχώς ανανεώνονται, ενώ διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση στις φίρμες Audi, VW, Seat, Skoda, BMW και MINI.

Με εγκαταστάσεις πάνω από 2.000τ.μ. έχει όλα τα ανταλλακτικά για κάθε όχημα που ανήκει στο VAG Group με έτος κατασκευής από το 1998 και μετά. Με έμπειρο προσωπικό που δεν σταματά να ενημερώνεται γύρω από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και όλα τα νέα προϊόντα, και μπόλικο μεράκι, θα χαρεί να σας βγάλει από τον λαβύρινθο των ανταλλακτικών, αλώβητους.

Η γκάμα περιλαμβάνει ανταλλακτικά για:
  • Μηχανικά μέρη
  • Μούρες και Airbags
  • Είδη φανοποιίας
  • Εσωτερικό αυτοκινήτου
  • Ζάντες
  • Ηλεκτρικά μέρη
  • Τροπέτα
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Οσο σπάνιο κι αν είναι το ανταλλακτικό που ψάχνετε, η εταιρία δεσμεύεται να το βρει. Υπάρχει δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες για ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και αυθημερόν εντός Αττικής. Επίσης γίνεται και αποστολή σε ανταλλακτικά (με χρέωση), σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ
Αγοράζονται τοις μετρητοίς τρακαρισμένα οχήματα. Τελείται επιτόπια εκτίμηση, στον χώρο σας, ενώ η εταιρία αναλαμβάνει την μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις, και φυσικά όλα τα διαδικαστικά, μεταβιβάσεις κλπ.


Επικοινωνία
Επωνυμία: Παπαδόπουλος Ν. Auto Parts
Διεύθυνση: Λεωφ. Αθηνών 237, Αθήνα 122 42
Τηλέφωνο: 2105901600, 2105905605, 2105907297
Φαξ: 210.598.7222
Site: www.papadopoulos-autoparts.gr
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις