Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ψάχνεις ανταλλακτικό; Το βρήκες.

21/8/2019

Η MEGAPART προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητο από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές. Εισάγει, αποθηκεύει και διανέμει ανταλλακτικά για κάθε τύπο οχήματος.

Η εταιρία ΜEGAPART AE δημιουργήθηκε το 2006 από τους Θέο `Ακη και Ράδο Θεόδωρο, 2 επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.

Σκοπός ήταν να προσφέρουν γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων στη συσκευασία του πραγματικού κατασκευαστή τους σαν εναλλακτική και σαφώς οικονομικότερη λύση από την αγορά του λεγόμενου γνήσιου ανταλλακτικού που είναι ακριβώς το ίδιο, συσκευασμένο στο κουτί της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο πελάτης μη γνωρίζοντας ότι καμιά αυτοκινητοβιομηχανία δεν κατασκευάζει ανταλλακτικά πληρώνει πολλά περισσότερα μόνο για το διαφορετικό κουτί.

Στην αγορά των ανταλλακτικών ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των κάτωθι:

ΓΝΗΣΙΑ
Συσκευασμένα στο κουτί με τα σήματα του κατασκευαστή του αυτοκινήτου και τα οποία θα πληρώσει αρκετά ακριβά.
 
ΟΕΜ             
Είναι ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά συσκευασμένα στο κουτί του κατασκευαστή τους αλλά με σημαντικά χαμηλότερη τιμή.
 
ΕΠΩΝΥΜΑ AFTER MARKET
Κατασκευασμένα από επώνυμους κατασκευαστές που είναι και προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας και εγγυώνται την ποιότητα των ανταλλακτικών τους.
 
ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ
Ανταλλακτικά με αμφίβολες προδιαγραφές.
 
Η MEGAPART Α.Ε. αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της προσφέρει στη αγορά ανταλλακτικά των κατηγοριών 2 & 3 συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και συμφέρουσα τιμή.
 
Οι κεντρικές αποθήκες και τα γραφεία της MEGAPART βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής. Σε ένα χώρο 2500 τ.μ. υπάρχουν 15.000 κωδικοί και 200.000 τεμάχια. `Ολα τα είδη είναι πλήρως μηχανογραφημένα και αποθηκευμένα με σύστημα LOCATION. Οι παραγγελίες των πελατών από Αθήνα στέλνονται με ιδιόκτητα βαν και εξυπηρετούνται εντός της ίδιας ημέρας ενώ της επαρχίας την επόμενη το πρωί. Τέλος, υπάρχει υποκατάστημα και στη Θεσσαλονίκη.


Επικοινωνία
Αττική
Λεωφόρος ΝΑΤΟ 100, Ασπρόπυργος
Αττική, 19300
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 210 5584020
Site: www.megapart.gr

Θεσσαλονίκη
Καβάλας 3, Θεσσαλονίκη
54627
Τηλέφωνο: 2310 525722

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις